Fórum
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Autók, kocsik, verdák ... paraszti harci szekerek! új
- Bodza ára új
- New Holland traktorok új
- Napraforgó ára új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Paradicsom termesztés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Poénok új
Cikkajánló
_fill_540x300_0.jpg)
Fékez a munkaerőpiac: kevesebb pozíciót hirdetnek meg a cégek
Az IT, pénzügy és közigazgatás területén látványos a visszaesés, míg jogi és..._fill_540x300_0.jpg)
542 hozzászólás
Válasz #239. hozzászólásra
Igen 97 és 9400 óra körül van benne de a szervizesem szerint nincs annyi mert kicsit többet forognak a krisztusok órái bár engem nem érdekel mert jó állapotban van
Válasz #240. hozzászólásra
Janikám a Zt-nek annak biztos sok hely kell. Ismerem elég jól:):):):)
Válasz #239. hozzászólásra
Ne vicceljél már!
A gumihevederes az sokkal kisebb helyen fordul.
A körözéshez már nagyon sok hely kell.
Válasz #237. hozzászólásra
és 97-es igaz? Mennyi üó van benne. Mennyit szántottál egy nap vele? Gondolom az Ih-t viszi jól.
Válasz #236. hozzászólásra
Na erre mondok egyet neked. Volt szerencsém látni egy gumihevederes Cat challanger traktort félig függesztett váltva forgató ekével szántani. Na az a pali nem tolatgatott egyszer sem. Minden foldulónál csinált egy kis kört és kész. Az igaz hogy utána sokat kell forgózni de azt mondta hogy így jobban kíméli a gépet. és a forgózás ugye a váltva forgatóval nem gond mert nincs üres járat, vagy nem kell még össze vagy szét szántani a forgót is.Ha egyszer veszek egy ilyen ekét én sem fogok tolatgatni inkább körözök sokkal jobb szerintem.
Válasz #235. hozzászólásra
Lessz kép lehet holnap csinálok csak ne felejtsem el . 3,5 millába vettem .
Válasz #233. hozzászólásra
Én nagy géphez a félig függesztett eke híve vagyok legalábbis addig míg nincs olya gépem amin hidrosztatikus a kuplungja .
Válasz #231. hozzászólásra
A tiédről mikor látunk már képeket? Mennyiért is vetted?
Válasz #232. hozzászólásra
Akarok is meg nem is meg vagyok elégedve az 514-esemmel de úgy néz ki hogy idén 30 Ha kukit kell kamionra vágni és az nem megy magamnak és ezért gondoltam egy 106-osra de csak valami olcsóra amit én rakok helyre és akkor az biztos hogy meg van csinálva .
Válasz #231. hozzászólásra
Ha majd összejön egy nagyobb gép,akkor veszek hozzá váltvaforgató ekét!Ugy az igazi!
Válasz #230. hozzászólásra
a 106-osomat Csákvárról hoztam,Budapest után 50 kmre kb,M1-esen tovább!700 volt,de még kell rá költeni!Most kb 1.3 millánál tartok!Domit akarsz te is?Vagy 106-ost?
Válasz #229. hozzászólásra
Jól néz ki a 161-es ennek vinni kell már a 4 fejes félig függesztett ekét .
Válasz #228. hozzászólásra
Csak annyi a bajom vele hogy nem az enyém :) .
Csongrád megyei a gép .
16145-ös is van eladó a kiemelt hirdetéseknél!Jó gépnek tünik mindkettö!300 körül adnék a bontott 12045-ösért!
Na miről van szó!Itt vannak tesómék,s a kisfiával,s kislányával osztoznom kell a gépen!Mi a helyzet a 106-osommal?!Jó lesz az!Megnézem a Zetort!
Roland van az aprók között egy 12145-ös 1,48 millerért elég jó állapotban
Válasz #224. hozzászólásra
Pedig nekem mondta hogy van mikor mondtam neki hogy el akarom vágni ami a 8,4-est ha olyat veszek .
Válasz #220. hozzászólásra
Ja ezt néztem . Én inkább olyat választanék mint a Rolandé . Vagy nagyon jó gép legyen vagy nagyon rossz mert azt nem szeretem hogy fizetek érte nem keveset és még javítsam is . Itt a példa a 8011-es zetorom .
Na most töltött káposzta és cigaretta szünet jön. Majd még benézek.
Válasz #221. hozzászólásra
A 8,4-es hirdetőjével én is beszéltem de nekem nem mondta hogy van a szomszédba ilyen pedig kérdeztem nem tud esetleg kisebbet.
Válasz #210. hozzászólásra
A gépeket nem szín alapján válogatom de ha lehet akkor az is közbe jáccik ha van több
Válasz #219. hozzászólásra
Ez nem az azt meghagyom neked de majd adok egy mohácsi címet igaz az egy 8,4-es de a szomszédjának van egy 5,6-ossa eladó . Lehet majd megnézem és mondok róla véleményt .
Válasz #218. hozzászólásra
Na Tomi itt egy fasza 106-os csak nem gyengén drága.
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/showAdvert12148092.html
Válasz #218. hozzászólásra
Ne szarj be már mondtam hogy egy vasam sincs. Nem az agrárkeresőn láttad?
Válasz #216. hozzászólásra
Igen hátsó kerekü de nem mondom hogy hol van mert még lenyúlod előlem :) . De majd adok neked egy címet mert tudok egy másikat is de azt még nem láttam .
Válasz #214. hozzászólásra
Ma láttam hirdetésben egy sárga cyclo 400-ast sanszos hogy azt veszem meg és lehet hogy a 6200-ast is átfestem majd pirosról sárgára majd ha fel lessz újítva .
Válasz #215. hozzászólásra
Hol van az az ásóborona? Hátsó kerekű?
Válasz #212. hozzászólásra
Már kivan nézve az ásóborona egy 5,6-os ráb 500-at kínáltam érte de remélem 600-nál többe nem kerül .
az IKR nek a szine mindenből volt sárga ih tárcsa ,vetőgép,stb
Válasz #211. hozzászólásra
Ja az ikr vezérnek kellett volna az agyát sárgára festeni
Válasz #208. hozzászólásra
Bocs a tévedésért! De én egyenlőre nem ruháznék be munkagépekbe.
IKR beütés
Válasz #203. hozzászólásra
Hát ha csak a sárgaság érdekel akkor inkább vegyél festéket és fesd át. Egyébként a sárga fiatot is csak ide hoztak ez a magyarok kívánsága volt. Szerintem olyan mint egy búcsús kocsi. Egyébként ez valami rába beütés volt vagy lehet azért hogy ne üssön el a rába traktoroktól a színe.
Válasz #206. hozzászólásra
Én is ezt hallotam a krisztusokról! :))))
Válasz #204. hozzászólásra
Ad egy nem a szüleimmel gazdálkodom hanem a nagyszüleimmel . Nem biztos hogy lessz hirdetve mert nagyon jól megy és nagyon extra állapotú a gép . Meg erre a gépre veszek munkagépeket már . Meg hát 100 Ha-ra elég ez is .
Válasz #205. hozzászólásra
én is igy tudom
Válasz #204. hozzászólásra
Mondasz valamit. Majd ha elkezd morogni a krisztus fara, majd lesz az még mindenféle ócskavasnak nevezve.:):):):):)
Válasz #201. hozzászólásra
Az kamu a 1880asokat 84-ig gyártották, akkor kezdtékel gyártani a 180/90-et és az utolsó széria már a 180/90-es fülkéjével jött le olyan mint az enyém. Az a gép ami a hirdetésben van Szerencsen van megnéztem, az legalább 79-es.
Válasz #200. hozzászólásra
Én a helyedben a szülőket győzködtem volna még egy kicsit az NH G sorozat felé! :)
Szerintem 1év se kellesz és hirdetni fogod a gépet.
Válasz #202. hozzászólásra
Tudom hogy egy csavarral se külömb a másiktól de engem megfogott az a sárga szín .
Válasz #194. hozzászólásra
A sárga semmivel nem jobb mint a piros, és a claas az meg csak zöld és lehetőleg kintről behozott. A sárgát csak a magyaroknak gyártották rába motorral és azokat itthon már szétpüfölték a gazdaságokban. Biztos hogy nem vennék sárga 106-ost.
Válasz #192. hozzászólásra
Tom hirdetnek az expresszen 1989-es 1880 dt-t 1,8-ért de szerintem sokkal öregebb
Válasz #196. hozzászólásra
Felette se rossz bár már nem a legjobb
Válasz #195. hozzászólásra
Nem tudsz olvasni! :))) Fiat traktort irtam! :)
Válasz #196. hozzászólásra
...KITŰNŐEK!!!!
Válasz #190. hozzászólásra
Ez 84-es, de a motorja teljesen fel volt újjítva 2005-ben és azóta kb2000üó ment.Van iker kerék jó a klíma esetleg lökök bele egy céjdés rádiót neked mert most csak kazettás van igaz én csak a rádiót hallgatom benne. Egyébként nem akarom eladni, isten ments, mert az a gépet amit említettem csak álom. Hol van nekem arra pénzem mikor még a seggem is ki van a gatyából.:):D
Válasz #193. hozzászólásra
Azt aláirom, hogy a zetorok 100Le-ig jó gépek de 100Ló felett........ :)
Csak győzd tankolni......... :)))
Válasz #191. hozzászólásra
Akkor két kispolszki rendel a főnöknek!!!!!!!!
Válasz #192. hozzászólásra
Megmondom őszintén van egy kis beütésem miszerint fiatból és 106-os domcsiból csak sárga
Válasz #191. hozzászólásra
Te tudod