A gabonában nem hozott termést csak nagyon trén.A kukoricában hozott de ez a sok esönek mondhato inkább mert biszonylag lejtös dombos földeken volt a kuki igy lefolyt a viz de igy sem lehet mindenütt rámenni. Akkor sem volt az a nagy termés amit vártam töle. Vagy ez lehet nem a péti oka, abban van igazság ,hogy kultivátorozáskor inkább az ammoniát adjam a 34%-ost mert hirtelen tol nagyot amikor jön a csö de nem huz ki a hatása addig amig a pétinek.Legyen okos az ember
Értem, viszont én eddigi pályafutásom legjobb évét zárom a kukoricám is átlag 9T fölött lett, ráadásul elég jó áron viszik, hát csak megérdemli az a föld, ha már ennyit adott nem?
Válasz #1461. hozzászólásra
Az enyémet is zúzós asztallal vágták, de úgy tudtam, hogy a nirtogén a cellulóz bontó baktériumok működéséhez kell a szecskamérettől függetlenül.
régebben 1 q-át , hogy bontsa a szárat még az 516 kombájnok idején de ma már én nem szórok elég jó leszecskázza az asztal meg olcsóbb ha lejárod szártépővel. ez az én véleményem
Én akkor rosszul gondolkodom........
De ! Ami biztos !
Aki eddig vet X q műtrágyát az ezután is csak ennyit fog venni...sőt !!! Itt mindenki visszább fogta a költekezést, mert akiknek nem voltak szerződéseik azok inkább ezt a plusszt félre teszik, akiknek meg volt azok meg azért nem vesznek
Sziasztok! Kérdésem az lenne,hogy mit használtok a gabonára fejtrágyázáskor és a kukoricára sorközmüveléskor?? Én a péti-t raktam kukiba 3q/ha gabonára ugyanennyi. De! nem igazán jött be nekem mit javasoltok?? Köszi a választ.
14183 hozzászólás
Válasz #1481. hozzászólásra
Szerb Kan 27-esed van ???????
Válasz #1481. hozzászólásra
azért mert zsákban van, de ha ragaszkodok a big-hez, akkor átcsomagolja, de az plussz költség
Válasz #1480. hozzászólásra
Hogy az 50/1 -es olcsóbb mint a big bag-os szerintem ott valami gáz van vagy csak régebbi készlet.
Válasz #1479. hozzászólásra
milyet?
na ez érdekes ilyet se hallottam mostanában
Válasz #1477. hozzászólásra
nem tudom, de érdekes módon a zsákos olcsóbb, mint a big
szerencsére a bész mögöttem van és tudja a koma, hogy őrült vagyok és a szart nem veszem át
Válasz #1473. hozzászólásra
Milyen gyátású a karbamid? Állítólag össze tud állni rendesen.Én ezért csak linzit veszek,nem akarok már sokat szívni ezzel is.
Válasz #1475. hozzászólásra

az már gyanús lett volna
Válasz #1464. hozzászólásra

Ha 45 körül adták volna ,talán még perre is vitted volna :D:D
Válasz #1472. hozzászólásra

még nem
Válasz #1469. hozzászólásra
én jövő héten fizetek 1 kamion karbamidot (9000) és egy kamion 27%-ost. de csak február végén hozatom ki
Válasz #1470. hozzászólásra

Remélem akkor nem vetted meg
Válasz #1454. hozzászólásra

A gabonában nem hozott termést csak nagyon trén.A kukoricában hozott de ez a sok esönek mondhato inkább mert biszonylag lejtös dombos földeken volt a kuki igy lefolyt a viz de igy sem lehet mindenütt rámenni. Akkor sem volt az a nagy termés amit vártam töle. Vagy ez lehet nem a péti oka, abban van igazság ,hogy kultivátorozáskor inkább az ammoniát adjam a 34%-ost mert hirtelen tol nagyot amikor jön a csö de nem huz ki a hatása addig amig a pétinek.Legyen okos az ember
Válasz #1468. hozzászólásra
mostanában mindenki át akar cseszni. tegnap voltan nézni manitou-t. baszki nem volt benne kuplungpedál
én 68-ért vettem linzit,holnap hozzák

Nagy veszteség ért volna !!!!!
Válasz #1466. hozzászólásra
Csak attól félek, hogy tavasszal aprómag vetéskor ne legyen probléma a megmaradt csuta...
Válasz #1465. hozzászólásra
Megérdemli , de csak majd tavaszon ha majd lesz mire rátenni. A szárat majd megoldja az idő...
A Pénzt meg tedd el , mert lesz még rossz év is .
Válasz #1463. hozzászólásra
Értem, viszont én eddigi pályafutásom legjobb évét zárom a kukoricám is átlag 9T fölött lett, ráadásul elég jó áron viszik, hát csak megérdemli az a föld, ha már ennyit adott nem?
Válasz #1450. hozzászólásra

akkor engem át akartak cseszni, mert 66-ra mondták
Válasz #1460. hozzászólásra
Jó volna . De manapság már csak arra is alig jut amire fontos .
Ez meg manapság luxus , majd elrohad magától...
Válasz #1461. hozzászólásra
Az enyémet is zúzós asztallal vágták, de úgy tudtam, hogy a nirtogén a cellulóz bontó baktériumok működéséhez kell a szecskamérettől függetlenül.
régebben 1 q-át , hogy bontsa a szárat még az 516 kombájnok idején de ma már én nem szórok elég jó leszecskázza az asztal meg olcsóbb ha lejárod szártépővel. ez az én véleményem
Sziasztok!
Ma kérdeztem a péti árát netto 69000 Ft.
Ti amúgy szoktatok a kuki tarlóra nirtogént szórni?
Válasz #1451. hozzászólásra
Péti 27%-ost
Válasz #1457. hozzászólásra
Ma abban állapodtunk volna meg, hogy jan. végig kell kifizetnem meg addig hozzák ki.
Válasz #1456. hozzászólásra
Ma arra hivatkoztak , hogy a Dunántúlon így is megveszik . és viszonylag sok fogy. Tehát még emelnek .
Gondolom ha majd az Ország emez részére xart se adnak el lassan , észhez térnek és tavaszra talán majd realizálódik az ára(talán)...
Mondjuk már szinte hallom hogy Januárra meg majd hirtelen készlethiány lép fel a külföldi vásárlók miatt és mivel majd azok is viszik , azért drága.
Fax se tudja hogy kéne . De én már várnák tavaszig , úgy se mehet fel gondolom még többre , ez már így is Full Pull.
Január 10-15 közt megkérdezném és ha jó akkor hozzák , ha még mindig sok akkor max jan 30ig várnék és akkor hozzák...
Válasz #1455. hozzászólásra

Én akkor rosszul gondolkodom........
De ! Ami biztos !
Aki eddig vet X q műtrágyát az ezután is csak ennyit fog venni...sőt !!! Itt mindenki visszább fogta a költekezést, mert akiknek nem voltak szerződéseik azok inkább ezt a plusszt félre teszik, akiknek meg volt azok meg azért nem vesznek
Válasz #1450. hozzászólásra
Ma azt mondták a Bigések hogy 70 a Pétisó és még emelnek majd...
Mi nem jött be ? annak jónak kellene lenni ...
Keveselted a hatását vagy mi ?

Az idén semmi nem jött be......igaz egyeseknek a Lottó !!!!
Nitrogén 34%-os?
Sziasztok! Kérdésem az lenne,hogy mit használtok a gabonára fejtrágyázáskor és a kukoricára sorközmüveléskor?? Én a péti-t raktam kukiba 3q/ha gabonára ugyanennyi. De! nem igazán jött be nekem mit javasoltok??
Köszi a választ.
Válasz #1437. hozzászólásra

Még mindig 65 !
A gáz ára meg megy lefele......a tavalyihoz képest 24%-al olcsóbban adják az oroszok a gázt !!!
Válasz #1448. hozzászólásra

Az bizti!Tavaly dec.ben 37e vettük a 27.Most meg?!
Válasz #1447. hozzászólásra

Na ugye az csak költség az majd attól is függ jövőre milyen termény árak leszek.Nem kell félteni a kereskedőket.
Válasz #1446. hozzászólásra
A 27es meg 90!Hmmm
Válasz #1445. hozzászólásra
minek neked 34-es?
34%os 105e!

kénes nitrogén 72000 körül
Válasz #1441. hozzászólásra

ha gondolod felesbe bótolhatjuk a dokumentet
csak úgy megy nálam legalább is
Válasz #1440. hozzászólásra
Fontos a dokument vagy ugyis annyi?
Válasz #1439. hozzászólásra
A pétisó ára big-ban kiszerelésben helyszínre szállítva
70 000Ft+ áfa/to
Válasz #1435. hozzászólásra
De mi a 70ezer?
LINZER STAR 3x15 NPK és LINZER GOLD 24/14 NP Big Bag árat tud valaki ?
Válasz #1436. hozzászólásra
a hivatalos ár az 70 ha te meg tudod venni 5000 -el olcsóban tedd meg jövőhétöl még kicsit emelnek rajta.
már azt hittem ez is a leselejtezett készletből való
Válasz #1434. hozzászólásra

Még nem fizettem ki. Egyenlőre agyalok, hogy kérjek-e vagy kivárjak.
Válasz #1430. hozzászólásra

nálam 70ezer
Válasz #1433. hozzászólásra
aha akkor már kifizeted csak még nem vitték ki?