Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Direktvetés, no-till. új
- Bérmunka tarifák szántóföldön! új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Napraforgó ára új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Családban marad? Gazdaságátadás a mezőgazdaságban új
- S.O.S. új
Cikkajánló
Hirdetés

Stabilitás és csúcstermés: KWS MIKADOS a dobogó tetején
Átlag feletti hozam, stabilitás és kiemelkedő alkalmazkodóképesség jellemzi.
Hirdetés

1837 hozzászólás
ha az idén is olyan olcsó lesz a felvásárlás, irány Pest szárral szedve 300ft.ot adtak érte tavaj.
Válasz #35. hozzászólásra
Jól mondod ANDI ,tegeződhetünk ?
Válasz #34. hozzászólásra
aki a kicsit nem becsüli a nagyot nemérdemli.
Válasz #33. hozzászólásra
Szerintem is mert akinek 800öle van én azét is meg csinálom ezzel a masinával.
Válasz #32. hozzászólásra
pedig nekünk sincs isten tudja mennyi földünk,mi csak ,,másodállásban"foglalkozunk gyümölcsökkel,szőlővel,de nem az a fontos szerintem,mindíg tanul az ember valamit
Válasz #31. hozzászólásra
Ebben nagyon igazad van.
Válasz #30. hozzászólásra
pedig lehetnének többen,sok téma van ami érdekes,hasznos és tanul az ember belőle
Válasz #29. hozzászólásra
Már mint LÁNY vagy ASSZONYT itt a fórumon.
Válasz #28. hozzászólásra
milyet?
Válasz #24. hozzászólásra
Üdvözölek a csapatban ilyet ritkán látni.
Válasz #25. hozzászólásra
hát az biztos hogy jobban kellene ellenőrizni ,mert olyan dolgokra is ráírják hogy ,,minőségi" amire nem kellene.
Válasz #17. hozzászólásra
Milyen igazad van ,hiány csak a jó minőségben van.
Válasz #19. hozzászólásra
Máshogy nem is lehet(ne).
Válasz #20. hozzászólásra
gyöngyöstől 1 km.
Válasz #22. hozzászólásra
köszi :))
Válasz #20. hozzászólásra
heves megye,gyöngyössolymos
Válasz #19. hozzászólásra
de sokan nem,és ez a baj.vagy mennyiség vagy minőség.a kettő eggyütt ritkán megy.
Válasz #18. hozzászólásra
merre laktok???
újfehértó ??
Válasz #18. hozzászólásra
Csak is minőségi termeléssel és előállítással tudtam elképzelni a jövőt eddig is.
Válasz #17. hozzászólásra
az biztos,de a pálinkafőzés sem olcsó mulatság,ja és 50 litert főzethetsz ki,mármint egy ember,ha meg jó pálinkát akarsz csinálni ahhoz meg jó minőségű gyümölcs is kell,nem ám az alja
Válasz #16. hozzászólásra
Nekem lenne gyümi fám, Én pálinkát csinálnék belőle. Erre szerintem arany árban van és hiánycikk. De ha ez a válság tovább gyűrűzik ( és még fog) egyre inkább nagyobb szükség lesz rá. Ez olyan lesz, mint az oroszoknál a vodka.
nekem az a szerencsém hogy akinek leadjuk a termést mindíg többet ad mint a felvásárlók.viszi minden hajnalban pestre
Válasz #14. hozzászólásra
Erről van szó.Nem ám úgy,mint mi lelkizünk a fán,meg a verebeken és egyéb hülyeségeken.A kupec:input+profit=output.
Mondjuk már én is így gondolkozok és ha van mellette veréb,meg róka az csak plussz.:o)
Válasz #13. hozzászólásra
Egy felvásárló nem mehet tönkre.
Bár mekkora a felvásárlási ár Ő mindig ráteszi a maga kis hasznát, ha 10 ft, ha 100 ft, ha 1000 ft, de Neki biztos van rajta, amíg a Termelőnek, már az sem biztos, hogy amit beleteszik a hónapok folyamán, azt visszakapja-e "kamatmentesen".
Válasz #11. hozzászólásra
A négy legöregebbet vágom ki,mert anyósomé és ő úgy gondolkozik,mint Ti.Én ebben nem hiszek itt a Nyírségben.Még ha Pest megyében lennék ,talán,de akkor se nagyon hinnék benne.
A szomszéd is kivágott már két sort.
Látni kell a tendenciát,nem a felvásárlónak pénzt keresni.A 65 dekás faládát 1 kilóba tárázta.Na a ...én fogtam a ládákat és bele a hordóba,had szívja meg magát.Nem sokat vettek fel a ládák.Összeszámoltuk és a vegyszer ára jött vissza úgy,hogy mi még a jó árban leszedtük,utánunk lezuhant és 2 nap múlva már nem is kellett.Ha a Glöospórium miatt még betettem volna 1 permetezést,akkor már le sem vették volna,ha betartom a várakozási időt.
Szemét világ ez.Az önköltséget meg a rázógépesekre szabják és a kupec a hasznát nem hagyja,ha nincs meg a pénze,akkor nem vásárol.Igaza van,de én nem fogom tartani a kupeceket úgy,hogy közben folyik a vegyszer a hátamon,meg a fejemre.
Válasz #11. hozzászólásra
Lehet,talán!Ez mindig igy van,h lehet,h most bejön!Itt mindent tönkre akarnak tenni!
Válasz #10. hozzászólásra
lehet ha most kivágod,egy két év múlva meg jó piaca lesz,de sose lehet tudni.mi a barackossal így jártunk
Válasz #9. hozzászólásra
Ja meg van kb annyi meggyünk,majd ha a hó elolvadt,akkor beindítom a motorfűrészt....
Válasz #7. hozzászólásra
Nekem 8000 tő málna volt még 8 éve,de szerencsére a pajor kiette a java részét.:o)
Válasz #6. hozzászólásra
pár éve a tüzelhalás,tavaly jég,idén nem tudom mi lesz
Válasz #6. hozzászólásra
a málnával is így van,az is van 1200 tő
Válasz #5. hozzászólásra
Értem!A meggy is olyan mint a facsapágy!Szezonja van annak is!De a facsapágy biztosabb!Kombájnolni tuti,h kell vmit,de a meggy nem biztos!Vagy az idő vagy vmi más tesz be!
Válasz #4. hozzászólásra
azt nem mondanám de van 30 meggyfánk
Válasz #3. hozzászólásra
Szia!facsapágyakról áttértél meggyre?!Jobb üzletnek látszik?!:-)))
Válasz #1. hozzászólásra
meg vegyék is át normálisan
Válasz #1. hozzászólásra
Remélem jobb mint tavaly..
Vajon milyen ára lesz a meggynek az idén?