Válasz #15634. hozzászólásra
csak a kötelező első néhány szervízt csináltattuk velük, a későbbi olajcseréket, szűrőcseréket mi magunknak is meg tudjuk csinálni.
Válasz #15632. hozzászólásra
Figyelj, 4 éves, 2000 óra van benne, eddig semmi baja nem volt, apróságoktól eltekintve. Erős, kényelmes gép, álom vele dolgozni, klíma, terhelés alatti váltó, átlag fogyasztás. Egyetlen baja a drága alkatrészek, meg a szervíz.
Szo-szo. De a lényeg szerintem hogy a dínója menjen. Abból meg semmit nem látni legfeljebb abból hogy milyen benne az olaj. Abból se biztos hogy sokat lehet következtetni.
Oldalt a kerek fedelet,amibe van a váltókar.A váltóba a felső tengely amin egybe van a fogaskerékkel,annak az állapota fontos.Nomeg kispájszerral meglehet nézni a csapágyak állapotát.
khmmm... melyik fedelet veszed le róla és mit fogsz tőle látni? Ha elektromosan is és mechanikusan is működik napi intenzív használat után is mindenféle rendellenesség nélkül akkor azt szerintem "jónak" lehet tekinteni. És egy kis odafigyeléssel ezt az állapotát fenn is lehet tartani sokáig.
Megint félreértettél.
Én nem vagyok oda a sormellétől.
Valamennyit rakunk mert tudja a vetőgép én amúgy alászórva bedolgozva szeretem!
Sőt tavaly már ősszel nyomtunk ki komplexet lehet ezentúl az egészet kirakom ősszel és alapműveléssel bedolgozom tavasszal pedig csak sormellé egy kis pétisó vetőgéppel...
kukoricánál szeretem a sormellét de aztis injektálva az anyagot állományban.
most már hiába sopánkodsz. előbb kellett volna informálódnod, de ha késlekedtél volna, lehet lecsúszol a vételről. hívd fel Pifta bátyját, az talán utána tud nézni
én csak itt láttam a hirdetésbe. jó vételnek tűnt elsőre
kicsit kiestem a képből, neked volt a 6480, amit ch-ra cseréltél mostanában ugye?
6480-nal mi lett? elkelt? mennyi órásan, kb. mennyiért, megkérdezhetem?
Az elég...A max dózis itt nem messze 5mázsa 3x15ös sor mellé és semmi több...ebben az estben a búza alá ami utána jön elég egy mázsa 3x15ös és kész...A 4 mázsa 3x15ösnél sor mellé megállt a termés igy nincs nagy jelentő sége az öt mázsának,csak annyi hogy abúzáét előre hozod tavaszra,de elképzelésben nem rossz...most direk ilyen sormellést mondtam mert tudom,hogy az tetszik neked
akartam de kapkodós volt a nap úgyhogy elmaradt. Számítója azt írta 6,3ha /óra. Ez csak nettó időt számol mikor le van téve a gép de így is 5ha/h fölött volt a teljesítmény. Nem azért hogy dicsérjem de nagyon jól ment.
Na ez nem olyan biztos...naprát napra után???Ja 130 ért kötnek naprát és repcét is már...Nem kötök mert van igéretem 130ért bármennyit akár 10000hektárnyi mennyiségre is,ha nem kötök akkor is...
én ma egy lavaredával szemeztem sokáig! A szegana honlapján!
Fogok talajt csinálni szalonnán NZ nek a fergával simitós boronás téma!!!!
Majd szólok!
Vegyszert megkaptad?
Az AKG s jogszabályokat tanulmányozom!
Ha eltérek a vetéstervtől akkor 3 % ra büntethetnek!!!! Úgyhogy lehet mégis lesz naprám!!!
teszek vagy 20 hektárt! lekötöm 115 tel és kész!
Ernike jó hogy nem vetted meg a kombit. Most kidolgozta az árát a 30ha összel ki nem kelt repceföldből csinált príma magágyat egy menetben. Csak lestem, ilyen fajintos magágyat még soha életemben nem sikerült összehozni. Szármaradvány nélküli ülepedett földön álom a munkája.
24488 hozzászólás
Válasz #15636. hozzászólásra

Egy kis árlista, Tucano 330-as 138.000 juró!!

De az a lényeg meg tudják magyarázni miért is annyi az eseti, van rá csodálatos magyarázat, Pintér úr részéről!!

Eseti javítás, tudom!!!
40 öjró az elég sütemény!!!

12500 óránként
csak a kötelező első néhány szervízt csináltattuk velük, a későbbi olajcseréket, szűrőcseréket mi magunknak is meg tudjuk csinálni.
Válasz #15633. hozzászólásra
Hát az axiál az nem az ócsóságáról híres. Van néha akció, de ott is van jó árrés szerintem!!
Válasz #15632. hozzászólásra
Figyelj, 4 éves, 2000 óra van benne, eddig semmi baja nem volt, apróságoktól eltekintve. Erős, kényelmes gép, álom vele dolgozni, klíma, terhelés alatti váltó, átlag fogyasztás. Egyetlen baja a drága alkatrészek, meg a szervíz.
Válasz #15625. hozzászólásra

Milyen a zőőőőd rönóóóóóó?????
Válasz #15630. hozzászólásra
Szo-szo. De a lényeg szerintem hogy a dínója menjen. Abból meg semmit nem látni legfeljebb abból hogy milyen benne az olaj. Abból se biztos hogy sokat lehet következtetni.
Válasz #15629. hozzászólásra
Oldalt a kerek fedelet,amibe van a váltókar.A váltóba a felső tengely amin egybe van a fogaskerékkel,annak az állapota fontos.Nomeg kispájszerral meglehet nézni a csapágyak állapotát.
Válasz #15628. hozzászólásra
khmmm... melyik fedelet veszed le róla és mit fogsz tőle látni? Ha elektromosan is és mechanikusan is működik napi intenzív használat után is mindenféle rendellenesség nélkül akkor azt szerintem "jónak" lehet tekinteni. És egy kis odafigyeléssel ezt az állapotát fenn is lehet tartani sokáig.
Válasz #15627. hozzászólásra
Miből gondolod hogy sebváltó jó??Ahhoz hogy megnézd,olaj le,váltófedél le,és meglehet nézni.
Válasz #15626. hozzászólásra
Semmi probléma
Reméljük beválik a masina, 8000 óra van benne, váltó, gumik jók, majd meglátjuk.
Válasz #15625. hozzászólásra

akkor lehet más b-betűs kolegára gondoltam, lehet Bendávnak van JD 8210-ese????
Ne haraguggy nembírom eszembe tartani mindezt kicsit rövid, noteszembe meg nem írtam fel eddig
Válasz #15624. hozzászólásra
hali
Honnét szeded, hogy nekünk Jd van???
Egy 105le-s claas ares van.
Lehet összekeversz valakivel
Válasz #15621. hozzászólásra
mi vitt rá hogy Johndeere mellé fergát vettél???
Nem rossz az a gép szerintem sok fut tizenezrekkel!
Jamo kolégának egyel régebbije van ebből Ő ismeri belülről is ezt a vonalat aztmondja elég jó strapás gép.
Ha nemvolt szétütve fogsz neki örülni minden bizonnyal
Válasz #15604. hozzászólásra
Megint félreértettél.
Én nem vagyok oda a sormellétől.
Valamennyit rakunk mert tudja a vetőgép én amúgy alászórva bedolgozva szeretem!
Sőt tavaly már ősszel nyomtunk ki komplexet lehet ezentúl az egészet kirakom ősszel és alapműveléssel bedolgozom tavasszal pedig csak sormellé egy kis pétisó vetőgéppel...
kukoricánál szeretem a sormellét de aztis injektálva az anyagot állományban.
Válasz #15621. hozzászólásra
alvázszám szerint utána lehet nézni
Válasz #15620. hozzászólásra
Német import gép, nemrég hozta be a fószer. Most fogja leműszakiztatni.
Válasz #15619. hozzászólásra
most már hiába sopánkodsz. előbb kellett volna informálódnod, de ha késlekedtél volna, lehet lecsúszol a vételről. hívd fel Pifta bátyját, az talán utána tud nézni
én csak itt láttam a hirdetésbe. jó vételnek tűnt elsőre
Válasz #15610. hozzászólásra
Lehetnél egy kicsit konkrétabb!!!
Mit tudsz róla pontosan???
Hétvégétől kezdődik a csehországi Brno-ban az TechAgro kiállítás, ahol a Austro Diesel részéről ezek Massey Ferguson traktorok lesznek kiállítva:
3635 Euro Line
3660 F
5430 FL
6460
5470
8690 Euro Line
Szögletes bálázó 2170
7345 Activa
9280 Delta
7614
7618
7620 Gold
Megy valaki erre?
Válasz #15616. hozzászólásra
Én is gondoltam rá, h a Fiatot tudná helyettesiteni , vinné az 5-ös ekét .
Válasz #15614. hozzászólásra

majd megmondja, aki megvette 1 év múlva. én csak annyit tudtam, hogy gyorsan el fog kelni
Válasz #15613. hozzászólásra
el. 6 milláért
Akkor irjad , megérte az árát ?
Válasz #15612. hozzászólásra
ahhha. és a 6280 elkelt?
Válasz #15611. hozzászólásra
6280 volt és ch lett, ami =6480
kicsit kiestem a képből, neked volt a 6480, amit ch-ra cseréltél mostanában ugye?
6480-nal mi lett? elkelt? mennyi órásan, kb. mennyiért, megkérdezhetem?
Válasz #15609. hozzászólásra
tudok
Válasz #15608. hozzászólásra
Ja az, az izsáki.
Tudsz róla valamit netán?
Válasz #15605. hozzászólásra
azt amit itt hirdettek az apróban?
Válasz #15606. hozzászólásra

Legyen 500, most jött egy haver, az két szerelvény.
Válasz #15599. hozzászólásra

ez komoly ennyiért..
Nem kötök, semmit,de....
Augusztusra 300g-t beszámíthatsz nekem....
Sziasztok!
Szeretném nektek bejelenteni, hogy mi is csatlakoztunk a fergások népes táborához: vettünk egy használt Mf 8140-es traktort.!
HzVálasz #15601. hozzászólásra

Az elég...A max dózis itt nem messze 5mázsa 3x15ös sor mellé és semmi több...ebben az estben a búza alá ami utána jön elég egy mázsa 3x15ös és kész...A 4 mázsa 3x15ösnél sor mellé megállt a termés igy nincs nagy jelentő sége az öt mázsának,csak annyi hogy abúzáét előre hozod tavaszra,de elképzelésben nem rossz...most direk ilyen sormellést mondtam mert tudom,hogy az tetszik neked
Válasz #15602. hozzászólásra
130 a napraforgó? a tőzsdén 122 úgy hogy elég nehéz elképzelni
130-ért lehet kötni naprát? hol?
Szerintem kukorica vagy egyéb után akar napraforgót így értette.
Ha itt telephelyi áron megkínálnának egy korrekt összeget lehet egyrészét lekötnénk aztmondom.
Kaját mennyit adsz neki Pilátus?
Itt 2mázsa komplex illetve 120kg pétisó amit kap hektáronként.
Válasz #15595. hozzászólásra
akartam de kapkodós volt a nap úgyhogy elmaradt. Számítója azt írta 6,3ha /óra. Ez csak nettó időt számol mikor le van téve a gép de így is 5ha/h fölött volt a teljesítmény. Nem azért hogy dicsérjem de nagyon jól ment.
Válasz #15597. hozzászólásra
Na ez nem olyan biztos...naprát napra után???Ja 130 ért kötnek naprát és repcét is már...Nem kötök mert van igéretem 130ért bármennyit akár 10000hektárnyi mennyiségre is,ha nem kötök akkor is...
helo mivan edelényel?????
Válasz #15594. hozzászólásra
én ma egy lavaredával szemeztem sokáig! A szegana honlapján!
Fogok talajt csinálni szalonnán NZ nek a fergával simitós boronás téma!!!!
Majd szólok!
Vegyszert megkaptad?
Az AKG s jogszabályokat tanulmányozom!
Ha eltérek a vetéstervtől akkor 3 % ra büntethetnek!!!! Úgyhogy lehet mégis lesz naprám!!!
teszek vagy 20 hektárt! lekötöm 115 tel és kész!
Moderálta: ermike (2235) 2012-03-29 22:06:07
Moderálta: ermike (2235) 2012-03-29 22:09:22
Válasz #15594. hozzászólásra
????
Válasz #15592. hozzászólásra
Örülök, hogy nem vettem meg!
Így jó talajt tudtál véle csinálni!
képeket vidit!!!
Válasz #15593. hozzászólásra
edelény...
Válasz #15578. hozzászólásra
ki ???
Ernike jó hogy nem vetted meg a kombit.
Most kidolgozta az árát a 30ha összel ki nem kelt repceföldből csinált príma magágyat egy menetben. Csak lestem, ilyen fajintos magágyat még soha életemben nem sikerült összehozni. Szármaradvány nélküli ülepedett földön álom a munkája.
Ő is azért megy oda,hogy "megnézze a nyáját"
,mert biztos azt is el lombardozták a haverjával

AZT MEGNÉZEM