Fórum
- Köles új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Milyen silózót vegyek? új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Direktvetés, no-till. új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kukorica várhatóan........! új
- Reform semo vetőgépek új
- Vizet a tájba új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
Cikkajánló
Hirdetés

Mezőgazdasági túlélőstratégiák – a magyar gazdáknak cselekedniük kell
Technológiai és stratégiai válaszok kellenek a változó éghajlatra, ami teljesen...
542 hozzászólás
Válasz #283. hozzászólásra
Én is így vagyok vele de bele vágtam mert viszont nagyon érdekel az állat tenyésztés és akarok majd foglakozni azzal is és hát engem nem a papír érdekel hanem hogy olyan emberek közelében legyek akik az állattenyésztést felsőfokon űzik meg hát sok jó kapcsolatot is lehet kötni a csoportársak között , pl volt olyan csoport társam aki aki sertéstelep vezetője vele jókat dumáltunk meg a szegedi kutató intézet Kiszomboro telepének a vezetője is csoporttársa volt na ő egy haláli jó fej csávó vele jóban vagyok nagyon , Szerzett is nekem vetőmagot soron kívűl
Válasz #290. hozzászólásra
Akkor mid van???
Válasz #280. hozzászólásra
SEMILYEN PÁRTI SE VOK!!!
Válasz #286. hozzászólásra
Na egyet értünk végre!:)
Válasz #283. hozzászólásra
Ilyeneket inkább ne írjál le.
Válasz #282. hozzászólásra
Nincs tároló helyed a terménynek? Milyen fősulire jársz? Most néztelek a myvipen nem semmi képek vannak arról a traktor vontatásról. Felétek bejön a csajoknak a bundesliga séró?
Válasz #281. hozzászólásra
Én is azt mondom!!!!
A FORDULÁSOKNÁL!
Csak forgózásnak írtam...
Klima?!Van a boltban,el is adják!Én is akarok az enyémbe!
Nem ismerem a Mdw-t,de a mellette álló csak jobb,s klima is van benne szerintem!De egy 106-os mindjárt jobb!!!!:-))))))))
Válasz #279. hozzászólásra
Fősuli,szerinted van értelme?!Már bocs,de szerintem manapság az a h...e,aki tanul!Ne sértödj meg,de én igy látom!
Válasz #277. hozzászólásra
Nem rossz kis gép csak a tempója nem jó mikor kamionra kell vágni a cuccot . Amúgy szeretem nagyon a kis rohadékot csak klíma az kellene bele nagyon .
Válasz #278. hozzászólásra
De fordulóknál nem tolat, nem a forgózásban. Olvass vissza.
Válasz #278. hozzászólásra
Te amúgy JD párti vagy mi?Trakid is JD?Vagy kombájnod sincs netán?!
Válasz #274. hozzászólásra
Nem dolgozok más helyen csak a 74 éves nagy faterral nyomjuk a melót a 100 Ha-n meg a faternak segítek hetente egy napot a vágóhídon . bár télen ez két három nap is szokott lenni . Meg elkezdtem a fősulit levelezőn de nem megy ezért kérek halasztást . Én nyomom a 14-esnek meg mostmár a krisztusnak de eddig a 9540-esnek nyomtam de most az idősé lett a 95-ös .
Válasz #276. hozzászólásra
Arról indult a vita h. a cat az ff vf-el NEM TOLAT.
A vf f -el meghogy TOLATÁS VAN.
Én erről rizsáztam...
Mert nem másról...
Válasz #275. hozzászólásra
Akkor nem jó gépbe ültél bele!!!
:-))))
Válasz #273. hozzászólásra
Én a szántásról beszélek, de igazad van a forgóban szoktam tolatni, de van amikor össze vagy ketté fordítom a forgót, attól függ milyen a tábla milyen hosszan kell forgózni.
Válasz #272. hozzászólásra
Az eldó helyen egy JD mellett állt a kert hátulján meg volt még mellete egy 516-os is de annak már nem volt motorja .
Válasz #269. hozzászólásra
És te egyedül nyomod a 100 Ha-ron ezzel a géppel meg a krisztussal. Mellette dolgozol valamit?
Válasz #270. hozzászólásra
Amúgy még mindig a forgózásról m1 a duma nem?
Válasz #269. hozzászólásra
Nem rosz,de kié a JD?
Válasz #263. hozzászólásra
Annyira azért tudok tolatni hogy sz.rba ne maradjak de van kis kiút előre akkor csakis előre de nagy gázzal .
Válasz #268. hozzászólásra
Hát ha megfordítod a fejeket esetleg, vagy egy front hidralikára teszel egy ágy ekét és úgy tolatva.:)
Itt a 14-esem de csak ez képem van róla a többi a másik számítógépen van . Ezzel a képpel hirdette a Balla
Válasz #267. hozzászólásra
Nevigyorogjá!
Hogy kell ha nem tolatva??????????
Válasz #265. hozzászólásra
Jaj Pali ne tedd itt a hülyét értesz te ahhoz csak évődöl itt velem.:)
Válasz #262. hozzászólásra
Mert a 161-esnek csak a hátulját zárja, de a tiéd már újabb széria és az lehet hogy már az elejét is zárja.
Válasz #261. hozzászólásra
Hanem hogyan????????
Pedig jó dolog tudni tolatni!Nálunk mindig kell!Múltkor próbáltam 2 póttal,de egy ideig szépen ment!
Válasz #260. hozzászólásra
Majd bele jössz!?:)
Válasz #258. hozzászólásra
Szerintem össz de még nem használtam és nem kérdeztem még meg a szervizest róla .
Válasz #259. hozzászólásra
Hát szántani a függesztettel sem tolatva szoktak, vagy ezt még nem tudtad?
Válasz #254. hozzászólásra
Az nem csak nem raktam fel az enyémet még oda . Keresek róla képet midjárt . Az IH ekével sz.r tolatni nagyon , nem tudok két tengelyes kocsival tolatni csak kicsit .
Válasz #249. hozzászólásra
Nem arról ugatok.
Hanem, h.: az a jó kinematika ha NEM TOLATSZ AZ FF-el.
Válasz #257. hozzászólásra
És az ösz difizár vagy csak a hátsót zárja?
Válasz #252. hozzászólásra
Nekem kék színű is volt .
Taposni kell jobb lábbal az sebváltó kar előtt , de majd lefényképezem .
Válasz #255. hozzászólásra
Kettő kéttengelyessel? Te sem vagy semmi. Az szerintem még senkinek sem sikerült.
Válasz #249. hozzászólásra
Egy jó traktorosnak a 2 hidas pót nem jelent gondot!Nekem nem gond!De próbáltam már 2 db 2 hidas póttal is !Az már húzós!Eke az gyerek játék!
Válasz #251. hozzászólásra
Akkor ami az iwiwen van az a tiéd?
Válasz #250. hozzászólásra
Igen MDW
Válasz #248. hozzászólásra
A difizár hogy van a 162-esekben. Mert a 161-est az tudom de a tiédet azt nem? Vettél kékszínű 514-est?
Válasz #243. hozzászólásra
A 14-est 3 millába vettük . 3 éve
Most akkor kombájn vagy Krisztus??????
Mert ha perkins motoros,akkor az a új fajta Mdw kombájn vagy mi!
Válasz #246. hozzászólásra
Én eltolatok neked a világ végére az ih ekémmel! Egy jó traktorosnak nem jelenthet gondot.
Válasz #244. hozzászólásra
Remélem még az eredeti . Nem volt hozzá ikerkerék . Jól bírja a 4 fejjel 09-1 Ha/ óra is meg van ha optimális minden
Perkins motoros 93-as kiadású .
Válasz #238. hozzászólásra
Na de az ff eke!
Azzal még nem láttam kant aki tolatna...
A krisztust vette csak nem figyelsz:)
Válasz #242. hozzászólásra
És még az eredeti gyári motor ketyeg benne? Erőben hogy bírja. Kaptál hozzá iker kereket?
Válasz #237. hozzászólásra
E-514-es kombájnt vettél 3.5 milláért?!?!?!?
Hát milyen gép az?????