Sokba került, de ha hosszú távon beválik akkor jó befektetés volt. Volt egy E-281-es silózónk is, de eladtam, mert ezzel csinálok mindent, szenázsbálát is. Megszűnt a kínlódás...
Én is néztem hát nagyon frankón nézet ki.De sajna a keret nem engete meg hogy aszt vegyek,de remélem hogy két éven belül le sikerül rá cserélnem a mostani bálázómat.
Azért nem jó szerintem mert a linket kép ként raktad be de ahhoz a képet le kell menteni a gépre és onnan beilleszteni vagy ha link-ként akarod berakni akkor az új link sorába kell bemásolni a liket és úgy fog működni
nekem is csak akkor nyílik meg ha másik lapra nyitom meg (jobb egérgombal katt rá és utána kiválasztod h új lapra nyíljon meg nem tudom miért csinálja valamit elszúrtam ja és csak a zöldnél fog ez így működni ha működik)
Válasz #1130. hozzászólásra
Én amikor bálázót cseréltem, akkor a McHale és a Krone között vaciláltam, végül a Krone mellett döntöttem, eddig nem bántam meg, de a Mc is jó lehet, KétKatától hoztam volna... Mascar bálázót én nem vennék, de nem akarok senkit lebeszélni.
Igen volt még benne továbító ujak is az egy excenteres tengejen vannak.Azok szoktak elkopni gyorsan,de nagyon drága a felujítása,ha gyárira kicseréei az emer a persejeket az egy százas ha tengejt is cseréli akkor az még 300 ezer.Én cseréltem,de textilbakelitböl csináltattam a persejeket,a tengejt pedig leszabájoztattam,így nekem ez a müvelet 120 ezerbe került.De aszt elárulom hogy egy szezon után megint lehetet volna csinálni.
Izlések és pofonok... errefelé inkább leszólják a mascart. Itt Szanbergnek van MChale de ő nem mérvadó véleményben mert nála ha a kóbor kutya a járdára xarik akkor az is faxább mint másoknál. De itt a környékünkön is van kettő. És itt is dicsérik őket... nagyon masszív brutális szerkezet. És faxa bálákat cisnálnak... egyik ismerősömnél van. Ez volt nála az első szezonja de meg van vele elégedve. 300húshasznúra dolgozik vele szóval nem hobbizik és bírja a gép. De ezek fixkamrásak. A hevederes nem tudom milyen lehet a mchalból.
Szia sajna az mc-röl és a vicon-ról nincs infom a mászkár nem rossz nálunk van ketö a városban,de nem mondana rola rosszat.A jd-röl szerintem telefonfan elmondta mindent.A claas még nem ojan régota van meg de az bisztos hogy gyorsaságban veri a jd-t.Csak akötözésel van gondom. A kronésok az égig dicsöitik a kronét.A maszkatr egyépként még merem ajálni mert szerintem is jó és viszonylag olcson meg lehet venni.
Volt bene 5db rendleszorító pálca ezek speckó anyagból vannak és a kiténél meglehet venni kb 12-16 ezer ft/db. Igen az enyémen voltak plusz élek a tengejen,de ha életlen volt akkor rendszeresen feltekerte vagy az is elég volt ha már az álló kés eltávolodott a hengertöl akkor is feltekerte. Ha látnám a gépet akkor pontosa eltudné magyarázni mindent.Nekem három évig volt meg a kötözésen kívül mindenét csináltuk amit nem aszt is szétszetük és megnéztük hogy hogyan müködik,mert a szervizes sem tudta megmondani hogy hogyan kell megcsinálni.Pl a rendfelszedöbe másik gépnek raktuk be dolgait mert így legalább egy százast sporoltam,és nem volt semmi kokányolás.
én még nem szedtem szét de azt hallotam,hogy a hesstoné jó bele csak egy kicsit meg kell hajlítani melegen.lehet,hogy hülyeség az egész nem garantálom,hogy így van
Most nézegetem a korone variálható kamrás bálázóiba teljesen más rúdláncok vannak mint a fixkmrásakba? Létezik ez? Ez olyanmnitha nem kör hanem focipálya keresztmetszetű lenne és maga a rúd vége a lánc patentszeme.
sajnos ezek amiket leírtál az én gépemből hiányoznak most probálok utána járni hova és hány darab jár bele neked volt kés a hengernél? mit csinált a nedvessel feltekerte?
Hali nekem volt jd 550-esem.Az enyémnél volt még a tengejen plusz élek,és szezononként 2-3 alkalomal felhegesztettük és viszacsiszoltuk mert ezeknek kell hogy legyen élük,és az elenkésnek is élesnek kell,hogy legyen. A továbitó ujakra meg mindig rárötyintetem egyet a hegesztővel,mert így frankón bevite az anyagot.Javaslom még,hogy 5db leszorító pálcád legyen legalább mert azis sokat segít. Egyépként én eszt untam meg a jd-ben,hogy a nyirkosat nem akarta megkajálni rendesen.
te most pontosan melyikre is gondoltál mert ugye van egy sor etető közvetlen a rendfelszedő felett és ha jól tudom egy sor(5db)az "etető" henger(amit te felújítottál) felett?
Hali szivem szerint egy kronéra cserélném le. Aszt is akartam volna venni,de nem találtam faszát így ezért lett a claas. Csak a kötözés szokott szivatni.Ha van valakinek jó tanácsa akkor örömel halgatom.
a pálcákat enyenlőre nem akarom bántani arra lennék kíváncsi többi 550-nek hogyan nézki az a része benne van e a tisztító kés meg az etetó újjak szerintem azért tekergeti az enyém.
1661 hozzászólás
Válasz #1160. hozzászólásra
Tavaly decemberben 29.500 euro volt újonnan.
Válasz #1158. hozzászólásra
újonnan vetted? kb mennyi euró egy ilyen masina újonnan?
Válasz #1157. hozzászólásra

Jah persze de legalább megnyitja!
Válasz #1155. hozzászólásra
Sokba került, de ha hosszú távon beválik akkor jó befektetés volt. Volt egy E-281-es silózónk is, de eladtam, mert ezzel csinálok mindent, szenázsbálát is. Megszűnt a kínlódás...
Válasz #1156. hozzászólásra

nekm onnan se nyílik meg csak új lapra
Válasz #1154. hozzászólásra

akkor nem tudom, de nekem sikerült az 1143 hozzászólásba beraktam.
Válasz #1149. hozzászólásra
Én is néztem hát nagyon frankón nézet ki.De sajna a keret nem engete meg hogy aszt vegyek,de remélem hogy két éven belül le sikerül rá cserélnem a mostani bálázómat.
Válasz #1152. hozzászólásra
oda raktam be a képhez nem is engedné feltőlteni csak jpg formátumot engedi
Válasz #1151. hozzászólásra
oks
köszi,hogy probáltál segíteni.
Válasz #1151. hozzászólásra

Ezek alapján biztos sikerülni fog, még jómultkoriába csináltam ezeket egy másik kollegának.
Válasz #1147. hozzászólásra
Így sem megy.Na majd ha lesz valamikor a közejövöben forumos találka és mindketen otleszünk akkor mejd megmutatod.
Válasz #1147. hozzászólásra

Azért nem jó szerintem mert a linket kép ként raktad be de ahhoz a képet le kell menteni a gépre és onnan beilleszteni vagy ha link-ként akarod berakni akkor az új link sorába kell bemásolni a liket és úgy fog működni
Válasz #1148. hozzászólásra
Krone Comprima F155XC
Válasz #1142. hozzászólásra
Melyik tipust veted?
Válasz #1146. hozzászólásra
nekem is csak akkor nyílik meg ha másik lapra nyitom meg (jobb egérgombal katt rá és utána kiválasztod h új lapra nyíljon meg nem tudom miért csinálja valamit elszúrtam ja és csak a zöldnél fog ez így működni ha működik)
Válasz #1139. hozzászólásra
Énekem sem nyitja meg sehogy.
megeshet

köszi
Válasz #1143. hozzászólásra

Nah így a jó, mert szerintem képként raktad be, ez egy link akkor az eggyel alatta lévőbe másold be, akkor fog működni.
EZAZ
Én amikor bálázót cseréltem, akkor a McHale és a Krone között vaciláltam, végül a Krone mellett döntöttem, eddig nem bántam meg, de a Mc is jó lehet, KétKatától hoztam volna... Mascar bálázót én nem vennék, de nem akarok senkit lebeszélni.
Válasz #1139. hozzászólásra

Nekem megnyitja ha a zöldre kattintok, egy ilyen robbantott ábra jö elő.
Válasz #1138. hozzászólásra

ez az oldal csak .jpg-t kezel. .gif-el nem áll szóba azthiszem.
Válasz #1138. hozzászólásra

valami nem jó, nekem se nyílik meg egyik se.
Válasz #1136. hozzászólásra
ha a zöldre kattintasz elvileg magátol megnyílik a másikat meg be kell másolni ahov az oldal címét írod(ugyan az akép mind a kettő)
Válasz #1132. hozzászólásra

Azok még annyira újak hogy használTBA MÉG KÜLFÖDÖN IS ALIG TALÁLNI. kÉTKATÁÉK FORGALMAZZÁK, MEGBÍZHAZÓ KORREKT CÉG MEREM ŐKET AJÁNLANI!
Válasz #1135. hozzászólásra
Bocsi de nem tudom hogy hogyan kell megnézni ezt amit kültél.
sry valamit elszúrtam talán így jó lesz
http://kepfeltoltes.hu/view/111209/CC000091_______UN08SEP94_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/111209/CC000091_______UN08SEP94_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/111209/CC000091_______UN08SEP94_www.kepfeltoltes.hu_.gifVálasz #1133. hozzászólásra
Válasz #1131. hozzászólásra
http://kepfeltoltes.hu/view/111209/CC000091_______UN08SEP94_www.kepfeltoltes.hu_.gifhttp://
én a 12 számú alkatrészre gondoltam az benne volt e neked?
Én az mct még csak tavaj látam a hódmezővásárheji kiálításon.Felénk nincs egysem.Én csak az új árát kérdeztem de elég húzos.
Válasz #1129. hozzászólásra
Igen volt még benne továbító ujak is az egy excenteres tengejen vannak.Azok szoktak elkopni gyorsan,de nagyon drága a felujítása,ha gyárira kicseréei az emer a persejeket az egy százas ha tengejt is cseréli akkor az még 300 ezer.Én cseréltem,de textilbakelitböl csináltattam a persejeket,a tengejt pedig leszabájoztattam,így nekem ez a müvelet 120 ezerbe került.De aszt elárulom hogy egy szezon után megint lehetet volna csinálni.
Válasz #1128. hozzászólásra

De itt a környékünkön is van kettő. És itt is dicsérik őket... nagyon masszív brutális szerkezet. És faxa bálákat cisnálnak... egyik ismerősömnél van. Ez volt nála az első szezonja de meg van vele elégedve. 300húshasznúra dolgozik vele szóval nem hobbizik és bírja a gép. De ezek fixkamrásak. A hevederes nem tudom milyen lehet a mchalból.
Izlések és pofonok... errefelé inkább leszólják a mascart. Itt Szanbergnek van MChale de ő nem mérvadó véleményben mert nála ha a kóbor kutya a járdára xarik akkor az is faxább mint másoknál.
Válasz #1127. hozzászólásra
köszi
meg ha jól értem még pluszba vannak bene azok az anyagtovábbítujjak ugy?
Válasz #1124. hozzászólásra
Szia sajna az mc-röl és a vicon-ról nincs infom a mászkár nem rossz nálunk van ketö a városban,de nem mondana rola rosszat.A jd-röl szerintem telefonfan elmondta mindent.A claas még nem ojan régota van meg de az bisztos hogy gyorsaságban veri a jd-t.Csak akötözésel van gondom. A kronésok az égig dicsöitik a kronét.A maszkatr egyépként még merem ajálni mert szerintem is jó és viszonylag olcson meg lehet venni.
Válasz #1120. hozzászólásra
Volt bene 5db rendleszorító pálca ezek speckó anyagból vannak és a kiténél meglehet venni kb 12-16 ezer ft/db. Igen az enyémen voltak plusz élek a tengejen,de ha életlen volt akkor rendszeresen feltekerte vagy az is elég volt ha már az álló kés eltávolodott a hengertöl akkor is feltekerte. Ha látnám a gépet akkor pontosa eltudné magyarázni mindent.Nekem három évig volt meg a kötözésen kívül mindenét csináltuk amit nem aszt is szétszetük és megnéztük hogy hogyan müködik,mert a szervizes sem tudta megmondani hogy hogyan kell megcsinálni.Pl a rendfelszedöbe másik gépnek raktuk be dolgait mert így legalább egy százast sporoltam,és nem volt semmi kokányolás.
Válasz #1123. hozzászólásra

én még nem szedtem szét de azt hallotam,hogy a hesstoné jó bele csak egy kicsit meg kell hajlítani melegen.lehet,hogy hülyeség az egész nem garantálom,hogy így van
Válasz #1123. hozzászólásra

Ha AKÁRmIFÉLE RUGÓS BIZBASZOK KELLeNEK AKKOR A rUGÓCENTER kftT MEREM AJÁNLANI kECSKEMÉTEN.
Válasz #1115. hozzászólásra

Szia! Sajnos variantos kollégák elvétve járnak errefelé. JDről MChaleról Kronéról, Viconról, Mascarról tudsz infót gyújteni de variantról nehéz lesz.
Válasz #1117. hozzászólásra

Amik forognak arra gondoltam azok nekem is hiányosak.
Most nézegetem a korone variálható kamrás bálázóiba teljesen más rúdláncok vannak mint a fixkmrásakba? Létezik ez? Ez olyanmnitha nem kör hanem focipálya keresztmetszetű lenne és maga a rúd vége a lánc patentszeme.
bocs nem olvastam el figyelmesen már látom, hneked volt benne kés.
Válasz #1118. hozzászólásra
sajnos ezek amiket leírtál az én gépemből hiányoznak most probálok utána járni hova és hány darab jár bele neked volt kés a hengernél? mit csinált a nedvessel feltekerte?
Válasz #1116. hozzászólásra
küldtem egy mailt a címedre majd nézd meg ha ráérsz
Válasz #1114. hozzászólásra
Hali nekem volt jd 550-esem.Az enyémnél volt még a tengejen plusz élek,és szezononként 2-3 alkalomal felhegesztettük és viszacsiszoltuk mert ezeknek kell hogy legyen élük,és az elenkésnek is élesnek kell,hogy legyen. A továbitó ujakra meg mindig rárötyintetem egyet a hegesztővel,mert így frankón bevite az anyagot.Javaslom még,hogy 5db leszorító pálcád legyen legalább mert azis sokat segít. Egyépként én eszt untam meg a jd-ben,hogy a nyirkosat nem akarta megkajálni rendesen.
Válasz #1116. hozzászólásra
te most pontosan melyikre is gondoltál mert ugye van egy sor etető közvetlen a rendfelszedő felett és ha jól tudom egy sor(5db)az "etető" henger(amit te felújítottál) felett?
Válasz #1114. hozzászólásra
Az etetőket én is most akarom megérdeklődni a rugóstól, hogy mennyiért gyártja le.
Nekem is hiányzik pár darab meg nem árt, ha van tartalék.
Válasz #1106. hozzászólásra
Hali szivem szerint egy kronéra cserélném le. Aszt is akartam volna venni,de nem találtam faszát így ezért lett a claas. Csak a kötözés szokott szivatni.Ha van valakinek jó tanácsa akkor örömel halgatom.
Válasz #1113. hozzászólásra
a pálcákat enyenlőre nem akarom bántani arra lennék kíváncsi többi 550-nek hogyan nézki az a része benne van e a tisztító kés meg az etetó újjak szerintem azért tekergeti az enyém.
Válasz #1111. hozzászólásra
Azokban a pálcában is tudok segíteni, ha gondolod.
egyébként nekem két laposvas szerűség van rácsavarozva azok nem tűnek kopotnak és csak nagy harmatnál jön ez elő néha.