Ilyen méretű taurust tettünk fel mi is előre, de a kb 2200 üóra ment bele, de még nem nagyon látszik meg rajta, bár talajmunkát nem végez. Akkor az axiál volt a legolcsóbb.
biztos a michelin a legjobb,a nagy jd n nekem is ez van,de a kicsi gyárilag taurus point 8 al volt szerelve, 6000óránál járunk vele,most kezdi megadni magát,és van szállítás is bőven... tehát egy szavazat a taurusnak árban tuti jobb
inkább a minőség a fontos életem egy részét ebben éllem +nem eladásra akarom felgumizni nekem ez keresi a megélhetéshez a pénzt ha cipő kell neki megkapja csak az a baj minden gyártó csak a magáét dícséri én viszont tapasztalatlan vagyok (tudod nem iszom nem dohányzok nőzni meg az asszony nemenged)
New Holland tl 90esre kell vennem elsőgumikat ki milyet javasol vegyes használat (szállítástól-szántásig) +pici homlokrakodózás újjat veszek csak milyen gyártmányt méret 13.6x24
nekünk német rendsodró van pont méret rá a targonca gumi és ha nincs bele fujtatva semmi akkor is ugy áll rajta a gumi mint ha tömör lenne és még sose volt vele baj amugy meg nem tom ki hova valósi de az ATRA cég de már lassan mindenki tölt gumit ATRA kecskeméten van de olcsóbb rá targonca gumi szerintem
Válasz #252. hozzászólásra
Nem szoktam ilyen munkát végezni, csak kérdezem kevesen használnak függesztettet, azzal nem lehet szép munkát végezni? Igaz abban még nem láttam 7-est, csak 4-5-6.ost
Rendsodrómon naponta kb 6-8 defekt van, az össze hócipőm tele van már tőle.
Mit javasoltok ?
Én gondoltam, hogy
1. - valahol csináltatnék rá tömött gumikat(de hol???),
2. - van aki állítólag szilikonnal telenyomatja,
3. - vannak ezeket a defekt folyadékok amiket bele kell pumpálni
4. - van aki átalakította normál személy abroncsosra....
Egyértelmű hogy a Taurus, itt egy ismerősömnek 4 éve van fennt de alíg kopott valamit pedig nap mint nap van használva a traki!
Én találtam azt az armour márkájút de nem nagyon nyilatkozik senki?!?!
Mtz-re melyik gumi a jobb? Az orosz(Voltyre stb.) vagy pedig Taurus,Kormoran stb.? Igaz hogy az orosznak már újkorában is kisebbek a "körmei" mint a nem orosznak(tehát hamarabb elkopik)?
Hát akkor gondolj bele józan paraszti ésszel, ha így most jó, és te teszel hátra nagyobb átmérőjű gumit, aminek természetesen nagyobb a kerülete is, akkor szerencsétlen eleje mit fog csinálni?
Ha használod az első hajtást is, akkor biztos nem tesz neki jót. Ráadásul nem fog érvényesülni az első hajtásnál a húzás, mivel alapesetben kicsit többet megy az eleje.
Én biztos nem csinálnám.
Válasz #242. hozzászólásra
Nem lessz baja tőle itt is van egy gép egy csókánál ő ilyennel vette a barnát 94-ben . De azóta 1-2 ember átszerelte ilyenre már
4442 hozzászólás
Válasz #291. hozzászólásra
akkor majd berakosgatok
habár már bizt szereztél........
Válasz #290. hozzászólásra
Persze. Talán télen lesz már rá idő megcsinálni.
Válasz #289. hozzászólásra
Kell még a vn vg.ének a csukásáról kép?
Válasz #284. hozzászólásra
Ilyen méretű taurust tettünk fel mi is előre, de a kb 2200 üóra ment bele, de még nem nagyon látszik meg rajta, bár talajmunkát nem végez. Akkor az axiál volt a legolcsóbb.
Mennyi garas 1 24es Mi. MÁMA?????
Válasz #282. hozzászólásra
a michelin kényelmesebb mint a konkurensek meg strapabíró is,azért annyi az ára amennyi.
Válasz #285. hozzászólásra
szállitásnál hiába engedem vissza a nyomást szerintem igen veri magát

Ha kemény az miért hátrány, mármint az abrncsnál
Válasz #283. hozzászólásra
reggel teszek fel mivel most szakad az eső
Nincs képed hogyan fest ez most?
Válasz #280. hozzászólásra
nekem pirelli tm 600as van rajt 5700órás de nekem nemigazán tetszik igen keménynek tűnik feleslegessen nemakarok költeni de ha muszály...
Taurust melyik tanyán nyomatják?
Válasz #272. hozzászólásra
biztos a michelin a legjobb,a nagy jd n nekem is ez van,de a kicsi gyárilag taurus point 8 al volt szerelve, 6000óránál járunk vele,most kezdi megadni magát,és van szállítás is bőven... tehát egy szavazat a taurusnak árban tuti jobb
Válasz #276. hozzászólásra

Az igaz, hogy majdnem 2 pár Taurust legyürsz addig, amig 1 jobb birná, de az ár az pont a fele szokott lenni
Válasz #275. hozzászólásra

Na-ná hogy Michelin,de az ára elveszi a lelkesedését

Szeva, mindjárt irok a krumplisba
van valami konkrét cég akitől érdemes venni (Győr-Veszprém)
Válasz #274. hozzászólásra

akkor michelin!
Válasz #273. hozzászólásra
inkább a minőség a fontos életem egy részét ebben éllem +nem eladásra akarom felgumizni nekem ez keresi a megélhetéshez a pénzt ha cipő kell neki megkapja csak az a baj minden gyártó csak a magáét dícséri én viszont tapasztalatlan vagyok (tudod nem iszom nem dohányzok nőzni meg az asszony nemenged)
Válasz #272. hozzászólásra

Minőség--ár figyelembevételével szerintem vegyél rá Taurust, nem a legrosszabb, de nem is a legrágább
New Holland tl 90esre kell vennem elsőgumikat ki milyet javasol vegyes használat (szállítástól-szántásig) +pici homlokrakodózás újjat veszek csak milyen gyártmányt méret 13.6x24

Válasz #250. hozzászólásra
A Taurus csak 2 bárral járatva nem töredezik ki, de akkor sokkal kisebb a tapadás,hamar kirúg, de pl. szántani 0,8-al kellene....
nekünk német rendsodró van pont méret rá a targonca gumi és ha nincs bele fujtatva semmi akkor is ugy áll rajta a gumi mint ha tömör lenne és még sose volt vele baj amugy meg nem tom ki hova valósi de az ATRA cég de már lassan mindenki tölt gumit ATRA kecskeméten van de olcsóbb rá targonca gumi szerintem
Válasz #268. hozzászólásra

Csináltattam én is vagy 10 defektet az idén.
Meg a gyilkolós, autónak látszó tárgyon is most 4 gumicsere.....
Csakúgy hordom a lóvé a gumisnak......
Válasz #267. hozzászólásra

Nem én mék vele az nem nekem való tempó, nekem csak a gondom van vele !!!!!!

Mekkora ez a gumi?
Biztos mész vele
mint
a TATÁR!!!!!
Válasz #265. hozzászólásra
Az akkor csak egynapos munka.
Válasz #264. hozzászólásra
Szerintem rászerkeszteni bármit rá lehet.
Válasz #262. hozzászólásra

Kis Polski kereket nem lehet rá szerkeszteni?
Válasz #258. hozzászólásra
Van vlm. cég ami tölti a bányagépekét is de f. se tudja most mi a nevük.......
Kiállításokra járnak.
Válasz #260. hozzászólásra

Akkor lesúlyozzuk !!!!!!!
Válasz #259. hozzászólásra

Van 2 régi spc-s drótvásznas gumim, na azok igen !!!!!
Válasz #258. hozzászólásra

A tömör nem pattogna?
Válasz #256. hozzászólásra
hiába veszek új külsőt, ezeket a szar gumikat egy tüske is kiszúrja. meg szakadnak széjjel hosszában
Válasz #254. hozzászólásra

Régebben már találkoztam olyan cég címmel, hogy méretre gyártanak szinte bármilyen tömör gumit !!
Válasz #253. hozzászólásra
És a felni is targoncás ??????
Válasz #255. hozzászólásra
Csak a vontatott jöhet számításban a területek miatt !!!
Válasz #253. hozzászólásra
üssétek be ,a gogléba gumiabroncs feltöltés, kihoz rá valamit

Nem szoktam ilyen munkát végezni, csak kérdezem kevesen használnak függesztettet, azzal nem lehet szép munkát végezni? Igaz abban még nem láttam 7-est, csak 4-5-6.ost
hasonló gondom van nekem is. SZJ targoncagumit rakott rá.
Segítség kéne !
Rendsodrómon naponta kb 6-8 defekt van, az össze hócipőm tele van már tőle.
Mit javasoltok ?
Én gondoltam, hogy
1. - valahol csináltatnék rá tömött gumikat(de hol???),
2. - van aki állítólag szilikonnal telenyomatja,
3. - vannak ezeket a defekt folyadékok amiket bele kell pumpálni
4. - van aki átalakította normál személy abroncsosra....
Egyértelmű hogy a Taurus, itt egy ismerősömnek 4 éve van fennt de alíg kopott valamit pedig nap mint nap van használva a traki!
Én találtam azt az armour márkájút de nem nagyon nyilatkozik senki?!?!
Mtz-re melyik gumi a jobb? Az orosz(Voltyre stb.) vagy pedig Taurus,Kormoran stb.? Igaz hogy az orosznak már újkorában is kisebbek a "körmei" mint a nem orosznak(tehát hamarabb elkopik)?
Van tapasztalatok az Armour márkájú traktorgumiról??
Köszi.....
Köszönöm igazad van!!!
Válasz #246. hozzászólásra
Hát akkor gondolj bele józan paraszti ésszel, ha így most jó, és te teszel hátra nagyobb átmérőjű gumit, aminek természetesen nagyobb a kerülete is, akkor szerencsétlen eleje mit fog csinálni?
Ősszel szántáskor csak használnám az első hajtást is....
Ha használod az első hajtást is, akkor biztos nem tesz neki jót. Ráadásul nem fog érvényesülni az első hajtásnál a húzás, mivel alapesetben kicsit többet megy az eleje.
Én biztos nem csinálnám.
MAX első hajtás szétmegy
Nem lessz baja tőle itt is van egy gép egy csókánál ő ilyennel vette a barnát 94-ben . De azóta 1-2 ember átszerelte ilyenre már