Válasz jetta #10216. hozzászólásáraTe hova való vagy?
Ennyire ismered?
Írj már még hasonlót mert nekem nem hisznek!
Menekült a hidas permetezővel a rendőrség elöl, de meg fogták!
Válasz agrogal #10214. hozzászólásáraHa egyről beszélünk(G.b.l.n Kr.s.o.f.er) akkor jól ki lett kozmetikázva az a cikk!
Azt hiszem 99-óta van itt, szerintem azóta több rendőrségi és egyéb hatósági ügye volt mint az összes gazdának!
Válasz apuci #10195. hozzászólásáraOff Kristófról csak a Szabad Föld cikkét olvastam,most kerestem róla valamit,hogy beszéltek róla,Lényeg hogy kedves,rendes embernek jellemzi,akit a helyi zsiros gazdák ki akarnak csinálni mert irigyek.
Válasz szanberg #10211. hozzászólásáraItt aki elrakta,koptatja keményen,más világ jön.Egy olyan réteg eshet ki a rendszerből akit a matek eddig nem feszélyezett,de ma káromkodva etet.
Válasz bandigh #10205. hozzászólásárakitartok, az utolsó szemig,
a műtrágyával szerintem, ha nem is jó, de reális döntést hoztam, nem fog beesni áprilisig az ára, utána meg már mindegy, arra elszórok szinte mindent
Válasz bandigh #10203. hozzászólásáraegy "beragadt kukorica" csoport tagja vagyok egy részét elvitte a Bonafarm 95-ért, abba nem fértem bele, mert még nem arattam és mire betároltam a terményt, bezuhant az ár, úgy döntöttünk kivárunk, na most akkor várunk még és reméljük a legjobbat
Válasz Gandhy #10202. hozzászólásáraJó, hát megkülönböztetünk nagy felvásárlónak nagy mennyiségben történő eladást, aztán helyi felvásárlónak történő nagytételű eladást, meg helyi felvásárlónak az utcáról betoppanva történő 30 mázsás eladást. Többnyire az utóbbinak az ára van a falra felírva.
Válasz szanberg #10200. hozzászólásáraSokmindentől függ, melyik kereskedőnél mennyi lett behordva, milyen hajlandóság van a gazdàk részéről az elszámolásra, évvége. Ezt a januári ár dolgot sose értettem, nem mintha december végén nem lehetne kimondani egy árat, amit január másodikàn utalnak át. Bár nyilván, nem ez az ár amit a fa alà elképzelt a gazdàlkodó.
Válasz bandigh #10196. hozzászólásáraSzerintem jobbak az árak! Igaz én úgy puhatolóztam,hogy elfér itt egy fél évig, szóval nem short-ot kell kötni a kereskedőnek, ez azért árképző, de 85-90 közötti intervallumban beszéltek, csak már marad minden januárra.
Remélem jó lesz akkor is az ár.
Válasz szanberg #10189. hozzászólásáraRománba már nem jár ott megszívata német akivel közösködött!
El akarta happolni a némettől a földjeit!
Aztán vissza nyalt a fagyi(több száz ha-ról volt szó)!
Igen az állat egységgel sokat visz.
Ha nem jön össze az üzlet akkor örjöng,a család se él vele egy szinten,most az a módi hogy a testvérét aki nem itt él hanem belgába bejelenti itt tartózkodásra és akkor ő viszi a földet.
Válasz III.Gyula #10187. hozzászólására"Ismerem" kétszer jártam ott. Volt annak Rómában is nagy földterülete, nekem semleges volt a fizimiskája de hallom,hogy egy g*ci. Gondolom a sok marha miatt tud sokszor előnyben lenni állategység miatt.
Azt viszont nem értem, hogy a bánatba nem elég valakinek semmi sem, utálom az ilyen telhetetlen kapzsi embereket.
Válasz bandigh #10180. hozzászólásáraSzomszédja el akarta adni a földet,azt mondta neki nincs ára csak 2 milla esetleg,más meg ígért neki 3,5millát persze beadta az elfogadót!
Szarházi, még a 0.6ha is kibérelt csak az övé legyen!
Friss magyar állampolgár, csak érdekből!
Válasz bandigh #10178. hozzászólásáraJa ez nem mi vagyunk,egy nagy gazda,kb.:900 ha volt neki amiből 800-850 van még,
nincs neki elég kapacitás!
2-3 ezer ha van neki egy kombi meg 4-5 gép meg ember,kukira bérel még egy kombit,most szárítót csinált de belgából nem jött meg neki a gáz tartály amiről menne a szárító!
Nem nagyon sajnáljuk mert szarházi,mindenre rálép amire csak tud!
Válasz Praetor #10175. hozzászólására erre sem tudnál példát mondani mert jó sok kft,bt, meg egyéb vállalkozási forma megszünt akik rabolták a gazdákat s ugyanazok a személyek vannak ma is hasonló helyen vagy föntebb a lényeg ma is az ő kezükön keresztül értékesítenek egy kezemen megtudnám számolni hányan kerültek börtönbe de nem tiltották el egyiketsem a tevékenység gyakorlásától
Válasz ..,-:) #10167. hozzászólásáraKb. Komoly helyen lévő strómanok jól élnek, de ez azért egyirányú utca. Ha meginog a bizalom, akkor titokzatosabb dolgok is történhetnek, mint a kínai elit regulázásakor.
Válasz bandigh #10169. hozzászólására Sajnos igen mert már sír a jobb oldal hogy az ellenzék nem változtathatja meg az alkotmányt s az alkotmány bíróság tagjat nem küldhetik a jó francba mert ugye a jogállamban nem szokás de amikor ők hatalomhoz jutottak szokás volt vagy elfelejtették hogyan csürték csavarták a jogszabályokat hogy nekik álljon nyitva az út
14619 hozzászólás
Válasz szeszko #10217. hozzászólásáraGoogléba beirtam,hogy csanádapáca,belga és kiadta
Válasz jetta #10216. hozzászólásáraTe hova való vagy?
Ennyire ismered?
Írj már még hasonlót mert nekem nem hisznek!
Menekült a hidas permetezővel a rendőrség elöl, de meg fogták!
Válasz agrogal #10214. hozzászólásáraPontosan melyik Szabad Földben van ez a cikk?
Válasz III.Gyula #10215. hozzászólásáraA legszebb az volt mikor trágyalével mosta az útat silózáskor
Válasz agrogal #10214. hozzászólásáraHa egyről beszélünk(G.b.l.n Kr.s.o.f.er) akkor jól ki lett kozmetikázva az a cikk!
Azt hiszem 99-óta van itt, szerintem azóta több rendőrségi és egyéb hatósági ügye volt mint az összes gazdának!
Válasz apuci #10195. hozzászólásáraOff Kristófról csak a Szabad Föld cikkét olvastam,most kerestem róla valamit,hogy beszéltek róla,Lényeg hogy kedves,rendes embernek jellemzi,akit a helyi zsiros gazdák ki akarnak csinálni mert irigyek.
Válasz szanberg #10211. hozzászólásáraSzeretsz veszélyesen élni
De reméljük jönnek majd azok az ezresek, és csak fölfelé
Válasz szanberg #10211. hozzászólásáraItt aki elrakta,koptatja keményen,más világ jön.Egy olyan réteg eshet ki a rendszerből akit a matek eddig nem feszélyezett,de ma káromkodva etet.
Válasz Gandhy #10202. hozzászólásáraHát nálam lesz még vagy 2000 tonna, minden + ezres komoly eredmény...
Válasz Jaffa13 #10209. hozzászólásáraDuslo N27% - 225ezer
NPK 3x15 - 250ezer
Starter kukorica - 250ezer
NS 21-24 - 220ezer
Válasz Gandhy #10206. hozzászólásáraMilyen műtrágyát vettél,. és mennyiért. ???
Válasz Gandhy #10204. hozzászólásáraNem vagy vele egyedül, sem a beragadással, sem a reménykedéssel...
Válasz Gandhy #10204. hozzászólásáraúj kukorica még soká lesz, amikor keresik akkor kell adni, várd meg míg újra keresleti piac lesz, mert lesz...
Válasz bandigh #10205. hozzászólásárakitartok, az utolsó szemig,
a műtrágyával szerintem, ha nem is jó, de reális döntést hoztam, nem fog beesni áprilisig az ára, utána meg már mindegy, arra elszórok szinte mindent
Válasz Gandhy #10204. hozzászólásáraAkkor tarts ki ne úgy mint a műganéval
Válasz bandigh #10203. hozzászólásáraegy "beragadt kukorica" csoport tagja vagyok
egy részét elvitte a Bonafarm 95-ért, abba nem fértem bele, mert még nem arattam és mire betároltam a terményt, bezuhant az ár, úgy döntöttünk kivárunk, na most akkor várunk még és reméljük a legjobbat 
Válasz Gandhy #10202. hozzászólásáraJó, hát megkülönböztetünk nagy felvásárlónak nagy mennyiségben történő eladást, aztán helyi felvásárlónak történő nagytételű eladást, meg helyi felvásárlónak az utcáról betoppanva történő 30 mázsás eladást. Többnyire az utóbbinak az ára van a falra felírva.
Válasz szanberg #10200. hozzászólásáranálam is beragadt a kukorica, 92-ért nem adtam aratáskor, remélem visszaaraszol a közelébe az ár
Válasz szanberg #10200. hozzászólásáraSokmindentől függ, melyik kereskedőnél mennyi lett behordva, milyen hajlandóság van a gazdàk részéről az elszámolásra, évvége. Ezt a januári ár dolgot sose értettem, nem mintha december végén nem lehetne kimondani egy árat, amit január másodikàn utalnak át. Bár nyilván, nem ez az ár amit a fa alà elképzelt a gazdàlkodó.
Válasz bandigh #10196. hozzászólásáraSzerintem jobbak az árak! Igaz én úgy puhatolóztam,hogy elfér itt egy fél évig, szóval nem short-ot kell kötni a kereskedőnek, ez azért árképző, de 85-90 közötti intervallumban beszéltek, csak már marad minden januárra.
Remélem jó lesz akkor is az ár.
Válasz szanberg #10193. hozzászólására83-84e Szabolcsban ahol érdeklődtem ma
Válasz Bobo77 #10197. hozzászólásáraAz lehet,nem ismerem csak ebből a történetből halottam róla a világosi hegyek környékén van az a föld.
Válasz apuci #10195. hozzászólásáraSzerintem az a német meg a “mi németünk” Ezeket mind el kéne hajtani a…… haza!
Válasz szanberg #10193. hozzászólásáraMintha 79-et láttam volna napiáron
Válasz szanberg #10189. hozzászólásáraRománba már nem jár ott megszívata német akivel közösködött!
El akarta happolni a némettől a földjeit!
Aztán vissza nyalt a fagyi(több száz ha-ról volt szó)!
Igen az állat egységgel sokat visz.
Ha nem jön össze az üzlet akkor örjöng,a család se él vele egy szinten,most az a módi hogy a testvérét aki nem itt él hanem belgába bejelenti itt tartózkodásra és akkor ő viszi a földet.
Válasz szanberg #10192. hozzászólásáraAkkor te meg én vagyunk a kivételek ami erősíti a szabalyt(azért vagyunk meg egy páran gondolom)
Hol mennyi most a kukorica ára?
Bár már megállt ilyenkor a kereskedelem.
Válasz Claastra. #10191. hozzászólásáraÉn ezt pontosan nem így érzem magamra vonatkozólag.
Válasz szanberg #10189. hozzászólásáraMáté fiam alaptétel,mindenkinek az a kevés amilye van
Válasz szanberg #10189. hozzászólásáraMáté fiam alaptétel,mindenkinek az a kevés amilye van
Válasz III.Gyula #10187. hozzászólására"Ismerem" kétszer jártam ott. Volt annak Rómában is nagy földterülete, nekem semleges volt a fizimiskája de hallom,hogy egy g*ci. Gondolom a sok marha miatt tud sokszor előnyben lenni állategység miatt.
Azt viszont nem értem, hogy a bánatba nem elég valakinek semmi sem, utálom az ilyen telhetetlen kapzsi embereket.
Válasz Praetor #10181. hozzászólására most igazat adok újra olvasva te a strómanokról ém n meg a felvásárlókról regéltem...

Válasz szanberg #10186. hozzászólásáraIgen
Válasz apuci #10182. hozzászólásáraChristofer?
Válasz Aprógazda #10183. hozzászólásáraVan egy belga Somogyban is, nem keverendő !!!!.....
Válasz Aprógazda #10183. hozzászólásáraIgen
Válasz apuci #10182. hozzászólásáraŐ a "belga" ?
Válasz bandigh #10180. hozzászólásáraSzomszédja el akarta adni a földet,azt mondta neki nincs ára csak 2 milla esetleg,más meg ígért neki 3,5millát persze beadta az elfogadót!

Szarházi, még a 0.6ha is kibérelt csak az övé legyen!
Friss magyar állampolgár, csak érdekből!
Válasz Mihály #10176. hozzászólásáraSzerintem te nem értetted, amit írtam. Az is igaz, hogy én is alig értelek.
Válasz apuci #10179. hozzászólásáraHát ilyen gázár mellett én tuti nem vártam volna a gáztartályra
De ez van ha minden is kell 
Válasz bandigh #10178. hozzászólásáraJa ez nem mi vagyunk,egy nagy gazda,kb.:900 ha volt neki amiből 800-850 van még,
nincs neki elég kapacitás!
2-3 ezer ha van neki egy kombi meg 4-5 gép meg ember,kukira bérel még egy kombit,most szárítót csinált de belgából nem jött meg neki a gáz tartály amiről menne a szárító!
Nem nagyon sajnáljuk mert szarházi,mindenre rálép amire csak tud!
Válasz apuci #10177. hozzászólásáraAkkor hajrá a fagyon

Amúgy nem jobb lenne már az kiszántva?
Válasz bandigh #10174. hozzászólásáraNálunk van egy pár száz hektár!
Válasz Praetor #10175. hozzászólására erre sem tudnál példát mondani mert jó sok kft,bt, meg egyéb vállalkozási forma megszünt akik rabolták a gazdákat s ugyanazok a személyek vannak ma is hasonló helyen vagy föntebb a lényeg ma is az ő kezükön keresztül értékesítenek egy kezemen megtudnám számolni hányan kerültek börtönbe de nem tiltották el egyiketsem a tevékenység gyakorlásától

Válasz ..,-:) #10167. hozzászólásáraKb.
Komoly helyen lévő strómanok jól élnek, de ez azért egyirányú utca. Ha meginog a bizalom, akkor titokzatosabb dolgok is történhetnek, mint a kínai elit regulázásakor.
Válasz Berkó_ #10173. hozzászólásáraMár csak egy kis nedves tengerit kéne valahonnan keríteni, karácsonykor
Válasz mikopeter87 #10171. hozzászólásáraPüspöki nedves kukorica 85
Válasz mikopeter87 #10171. hozzászólásáraEz jó kérdés!

És mennyi jelenleg a kukorica felvásárlási ára?
Válasz bandigh #10169. hozzászólására Sajnos igen mert már sír a jobb oldal hogy az ellenzék nem változtathatja meg az alkotmányt s az alkotmány bíróság tagjat nem küldhetik a jó francba mert ugye a jogállamban nem szokás de amikor ők hatalomhoz jutottak szokás volt vagy elfelejtették hogyan csürték csavarták a jogszabályokat hogy nekik álljon nyitva az út