Ez a mütrágyás történet feletébb érdekes mondhati ojan hogy kit hogy lehet becsapni vele.. felénk ez ugy néz ki hogy volt egy 4990 es ár év végi kötésel.. most meg az uj év hozta a 4600 netóba most igy álunk napi árak vanak az tuti..MAS 27 linziröl beszéltem..!!
Rendben, akkor intézed te magadtól.
Én tudtam variáltatni a bigek súlyaival.
Természetesen ezeket az árak csak kp-ra adják, sőt ellőre delláztam.
Ennyi.
Tegnap megjött a 37000ft-os,friss áru,még kell 1 kamionnal,csütörtökig leht még rendelni,mert akkor valoszinű igazgatósági gyűlés és emelés 10-15%,amugy 700kilós big-bag ,és péti gyári szállitás de sajna kp-és
Ne gondóóóókozz vedd meg azonnal ami kell, mert elindul az ár felfelé hamarosan, jön a tavasz meg a "haverjaink" emelik mint az őrült az üzemanyag árát.!!!!!!!!! Csak azt nem tudom mit akarnak elérni ezzel a nagy szo....ssal, Úgy vannak vele talán még ebben a kis időben ami hátra van még mindenkit megsz....tunk!!!!!! Hamarosan lesz a gázolaj 320ft észbekaphatna már a nép és két hétig senki sem tankolna MEGBUKNÁNAK mert a kassza kiürülne és kampec nekik!!!!!!
Én szerződést csak akkor kötök mint pl. lásd tavaly nagyon magasak az árak, különben nem. Ki nem kellett fizetni, ma utaltuk pont el, csak ha visszalépek azt kellett aláírni az ár 10-át fájdalomdíjként oda kell adni, de 3800ért nagyot nem bukhattam, így aláírtam, szóval jól tettem...
Válasz #855. hozzászólásra
Haly!
Ki is kellett fizetni?
Az egyik nagy cég marketinganyagában az van, hogy termeltetési finanszírozású szerződéssel lehet műtrágyát venni, de mégis fizetést kérnek, nem lehet utalványra tenni még!
Nekem ezek gyanúsan alacsonynak tűnnek. A Lengyel am.n-nál oda van írva, hogy december 15-ig leszállítva. Ezek inkább december elejei árak. Akkor ilyesmiket hallottam én is.
Nekem legutóbb (bő 1 hete) 43.000-et mondtak a pétisóra. Kerekedett is a szemem a 38.000-es árak után. Magyar Am.N 53.000. 32/4-es 47.000.
Meg is vettem gyorsan az összes tavaszi N-t 32/4-ben.
Ezt a 4000-5000ft árat mindenki elfogadja úgy látom és ez környékére belőtték az árat, és nagy olcsóságot már nem kell várni "a csodákra még egy darabig várni kell".
Válasz #843. hozzászólásra
Sajna ha nem szórsz semmit akkor termésed se lesz, és ezt a forgalmazók is tudják meg te is, de hogy mi a cél azt meg te tudod.
Szeva Pista esik a hó nálad is???????? Mert nálunk nem akar elálni tele vele a tö...m, maradt egy napravaló szántás még pakonyon de hogy elolvad még az idén arra nagyon kíváncsi vagyok!!!!!
Válasz #837. hozzászólásra
Én az akg az életemből kiagytam eddig is meg ezután is,akik meg az ismerősök közül foglalkoztak vele most számolgatják a pontjaikat hogy eggyátalán van-e elég pontjuk a nyeréshez!!!!! Én nem igazán szeretem az ilyem megkötéses gazdálkodást mert annyira változik minden hogy az öt év az túl sok a bevállalásra.
14184 hozzászólás
Válasz #882. hozzászólásra

És ez Fertilliánál van??

Akkor 70000/t körül van már a pétisó azt mondod??
majd felmegy a káli is amikor nyomatni akarujk a kuk és a napra alá :)
Válasz #880. hozzászólásra
A pétisó 3000ft tal ment fel idén,a kálium meg olcsóbb lett a fertiliás üzletkötő szerint,ma mondta.
Válasz #880. hozzászólásra

csak segíteni akartam,de barkóbázni nem!
Válasz #879. hozzászólásra

Ja hát ök picvezetönek hiszik magukat és ugy is viselkednek!! Amugy ki mijen árakat tud??!
Válasz #878. hozzászólásra
ez negatív "reklám"lett volna!
Válasz #877. hozzászólásra

Anyira azért nem jók hogy még reklámot is csináljak nekik
Válasz #875. hozzászólásra
ki a kereskedő cég,akivel tárgyalsz?
Válasz #873. hozzászólásra
Szabi te hogy álsz eben?? Ismered a linzit?? Biztosan tehát mas 27 50kg kiszerelésben..
Válasz #874. hozzászólásra

Dél alföld!! sárét..
Akkor a 41 az elég tűrhető. te merre gazdálkodsz satyesz
Válasz #872. hozzászólásra
Válasz #868. hozzászólásra

Ez a mütrágyás történet feletébb érdekes mondhati ojan hogy kit hogy lehet becsapni vele.. felénk ez ugy néz ki hogy volt egy 4990 es ár év végi kötésel.. most meg az uj év hozta a 4600 netóba most igy álunk napi árak vanak az tuti..MAS 27 linziröl beszéltem..!!
Ro AN 34%-nak BIG-ben mi az ára?
Agro multiszektor
Válasz #868. hozzászólásra

Melyik integrátor?
Nekem ma 41000-et mondtak termeltetésire linzi 27-re
Válasz #866. hozzászólásra

Rendben, akkor intézed te magadtól.
Én tudtam variáltatni a bigek súlyaival.
Természetesen ezeket az árak csak kp-ra adják, sőt ellőre delláztam.
Ennyi.
Válasz #865. hozzászólásra
Ja és nem tudom a minimum menyiséget én kamiont( 35big=24.5t) rendelek általában
Válasz #864. hozzászólásra
Tegnap megjött a 37000ft-os,friss áru,még kell 1 kamionnal,csütörtökig leht még rendelni,mert akkor valoszinű igazgatósági gyűlés és emelés 10-15%,amugy 700kilós big-bag ,és péti gyári szállitás de sajna kp-és
Válasz #860. hozzászólásra
Gondolom megkaptad.......
Amúgy mennyi kéne ??????????

Csak azt nem tudom mit akarnak elérni ezzel a nagy szo....ssal, Úgy vannak vele talán még ebben a kis időben ami hátra van még mindenkit megsz....tunk!!!!!!

Hamarosan lesz a gázolaj 320ft észbekaphatna már a nép és két hétig senki sem tankolna MEGBUKNÁNAK mert a kassza kiürülne és kampec nekik!!!!!!
Ne gondóóóókozz vedd meg azonnal ami kell, mert elindul az ár felfelé hamarosan, jön a tavasz meg a "haverjaink" emelik mint az őrült az üzemanyag árát.!!!!!!!!!
üdv. Fizetési feltételek min mennyiség nettó bruttó kiszerelés jónak tűnik az ár
Hol?????Milyen minőségi anyag??????Kiszerelés??? Az jó ár lenne!!

Csütörtökig lehet rendelni pétisót 40000-ért ,mi véleményetek?
Válasz #858. hozzászólásra
A búza term. szerződés ár nélkül van, ki lehet belőle lépni, csak akkor aug.31-ig ki kell fizetni az utalványt.
B.U.É.K.
Én szerződést csak akkor kötök mint pl. lásd tavaly nagyon magasak az árak, különben nem. Ki nem kellett fizetni, ma utaltuk pont el, csak ha visszalépek azt kellett aláírni az ár 10-át fájdalomdíjként oda kell adni, de 3800ért nagyot nem bukhattam, így aláírtam, szóval jól tettem...

Felénk most a MAS-t 4990 mérik..!!Még az idén!!
Haly!
Ki is kellett fizetni?
Az egyik nagy cég marketinganyagában az van, hogy termeltetési finanszírozású szerződéssel lehet műtrágyát venni, de mégis fizetést kérnek, nem lehet utalványra tenni még!
Én lekötöttem a MAS-t 3800-ért ősszel, annál olcsóbb gondoltam már úgy sem lehet..., és be is jött.
Válasz #853. hozzászólásra
Lehet , csak ma találtam, gondoltam berakom ide...
Válasz #852. hozzászólásra
Nekem ezek gyanúsan alacsonynak tűnnek. A Lengyel am.n-nál oda van írva, hogy december 15-ig leszállítva. Ezek inkább december elejei árak. Akkor ilyesmiket hallottam én is.
Kb aktuális árak ... Lapozz lefele!http://gepkereskedelem.eu/
Válasz #850. hozzászólásra

Nekem legutóbb (bő 1 hete) 43.000-et mondtak a pétisóra. Kerekedett is a szemem a 38.000-es árak után. Magyar Am.N 53.000. 32/4-es 47.000.
Meg is vettem gyorsan az összes tavaszi N-t 32/4-ben.
Tud valaki valami friss árat pétisóra????
Válasz #847. hozzászólásra

Ezt a 4000-5000ft árat mindenki elfogadja úgy látom és ez környékére belőtték az árat, és nagy olcsóságot már nem kell várni "a csodákra még egy darabig várni kell".
Válasz #847. hozzászólásra
én már mindet megvettem jővöre,de igen össze kéne,de sose fogunk!
Válasz #845. hozzászólásra
Most kellene a gazdáknak kitartani,hiszen az ipari gáz ára csökken .Akkor....????????
az NP 32N-4P műtrágya 49300FT/t mától!két hete még 46300 volt!
tavaszra annyi lesz,mint idén volt!
Válasz #843. hozzászólásra

Sajna ha nem szórsz semmit akkor termésed se lesz, és ezt a forgalmazók is tudják meg te is, de hogy mi a cél azt meg te tudod.
Válasz #841. hozzászólásra
takarítsa el, aki leszórta. néhány nap és elolvad
Válasz #838. hozzászólásra
Ennyi és kész.Amit nem költünk el,az mind nyereség.
Akkor nem veszünk!!
Válasz #841. hozzászólásra
Pedig azt mondják hogy havat lapátolni meg diót leverni tiszta felesleges munka!!!
Válasz #840. hozzászólásra
Hát szántanivalóm még nekem is akad. Már kétszer lapátoltam el az udvart, jó sok esett
Válasz #838. hozzászólásra

Szeva Pista esik a hó nálad is???????? Mert nálunk nem akar elálni tele vele a tö...m, maradt egy napravaló szántás még pakonyon de hogy elolvad még az idén arra nagyon kíváncsi vagyok!!!!!
Válasz #837. hozzászólásra

Én az akg az életemből kiagytam eddig is meg ezután is,akik meg az ismerősök közül foglalkoztak vele most számolgatják a pontjaikat hogy eggyátalán van-e elég pontjuk a nyeréshez!!!!! Én nem igazán szeretem az ilyem megkötéses gazdálkodást mert annyira változik minden hogy az öt év az túl sok a bevállalásra.
Válasz #836. hozzászólásra
Űgy nézz ki nem is kicsit fog emelkedni.
Válasz #836. hozzászólásra
akg-vel hogy állsz?
Kezd az ár a nitrogéntartalmú cuccknál megindulni felfelé, vegye meg mindenki aki tud lét valahonnan szerezni.27% 4000ft+fa ,34% 5000+fa a mostani ár.

Válasz #834. hozzászólásra
Köszönöm az infót... akkor hagyom tavaszra...