Fórum
- HW 6011 vagy HW 8011-es pótkocsi új
- Epertermelés új
- Milyen pótkocsit vegyek? új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Csemegekukorica termesztése új
- Lombtrágya új
- Minden ami aprítóhenger. új
- Talajközpontú művelés új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
Cikkajánló

Meglepő részletek: egyoldalú és káros az EU-USA kereskedelmi egyezmény?
Komoly tiltakozásokat váltott ki az Európai Unió és az Egyesült Államok között...
Hirdetés

542 hozzászólás
Válasz #338. hozzászólásra
Lajtára nyom jelző? Minek? Én mióta az eszemet tudom anélkül vetek meg a fater is anélkül nyomta.
Válasz #335. hozzászólásra
Hallotam 90-től MDW névjegyét, azt mondták, hogy már Német-egyesítés után legjobb minőségű alkatrészeket, mint régi Fortschitt?
Mi különbség MDW és Fortschritt?
Válasz #336. hozzászólásra
Holnap kezdjük csinálni a műhelyre az ajtót aztán ha kész az ajtó akkor csinálunk egy 200 literes vas hordóból kazánt magunknak aztán befűtűnk és toljuk szét a 8011- krisztust .
Válasz #337. hozzászólásra
azért annak kell egy masszív szerkezet. A gépet tudod másra is használni.
Válasz #333. hozzászólásra
:-)Nekem csak egy kell!Nem tom a hely nevét majd megnézem!Én ott nem vettem még semmit,de egy Cyclo nyomjelző kapcsolót akarnék a Lajtámra!
Válasz #336. hozzászólásra
Azé vegyek külön gépet . Inkább lessz a fészer ami elég magas lessz benne egy házi gyártású futó macska amire ha kell ráakasztom az 5 tonnás láncos emelőt (Flasezug) és már mehet a menet
Válasz #334. hozzászólásra
Vegyél egy KCR-es MTz-t azzal ki lehet bármelyik kombájnból venni a motort. Én az Eo-val szoktam vagy targoncával az512-514-ből.
Válasz #331. hozzászólásra
Ami ott van az avataromon .
Kék 93-as kiadású
Válasz #326. hozzászólásra
Nem is averebek miatt nem rakom be hanem az egerek miatt . Akarok én is egy fészert majd neki de akkorát hogy akár egy domcsiból is vagy joniból vagy NH TX-ből ki lehessen szedni benne a motort . Így akár tudok segíteni másnak is meg hát nekem is jó lenne a ha valami romos kombájnt veszek és meg tudom oldani magam a motor kivételt .
Válasz #327. hozzászólásra
Akkor vedd meg az enyémet és csinálj belőlle hármat.
Válasz #328. hozzászólásra
Látod Paldoo így jár aki nem enged a 21-ből.Hát így jártam én. De azért még eladó az ásóborona.:)
Válasz #324. hozzászólásra
Milyen MDW 514 kék színű?
Mikor kiadás?
Nekem volt 1990.04. havi jó állapot már elkelt.
Válasz #322. hozzászólásra
Nem tudom melyik cég mert az egyik srác mesélte de majd kitudom tőle . Annyit mondott hogy mondta a cégnek hogy perkinses 14-es azok hoztak minden konzolt hozzá szivattyút hűtőt felrakták a kombájn hűtőjére a rács alá a fülkébe meg berakták a belső egységet és kész volt .
Válasz #325. hozzászólásra
Dallos a traktorker? Bazzeg az egy rabló cég. Egy Ih kormánydeszkáért ami használt és nem valami híres 6000 ezer forint. Na ez valami vicc, kérdeztem. Egyébként ha szorul a kötél mindig be megyek hozzájuk.
Válasz #323. hozzászólásra
Írtam már múltkor is mi a helyzet...
Csak hát a lese ürítés akkor is...
Válasz #323. hozzászólásra
Én akarok venni majd egy ásoboronát,gondolkodtam már rajta,h egy nagynak az egyik ágát megveszem!
Válasz #321. hozzászólásra
Az úgy más. Nekem a szín alatt áll, engem nem érdekel ha leszarják a madarak. A javítást mindig a sterimóval kezdem és már is tiszta.
Válasz #320. hozzászólásra
Felsőzsolca ha jól tom!Ott volt a E-514es is!
Menni akarok oda jövöhéten,majd kérek egy tel.számot!Majd itt megadom!
Válasz #310. hozzászólásra
Jó az öreg a háznál bár sokszor össze külömbözünk mert más a temponk meg a gondolkodásunk se mindig egyezik és hát kicsit hirtelen ember vagyok még az egész tetelyére .
Válasz #319. hozzászólásra
Jó jó csak sajnálom szét vágni és megpróbálkoztam áruba adni, de nem jött össze, pedig annyira nem telített a piac ásóboronából,de lehet hogy a kutya se használ már ilyet.
Válasz #317. hozzászólásra
Kifejezetten erre a kombájn tipusra vagy univerzális?!Milyen cég?
Válasz #318. hozzászólásra
Kivan foltozva a tartályom meg le van takarva az egész gép meg rajta van a kuki ferde is így minimális víz juthat be a gépbe .
Válasz #316. hozzászólásra
Figyelj már a cyklós rovatba írtad hogy miskolc mellett van valami gép bontó hol van az amire te gondoltál?
Válasz #314. hozzászólásra
Mondom mindig a tippeket de leseürítetek!
Azóta má rég kész lenne!
Minek vadászni menni, ha bent a vad a telken???
Válasz #315. hozzászólásra
Csak ki ne essenek a rázó asztal lyukjain mert ha azon meg áll a víz egy-két tél alatt is ki tud rohadni.
Válasz #311. hozzászólásra
300 ért lenne helyszínen beszerelve és 2 év garival .
Válasz #313. hozzászólásra
Van kombájn bontó,elég sok!Tudok több helyen is e-514es kombájnokat bontva!
Nyáron az egyik jhelyen volt egy Világos zöld-sárga szinü,trainnerröl vagy valahonnan leborult!Pedig jól nézett ki!
Válasz #306. hozzászólásra
Nem a gépek az ég alatt ott meg van benn 30 mázsa árpa 20 mázsa tritikálé meg 80 mázsa kuki meg vagy 50 veréb és a legalább 10 egérről ne is beszéljek . Ha beállok a kombájnal akkor lenne vagy 100 egér benne a gépben ezért kint telel most a kombájn letakarva . Eddig két telet bennt volt de nyárra mindig fehérlett a veréb sz.rtól meg méd a grammer ülésembe is bele fészkelt az egér , így most itthon áll az udvarban és a szomszéd macskák meg benne potyáznak a rázó asztalon .
Válasz #312. hozzászólásra
Lehet hogy igazad lesz! és derékba töröm a karierjét az ásóboronának.
Válasz #311. hozzászólásra
Ja a karaván astra klímája egész jól bírja a 820,2-semen.
Válasz #309. hozzászólásra
Hát az ilyeneken ne gondolkozzá.
Kaszabold a ásóboronyát!
Válasz #307. hozzászólásra
Van bontott klima is!Hülye nem vagyok,voltam Médiában!Annyit én se adok érte!Bontó!
Válasz #307. hozzászólásra
Jó lenne ha nekem is lenne ilyen nagyfaterom.
Válasz #305. hozzászólásra
Na jó akkor Paldoo, de gondolom Pál a kereszt neved.
Válasz #304. hozzászólásra
Nevem: NEM FERR GYEREK!
Este repdesek...
Nevezz BETMENNEK!!!!!!!!!
Válasz #301. hozzászólásra
Micsudi az öreg nyugodtan 10-évet letagadhatna de lehet hogy 20-at is igaz most már kezd lenni baj a szívével de eddig csak a magasvérnyomás meg a prlagfű volt a baja . Bármikor letraktorozza 8-10 órát ha kell szántásban is meg szállításban is .
Válasz #300. hozzászólásra
Az a magtár egy kicsit karcsú a 100 Ha-hoz. Ilyenkor gondolom bent állnak a gépek.
Válasz #298. hozzászólásra
Ne palizzámá!
Válasz #297. hozzászólásra
Ez nem fer Herr Fantomas!Mi láttatjuk,h mink van,te miért nem!?
Válasz #297. hozzászólásra
meg lassan reumád
Válasz #285. hozzászólásra
Tudom hogy van a boltban klíma de 300 ropit sajnálok ki adni érte .
Válasz #299. hozzászólásra
Király vagy öcsém!:) Bírom az ilyen fejeket mint amilyen te vagy. És a nagyfater még 74 évesen bírja a gyűrődést?
Válasz #287. hozzászólásra
Hódmező vásárhelyen kezdtem el a sulit a de ha egyáltalán majd folytatom akkor szerintem kaposváron folytatom . Van egy magtárunk ami 256 négyzetméter alapterületű .
Válasz #287. hozzászólásra
Az jó poén volt a traktor húzás de igazából az eredeti kihívó egy landini mistral 40-es volt csak azt a kis gépet az osztályunk megfogta pedig 13-an voltunk mert a 14.ember vezette a kis landeszt . Bejön nem jön be én így érzem jól magam . Még ha meg lessz a bőr ndrág meg a cross csizma majdnem olyan leszek mint a Mad Max .
Válasz #294. hozzászólásra
Rá se basz Pali én tudom hogy te értesz hozzá, a többivel meg ne foglalkozz:)
Válasz #291. hozzászólásra
Soksok melóm.
Válasz #293. hozzászólásra
Én nem.
Kikell hangsúlyozni a cuccot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #291. hozzászólásra
Ne kérdezz tőle semmit mert úgy sem mondja el. Ő a fórum fantomja. De tényleg.
Válasz #289. hozzászólásra
Ha vlk. velem nem ért 1et az baj.
Szót lehet velem érteni sztem.
Válasz #290. hozzászólásra
Csak nem ideges vagy? Szívj egy cigit, megnyugszol tőle.