Hát szép az már egyszer biztos.
Ahogy észreveszem már az van mint a személyautóknál (áramvonalas-ledlámpás-xenon-csilli-villi)de annyit már nem bírnak mint 10-15 évvel ez előtt...
Az áruk meg csak megy fel..
600 ora van a mienkbe egy éves mult kicsivel.Hidro szivattyu lett cserélve 3-szor mire kiderült hogy az eröszabályzo a ludas.Közbensö támasz lett még cserélve garanciába.Amugy a mienk elég jol bevált.Most már megszokott nálunk és megy szépen.
Válasz #1141. hozzászólásra
Mi sem válunk meg tőle, mert egyszerűen még tippem sincs hogy mit vennék helyette.
Nekem 5 év használat után strapabírónak tűník, szerintem megkímélve simán 10000fölött lehet menni vele. Csak lenne benne egy kicsit több kraft.
egy nagy nulla
1300 óra alatt 2 főtengelyt evett meg a 2.nál blokk,hüvely,dugó,hajtókar lett cserélve,teljesitménye az jó lenne ha nem ilyen sz.r lenne a minőség de állitóólag ez valami selejt alkatrészekből összeszerelt gép bizonyos cég(ek) forgalmazásával.
Felénk szépen jönnek egyre többen a Claas, Fendt vonalról(igaz axiál központ 45 km-re van) Fendtekből a 930-asokból itt ott. 936-os meg egyre jobban. Claas Axion 840,850. Itt megnézném az új 900-as szériát, bár az is variós. Úgy látom, bármennyire is nem szeretjük a variót, annál inkább csak ezek lesznek a jövőben.
John Deere-ek megfizethetetlenek, nem is értem Őket, a Fendt jóval olcsóbb lett.
Hagyományos váltós új nagy taraki(260LE-) már csak JD és Case/NH van szinte
Nem szívesen válnék meg tőle, mert egy új MTZ árát lehet már nem kapnék érte de azért azt bármikor ketté tépné még. Most kicsit gatyába rázom, oszt ha megint lehúzz 12 évet, akkor előléptetem !!!!
És szerintem ezért nem a méregdrága gépeket veszik a kicsik, és már nem is az mtz-t. Hanem esetleg a köztes lehetőség, használt márkás vagy a Lengyel-Kína-Török-stb. által európai egységekből összerakott gépeket..
Sokat megnéztem én is, Hattat Neked olcsóbb lenne. Az Ue-28, MTZ 82 a Zetor 6341 után valami komolyat keresek de..., ültem már príma gépben csak a gazdasági válság miatt nem merek belefogni, 12 éve bátor voltam most már megfontolt.
Valamelyik nap HM (leszúrt), hogy egyre gagyibb trakikat
nézek. /Armatrak/ 110Le/Perkins motor/2 év garancia/
32.500 öjró....
Akit felhívtam polgárt azt mondta, bármelyik alsó középkategóriás márkával felveszi a versenyt...
Akit érdekel átküldöm e-mail-ben az ajánlatot amit kaptam.
turbós 90lovas mtz 3as kühnét szinte minden földünkön 9-10km/h-val húzza, 1025.3 meg a 4et nem teljesen széthúzva 7-8al, 2 késes lazitót (3késes 2ként használva) meg 6-7el 50 centin.
Ja az elég gáz én +4kilot fizettem rá a 1025-re hogy horadna meg a svájci frank,de nem ez a fájos hanem a az autora is ennyi volt a plussz pedig annak az értéke csak fele harmada a trakiénak
Válasz #1123. hozzászólásra
Sokan akarják most fejlesztgetni a gépparkot de nem egyszerű mert nagyon durva árak vannak.
Azok jártak jól akik ki tudták használni a korábbi támogatási lehetőségeket.
Főleg akik devizahitel nélkül, mert az nagy cumi volt.
90-es évekbeli szögletes steyr trakik is jo gépek lehetnek csak itt nincs belölük.90 nemtom hányban Körösladányban volt steyr bemutato még a Békéscsabai agroker szervezte probálkozott a forgalmazással is.Jo esös idöben tavasszal lucerna földön kinozták öket.
Földek mennyire nehezek?
Magunkból indulok ki, hogy nálunk 130-140 ló kevés a 4.2-es tárcsához és a 4 fejes ekéhez, de bármilyen 3 fejes ekéhez meg sok. Ha kicsit könnyebb a talaj, akkor valószínű a négy fejessel jól járna tényleg.
Én megvettem a nagy jonit, ekét a kicsiét húzza, sokkal könnyeben tárcsát pedig a T-150-ét de könnyedén viszi őket. Hozzátéve kevesebb gázolajból jövök így ki. Ma szántottam 4 db-ot 7,5/ha 180l gázolaj és 30-35cm mélyen.
7066 hozzászólás
Válasz #1164. hozzászólásra

Csak 2-3 nap mert komoly gépbe sajnos engem nem engednek beülni
Válasz #1163. hozzászólásra

Értem, meg szeretem is a poént oda -vissza.
Válasz #1161. hozzászólásra
A napokat számold össze.
Ja nem tudod.

Jut eszembe, Te hányszor ültél az új MTZ-be?
Válasz #1162. hozzászólásra
Ne vedd magadra IDőST írtam nem kőzčpkorůt
Válasz #1160. hozzászólásra
Benne van a pakliban.
Van még új cipőm, több pár....
majd csak lesz valahogy.
Válasz #1160. hozzászólásra

Úgyhogy fiataloknak csakis MTZ idősebbeknek meg divattraktor az ajánlott
Válasz #1159. hozzászólásra

Bizonyos kor után már nem érdemes hosszantartós tejet és örökéletű traktort venni
Ezek a hozzászólások után döntse el az ember mit vegyen.
Mondjuk a legfontosabb az egészség,
a pénz meg nagyon kell hozzá.

Válasz #1156. hozzászólásra

fergát eszünk reggelire már 20 éve,ne sztároljátok már annyira nem olyan nagy szám,főleg a régebbiek
Válasz #1103. hozzászólásra
Én mondjuk a talánhoz még a D-F-t is hozzá raknám...
Jól beszélsz!
Válasz #1097. hozzászólásra
Nem láttál még Fergát dolgozni?
A jó nagy f..-t eszi meg!
Válasz #1152. hozzászólásra
Hát szép az már egyszer biztos.
Ahogy észreveszem már az van mint a személyautóknál (áramvonalas-ledlámpás-xenon-csilli-villi)de annyit már nem bírnak mint 10-15 évvel ez előtt...
Az áruk meg csak megy fel..
Válasz #1147. hozzászólásra

600 ora van a mienkbe egy éves mult kicsivel.Hidro szivattyu lett cserélve 3-szor mire kiderült hogy az eröszabályzo a ludas.Közbensö támasz lett még cserélve garanciába.Amugy a mienk elég jol bevált.Most már megszokott nálunk és megy szépen.
Válasz #1151. hozzászólásra

Mi ezt tervezzük az 50-es MTZ-vel
Válasz #1146. hozzászólásra

Meg itt a márka.
Válasz #1150. hozzászólásra

Beton talapzatra teszem !!!!!!!!!!!!!!!
Mi sem válunk meg tőle, mert egyszerűen még tippem sincs hogy mit vennék helyette.
Nekem 5 év használat után strapabírónak tűník, szerintem megkímélve simán 10000fölött lehet menni vele. Csak lenne benne egy kicsit több kraft.

Többet ér, mint amennyire a piac tartja az biztos. Az előléptetés mit jelent nálad?
Válasz #1146. hozzászólásra

Felénk a deutz motorok elég jol leböktek 930-as varioba.A fritzek is trehányak
Válasz #1131. hozzászólásra

egy nagy nulla
1300 óra alatt 2 főtengelyt evett meg a 2.nál blokk,hüvely,dugó,hajtókar lett cserélve,teljesitménye az jó lenne ha nem ilyen sz.r lenne a minőség de állitóólag ez valami selejt alkatrészekből összeszerelt gép bizonyos cég(ek) forgalmazásával.
Felénk szépen jönnek egyre többen a Claas, Fendt vonalról(igaz axiál központ 45 km-re van) Fendtekből a 930-asokból itt ott. 936-os meg egyre jobban. Claas Axion 840,850. Itt megnézném az új 900-as szériát, bár az is variós. Úgy látom, bármennyire is nem szeretjük a variót, annál inkább csak ezek lesznek a jövőben.

John Deere-ek megfizethetetlenek, nem is értem Őket, a Fendt jóval olcsóbb lett.
Hagyományos váltós új nagy taraki(260LE-) már csak JD és Case/NH van szinte
Moderálta: Szabi. (11018) 2012-11-22 20:57:25
Válasz #1143. hozzászólásra
3as lazitóval is?
ott a súlyozás is sokat számít.
Válasz #1139. hozzászólásra

Ök kicsiket vettek 100 és 2db 130-ast.Ugy hogy nyugi.
Válasz #1128. hozzászólásra
Értem, akkor egy jó 140-es jól ellesz majd a 4 fejessel.
Válasz #1139. hozzászólásra
Annyira jó volt miért nem vetted meg...
Válasz #1137. hozzászólásra
Most kicsit gatyába rázom, oszt ha megint lehúzz 12 évet, akkor előléptetem !!!!

Nem szívesen válnék meg tőle, mert egy új MTZ árát lehet már nem kapnék érte de azért azt bármikor ketté tépné még.
Válasz #1138. hozzászólásra
Igy már értem...
Válasz #1099. hozzászólásra

Ha tudsz valakit akinél van egy 8100-as Nyársapátrol, akkor nevet és címet kérek. Megyek és elásom.
Pláne ha azt vitte el amelyiket kinéztem.
Válasz #1135. hozzászólásra

Neeeem, bogrács egy nyuszi.
Válasz #1133. hozzászólásra

Tudom hogy nálad már lassan családtag, nem is fosztanálak meg tőle
Válasz #1127. hozzászólásra

És szerintem ezért nem a méregdrága gépeket veszik a kicsik, és már nem is az mtz-t. Hanem esetleg a köztes lehetőség, használt márkás vagy a Lengyel-Kína-Török-stb. által európai egységekből összerakott gépeket..
Válasz #1133. hozzászólásra
Az a Deutz akar lenni?????????Abba süti motor van pedig...
Válasz #1129. hozzászólásra
Sokat megnéztem én is, Hattat Neked olcsóbb lenne. Az Ue-28, MTZ 82 a Zetor 6341 után valami komolyat keresek de..., ültem már príma gépben csak a gazdasági válság miatt nem merek belefogni, 12 éve bátor voltam most már megfontolt.
Válasz #1116. hozzászólásra

A bográcsot már most felejtsd el............
Válasz #1126. hozzászólásra
Huszonéves 56Le fülke nélküli 6,5 misi,igaz rakodó van rajta...
A 90-es géped milyen 892-es?Mennyi ora van benne hogy vált be??
ja az ekét 30 centi körűl szoktuk járatni.
Valamelyik nap HM (leszúrt), hogy egyre gagyibb trakikat
nézek. /Armatrak/ 110Le/Perkins motor/2 év garancia/
32.500 öjró....
Akit felhívtam polgárt azt mondta, bármelyik alsó középkategóriás márkával felveszi a versenyt...
Akit érdekel átküldöm e-mail-ben az ajánlatot amit kaptam.
Ui: Mindent meg kell nézni!!!!!!
Válasz #1121. hozzászólásra
turbós 90lovas mtz 3as kühnét szinte minden földünkön 9-10km/h-val húzza, 1025.3 meg a 4et nem teljesen széthúzva 7-8al, 2 késes lazitót (3késes 2ként használva) meg 6-7el 50 centin.
Ja az elég gáz én +4kilot fizettem rá a 1025-re hogy horadna meg a svájci frank,de nem ez a fájos hanem a az autora is ennyi volt a plussz pedig annak az értéke csak fele harmada a trakiénak

Válasz #1123. hozzászólásra
Sokan akarják most fejlesztgetni a gépparkot de nem egyszerű mert nagyon durva árak vannak.
Azok jártak jól akik ki tudták használni a korábbi támogatási lehetőségeket.
Főleg akik devizahitel nélkül, mert az nagy cumi volt.
90-es évekbeli szögletes steyr trakik is jo gépek lehetnek csak itt nincs belölük.90 nemtom hányban Körösladányban volt steyr bemutato még a Békéscsabai agroker szervezte probálkozott a forgalmazással is.Jo esös idöben tavasszal lucerna földön kinozták öket.
Válasz #1122. hozzászólásra
Jd 6330 és JD 6910, 3 fejes váltvaforgo és 4,2 m-eres tárcsa.
Válasz #1099. hozzászólásra
Elég süti áraik vannak...
Válasz #1118. hozzászólásra

Milyen a nagyobbik és a kisebbik? Mekkora eke, mekkora tárcsa?
Kíváncsacsi vagyok mindig
Válasz #1114. hozzászólásra
Földek mennyire nehezek?
Magunkból indulok ki, hogy nálunk 130-140 ló kevés a 4.2-es tárcsához és a 4 fejes ekéhez, de bármilyen 3 fejes ekéhez meg sok. Ha kicsit könnyebb a talaj, akkor valószínű a négy fejessel jól járna tényleg.
Válasz #1118. hozzászólásra
A kicsinél 5-6 ha után megáll a tudomány.
Válasz #1117. hozzászólásra

Nem is hallotam rola hogy lessz csak itt már utána hogy ki volt hogy volt stb...
Válasz #1112. hozzászólásra
Én megvettem a nagy jonit, ekét a kicsiét húzza, sokkal könnyeben tárcsát pedig a T-150-ét de könnyedén viszi őket. Hozzátéve kevesebb gázolajból jövök így ki. Ma szántottam 4 db-ot 7,5/ha 180l gázolaj és 30-35cm mélyen.
Válasz #1113. hozzászólásra

Kedden a szomszédodba volt Zetor bemutató, ott nem néztél szét.