Hát igen egy jó 15%-os emelés volt a mostani de szerintem kp re még ebből az árból lehet alkudni lesz a héten egy dupont konferencia itt nálunk ha megyek akkor megkérdem a műganét lesz BIGE holdingos üzletkötő is
Válasz #1021. hozzászólásra
NEM VAGYOK KÖZGAZDÁSZ DE MÁR 2007-2008 elején LÁTSZOTT A CUMI !!!!!!! A KÍNAI olimpiára volt helyezve a hangsúly elvenni kínától mindent amit csak lehet a nyersanyagokban aztán mindent lenullázni és marhanagyot kaszálni!!!! Igen jól látjátok itt csak VIRTUÁLIS pénzek mozogtak sok helyen amit a tőzsdei buktákkal kompenzáltak, mert sok kis emberke a lóvéját elbukta amit a pénzvilág lenyult!!!!!!!!! EZT AZ EGÉSZET EMBEREK TALÁLTÁK KI ÉS VALÓSÍTÓTTÁK MEG!!!!!!! RÁBÍZOM MINDENKI FANTÁZIÁJÁRA HOGY KIK ÁLLTAK AZ EGÉSZ MÖGÖTT!!!!!!!
Ez tükrözi ezt az egész virtuális világot.. hol van it az ipar termelöi árnak az emelkedése ez vicc!! Tözsdéznek ök is.. hol igy hol ugy. De hidd el rá sosem fizetnek!!
Válasz #1010. hozzászólásra
Én figyeltem a Juhászfarm hírdetéseit és minden évben drágább volt mint más, eddig mindig sikerrült olcsóbban venni minden évben! Szét kell nézni a piacon még lehet venni olcsóbban másnál szerintem. Én a mostani helyzetben azt a 4000-5000 ft körüli árat tartottam a két fajtánál a lélektani határnak és vettem is, pont a tavaszra való tekintettel meg ahogy a támogatást valamannyire kifizetik utánna mindig megindul az ár felfelé!!!!!!!
"Műtrágya ajánlatunk 2010 re!
Pétisó 27% os 700kg os BIGBAG :49500ft+áfa/to
Ammónium nitrát 34% os, Bigbag még a tavalyi áron: 58500ft+áfa/to 700kg os kiszerelés"
hát pályázati lehetőségekben az elmúlt néhány évben nem volt hiány, pedig se nagybácsik, se zsírozás, semmi nem volt. Én ilyen szempontból nem értékelem rossznak az elmúlt 8 évet.
Amin én változatnék, az a törvények, szabályozások ésszerűsítése, és a gigantikus lopások megszüntetése, de ezekkel kapcsolatban nem igazán bízom a többi pártban sem...
Válasz #984. hozzászólásra
Ha a FIDESZRE gondolsz az nem az én pártom, csak szimpatizállok velük nem én vagyok a főnök, mert most nincs senki más aki szerintem megtudná oldani a problémákat. Csak a szövetségesekkel a FIDESZ!!!!!!!
Reális véghez vihető megoldás nem létezhet, olyan országba, ahol a hazafik renóra büszkék
De amúgy meg 1 életképes gazdaság nélküli ország vagyunk, CSAK ROSSZABB JÖHET
kuki kb 30 ezer,de keresik elég jól , műganyét asszem emelték, de mivel mi már megvettük az idei szükségletet még a nyáron ezért nem vagyok napirenden, állat témában, meg egyáltaklán nagyon vok témában
14188 hozzászólás
Válasz #1036. hozzászólásra
Hát igen egy jó 15%-os emelés volt a mostani de szerintem kp re még ebből az árból lehet alkudni lesz a héten egy dupont konferencia itt nálunk ha megyek akkor megkérdem a műganét lesz BIGE holdingos üzletkötő is
Válasz #1029. hozzászólásra

Nálunk(RO) jan. 11-töl 62.000 Ft netto a 34-es
Válasz #1034. hozzászólásra

Köszi!
Egyre barátságtalanabbak az árak....
Válasz #1034. hozzászólásra
oksa
Válasz #1026. hozzászólásra

bocs 93 +Áfa megnéztem
Válasz #1031. hozzászólásra

Válasz #1030. hozzászólásra
Ezek az árak nem kp-s árak hanem termeltésire
JD-be teszek neked képet.........

köszi
Válasz #1027. hozzászólásra

27%-os 47000+áfa
34%-os magyar 60200+áfa
34%-os román 59000+Áfa
Válasz #1027. hozzászólásra

mindjárt nézem momenttttt
Válasz #1026. hozzászólásra
szia!
nitrogének??
Válasz #1024. hozzászólásra
97 ezer forint+ áfa Kite 3*15 mai ajánlat
Sziasztok!T 157/2-es német / RS traktor alapú / forgórakodóhoz keresek gépkönyvet.Amennyiben valaki tud,kérem jelezze.
novakbela61@citromail.hu
Hali!
Tud mondani műtrágya árakat vki? Elsősorban 3x15 NPK érdekelne pár tonnás tételben....Gy-M-S megye környékén.
NEM VAGYOK KÖZGAZDÁSZ DE MÁR 2007-2008 elején LÁTSZOTT A CUMI !!!!!!! A KÍNAI olimpiára volt helyezve a hangsúly elvenni kínától mindent amit csak lehet a nyersanyagokban aztán mindent lenullázni és marhanagyot kaszálni!!!! Igen jól látjátok itt csak VIRTUÁLIS pénzek mozogtak sok helyen amit a tőzsdei buktákkal kompenzáltak, mert sok kis emberke a lóvéját elbukta amit a pénzvilág lenyult!!!!!!!!! EZT AZ EGÉSZET EMBEREK TALÁLTÁK KI ÉS VALÓSÍTÓTTÁK MEG!!!!!!! RÁBÍZOM MINDENKI FANTÁZIÁJÁRA HOGY KIK ÁLLTAK AZ EGÉSZ MÖGÖTT!!!!!!!
Pedig van olyan is,nemrég még majdnem csődbe ment Pét.A mi adóforitjainkból mentették meg.
Válasz #1020. hozzászólásra
Ez tükrözi ezt az egész virtuális világot.. hol van it az ipar termelöi árnak az emelkedése ez vicc!! Tözsdéznek ök is.. hol igy hol ugy. De hidd el rá sosem fizetnek!!
Válasz #1019. hozzászólásra

2009-ben a 27%-ost 6750+FÁ-ért vettünk leszállitva MOST ÉRDEKES UGYANEZT MEGÉRI 4000+FÁ-ÉRT adni , ugye nanyon érdekes!!!!!!!!!!
Válasz #1018. hozzászólásra

Jó a meglátásod Sándor.. ez már évekóta igy megy..

Én figyeltem a Juhászfarm hírdetéseit és minden évben drágább volt mint más, eddig mindig sikerrült olcsóbban venni minden évben! Szét kell nézni a piacon még lehet venni olcsóbban másnál szerintem. Én a mostani helyzetben azt a 4000-5000 ft körüli árat tartottam a két fajtánál a lélektani határnak és vettem is, pont a tavaszra való tekintettel meg ahogy a támogatást valamannyire kifizetik utánna mindig megindul az ár felfelé!!!!!!!
Pétisót keresek (zsákost). Sz-Sz-B. Tiszakerecsenybe leszállítva.
Ki adja a legjobb ajánlatot???
06703689643
Válasz #1005. hozzászólásra
maradjunk a 150 juróba
Válasz #1004. hozzászólásra

Igazad van!
Aki a támogatások miatt szavaz az nem különbözik a kisebbségtől, aki a segély miatt szavaz.
Válasz #1011. hozzászólásra
Amikor beszéltünk akkor mint ha 10000-el kevesebbért hirdette, nem !?
kilónként méri házi mérlegen:)
Az sztem komlytalan,vagy zsákonként adogatja
Válasz #1009. hozzászólásra
Majd jövőhéten nézzük mennyiért hirdet
Válasz #1009. hozzászólásra
Most túrtam itt az apróban.....Juhászfarm.
Melyik cég ez? Így felmentek volna az árak?
Válasz #1007. hozzászólásra

Mellesleg az a rész tettszik:tavaly áron 58.........
Nagyon jó !!!!!!
vót elég idő megvenni olcsón
Na ,Ja
"Műtrágya ajánlatunk 2010 re!

Pétisó 27% os 700kg os BIGBAG :49500ft+áfa/to
Ammónium nitrát 34% os, Bigbag még a tavalyi áron: 58500ft+áfa/to 700kg os kiszerelés"
Válasz #1003. hozzászólásra

hát pályázati lehetőségekben az elmúlt néhány évben nem volt hiány, pedig se nagybácsik, se zsírozás, semmi nem volt. Én ilyen szempontból nem értékelem rossznak az elmúlt 8 évet.
Amin én változatnék, az a törvények, szabályozások ésszerűsítése, és a gigantikus lopások megszüntetése, de ezekkel kapcsolatban nem igazán bízom a többi pártban sem...
Válasz #1002. hozzászólásra
Miért? Neked adnak? Nekem nem.
Válasz #1001. hozzászólásra

Hát, ha én ez alapján szavaznék, akkor nekem a pirosakra kellene.... azokra meg nem akarok.
Válasz #1000. hozzászólásra

Én olyan vagyok, mind 1 rossz qva !!!
Mindenkivel szimpatizálok aki píííízzzzzt add !!!!!!
Szerintem ezzel így vannak ők is.......
Válasz #984. hozzászólásra

Ha a FIDESZRE gondolsz az nem az én pártom, csak szimpatizállok velük nem én vagyok a főnök, mert most nincs senki más aki szerintem megtudná oldani a problémákat. Csak a szövetségesekkel a FIDESZ!!!!!!!
Válasz #998. hozzászólásra
Jó hán így írni szégyen, de hej-es írási programmal így írni fórumon akkor mi???
Válasz #997. hozzászólásra
A hej-es írást elemiben tanítják kedves Lyúnius
(aki iskolás korában nem tanulta meg az ezután sem fog-lya)
Válasz #979. hozzászólásra
Én nem akadályozlak benne.
Ha őket nem zavarja, hogy annyira se tiszteled Őket, hogy értelmesen írj nekik....
Válasz #983. hozzászólásra

Reális véghez vihető megoldás nem létezhet, olyan országba, ahol a hazafik renóra büszkék
De amúgy meg 1 életképes gazdaság nélküli ország vagyunk, CSAK ROSSZABB JÖHET
Válasz #994. hozzászólásra
Értem.
Shift repült.....
Válasz #993. hozzászólásra

)
(nagyon=nem
Válasz #992. hozzászólásra
kuki kb 30 ezer,de keresik elég jól , műganyét asszem emelték, de mivel mi már megvettük az idei szükségletet még a nyáron ezért nem vagyok napirenden, állat témában, meg egyáltaklán nagyon vok témában
(sárga ferga lessz e ?? )
Válasz #991. hozzászólásra
Árakban nálatok változás, helyzet ????
Gabonák, műtrágyák, állatok ?????
Válasz #990. hozzászólásra
van , de mivel eddig sem voltunk túlságosan elkényeztetve ezután is elleszünk valahogy ( az állattartók viszont kilátástalan helyzetbe kerültek)
Válasz #989. hozzászólásra

Akkor van zúgolódás gondolom !!!!
nálunk (régi)új kormány megszüntetett minden mezőgazdasági támogatást (a területalapúnak is csak az úniós része marad meg ami kb. 50 ajró/ha)