Válasz Praetor #5516. hozzászólásáraEz mellé még a családi problémák miatt az étkezéseimre is figyelek nagyon. De ez a qrva cigi nélkül meg hülyülnék. Mentségemre szóljon házban autóban még egy szálat sem szívtam el.
Válasz ND #5512. hozzászólásáraNem adja vissza a kép, de legalább 3mm es hullám van benne. Találtam polcon egy 19es gyártású kisflexet, annak a csomagolásánan volt a lap is.
Válasz mtz1221 #5503. hozzászólásáraAkár ahhoz is, mindegy, ha egyedi alkatrészt kell kivágni, aztán van benne rádiusz, vagy teszek bele, szépen ki lehet rajzolni, sablonként használva.
Van fémkörzőm is, de ha nem lényeg a mm pontosság ezzel gyorsabb és egyszerűbb is
Van kb. Vagy 5 kg-nyi elkoptatott korongom.
Nincs két egyforma méret. Nápolyis vödörbe gyűjtöm, táblalemez vágásnál szoktam sablonnak használni. Arra ez jó, másra nem
Válasz ND #5496. hozzászólásáraEcce került a portára egy tucat belőle. Többet se fog, atomjaira hullott. Évi 10-20 db fogy belőle csak összesen, normálisat veszek, azt kibírom anyagilag.
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáraNekem a zöld van, eddig bírja.
Kéri a nagy akksit. 4Ah elvan egy darabig, de vettem egy 8ast nemrég, azzal még nem próbáltam
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáraAmi a videóban szerepel az jó . Az új amin nyomkodni kell egy gombot hogy milyen fordulaton menjen azt csoportokban nagyon szidják. Soknak a nyomógomb alatti panel megy tönkre.
A videóban szereplő van nekem. 2 éve teszi dolgát. Ha nyomod neki akkor eszi az aksit.Hátránya hogy nagy a feje. az ekén az orbetéthez közelebbi csavarhoz nem fér be. A többit simán lehet vele vágni.Vágtunk már vele betonkerítést meg sok mindent . mondjuk 5 fok alatt ez se szeret dolgozni.A zöldhöz képest talán erősebb .
Válasz envagyok2 #5485. hozzászólásáraSárgát ne keverd ide. Nekem véletlenül 20 éve van belőle egy kicsi és egy nagy, azóta teszik a dolgukat. Habár a kicsit nem sokat használom, mert rossz a fogása.
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáranekem sárga van, annyira nem rossz, órákat nem leeht vágni, de bírja az akku azért. pár csavart nyilván bírja, méteres 3as lemezt is vágtam már át, nem merült le. a fordulat szerintem láthtóan kisebb, annak minden következményével, és vékony korongot kell rá tenni, akkor is ha kopik, azt nyilván könnyebben tekeri. de arra, amit mondasz, arra biztos jó, veztékest a bolti eladó szerint sem váltja ki.
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáraA nagyobb akkuval simán!! Egy baja ami tapasztaltam mikor megáll és nincs meghúzva a korong rendesen akkor letekeredik az anya. Amúgy sokat használom.
Válasz envagyok2 #5480. hozzászólásáraÖssze néztem a karossal, most már megy érzésre föleg olyan helyre jó ahol sokat kell kenni pótkocsi stb. A gyári fej egy hulladék de ha azt ki cseréled , akkor egy jó szerszám.
Válasz R Sándor #5475. hozzászólásáraerre, olyan volt a kezembe, csak nekem meg sárga cuccok vannak, nem akarok még egy másik akkuval kínlódni, ilyenek vanank, kellenek folyamatoan, ezért gondolom ezt.
Válasz envagyok2 #5474. hozzászólásáraNekem milvaukee akkus van, azon a pumpálás számot lehet állítani egy tekerő gombal 1 -2--5 .......50 ig vagy 20-30 féle képen tehát beállítom 20 ra akkor 20 pumpálás után megáll hiába huzom a kapcsolót.Erre gondoltál?
Válasz später77 #5467. hozzászólásáraSB4132H (Holzmann) van kb 15 éve,rendszeresen használom acélban. 4-es morse van benne. Szoktam fúrni 30-ast is vele, de 4-es furatot is lehet vele fúrni mert nem üt a főorsó 15 év után sem , szerintem jó.Az ékszíjhajtás miatt nagyobb átmérő esetén könnyen megcsúszik, emiatt nem is tud nagyot fogni, de ésszel húzva az előtolást használható. Vettem rá egy jó és új gépsatut , úgy sokkal szebben dolgozik mint kézben fogott munkadarab esetén. Ja és még annyi, hogy gumibakokon át rögzítettem az oszlop tetejét a falhoz, mert anélkül remegett.Nem egy ipari gép, de ha nem iparszerűen akarod használni, szerintem megfelelő.Elég sok mindent csináltam már vele( kombinátor, borona, big-bag emelő, tárcsa, több sor ékgyűrűs henger ezek fúrási munkái) évente dolgozik vagy 50-60 órát, erre jó.
Benzinmotoros a Stihl,
Haza szemetet nem hordunk? Nem hiányzik, hogy még az udvar is tele legyen szalmával, pelyvával.....
Untig elég az a bordel, amit a hütőkből, szürőkből kifújatok.
Te haza hordod a "bordelt?
Sk-ban a rendőrnél hagynád a fujó árát. Ismétlődő esetben néhányszorosát. Minálunk a rendőrök erre nagyon ráültek.
5619 hozzászólás
Válasz Praetor #5518. hozzászólásáraTe vagy más ?
Válasz mtz1221 #5517. hozzászólásáraMegértem. A bagó a mi családunkban is egy neuralgikus pont.
Válasz Praetor #5516. hozzászólásáraEz mellé még a családi problémák miatt az étkezéseimre is figyelek nagyon. De ez a qrva cigi nélkül meg hülyülnék. Mentségemre szóljon házban autóban még egy szálat sem szívtam el.
Válasz mtz1221 #5515. hozzászólására
Válasz Praetor #5513. hozzászólásáraNyugtatót és alkoholt nem szeretem, valami kell.
Fiatal picsákat sem ajánlod már ilyen korban. 
Válasz ND #5512. hozzászólásáraNem adja vissza a kép, de legalább 3mm es hullám van benne.
Találtam polcon egy 19es gyártású kisflexet, annak a csomagolásánan volt a lap is.
Válasz mtz1221 #5511. hozzászólásáraFölösleges, úgy sem érdekel téged, hogy a dohányzás káros az egészségre.
Válasz mtz1221 #5511. hozzászólásáramegrágta az egér?
Ezért nemkéne szólni valahol ?

Válasz mtz1221 #5509. hozzászólásáraAkksi nélkül.
Válasz Balázs. #5507. hozzászólására25 bruttó euró. De hogy ebből a zöldből is minek van 3 szám alatt, nem értem.
Válasz mtz1221 #5506. hozzászólására

Válasz mtz1221 #5492. hozzászólásáraMennyibe kerűl ez most nálatok?
Válasz Maszek Zs #5505. hozzászólásáraElég nagy probléma ez ránk nézve.
Mi a tárcsáról, a nők meg a négerpéníszről beszélgetnek. 

Válasz Gumóka #5504. hozzászólásáraViszont a négertárcsa az jó!
Válasz mtz1221 #5503. hozzászólásáraAkár ahhoz is, mindegy, ha egyedi alkatrészt kell kivágni, aztán van benne rádiusz, vagy teszek bele, szépen ki lehet rajzolni, sablonként használva.
Van fémkörzőm is, de ha nem lényeg a mm pontosság ezzel gyorsabb és egyszerűbb is
Válasz Gumóka #5502. hozzászólásárajó leesett, a plazmavágóhoz ?
Válasz mtz1221 #5501. hozzászólásáraRádiuszhoz.
Válasz Gumóka #5500. hozzászólásáratáblalemez vágásnál szoktam sablonnak használni ???
Válasz t.romsics #5493. hozzászólásáraNem szabad kidobni.

Van kb. Vagy 5 kg-nyi elkoptatott korongom.
Nincs két egyforma méret. Nápolyis vödörbe gyűjtöm, táblalemez vágásnál szoktam sablonnak használni. Arra ez jó, másra nem
Válasz ND #5496. hozzászólásáraEcce került a portára egy tucat belőle. Többet se fog, atomjaira hullott. Évi 10-20 db fogy belőle csak összesen, normálisat veszek, azt kibírom anyagilag.
Válasz mtz1221 #5497. hozzászólásáraOK, nyertél, de nem is 1990Ft 10 (12?) db
Válasz ND #5496. hozzászólásárahttps://www.google.com/search?sca_esv=181e9cfcc41c4f59&hl=hu&q=dewalt+v%C3%A1g%C3%B3korong&udm=2&fbs=ABzOT_BIPLrq5rToiH7zLWNhnqL_RnV5Loj2NAuXjCG6Eyl8H5qRH85eR0bqsffoFuvLQrVxZZylJztfU0DU56Wu_4nXezyp4EfQJo9trG6O959eeVu9hDxgZJMtFwi047f5Ri1mIcK-nM1X9vXrdMrypqLcNK3As01FbsU1dkdbYJKqbOdGmFiawfSyKO7zm4eKHSq638xzGTJRdtQGEoGDfNBH8D6gxg&sa=X&ved=2ahUKEwjE94HBmN2LAxXUHBAIHRBIAEAQtKgLegQIExAB&biw=1422&bih=629&dpr=1.35
Válasz t.romsics #5493. hozzászólásáraVágókorongot utóbbi években csak Parkside-ot használok. Nem ezt a zöldet.
A fekete meg a kék-piros az jó
https://youtu.be/vcFJR5Qsby8
Válasz t.romsics #5493. hozzászólásáraÚgy lesz, mert kóvályog.
Válasz mtz1221 #5492. hozzászólásáraCsak annak a korongnak kapásból a kukát mutasd meg, életveszélyes…
Vettem egy zöldet mert feketéből az újfajta kis gombos volt, az meg nem tetszett. Úgy nézem amire kell, arra untig elég lesz. Meg van rá 3 év gari is.

Válasz ND #5489. hozzászólásáraA nagy akksival rá se fogsz ismerni a gépre a zöld is akkor áll meg vele, ha szinte teljes erővel nyomom
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáraNekem zöld van az is jó de nem a 2Ah akksival. A fekete még jobb vedd meg nyugodtan fasza nagyon
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáraNekem a zöld van, eddig bírja.
Kéri a nagy akksit. 4Ah elvan egy darabig, de vettem egy 8ast nemrég, azzal még nem próbáltam
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáraAmi a videóban szerepel az jó . Az új amin nyomkodni kell egy gombot hogy milyen fordulaton menjen azt csoportokban nagyon szidják. Soknak a nyomógomb alatti panel megy tönkre.
A videóban szereplő van nekem. 2 éve teszi dolgát. Ha nyomod neki akkor eszi az aksit.Hátránya hogy nagy a feje. az ekén az orbetéthez közelebbi csavarhoz nem fér be. A többit simán lehet vele vágni.Vágtunk már vele betonkerítést meg sok mindent . mondjuk 5 fok alatt ez se szeret dolgozni.A zöldhöz képest talán erősebb .
Válasz Maszek Zs #5484. hozzászólására
Válasz envagyok2 #5485. hozzászólásáraSárgát ne keverd ide. Nekem véletlenül 20 éve van belőle egy kicsi és egy nagy, azóta teszik a dolgukat. Habár a kicsit nem sokat használom, mert rossz a fogása.
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáranekem sárga van, annyira nem rossz, órákat nem leeht vágni, de bírja az akku azért. pár csavart nyilván bírja, méteres 3as lemezt is vágtam már át, nem merült le. a fordulat szerintem láthtóan kisebb, annak minden következményével, és vékony korongot kell rá tenni, akkor is ha kopik, azt nyilván könnyebben tekeri. de arra, amit mondasz, arra biztos jó, veztékest a bolti eladó szerint sem váltja ki.
Válasz mtz1221 #5483. hozzászólásáraA nagyobb akkuval simán!! Egy baja ami tapasztaltam mikor megáll és nincs meghúzva a korong rendesen akkor letekeredik az anya. Amúgy sokat használom.
PWSAP 20 li D4 valakinek ? Való valamire, pl szántóföldön pár ekevas csavart levágni ?
Válasz envagyok2 #5480. hozzászólásáraÖssze néztem a karossal, most már megy érzésre föleg olyan helyre jó ahol sokat kell kenni pótkocsi stb. A gyári fej egy hulladék de ha azt ki cseréled , akkor egy jó szerszám.
Válasz envagyok2 #5480. hozzászólásáraNem mindegy ? Addig nyomod még nem jön a végén ki valami.
Válasz jetta #5479. hozzászólásáraés akkor hogy adagolod, egy másodperc egy nyomás a karoson, vagy hogy?
Válasz envagyok2 #5474. hozzászólásáraNekem ilyen van,amíg nyomod addig adja ,nekem tetszik, csak a fejét cseréltem le szoritosra.
Válasz envagyok2 #5476. hozzászólásáraAhová sok zsir kell/ pl tárcsa csapágy / oda van egy lábbal működő az, egy nyomásra nyom annyit mint ez 3 szorra,
Válasz envagyok2 #5476. hozzászólására ilyen, /akkor még nem ennyi volt amikor vettem/
https://mw-online.hu/milwaukee-m18-gg-0-akkus-zsirzopisztoly-18v-alapgep
Válasz R Sándor #5475. hozzászólásáraerre, olyan volt a kezembe, csak nekem meg sárga cuccok vannak, nem akarok még egy másik akkuval kínlódni, ilyenek vanank, kellenek folyamatoan, ezért gondolom ezt.
Válasz envagyok2 #5474. hozzászólásáraNekem milvaukee akkus van, azon a pumpálás számot lehet állítani egy tekerő gombal 1 -2--5 .......50 ig vagy 20-30 féle képen tehát beállítom 20 ra akkor 20 pumpálás után megáll hiába huzom a kapcsolót.Erre gondoltál?
konmkrétan ezt a zsírzót használ valaki? tudom jók az akkusok, de ez milyen? ezen is lehet állítani a mennyiséget? avgy addig nyomja, amíg nyomjuk a gombot?
https://www.google.hu/search?q=DCGG571NK-XJ&sca_esv=b3202a6c776f9b4f&sxsrf=AHTn8zomgvirzI-HU994ALyN6gxWNR3luw%3A1740258758323&source=hp&ei=xj26Z8nJEbTIwPAPifGJ6A8&iflsig=ACkRmUkAAAAAZ7pL1ucAubhNLA4oLLWjRWY0qZIeWIHt&ved=0ahUKEwjJxOuImdiLAxU0JBAIHYl4Av0Q4dUDCBo&uact=5&oq=DCGG571NK-XJ&gs_lp=Egdnd3Mtd2l6IgxEQ0dHNTcxTkstWEoyCBAAGIAEGMsBMgQQABgeMggQABiABBiiBDIIEAAYgAQYogQyBRAAGO8FMgUQABjvBUiUE1AAWPkOcAB4AJABAJgBaaABwgGqAQMxLjG4AQPIAQD4AQL4AQGYAgKgAtoBmAMAkgcDMC4yoAePBg&sclient=gws-wiz
Válasz Sk Laci #5464. hozzászólásárabefogott hajtókarra
Válasz später77 #5467. hozzászólásáraSB4132H (Holzmann) van kb 15 éve,rendszeresen használom acélban. 4-es morse van benne. Szoktam fúrni 30-ast is vele, de 4-es furatot is lehet vele fúrni mert nem üt a főorsó 15 év után sem , szerintem jó.Az ékszíjhajtás miatt nagyobb átmérő esetén könnyen megcsúszik, emiatt nem is tud nagyot fogni, de ésszel húzva az előtolást használható. Vettem rá egy jó és új gépsatut , úgy sokkal szebben dolgozik mint kézben fogott munkadarab esetén. Ja és még annyi, hogy gumibakokon át rögzítettem az oszlop tetejét a falhoz, mert anélkül remegett.Nem egy ipari gép, de ha nem iparszerűen akarod használni, szerintem megfelelő.Elég sok mindent csináltam már vele( kombinátor, borona, big-bag emelő, tárcsa, több sor ékgyűrűs henger ezek fúrási munkái) évente dolgozik vagy 50-60 órát, erre jó.
Válasz ..,-:) #5470. hozzászólásáraKis "piszkancs.......
Benzinmotoros a Stihl,
Haza szemetet nem hordunk? Nem hiányzik, hogy még az udvar is tele legyen szalmával, pelyvával.....
Untig elég az a bordel, amit a hütőkből, szürőkből kifújatok.
Te haza hordod a "bordelt?
Sk-ban a rendőrnél hagynád a fujó árát. Ismétlődő esetben néhányszorosát. Minálunk a rendőrök erre nagyon ráültek.
Válasz mtz1221 #5469. hozzászólásáraOopppssssss!!!!!

Fel sem tűnt !
Sk Lacinak írtam volna………