Válasz #752. hozzászólásra
felénk is ez a két variáció vált be,
főleg a második, persze az ára miatt.
Az ásóboronát mindenki eladta, a ragadós talajra nem jó.
Egyet értek, de most kacsingatok forgó kapa felé állítólag a gyomirtó hatása kedvezőbb,ugyan olyan jó arögtörő hatás.
Tavaszra igértek egy demo gépet Busaék
Nekünk a Rau van 4+2 csapágyas tengelyenként, csapágy miatt még nem kellett javítani, tengelytörésem viszont már volt tróger fahordók a szántásunkon jártak át és itt-ott beragadtak, na ezeken a helyeken hagytak pár méterfát.
ó drenthe ha tudnád! Bárcsak magamnak azt kívánnám minden nap hogy bárcsak virágföldet kombizhatnék.
Szerintem a legjobb / és most lehet keresztre feszíteni / az ásóborona. igaz hátrány hogy nem visz mélyen, de kinek hogy. Nekem bevált az ásóborona, de tudom a jövő a rugós akármié.....
sziasztok! szerintem maradjál az ásóboronánál + 2 sor rögtörő, szerintem is ez mindent visz! Ez mondhatni olcsó és jó megoldás, de ha valakinek van zsé akkor gondolkodhat másban is
Mekkora vajon a kapa szárának vastagsága? 25x25 vagy 30x30 vagy más
Ha tavasszal a szántást (esőtől levert, cserepes) akarom egyből magágynak csinálni arra jó? Természetesen nem idén.
Szerintetek ez a cucc jó lehet szántást elmunkálni, magágyat készíteni? Jobb mint egy 4 soros kombi? Meg lehetne vele művelni egy jól esővel levert cserepesedett földet?
Én nem szívom a vérét hanem nagyon szipatikusnak tartom t.petit csak a Tárcsával is olyan úton mentünk ahol nem lehet elférni még ttraktorral es és a rendőr lesem szart minket. tapasztalatból mondom és bocs ha vérszívóan válaszoltam!:( Lealkudtuk 380 ezerre!De 3 éves évente 20 hektárt se ment! :D nagyon szép majdha haza hozzuk csinálok képeket és felteszem!
Az oké, mert tényleg pöttyet nagyképű volt a válasza, tehát jogos, hogy gurult a gyógyszer, csak a rendör kívánás helyett jobb lett volna valami mást írni.
a rendőrt se fogja érdekelni ki tud traktort vezetni és ki nem ha több 2.5 méternél akkor megbüntet azt akkor lehet mondani hogy ki tud vezetni vagy ki nem! kivéve ha van útvonal engedélyed!
Jójójó, de azért tudod mi a szabály a közúton? Hány méter a megengedett fesztávolság? Csak nem akarod bemagyarázni, hogy 3.3-as kombival mehetek a közúton?
Kb 200ezer + a hidraulika meg hibalehetőség! 3.3 as merve vázas nem olyan nagy hogy csukni kelljen még a 3.6 osat se annyira! 4m felett vegyél ink hidraulikusat!
igen peti a merev vázasra gondoltam, bár tudom, hogy ha ki kell menni a közútra, akkor jobb lenne a felhajthatós. vajon tudjátok, hogy mennyi a különbözet / árban / a kettő között?
3773 hozzászólás
Válasz #769. hozzászólásra

Függesztett összecsukhatós, 4.6-4.8 jó állapotú használt, már van 550-600 körül.
ha valakit érdekel....9 méteres....
http://www.guettler.de/dblatt46.htm
A függesztett ilyen téren jobb.
Melyiket lehet hasznalni praktikusabban sok kis parcellan?
Válasz #764. hozzászólásra
Igen a Fiat utan kellene....
Válasz #766. hozzászólásra

Válasz #764. hozzászólásra

Hát ahoz vegyen vontatottat, mert ugyis mindig sz@r a hidraulikája
Válasz #752. hozzászólásra
felénk is ez a két variáció vált be,
főleg a második, persze az ára miatt.
Az ásóboronát mindenki eladta, a ragadós talajra nem jó.
Válasz #763. hozzászólásra

Biztos a Fiathoz, nem láttad a múltkor volt kép róla?
Válasz #762. hozzászólásra

mihez,mert az utb-t nehezen tudom vontatottal elképzelni?
Vontatott vagy fugesztett a jobb kombinator?
Válasz #755. hozzászólásra
köszi
van fent hirdetésem a tel. számon csörgess már meg vissza hivlak koma!!
Válasz #754. hozzászólásra

Egyet értek, de most kacsingatok forgó kapa felé állítólag a gyomirtó hatása kedvezőbb,ugyan olyan jó arögtörő hatás.
Tavaszra igértek egy demo gépet Busaék
Válasz #756. hozzászólásra

Milyen volt?
Nekünk a Rau van 4+2 csapágyas tengelyenként, csapágy miatt még nem kellett javítani, tengelytörésem viszont már volt tróger fahordók a szántásunkon jártak át és itt-ott beragadtak, na ezeken a helyeken hagytak pár méterfát.
Válasz #757. hozzászólásra

kedves drethe, igazad van de mi imádjuk zsírozni. ja vicceltem, tudod mindennek van hátránya és előnye. ...
Válasz #754. hozzászólásra

Volt az is nekünk .
De nem szerettük állandóan zsírozni , meg csapágyakat cserélni...
Amúgy szép munkája volt és nedvesbe is ment henger nélkül.
Válasz #748. hozzászólásra

MÁS :
Asszem van egy 4650 felénk , egy jó ideje szétbontva , váltóhibával vagy mi...
ó drenthe ha tudnád! Bárcsak magamnak azt kívánnám minden nap hogy bárcsak virágföldet kombizhatnék.
Szerintem a legjobb / és most lehet keresztre feszíteni / az ásóborona. igaz hátrány hogy nem visz mélyen, de kinek hogy. Nekem bevált az ásóborona, de tudom a jövő a rugós akármié.....
Válasz #749. hozzászólásra
Asszem 30-as...
Mindegy mikor akarod csinálni , nedvesbe nem jó...
Ha valamivel elhúzod egyszer és már szárazabb , akkor talán ez elmegy másodiknak.
De ez inkább őszre való a rögekbe , kővé száradtba.

Te ezt nem értheted , arra virágföld van...
Egyébként NZ AGRESSIV-el vagy Kovácsker függ fogassal bármit el lehet munkálni.
sziasztok! szerintem maradjál az ásóboronánál + 2 sor rögtörő, szerintem is ez mindent visz! Ez mondhatni olcsó és jó megoldás, de ha valakinek van zsé akkor gondolkodhat másban is
Várdd meg még kiszárad, vagy vegyél ásóboronát.
Válasz #747. hozzászólásra
Mekkora vajon a kapa szárának vastagsága? 25x25 vagy 30x30 vagy más
Ha tavasszal a szántást (esőtől levert, cserepes) akarom egyből magágynak csinálni arra jó? Természetesen nem idén.
Válasz #747. hozzászólásra

amúgy vizes szántást mivel lehet szépen elmüvelni??
Válasz #742. hozzászólásra
Van haveréknak 7-m es ben.
Lehet vele szántást elmunkálni , ha a művelés mélységig száraz avagy homokos a föld.
De ez inkább őszi magágy előkészítő , röges szárazba az igazi . Elég erősek a lúdtalpas kapái , csak a hengere nem szereti a sarat...
Azt hiszem ez a Dalbo CultiLift.
Válasz #744. hozzászólásra
ez milyen gyártó terméke ?
Szóval erről
És erről a kékről mi a véleményetek? Valaki látott már esetleg ilyet?
Szerintetek ez a cucc jó lehet szántást elmunkálni, magágyat készíteni? Jobb mint egy 4 soros kombi? Meg lehetne vele művelni egy jól esővel levert cserepesedett földet?
Használt, kerekegyháza:D
Válasz #739. hozzászólásra
Szerintem jó ár. Honnan vettétek?
Én nem szívom a vérét hanem nagyon szipatikusnak tartom t.petit csak a Tárcsával is olyan úton mentünk ahol nem lehet elférni még ttraktorral es és a rendőr lesem szart minket. tapasztalatból mondom és bocs ha vérszívóan válaszoltam!:( Lealkudtuk 380 ezerre!De 3 éves évente 20 hektárt se ment! :D nagyon szép majdha haza hozzuk csinálok képeket és felteszem!
Válasz #736. hozzászólásra

Az oké, mert tényleg pöttyet nagyképű volt a válasza, tehát jogos, hogy gurult a gyógyszer, csak a rendör kívánás helyett jobb lett volna valami mást írni.
Válasz #732. hozzászólásra
haggyuk egymás vérszívását..., és mennyi volt a kombinátor? már otthon is van?
Válasz #735. hozzászólásra
normálisan írtam, ő meg hogy válaszolt...
Válasz #734. hozzászólásra
Ez csúnya volt, ilyet még az ellenségemnek sem kívánok, nehogy egy kollegának.
akkor legyen szerencséd tavasszal sok rendőrben...

a rendőrt se fogja érdekelni ki tud traktort vezetni és ki nem ha több 2.5 méternél akkor megbüntet azt akkor lehet mondani hogy ki tud vezetni vagy ki nem! kivéve ha van útvonal engedélyed!
engem nem érdekel hogy gáz nem gáz a 3.3 ashoz hidraulika nem kell annak aki tud traktort vezetni...! mi megvettük most a MW 3.3 asát merevvázasat
Válasz #728. hozzászólásra
mi 200 ezer? 620ért 3.6os hidraulikus csukásút adnak amivel lehet normálisan közlekedni, már a 3.3 is gáz közúton .
a metalwolf nak a 3.3as merevvázas jobb mint a heltinek?
Jójójó, de azért tudod mi a szabály a közúton? Hány méter a megengedett fesztávolság? Csak nem akarod bemagyarázni, hogy 3.3-as kombival mehetek a közúton?
Kb 200ezer + a hidraulika meg hibalehetőség! 3.3 as merve vázas nem olyan nagy hogy csukni kelljen még a 3.6 osat se annyira! 4m felett vegyél ink hidraulikusat!
Válasz #723. hozzászólásra

Helló! Szerintem 4 sor rugóskapa!
igen peti a merev vázasra gondoltam, bár tudom, hogy ha ki kell menni a közútra, akkor jobb lenne a felhajthatós. vajon tudjátok, hogy mennyi a különbözet / árban / a kettő között?
Válasz #722. hozzászólásra
520 a 3.3 merev vázas?
Hívd fel őket, jól dolgoznak, és nem sajnálja az anyagot a gépekből. Meg ugye ő gyártja, meg tudod vele beszélni, ha valamit kérnél/nem kérnél