Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2389. hozzászólásáramire kell?petlas van a kis valtrámon ,kemény ormótlan (félkör alakú ,csúszik kövön)pedig ez a hókórós traki úgy hogy cserés lesz ruszkira(18,4-34)a kotrórakodóra is ajánlották 2 éves korában 1 héten belül eldurrant mindkettő
Válasz 4755 #2379. hozzászólására24est tapogattam traktoron
viszonylag tetszetős volt
Egész kleberes filingje volt
De tudok olyan sztoriról is hogy már rá volt téve a hátsó felnire és a fickó ledobatta vissza olyan szarul nézett ki az öreg lekopotthoz képest
Alacsony is meg keskeny is volt
Ki van spórolva belőle a mennyiség is meghát a minősegg is ezzel tisztába kell lenni no
Válasz csoppika #2381. hozzászólására Nem engem kérdeztél de :Volt egy barum gumim 20.8 38 as 3 cm futóval kb 1 hete adtam el 70 -ért . Most rendeltem petlast 285000/db 20.8 r 38-at
Válasz 4755 #2375. hozzászólásáraVolt szerencsém egy 10-15-öshöz, illetve kettőhöz. Az egyik haver hozta a vegyszerezője alá. Én ilyet elvből sem vennék. Mondja a haver, h. ez még túl erős is lesz, mert 16 PR-es. Mikor megláttam, majd hanyatt estem. úgy össze volt gyűrődve, 15 méterről belsőguminak néztem volna. Kérdezem: a vászonbetétet majd később hozod bele? Felfújtuk, de minden irányba állt, csak a körre nem hasonlított . Láttam egy másikat egy személykocsin. Nagyon príma volt, csak lekopott kb 1/3 -ánál, mint egy átlagos gumi..... úgyhogy hajrá, ha más előnye nincs, de legalább olcsó
Válasz Tamás_15136 #2368. hozzászólásáraHa az agyonsztárolt hidasra gondolsz ott ha jól tudom 11,2-48 a hátsó.
Magyarán nem a 9,5-42-es, az a "gólyalábas" alá való.
Van aki rakott be átközepelt 44-es átmérőjű kereket mezei 82-es alá, 11,2-est, de már nem nagyon klappol az elsőhajtáshoz.
Válasz 4755 #2370. hozzászólásáraVan Hát nem mondom h. a legeslegjobb a világon, inkább olyan 85%-nak mondanám gally égetéshez. Más hasznosítási formáját hirtelen nem tudnék mondani.
Művelő kerék vételnél mennyivel kell nagyobbat nézni mint az eredeti? A gyári most elől 24 coll hátul pedig 34 coll! Ezekre a méretekre hány colos művelő kerék kellhet?
Válasz csoppika #2362. hozzászólásáraMindegy milyet veszel!!!!!!!!Mind úgy van megcsinálva,hogy jó esetben 5 év,de az nagyon jó!Lényeg hogy vegyél újat,2 évente!!
Válasz prjricsi #2357. hozzászólásáraKöszi... Akkor az hülyítés, hogy 2 évente tömlőt kell majd cserélni az oldat miatt?
Egy 420/70R28-as gumiba körülbelül mennyi folyadék fér bele ha 75%-ig feltöltöm?
Válasz medikus #2355. hozzászólásáraJobban mondva olvastam róla itt a fórumon.
Fagyálló helyett ezt "ajánlották"
Csak azt nem tudom, hogy a "só" nem kezdi-e ki a tömlőt, gumit vagy a felnit?
Véleményetek szeretném kérni!
Keresgélek a hirdetések közt 2db használt de még műszaki képes 18.4x34-es gumit, többet is találni de amit furcsának találok többségében orosz vagy talán ukrán márkák.
Mi oka lehet hogy ezeket idő előtt leszedik szerintetek???
Köszi a gyors válaszokat a 360/70R20 voltyre és 13,6-20 NorTech gumival kapcsolatban feltett kérdésre sokat segitett a döntésben hogy melyiket vegyem meg!
Válasz kamus #2345. hozzászólásáraJól gondolod,viszont arra kell vigyázni egytengelyes kocsinál,hogy ne kezdjen el rakottan pattogni,mint a labda,mert akkor sokkal nagyobb terhelést kap a gumi.
Válasz medikus #2346. hozzászólásáraHát igen.Ez a gumiméret fogyóeszköz nálunk,a legtöbb eszköz alatt ilyen gumi van. Amik még eredetiek,azok pont a vágóasztal,mert a felnije semmi másra nem passzol,így ezek nincsenek másba szétszaggatva.
Válasz mtz1221 #2344. hozzászólásáraKöszi a gyors válaszokat!! Mér nem találtam ezt én meg.... :(
Nekem egytengelyes pótom van, elvileg 3,5t összsúllyal.
Ugye jól gondolom, hogy akkor elméletileg a az össz súly max 3,1t lehetne amivel a gumik terhelhetőek?
A legelső találat amit a márka és méret alapján a kereső kiad,a terhelés/sebesség index alapján 128 A6 ahol a 128 1800kg,az A6 30km/h.
Pótkocsira szerintem elég karcsú,főleg ha szállítani is szeretnél vele. Legalább 14PR-es gumit kellett volna keresni.
Nyomásra passz.
4442 hozzászólás
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2391. hozzászólásáraezen sokat nem bukhatszhttp://www.eugumi.hu/spd/4120095/15-5R38-ROSAVA-TR-07-134A8-TT-tomlo
Válasz Claaastra #2390. hozzászólásáraMinszki eresztésű 82-esre, hátra, meg majd előre is. 15,5r38 a hátsója ugye.

De lehet tényleg jobban járunk ha majd ruszkit kap, aztán ha szétmállik idő előtt akkor beszoptuk.
Sajnos ezek vannak, jobbra nem futja kb. ameddig élek, mármint traktorra!
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2389. hozzászólásáramire kell?petlas van a kis valtrámon ,kemény ormótlan (félkör alakú ,csúszik kövön)pedig ez a hókórós traki úgy hogy cserés lesz ruszkira(18,4-34)a kotrórakodóra is ajánlották 2 éves korában 1 héten belül eldurrant mindkettő
Válasz Claaastra #2388. hozzászólásáraMi a gond vele?

Vagy max. marad a "zs-gumi", azaz Alliance, a ruszkin kívül.
A BKT-t nem dicsérik ebben a méretben, kisebb van, meg sorművelő is, de még 1-2 évesek, majd kiderül mennyi idő után foszlanak le.
A Taurus drága, és láttam egyet-kettőt amiről szinte úgy váladozik le a futó, meg repedezik, így attól nagyon elment a kedvünk.
Válasz Carlos Fosco Gonzáles Dua #2387. hozzászólásáraolyat se akarjál,inkább az orosz,
A lejjebb említett "Petlas" 15,5r38-as méretben mennyire pászolhat, a ruszki gumihoz képest?

Csak mert cserés lesz lassan, de nem nagyon akarunk ruszki gumit!
Válasz 4755 #2385. hozzászólására18.4-34 ben utazom... Ami csábító az diagonal...
Válasz csoppika #2381. hozzászólására220-körül már van
Válasz 4755 #2379. hozzászólására24est tapogattam traktoron

viszonylag tetszetős volt
Egész kleberes filingje volt
De tudok olyan sztoriról is hogy már rá volt téve a hátsó felnire és a fickó ledobatta vissza olyan szarul nézett ki az öreg lekopotthoz képest
Alacsony is meg keskeny is volt
Ki van spórolva belőle a mennyiség is meghát a minősegg is ezzel tisztába kell lenni no
Ma tettem fel a hirdetésbe pár kereket. Esetleg, ha valakit érdekel, akkor a nevemre kattintva megnézheti.
Válasz csoppika #2381. hozzászólására Nem engem kérdeztél de :Volt egy barum gumim 20.8 38 as 3 cm futóval kb 1 hete adtam el 70 -ért . Most rendeltem petlast 285000/db 20.8 r 38-at
Válasz 4755 #2379. hozzászólásáraValami használható márka mennyi dollár?
Válasz Farkas István. #2376. hozzászólásáraPetlast nem ismered???
Válasz *** HM *** #2377. hozzászólásárasajnos igen20.8x38 szét ment az egyik vagy kellene egy használt
Válasz Farkas István. #2376. hozzászólásáraHol kellene keresni a gumiban,a ráírt Pr számnak megfelelő vásznat?Oldal?Perem?Hol?
Válasz 4755 #2375. hozzászólásáraCsaknem a 20.8ast lesed??
Válasz 4755 #2375. hozzászólásáraVolt szerencsém egy 10-15-öshöz, illetve kettőhöz. Az egyik haver hozta a vegyszerezője alá. Én ilyet elvből sem vennék. Mondja a haver, h. ez még túl erős is lesz, mert 16 PR-es. Mikor megláttam, majd hanyatt estem. úgy össze volt gyűrődve, 15 méterről belsőguminak néztem volna. Kérdezem: a vászonbetétet majd később hozod bele?

Felfújtuk, de minden irányba állt, csak a körre nem hasonlított 

. Láttam egy másikat egy személykocsin. Nagyon príma volt, csak lekopott kb 1/3 -ánál, mint egy átlagos gumi..... úgyhogy hajrá,

ha más előnye nincs, de legalább olcsó
Válasz 4755 #2370. hozzászólásáravolt ilyen gumid?
Válasz Tamás_15136 #2368. hozzászólásáraHa az agyonsztárolt hidasra gondolsz ott ha jól tudom 11,2-48 a hátsó.

Magyarán nem a 9,5-42-es, az a "gólyalábas" alá való.
Van aki rakott be átközepelt 44-es átmérőjű kereket mezei 82-es alá, 11,2-est, de már nem nagyon klappol az elsőhajtáshoz.
Válasz Farkas István. #2371. hozzászólásáranem mondod komolyan?ez elég le hangoló
Ruszki gumiból melyik a leghitványabb, hogy olyat ne vegyünk?

Válasz 4755 #2370. hozzászólásáraVan

Hát nem mondom h. a legeslegjobb a világon, inkább olyan 85%-nak mondanám gally égetéshez.

Más hasznosítási formáját hirtelen nem tudnék mondani.
üdv van valakinek tapasztalata a Ling-Long gumiról?
Válasz Tamás_15136 #2368. hozzászólásáraEsetleg kérdezz meg olyat,akinek olyan a trakija, mint neked...
Mtz-9.5x42" hátul...
Lehet 44" is...
Művelő kerék vételnél mennyivel kell nagyobbat nézni mint az eredeti? A gyári most elől 24 coll hátul pedig 34 coll! Ezekre a méretekre hány colos művelő kerék kellhet?
A STARMAXX GUMIVAL VAN VALAKINEK TAPASZTALATA ?? KÍNAI?? TÖRÖK?? INDIAI??
650 65 38 asban melyik márkával van jó tapasztalat?
Válasz rigás #2364. hozzászólásáraIgen!!Régen simára tudtad futtatni most meg kitörik,reped,2 évesen!
Válasz medikus #2363. hozzászólásáraRáadásul aranyáron!

Válasz csoppika #2362. hozzászólásáraMindegy milyet veszel!!!!!!!!Mind úgy van megcsinálva,hogy jó esetben 5 év,de az nagyon jó!Lényeg hogy vegyél újat,2 évente!!
Válasz Batuka #2361. hozzászólásáraBelshina félidős mintával oldala a mintáknál kireped...5-6év alatt...mint a Taurus...
Válasz *** HM *** #2353. hozzászólásáraÉn azért nem pont erre gondoltam de akár ez is lehet
Esetleg minőségi problémák?
Üdv
Széles ifa gumikra lenne szükségem 4 darab kellene, műszaki képes. Ha valakinek lenne a látókörében engem érdekelne.
Válasz prjricsi #2357. hozzászólásáraKöszi... Akkor az hülyítés, hogy 2 évente tömlőt kell majd cserélni az oldat miatt?
Egy 420/70R28-as gumiba körülbelül mennyi folyadék fér bele ha 75%-ig feltöltöm?
Válasz medikus #2355. hozzászólásáraJobban mondva olvastam róla itt a fórumon.
Fagyálló helyett ezt "ajánlották"
Csak azt nem tudom, hogy a "só" nem kezdi-e ki a tömlőt, gumit vagy a felnit?
Válasz Kezdő"paraszt" #2354. hozzászólásáraA szelepet rohasztja egy kicsit. Egyébként a tömlőt nem nagyon bántja.
Válasz medikus #2355. hozzászólására Cacl-os oldat-ra gondoltam igen.
Válasz Kezdő"paraszt" #2354. hozzászólásáraMagyarul:sós víz!
Üdv.
Valaki töltött már kálcium-kloridos vizet traktorkerékbe? Létezik, hogy bántja a gumit vagy a tömlőt az oldat?
Válaszokat előre is köszönöm
Válasz Tisler #2352. hozzászólásáraMert a kuvasok mtz ről jönnek lefele miliószám
Véleményetek szeretném kérni!
Keresgélek a hirdetések közt 2db használt de még műszaki képes 18.4x34-es gumit, többet is találni de amit furcsának találok többségében orosz vagy talán ukrán márkák.
Mi oka lehet hogy ezeket idő előtt leszedik szerintetek???
Köszi a gyors válaszokat a 360/70R20 voltyre és 13,6-20 NorTech gumival kapcsolatban feltett kérdésre sokat segitett a döntésben hogy melyiket vegyem meg!

Üdv.Vasi
https://www.bkt-tires.com/en/pattern/aw-909
BKT honlapja az egyik legjobb, Itt fent van milyen sebességen, milyen nyomáson, mennyit bírnak.
Köszi mindenkinek! Majd vigyázok rá... annyit biztos nem fog bírni miant ami alatta volt sajnos!
B:
Válasz kamus #2345. hozzászólásáraJól gondolod,viszont arra kell vigyázni egytengelyes kocsinál,hogy ne kezdjen el rakottan pattogni,mint a labda,mert akkor sokkal nagyobb terhelést kap a gumi.
Válasz medikus #2346. hozzászólásáraHát igen.Ez a gumiméret fogyóeszköz nálunk,a legtöbb eszköz alatt ilyen gumi van. Amik még eredetiek,azok pont a vágóasztal,mert a felnije semmi másra nem passzol,így ezek nincsenek másba szétszaggatva.
Válasz Bandita29 #2343. hozzászólásáraEz a gumi arra jó,amire mi használjuk!!Vágóasztal kocsi!Ha öregszik az alatt is kidurran!3 bar is elég neki!!
Válasz mtz1221 #2344. hozzászólásáraKöszi a gyors válaszokat!! Mér nem találtam ezt én meg.... :(
Nekem egytengelyes pótom van, elvileg 3,5t összsúllyal.
Ugye jól gondolom, hogy akkor elméletileg a az össz súly max 3,1t lehetne amivel a gumik terhelhetőek?
Köszi!
Válasz kamus #2342. hozzászólásárahttp://www.supertyre.hu/supertyre/eshop/3-1-7-Mezogazdasagi-gumiabroncs/0/5/2033-10-0-75-15-3-BKT-AW-909-V-LINEHa jól értelmezem akkor 40km es sebességnél 1550kg ,5.2 bárra fújva.De rá kell hogy legyen írva is.Nálunk amúgy a vulkanizálók azt mondják,ahány vásznas (pótkocsinál,tárcsánál)a gumi,annak a felére fújjuk bárban.
Válasz kamus #2342. hozzászólásáraHali.
A legelső találat amit a márka és méret alapján a kereső kiad,a terhelés/sebesség index alapján 128 A6 ahol a 128 1800kg,az A6 30km/h.
Pótkocsira szerintem elég karcsú,főleg ha szállítani is szeretnél vele. Legalább 14PR-es gumit kellett volna keresni.
Nyomásra passz.