Helló!Mi a véleményetek a racer gyomirtórol mennyire hatékony a parlakfü ellen?Ha ezt a vegyszert vetés után rászórom a naprára akkor ér valamit?Azt tudom,hogy bemosócsapadék is kell ha lessz akkor nem kárositja a napraforgót még a földben vagy ha már kikelt és utánna kap esőt?
Jó volna tudni, hogy milyen gyomok szoktak lenni, de gondolkodnék alapkezelésben is!
Amikor elvetetted, kezdheted lesni, hogy mondanak-e esőt, ha igen, akkor érdemes volna valamit kiszórni.
nem mindegyik glifozát semleges teljesen a talajra-vigyázz a naprádra ez nem kukorica hogy napalmmal is égetheted.amilyen toleráns annak megfelelő módon bánj vele.
Sziasztok!
Először lessz napraforgónk és lenne kérdésem a gyomirtással kapcsolatba.Ültetés elött 1 héttel bemunkálom a földet aztán ültetés után 4,5 napra rá érdemes total gyomirtóval lefujni mielött kikelne a napraforgó?Ér valamit a totalis gyomirtás vagy mit ajánlatok?
A racer egy teljesen jó anyag, ott ahol megfelelően nagy a parlagfű-nyomás én nem használnék mást! Az oxifluorfen sokkal igényesebb a magágyra, persze ez se sokat ér öklömnyi rögök között, de mégsem igényli a szinte elporosított talajt.
Válasz #2931. hozzászólásra
Volt nekem is 1.2Ha ennél durvább:D beparáztam és kiszedettem napszámosokkal 3 an csinálták 4 napig tartott, és 15E ft be került:D
Egyébként az ilyet lehet aratni deszikálás nélkül?
dűlőmön van egy tábla ami Racer+Dualgold max dózist kapott gyönyörű tiszta csak ott jött föl foltokban a parlagfű ahol a brazil gépsor kikapálta a vaddohányt
Racer-t szokott valaki használni?Kiváncsi lennék,hogy oxifluorfennel összehasonlítva melyik jobb.Tudom a Racer drágább,csak nem tudom,hogy mennyire dolgozik jól.
Szevasztok!
Lenne pár kérdésem.Tavaly örököltem 2 hold földet és bevetettem buzával.Jövőre meg akarnák napraforgót ültetni.Napraforgót ültetés után kelés elött le lehet valamivel gyomirtózni,hogy tiszta legyen a föld mielöt kibújna a napra?Vagy bemunkálás elött is érdemes leszórni valamivel,hogy ne fogja le a gaz és szép tiszta legyen a föld aratásra?Meg a kukoricára is milyen vegyszerek kellenének meg mikor kell rászórni?
Persze,hogy kiheveri.Ahogy néztem,ugyan úgy nő,mint a többi,az új levelek zöldek.De a 2 kezelés közt,volt kb 5 nap.Még nem néztem,egy másik darabot foltoztam,nem fogta meg egy pulsar.Holnap megnézem,mit bírt.
Nádat Panterával vagy Quickkel lehet eredményesen gyomirtani vagy csak lassítani? Sajnos nagyon kijött, és már 40cm. Hamarabb akartam csak nem volt permetezés barát idő sajnos. A köles nem volt kinn... Meg késői vetés a napra...
5362 hozzászólás
ki milyen alap gyomirtót használ?
Helló!Mi a véleményetek a racer gyomirtórol mennyire hatékony a parlakfü ellen?Ha ezt a vegyszert vetés után rászórom a naprára akkor ér valamit?Azt tudom,hogy bemosócsapadék is kell ha lessz akkor nem kárositja a napraforgót még a földben vagy ha már kikelt és utánna kap esőt?
Válasz #2953. hozzászólásra
Jó volna tudni, hogy milyen gyomok szoktak lenni, de gondolkodnék alapkezelésben is!
Amikor elvetetted, kezdheted lesni, hogy mondanak-e esőt, ha igen, akkor érdemes volna valamit kiszórni.
Válasz #2960. hozzászólásra
használhatsz persze
Válasz #2955. hozzászólásra

Jól írta frida ehhez Express való
Wing-P 4L/h Használnék az nk brióhoz szerintetek jó lesz?és ha nem hat később még használhatok e még pl targa supert?
Válasz #2958. hozzászólásra

Köszönöm
állományban mit használtok?
Válasz #2954. hozzászólásra
P64LE25 de igen.
Válasz #2953. hozzászólásra
Nem LE25 akar lenni?
L25 ki milyen gyomirtót használ ami jó?és kb menyibe kerül a gyomirtó/Hek.?
Válasz #2951. hozzászólásra
nem mindegyik glifozát semleges teljesen a talajra-vigyázz a naprádra ez nem kukorica hogy napalmmal is égetheted.amilyen toleráns annak megfelelő módon bánj vele.
Sziasztok!
Először lessz napraforgónk és lenne kérdésem a gyomirtással kapcsolatba.Ültetés elött 1 héttel bemunkálom a földet aztán ültetés után 4,5 napra rá érdemes total gyomirtóval lefujni mielött kikelne a napraforgó?Ér valamit a totalis gyomirtás vagy mit ajánlatok?
Ki mit tud ajánlani ami jó?
Jó estét a Briót ki mivel gyomirtóza?
Válasz #2946. hozzászólásra
A racer egy teljesen jó anyag, ott ahol megfelelően nagy a parlagfű-nyomás én nem használnék mást! Az oxifluorfen sokkal igényesebb a magágyra, persze ez se sokat ér öklömnyi rögök között, de mégsem igényli a szinte elporosított talajt.
Válasz #2945. hozzászólásra

12 munkanap 15e-ért,arra nem lehet mondani ,hogy drágán dolgozik a brigád
Racert nem használ akkor senki?????????????Mongyatok mán valamit heee!!!
Volt nekem is 1.2Ha ennél durvább:D beparáztam és kiszedettem napszámosokkal 3 an csinálták 4 napig tartott, és 15E ft be került:D
Egyébként az ilyet lehet aratni deszikálás nélkül?
Válasz #2942. hozzászólásra
dűlőmön van egy tábla ami Racer+Dualgold max dózist kapott gyönyörű tiszta csak ott jött föl foltokban a parlagfű ahol a brazil gépsor kikapálta a vaddohányt
Válasz #2941. hozzászólásra
Glyfos, Dominator, Nufozat stb- stb, Roundup mega, Reglone air
Racer-t szokott valaki használni?Kiváncsi lennék,hogy oxifluorfennel összehasonlítva melyik jobb.Tudom a Racer drágább,csak nem tudom,hogy mennyire dolgozik jól.
aki deszikálja a naprát az mivel fújja ?
illetve mivel lehet?
ma mértünk 27,2 a vize Neoma
Válasz #2935. hozzászólásra
225-1000 eft pontosabban
Válasz #2938. hozzászólásra

Nem tudom menyi lehet a vize,de így nézhet ki a gyomtenger alatt.Egy napon lett vetve.
Válasz #2934. hozzászólásra

Vize mennyi lehet kb hogy deszikáltad?
Válasz #2936. hozzászólásra
Bízzál benne, hogy az illetékes elvtársak is így gondolják....
Válasz #2935. hozzászólásra
Mert?Itt nincs probléma.
Válasz #2934. hozzászólásra
Hát felénk ebből nem 3-4 tonnás napraforgót néznének ki, hanem minimum egy 3-400 ezeres csekket!
Válasz #2933. hozzászólásra

Ma fújtuk le.Nem látszik,de 3-4 tonnás naprafogó van benne.
10 ha van belőle

Durva anyag ennek kell a deszikállás.Bele fullad a kombino.
Nézzük a Jo oldalát is lehet van benne gyogynövény is
Ne csak mindig a szépet tegyük fel.Pulsart 1 órán belül lemosta
az eső.Szépen fogta a gyomot míg le nem jött most ez a sok eső.
Válasz #2928. hozzászólásra
van zöld könyved?
Válasz #2928. hozzászólásra

Itt le van írva. Meg itt.
Szevasztok!
Lenne pár kérdésem.Tavaly örököltem 2 hold földet és bevetettem buzával.Jövőre meg akarnák napraforgót ültetni.Napraforgót ültetés után kelés elött le lehet valamivel gyomirtózni,hogy tiszta legyen a föld mielöt kibújna a napra?Vagy bemunkálás elött is érdemes leszórni valamivel,hogy ne fogja le a gaz és szép tiszta legyen a föld aratásra?Meg a kukoricára is milyen vegyszerek kellenének meg mikor kell rászórni?
Válasz #2926. hozzászólásra
Én csak a select supert használtam idáig, nagy dózisban vitte a nádat.
Válasz #2914. hozzászólásra
Erre a nádas témára van valami javaslat?
Válasz #2922. hozzászólásra
Biztos!1.2 liter.
Válasz #2915. hozzászólásra
Nekem is volt néhol ráfedésem, nem ment ki!!!! Visszamaradt egy kicsit,5-10 centivel alacsonyabb a többinél.
Válasz #2921. hozzászólásra
Ez már virágzásig rendben lesz, a tányér kezdeményekre leszek kíváncsi és a termékenyülésre
Válasz #2921. hozzászólásra
Biztos,hogy Le25 és bitos,hogy Pulsar? Dózis mi volt?
Válasz #2920. hozzászólásra

Válasz #2919. hozzászólásra
Sikerült!!
Válasz #2918. hozzászólásra

Bocsi a képeket nem rakta be ez a sz......
Válasz #2887. hozzászólásra
Le25 lassan egy hónapja lett leszórva Pulsaral.
Válasz #2915. hozzászólásra
Persze,hogy kiheveri.Ahogy néztem,ugyan úgy nő,mint a többi,az új levelek zöldek.De a 2 kezelés közt,volt kb 5 nap.Még nem néztem,egy másik darabot foltoztam,nem fogta meg egy pulsar.Holnap megnézem,mit bírt.
Én elbambultam a permetezővel,3sor kétszer kapott , kiszáradt mint a sz..r!
Válasz #2888. hozzászólásra
Megszeretném kérdezni ami 2x kapott pulsárt kiheveri mert irtad és látszik a képen.
Nádat Panterával vagy Quickkel lehet eredményesen gyomirtani vagy csak lassítani? Sajnos nagyon kijött, és már 40cm. Hamarabb akartam csak nem volt permetezés barát idő sajnos. A köles nem volt kinn... Meg késői vetés a napra...