#bandi adatlapja

Becenév: #bandi
Csatlakozott: 2012-04-01 12:32:24
Utolsó belépés: 2021-11-27 18:44:47
Fórum hozzászólás: 8737

Fórumhozzászólásai

Előzmény: ..,-:) #86961 hozzászólásaAhogy én tudom, más is él még ilyen keresztnévvel ebben az országban smile whistling

Előzmény: Rabó001 #92 hozzászólásaLehet nem jó az évszám, de még nem gömbölyű. De szerintem abban is van annyi fogaskerék minta 8R-ben smile sweatdrop
Amúgy jól írod, az élettartam az összeszerelés módjától, terheléstől és még 1000 dologtól függ. Tekintve hogy ezeknek a rendszeres olajcseréből csak minden harmadik történt meg, mert a többit eladták, és még így is működik, az azt jelenti, hogy rendes olajcserével kb örök élet.

Előzmény: mtz1221 #93 hozzászólásaDe, cserébe jó sokat fordul!

Előzmény: Rabó001 #90 hozzászólásaKábé jó helyen jársz smile laugh
Azért a seprünyél vastagságú görgő az elég ritka látvány manapság. Ezt még nem 4 évre tervezték. Csak mert 36 után is visszakerült a helyére

Előzmény: Lada2105 #279 hozzászólásaDe, kéne, más tulajdodnostársat, vagy akinek egyértelmű elővásárlási joga van, azt kéne. A kifüggesztés az olyanoknak van, akinek más jogon van elővásárlási joga mint például helyben lakó állattenyésztő vagy hasonlók. Csak az értesítést többnyire elbliccelik, hátha nem nézed a kifüggesztést, lemaradtál, utána meg úgyse fogsz perre menni.

Előzmény: kajszi_71823 #86 hozzászólásaCsapágyból is van többféle méret smile sweatdrop

Előzmény: #bandi #275 hozzászólásaBár ezt jobb ha megkérdezed valakitől, de pl osztatlanban egyértelmű lenne ez. Szomszédnál nemtudom

Előzmény: erni #273 hozzászólásaHa elővásárlási jogod van, de nem értesítettek az adásvételről(szándékosan), akkor 3 éven belül megtámadhatod a döntést. De 30 napon belül még több az esély.

Előzmény: ..,-:) #3790 hozzászólásaNem mindenhol ám! Ahhoz üzemanyag is kéne, de csak korlátozottan szállítanak ki a partnereknek

Előzmény: Megmondó #22460 hozzászólásaHa egyszerűen logikázok, akkor mindenki befizet ezeöccázat, aztán a fél ország beadja aszálykárra, a másik fele meg nem, akkor az aszályosok kapnak 3000-et. Ha az állam megduplázza, akkor hatot.

Előzmény: ~Quercus~ #86787 hozzászólásaAkadj már le rólam smile lol
Ha fiútársaságra vágysz, rossz ajtón kopogtatsz

Előzmény: ~Quercus~ #86784 hozzászólásaValszeg te egyszerre leszel mindkettő.

Előzmény: Mihály #86780 hozzászólásaEngem nem zavar mit hazudnak, nekik kell tükörbenézni este, meg ugye végül mindneki azt kapja majd az élettől, amit megérdemel. Ha egy patkány volt, úgy is végzi majd. Ha igazat mond, és nem akar egy megszállt ország ellen még plusszba propagandát folytatni, akkor meg én kérek elnézést.

Előzmény: Sk Laci #62 hozzászólásaJók azok is de volt már olyan 8 ezres csapágy ami skf-ben meg 25 ezer volt. Érdemes megnézni többfélét.

Előzmény: Sk Laci #11398 hozzászólásaVan mikor gyártanak, most épp nem, de a lényeg, hogy venni nem tudsz belőle jelenleg.

Előzmény: JDfan90 #86730 hozzászólásaA magát ellenzékinek vallónak nem az volt a dolga, hogy az összefogást válassza, hanem pusztán annyi, hogy tegyen a következő 2/3 ellen, azzal h bárki mást választ. Attól még a mostani kormány lenne, annyi különbséggel, hogy nem lehetne hetente meggyalázni az alkotmányt, meg úgy szimplán a törvényhozást, azzal, hogy ha reggel úgy ébredek, hogy kék lesz a fű, akkor délután már törvény van rá, vagy ha úgy gondolom még az alkotmányba is beleírom. A grànitszilárdságúba.
Mondjuk az öntözésre nem tudnak egy rendeletet hozni, csak a rizsa megy. De az nem olyan sürgős, mint az atlétikai vébé meg ilyen komoly dolgok.

Előzmény: d-032a #86710 hozzászólásaCsűrjed, csavarjad, de megint csak véleményt kaptunk, tényeket nemigen. Max annyit, amit írtam, hogy mennyi tényleges adásvétel történt. Tehàt a bérlet, meg a zsebzerződés és társai nem játszanak. Ezéltal az, hogy XY cél megvett 17 millió hektárt, az nettó hazugság. Mindenesetre jól hangzó, kis parasztok által a kocsmàban is könnyen szóbahozható, nyugatellenes hangulatot generáló kis hazugság. Ezek az ororsz tipusú álhírgyárak módszerei, boldog karácsonyt. Az hogy ezek a cégek jelen vannak, gmo vetőmagot termesztenek, meg még csomó mindent gyártanak ott, az is tény. Nem mintha itt nem lenne pioneer meg mindenféle más nyugati multi, itt működnek az országban bőven.

Előzmény: JDfan90 #86623 hozzászólásaAhogy manapság hívják a nagymenők, ez is csak féknyúz..

“(…)A módosítás azonban számos kitételt támasztott azzal szemben, hogy ki vehet földet, ebbe pedig a törvény szövege szerint a következők tartoznak bele:
-az átmeneti periódusban, amelynek időtartama 2 év, csak ukrán nemzetiségű természetes személyek,
-2023-tól ukrán cégek is (10 ezer hektárig),
-külföldi magánszemélyek és cégek nem vásárolhatnak földet egészen addig, amíg egy népszavazás ennek az ellenkezőjéről nem rendelkezik.

Mennyi földet adtak el eddig és kinek?

Az ukrán Állami Geodéziai, Térképészeti és Telekkönyvi Szolgálat hivatalos adatai szerint 0.26 millió hektárnyi termőterületet adtak el tavaly július óta, amikor a földforgalom újra beindult az országban. Ez a terület 0,8%-a Ukrajna 32,6 millió hektárnyi művelhető területének. A 17 millió hektár, amelyről az Australian National Review nyomán cikkeztek, 65-szöröse annak, mint amelyet valóban értékesítettek. “


Link

Előzmény: Fieldrunner #86705 hozzászólásaAmúgy az általad idézett “hivatalos” emailben is az van, hogy “valószinüleg” (!)
Szóval az is csak egy tippelés. És valószinüleg még ráadásul rossz is.

Előzmény: .Richard. #3753 hozzászólása800-ért se smile sweatdrop Most felezték meg a heti rendelhető kvótát, alakul a buli smile wink

Előzmény: ..,-:) #11390 hozzászólásaMilyen jó is lenne az a blekkfrájdéjos, 20 ropijé
Na mindegy, utólag a többség okos tud lenni.
Van aki akkor sem.

Előzmény: Málna #11388 hozzászólásaMondjuk azt tegyük hozzá, h a nagycég is rendszerint előreutalás után szállít. Attól ez még hazudhat, nem mondom.

Előzmény: TeljesenMindegy #1391 hozzászólásaAzoknak lenne segítség, akik nagy kínnal eddig életben tartották a tengerit. Most meg elszárad. Mert ugye a rendkívüli öntözés 30 napra szól. Nehéz ezt értmezni egy 120 nap tenyészidejű tengerinél. Melyik 30 napot választod ki a 120-ból?

Előzmény: szanberg #59 hozzászólásaJó esetben te nem látod ezeket mégegyszer smile sweatdrop

Előzmény: ND #276 hozzászólásasmile thumbupcool

Előzmény: hegesztocsabi #272 hozzászólásaMeg ugye a jövedéki adó is kapott rà egy laza +70%-ot.

Amit az Aszálytörzs bejelentett, hogy lehet vizet használni, az csak ilyen Facebook bejelentés volt? Mert leírva sehol nincs, a vízügynél meg azt mondják, hogy amíg leírva nincs, addig nincs is.

Parádés smile lol

Előzmény: medikus #86498 hozzászólása“nemzetközi egyezmények”
smile lolsmile lol
Putyin is azok mentén intézi a dolgokat smile w00t
Gondolom azért rakta az ágyúkat az elfoglalt atomerümű tövébe, mert tudja, hogy oda úgyse lőnek vissza. Pedig az atomerőművek területére történő fegyvertelepítéseket valóban komoly egyezmények tiltják meg..

Előzmény: atisgyulai #28578 hozzászólásaŐk se szokták megenni az összes tengerit, hanem elviszik az egyik feldolgozóba. Abból meg túl sok nincsen, hogy válogatni lehessen.

Előzmény: szanberg #53 hozzászólásaSzurkolok. Kifelé tuti kijön könnyen smile sweatdrop

Előzmény: endypapa_20120 #1377 hozzászólásaA Tiszában most sincs víz! A felső szakaszon is gondolom csak azért van víz mert Kiskörénél fel van duzzasztva, attól délre lábatmosni sem elég.

Előzmény: bubu13 #3736 hozzászólásaCsak ám sok helyen nincs mivel! Van egy max mennyiség amit kiszállít hetente a mol, attól többet nem is tudsz rendelni. Ezért van sok helyen a mennyiségi korlát, vagy szimplán a lakat rajta a hét második felében.

Előzmény: hegesztocsabi #175 hozzászólásaEz ipari cucc, nagyobb méretben a borzot rókát is fogja. Amikor elsül, a két rugó szétcsap, és a karika része az vízszinteste rántja a két függőlegesen álló fém keretet.

Előzmény: endypapa_20120 #1367 hozzászólásaNemzetközi egyezmények szabályozzák, hogy mennyi vizet lehet kivenni a Tiszából, meg mennyit kell továbbadni. Ennyit az Alföld elárasztásáról.

Előzmény: Tarrento #3733 hozzászólásaAz ilyen mozgóbolt errefelé is beszart, vége

Előzmény: Josku #22413 hozzászólásaHátha még majd kap mellé, mert ilyenkor még az összes vízigényének 40%-a hátravan.

Előzmény: szanberg #51 hozzászólásaEgy könnyebb difit is úgy tudod beszenvedni, hogy át van dugva rajta egy spani a hídon, aztán láncosemelővel feszíted megfelé, hogy kb húzza befelé a helyére, meg békával emelgeted, meg birkozik vele vagy 2 ember a helyszinen. Meg ugye van olyan hogy eleve ki se fér. Én szétszedném, nehogy valakit odanyomjon, vagy 1-2 ujj odalegyen

Előzmény: A.I. #697 hozzászólásaHa aktuális az intézése, már újat kapsz

Előzmény: szanberg #49 hozzászólásaIlyenkor azt kell vizsgálni, hogy tudod szépen kivenni a hidat, anélkül nagy cida

Előzmény: Praetor #3677 hozzászólásaMondjuk ha azt nézed, hogy a múltban az ukrán üzemanyag mindig töredéke volt, mint a magyar..
Pedig ugyanabból készült smile lol

Előzmény: szanberg #40 hozzászólásaAz, hogy az oldalhajtások egyben voltak, már önmagában egy lottó négyes smile thumbup

Előzmény: Gumóka #3660 hozzászólásaSzerintem az üzemanyagtank az elég speckó dolog, nem adnának rá papírt csak úgy smile sweatdrop
Olcsóbb ha veszel valami bontószökevény kombàjnt aztán azzal eljársz tankolni smile lol

Előzmény: vénkabi #558 hozzászólásaHa megnézed, ez hullàmokban van. Amikor visszajön egy illető, mindig eldurvul szép lassan a légkör, mígnem újabb kitiltás lesz belőle. Aztán megint regisztrál egy úgy, tizenvalahanyadik néven.

Amikor felbukkant néhány napja, borítékolható volt.

Előzmény: Gumóka #3633 hozzászólásaAkkor mégegyszer kérdezem, ha a kamionos vállalkozó dollyval szállít 24 óràban terményt az országon keresztül, kamionos kft-vel a forgalmiban, az is tankolhat 480-é, ha traktor?

Előzmény: Gumóka #3632 hozzászólásaVan ahol csak kápé játszik, mert ugye a kártya is pár forint minusz minden tankoláson smile sweatdrop

Előzmény: Ndr #576 hozzászólásaValami ilyennel áttörölgeted, tiszta lesz. Ott lessz a rongyon minden.

Előzmény: ~Quercus~ #86274 hozzászólásaEz pont kellett így ebéd után bakker

Előzmény: GREVEN #52937 hozzászólásaMondjuk ha ezt egy pár héttel hamarabb mondják, több tengerit meg lehett volna menteni. Nem az hogy ott állsz a csatorna mellett, és csak nézed a vizet, mert nincs papír.

Előzmény: ~Quercus~ #86270 hozzászólásaA lényeg az h egy nagy cég sem birtokol ezerhektárokat, csak bérel. Az hogy a jövőben megvehetővé válik, az más téma. Ha akarsz, csinálsz egy céget kinn, aztán vegyél belőle nyugodtan. Ha lesz olcsón eladó. De attól még ez nem változtat a tényen, hogy putyin inkább fegyverrel elfoglalja az egészet, a lakosságot meg szétzavarja. A sok termőföld megműveléséhez amúgy sem kell sok ember, azoknak lesz pár szolgálati lakás, annyi maradt is ép állapotban, a többiek meg úgyse kellenek. smile sweatdrop

Előzmény: ..,-:) #86267 hozzászólásaAmúgy hogy kivannak egyesek attól, ha cégek, pénzért termőföldet vesznek(majd egyszer), aztán a forgalmuk után adóznak az államnak, azzal viszont kurvára rendben van minden, hogy ha ugyanezt a területet fegyverrel elveszik, az ottélőket elkergetve, vagy szimplán lakosságcserével ellehetlenítve. Hány embert elvittek már oroszország közepére, mindentől távol, pedig annyira nem is akartak menni, jó volt ott nekik ahol eddig éltek.
De egyébként hülye lenne a megvenni bárki is millió hektárokat milliókért mikor szarért hugyért ki lehet bérelni azokat..

Cikkajánló


Elég lazán kezelnek néhány dolgot a lángossütőkben – ezekre figyelj!
Elég lazán kezelnek néhány dolgot a lángossütőkben – ezekre figyelj!
Lezárult a nyári élelmiszerlánc-ellenőrzés első szakasza.
Új generációs tápanyag-utánpótlás a mikrobák erejével
Hirdetés
Új generációs tápanyag-utánpótlás a mikrobák erejével
Most igazán megéri kipróbálni: 10+1 akció!

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

Malmi búza 200tonna
Malmi búza 200tonna

170 Ft

MTZ 80-as eladó
MTZ 80-as eladó

730.000 Ft

Bontásra Caterpillar TH360B
Bontásra Caterpillar TH360B

1 EUR

Szalmabala
Szalmabala

500 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2022 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]