Rossz porlasztás esetén a gázolaj lemossa az olajfilmet a hüvely faláról és megszorul a dugó, nem hittem el hogy ilyen létezik amég nem láttam saját szememmel.
A SISU fanok kedvéért elmondom hogy a 4650-es jd-nkben volt eddig a legbrutálissaban gajrament motor amit valaha láttam, 7-ből 7-nyugvó megégett és 4 hajtó is csapágyas lett (2 hajtókar kuka, blokk kuka, főtengely kuka).
Ja a kereskedőkkel tényleg vannak ilyen jellegű problémák.
Az első pozitiv tapasztalatokat Valtrával kapcsolatban attól a emberkétől kaptam akik most a nagy fergikkel szenvednek ( ez még azelött volt hogy a fórumra keveredtem volna).
sokan tettek a8750-re + 4 kereket és azt hitték hogy ki tudják vele váltani a steigert,de ez a kereskedő hibája (akkor a csongrád á rulta őket ,nem semmi cég volt)
Miért használnak utólag felszerelt fogyasztás mérőt,mikor van benne gyári,ésmég az irodai szoftvert is megkapták hozzá?
Amiatt egyébként nem lehetett.
Az elektronikát az szidja aki fél tőle,és nem ismeri.
Én jóban vagyok az elektronokkal,meg a bitekkel.
Vagy nem mer motorozni:-)))
Biztonságosabbnak nézik,mert azt hiszik hogy nehezebb felborulni vele.Aztán mikor először kimászik a krampusz a hárommázsás quad alól,akkor eladja:-))
Tavaly februárban voltam kint.
Quuuua hideg volt:-)
Nagyon sok pénzt nyomott oda az utóbbi négy évben az agco.
Tényleg jól nézett ki ahogy a robotok pakolták össze a motorokat.
Mikor X-ben két fej egyszerre húzta le a hengerfejcsavarokat,súgtam a kollégának:"ezután tessék ugyanígy csinálni":-))
Az a jukkapekka aki fékezte a motorokat,elég vakmerőnek tűnt,biztos jók az idegei:-))
Két frissen összerakott motor üvöltött mellette a fékpadon vagy negyven-negyven centire:-))
Voltál a Sisu gyárban? Érdekesek a robotok pláne a robot targoncák amik horják a holmit egész nap és ha lemerülnek akkor elmennek és csatlakoznak a töltőhöz. Elég furcsa volt közöttük járkálni.
Válasz #1208. hozzászólásra
Én már igen.
40üó nál.
8,4CTA
:-)))
Szóltak hogy kopog,kolléga kiment,levette a szelepdekniket,megnézte,minden rendben volt.
Mondtam nekik,húzzák még kicsit a TOPDOWN-t:-))))
Tíz perc múlva szóltak,megvan a kopogás:-)))
Kint van a blokkon kívül.
Ez péntek este volt,csütörtökön már melózott az új motorral:-))
De ez nagyon sokból egy:-))
Néztem de elég (nem mondok semmit mert ha olvassa besértődik) ... a kerékagy csavarjait lehúzhatta volna, akár hányszor álíttom a nyomtávot utánna én is mindig utánnahúzom a csavarokat.
Sok mulik a kezelőn is énekem 6 éve amikor először beszélt valaki a valtrárol szidta mint a bokrot 2 nagyot vett a cégük és kifeküdt mind a kettőben a motor ha jól emléxem.
Válasz #1200. hozzászólásra
de itt se oldódott meg teljesen a gond ,még nem az igazi,előfordulhat a valtrával is hiba, azt is emberek gyártják és vezetik,de sokkal ritkábban mint más márkánál
24488 hozzászólás
Válasz #1236. hozzászólásra
Amúgy nehezen hihető is, mert fent van a dugó, amikor spriccel a fúvóka.
Válasz #1236. hozzászólásra
De a messze van a hajtókarcsapágytól:)
Válasz #1234. hozzászólásra
Rossz porlasztás esetén a gázolaj lemossa az olajfilmet a hüvely faláról és megszorul a dugó, nem hittem el hogy ilyen létezik amég nem láttam saját szememmel.
A SISU fanok kedvéért elmondom hogy a 4650-es jd-nkben volt eddig a legbrutálissaban gajrament motor amit valaha láttam, 7-ből 7-nyugvó megégett és 4 hajtó is csapágyas lett (2 hajtókar kuka, blokk kuka, főtengely kuka).
Válasz #1225. hozzászólásra
A befecskendezés, hogy vágja szét a csapágyat? Inkább a hajtókart, nem?
Válasz #1231. hozzászólásra
Ja a kereskedőkkel tényleg vannak ilyen jellegű problémák.
Az első pozitiv tapasztalatokat Valtrával kapcsolatban attól a emberkétől kaptam akik most a nagy fergikkel szenvednek ( ez még azelött volt hogy a fórumra keveredtem volna).
Válasz #1229. hozzászólásra
Nem tudom az okát, az utólagos fogyi mérőnk majd kiderítem.
Jó a hallásod, én élőbe sem mindig hibázok rá.
Válasz #1212. hozzászólásra
sokan tettek a8750-re + 4 kereket és azt hitték hogy ki tudják vele váltani a steigert,de ez a kereskedő hibája (akkor a csongrád á rulta őket ,nem semmi cég volt)
Válasz #1228. hozzászólásra
Kell hozzá egy kis rutin:-)))
Válasz #1227. hozzászólásra
Miért használnak utólag felszerelt fogyasztás mérőt,mikor van benne gyári,ésmég az irodai szoftvert is megkapták hozzá?
Amiatt egyébként nem lehetett.
Az elektronikát az szidja aki fél tőle,és nem ismeri.
Én jóban vagyok az elektronokkal,meg a bitekkel.
Miből sejted hogy a hatodik?
Vagy ennyire jó a hallásod?
A szervizesek az elekrtónikát szidják+ van rajta fogyasztásmérő és azt okoljk(utólag felrakott), de szerintem az csak nem okozhatja nem?
Válasz #1223. hozzászólásra
Vagy nem mer motorozni:-)))
Biztonságosabbnak nézik,mert azt hiszik hogy nehezebb felborulni vele.Aztán mikor először kimászik a krampusz a hárommázsás quad alól,akkor eladja:-))
Válasz #1224. hozzászólásra
Hát ahogy hallgatom,elment a hatodik henger hajtókar csapágya.
Sokmindentő llehet,kenőanyag,kenőanyag hiány,de lehet injektor baj is.
Válasz #1222. hozzászólásra
Szerinted ez mitől van?
Válasz #1220. hozzászólásra
Én azt tartom, hogy a Quad annak való aki nem tud motorozni. Bár pl. én se motorozok.
Válasz #1221. hozzászólásra
Jó a ritmus:-)
Na most hegyezzétek a füleiteket.
http://www.youtube.com/watch?v=quoJSygLESc
Válasz #1219. hozzászólásra
Ja:-)))
Meg kvadoztunk a hóban:-)))
Bár mondtam hogy nekem túl sok a kerék alatta:-))
Jó buli volt:-)
Válasz #1218. hozzászólásra
És elvittek motoros szán túrára? Nagy élvezet 120-130-al tépni egy befagyott tavon.
Válasz #1217. hozzászólásra
Tavaly februárban voltam kint.
Quuuua hideg volt:-)
Nagyon sok pénzt nyomott oda az utóbbi négy évben az agco.
Tényleg jól nézett ki ahogy a robotok pakolták össze a motorokat.
Mikor X-ben két fej egyszerre húzta le a hengerfejcsavarokat,súgtam a kollégának:"ezután tessék ugyanígy csinálni":-))
Az a jukkapekka aki fékezte a motorokat,elég vakmerőnek tűnt,biztos jók az idegei:-))
Két frissen összerakott motor üvöltött mellette a fékpadon vagy negyven-negyven centire:-))
Válasz #1215. hozzászólásra
Voltál a Sisu gyárban? Érdekesek a robotok pláne a robot targoncák amik horják a holmit egész nap és ha lemerülnek akkor elmennek és csatlakoznak a töltőhöz. Elég furcsa volt közöttük járkálni.
Válasz #1215. hozzászólásra
A mi környékünkönn nincs. Van pár S 280-as délen azokban van ilyen. Nálunk 170-180 lónál nem használnak nagyobb trakikat.
Válasz #1214. hozzászólásra
Ez egyedi volt.
Jukkapekkalehtonen nem figyelt a robotra,ami húzta a hajtókar csavart:-))
Nektek volt már 8,4-es motor valamiben?
Válasz #1213. hozzászólásra
Na ez nagyon ritka lehet. És nem is kivánom senkinek gari lejárta utánn.
Én már igen.
40üó nál.
8,4CTA
:-)))
Szóltak hogy kopog,kolléga kiment,levette a szelepdekniket,megnézte,minden rendben volt.
Mondtam nekik,húzzák még kicsit a TOPDOWN-t:-))))
Tíz perc múlva szóltak,megvan a kopogás:-)))
Kint van a blokkon kívül.
Ez péntek este volt,csütörtökön már melózott az új motorral:-))
De ez nagyon sokból egy:-))
Válasz #1210. hozzászólásra
Meikkel?
Akkor lehet a váltót mondták nem emlékszem tényleg.
A Berettyóújfalúiak 4500 nál hengerfejezték a Valtrát.
Válasz #1206. hozzászólásra
csak azt nem mondták ,hogy a steiger gépeit akarták huzni vele
Válasz #1205. hozzászólásra
Néztem de elég (nem mondok semmit mert ha olvassa besértődik) ... a kerékagy csavarjait lehúzhatta volna, akár hányszor álíttom a nyomtávot utánna én is mindig utánnahúzom a csavarokat.
Válasz #1206. hozzászólásra
Akkor nem jól emlékszel mert én még kifeküdt motort nem láttam.
Válasz #1205. hozzászólásra
ok.
Válasz #1203. hozzászólásra
Sok mulik a kezelőn is énekem 6 éve amikor először beszélt valaki a valtrárol szidta mint a bokrot 2 nagyot vett a cégük és kifeküdt mind a kettőben a motor ha jól emléxem.
Válasz #1204. hozzászólásra
Miután bemásolod a linkben keletkezik vagy két szünet. Azokat kell kitörülni. Egyébként ha beméssz a JD 8000 kategóriába ez a Kanda gépe.
Válasz #1201. hozzászólásra
Nem jön be csak a kezdőoldal, melyikre gondolsz?
de itt se oldódott meg teljesen a gond ,még nem az igazi,előfordulhat a valtrával is hiba, azt is emberek gyártják és vezetik,de sokkal ritkábban mint más márkánál
Te még nem láttál motorcserés JD-t,vagy Fendtet,vagy NH-t,vagy Case-t?
Válasz #1198. hozzászólásra
Itt van egy 8330-as asszem.
http://www.farmphoto.com/fpv2/thread.aspx?mid=646752
De abban nem kellett motort cserélni nem?
Néha a valtra is szarakodik de a sisu nagyon ritkán csinálhatja a figurát mert én még nem láttam ilyet.
Válasz #1193. hozzászólásra
itt meg a héten adagolo (vagy mi a pöcs most már a neve)csere a 100 orás Jd motorban
Válasz #1196. hozzászólásra
3 fergit + 1 valtrát
Válasz #1195. hozzászólásra
És mit találok?
Válasz #1193. hozzászólásra
Olvass vissza ebbe a toikban.
Válasz #1192. hozzászólásra
Bmeg már nincs fenn na mindegy...
Válasz #1192. hozzászólásra
Olyat még hallottam, hogy egy JD 8000-es 300 üzemóra után csutakra került, de olyat, hogy egy Sisu gyengélkedjen még nem.
Válasz #1191. hozzászólásra
Hegyezdd a fled a SISU gyengélkedik rajta a fergiben.
Válasz #1190. hozzászólásra
Mi van rajta?
Mit kell vele csinálni h. megnézzem?
http://www.youtube.com/watch?v=-uwrOHIAbM8&feature=channel
Válasz #1171. hozzászólásra
Lazíccs Ken!