Nádat Panterával vagy Quickkel lehet eredményesen gyomirtani vagy csak lassítani? Sajnos nagyon kijött, és már 40cm. Hamarabb akartam csak nem volt permetezés barát idő sajnos. A köles nem volt kinn... Meg késői vetés a napra...
Várjál rá egy hetet hasson ,míg el tudsz benne menni addig jó nekem tavaly a hasát húzta rendesen ,de semmi baja nem lett a forgónak Az előttem szólónak igaza van rá kell várni nem egy kapkodó idegbeteg szer ,de jó!
Én ilyent nem vettem észre, de nem rég írták itt páran hogy fogja nekik a búzát az előző évi pulzarozás, keresd vissza a búzás topicban. Amúgy mi sem szántunk napra után búza alá, 2-3 sor tárcsa vagy 2 sor tárcsa és 1 grúber és vetés.
Köszi a takarás azt sejtettem de ilyen nagyobbat még nem fujtunk de igy megnyugodtam.Még egy kérdés látom benne vagy pulsarnak kővetkező évben buzára vissza pofázik-e milyen a tapasztalat szántani nem tudunk.
Nyomjad nyugodtan kolléga, tavaj havernak térdig érőt permeteztünk árvakelés miatt semmi gond nem volt, sőt az egyik tábla a 40g -t közelítette aratáskor. De egyébként sincs fejlettségi megkötés a pulsarnál, csak ugye ha nagy a napra akkor takar.
Szeretnék tőletek kérdezmi aki már kezelt napraforgot pulsárral mekkora volt amit legkésőbb kezelt és bántotta-e mert van egy táblám ami meg van késve de a szerb tővis miatt le kell fujnom .
Köszönet a tanácsokért!
A csillagpázsitot tavaly kukoricában kétszeri max dózisu focus ultra sem vitte ki rendesen idén ajánlásodra selectel próbálkozom remélem ez sikeresebb lesz.
Ebben nem lehet biztos az ember!
Nagyon sok tényező befolyásolja, milyen hibrid, milyen időjárási körülmények!!!!
Provokációs kísérletekben a lentebb írtakat tapasztalták!!
Gyom fejlettség számít a parlagfűnél ? Mert ezek ilyen még "csak" ilyen 5-6 centis nagyságúak. És mi van az egyszikűvel mert az is benne van hogy elvileg írtja a szer tavaly vörösítette is szépen a füveket. Kíváncsi leszek rá hogy most mit kezd vele
Üdv!
Ugyanúgy le fogja venni a tenyészcsúcsot a parlagfűnek is,csak lassabban csinálja a parlagfűnél. Két hetet várni kell a kifújástól számítva a kapálásig hogy lemenjen teljesen gyökérre is a vegyszer(állítólag az el nem halt gyökér kapáláskor ha elvágódik az épp rész, ahova még nem jutott el a vegyszer, onnan újrahajt és kinő a gyom)
Akkor megnyugodtam kicsit ha elég neki a 2 óra. Elég nagy felhőszakadás volt hirtelen jött kicsit későbbre vártuk
Egyébként a parlagfüvet az irtania kellene a pulsarnak ? Mert a szerjegyzékbe benne van viszont gyakorlatba egyenlőre azt látom hogy kisárgította nem úgy mint a szerbtövisnél hogy elszárította a tenyészcsúcsát onnantól szárad elfelé teljesen a növény!
Pulsar kifújás után 2 órával kapott esőt akkor azt lehet újra fújni vagy már azért feltudott a szer szívódni? Olyan 28 fok körül biztos volt a hőmérséklet!
5315 hozzászólás
Én elbambultam a permetezővel,3sor kétszer kapott , kiszáradt mint a sz..r!
Válasz #2888. hozzászólásra
Megszeretném kérdezni ami 2x kapott pulsárt kiheveri mert irtad és látszik a képen.
Nádat Panterával vagy Quickkel lehet eredményesen gyomirtani vagy csak lassítani? Sajnos nagyon kijött, és már 40cm. Hamarabb akartam csak nem volt permetezés barát idő sajnos. A köles nem volt kinn... Meg késői vetés a napra...
Válasz #2910. hozzászólásra
két hét kell neki hogy látszódjon.
Annyi míg átszerelsz a kultivátorról a permetezőre.
Az előttem szólónak igaza van rá kell várni nem egy kapkodó idegbeteg szer ,de jó!
Várjál rá egy hetet hasson ,míg el tudsz benne menni addig jó nekem tavaly a hasát húzta rendesen ,de semmi baja nem lett a forgónak
Menyi idő kell a pulsarnak hogy rá tudjak menni sorközművelővel?
Menyi idő kell a pulsarnak hogy rá tudjak menni sorközművelővel?
Végre sikerült a pulsart kinyomni , térdig érő csapás az ára de legalább este kilencre de meglett , egész nap arra vártam mikor csendesedik le a szél.
Válasz #2905. hozzászólásra
köszi
szerinted akár bruttó is lehet?
Válasz #2905. hozzászólásra

T. kukaccsősz lépj már át a kuki gyomírtáshoz 1 piil-ra légy szíves!
Válasz #2904. hozzászólásra
Igen lehet ez az ár, meg lehet olcsóbb is.
Acanto Plus 11000-ért netto ára lehet igaz?
Válasz #2902. hozzászólásra
Én ilyent nem vettem észre, de nem rég írták itt páran hogy fogja nekik a búzát az előző évi pulzarozás, keresd vissza a búzás topicban. Amúgy mi sem szántunk napra után búza alá, 2-3 sor tárcsa vagy 2 sor tárcsa és 1 grúber és vetés.
Köszi a takarás azt sejtettem de ilyen nagyobbat még nem fujtunk de igy megnyugodtam.Még egy kérdés látom benne vagy pulsarnak kővetkező évben buzára vissza pofázik-e milyen a tapasztalat szántani nem tudunk.
Válasz #2900. hozzászólásra
, sőt az egyik tábla a 40g -t közelítette aratáskor. De egyébként sincs fejlettségi megkötés a pulsarnál, csak ugye ha nagy a napra akkor takar.
Nyomjad nyugodtan kolléga, tavaj havernak térdig érőt permeteztünk árvakelés miatt semmi gond nem volt
Szeretnék tőletek kérdezmi aki már kezelt napraforgot pulsárral mekkora volt amit legkésőbb kezelt és bántotta-e mert van egy táblám ami meg van késve de a szerb tővis miatt le kell fujnom .
Válasz #2898. hozzászólásra
Köszi!
Válasz #2897. hozzászólásra
Nincs külömbség ,ha megnézed a flakonon rajta a BASF felirat,a Syngentának csomagolják uj névvel,én is használtam ugy műkszik mint a Pulsar mert az
Válasz #2896. hozzászólásra
Azt tudom Gabi csak a kettő közötti különbségre lettem volna kíváncsi
Válasz #2892. hozzászólásra
Az a Pulsar másik neve
Válasz #2892. hozzászólásra

Én fogom a jövő héten valószínűleg
Nálam 3-3,5 liter maradt. (Csongrád megye).
30/6499140
Válasz #2891. hozzászólásra
Tudok adni neked Pulsar-t.
Füzesgyarmat
Tel.: 06309139650
A Listegó-t használta már valaki?

Üdvözlet Mindenkinek!

Valakinek nem maradt ki véletlenül 3l pulsarja
Békés megye vagy annak szomszédságában?http://www.agroinform.com/forum.php?act=addAddon&tid=653#
A pulsarnak a mogyorós ledneket nem kellene irtania? Mert nem nagyon akar vele mit kezdeni
Decsi, de szép a naprád!
Válasz #2886. hozzászólásra

Ennek semmi baja nem lesz
Válasz #2882. hozzászólásra

Nagyot nőtt az le25 a pulsározás óta.
Válasz #2884. hozzászólásra
Köszönet a tanácsokért!
A csillagpázsitot tavaly kukoricában kétszeri max dózisu focus ultra sem vitte ki rendesen idén ajánlásodra selectel próbálkozom remélem ez sikeresebb lesz.
Válasz #2883. hozzászólásra

Szerintem egy hét elég.
A csillagpázsit nehéz ügy............................
Válasz #2882. hozzászólásra
A select super kijuttatása után mikor mehet a kultivátor? Négy napja fujtuk a fenyércirkon már látszik a fehéredés a csillagpázsiton még semmi.
Válasz #2881. hozzászólásra
Most olvastam vissza és látom, hogy megkérdezték a pioneert.
Válasz #2880. hozzászólásra
Ezt hogy érted?80tina a tulaj.Fotók lesznek.
Gondolom megkérdezték a fajtatulajdonost is. Ők mit mondtak?
Amúgy kívánom, hogy jobb legyen a helyzet mint amit írtam.
Virágzáskor és később is beszámolhatnál az állapotáról.
Válasz #2874. hozzászólásra
Decsi!
Ebben nem lehet biztos az ember!
Nagyon sok tényező befolyásolja, milyen hibrid, milyen időjárási körülmények!!!!
Provokációs kísérletekben a lentebb írtakat tapasztalták!!
Válasz #2877. hozzászólásra
akkor már lehet ki is nőtték mert 4 valódi levélig fogja meg a parlagfüvet
ilyen
Válasz #2876. hozzászólásra
Gyom fejlettség számít a parlagfűnél ? Mert ezek ilyen még "csak" ilyen 5-6 centis nagyságúak. És mi van az egyszikűvel mert az is benne van hogy elvileg írtja a szer tavaly vörösítette is szépen a füveket. Kíváncsi leszek rá hogy most mit kezd vele
Válasz #2875. hozzászólásra
Üdv!
Ugyanúgy le fogja venni a tenyészcsúcsot a parlagfűnek is,csak lassabban csinálja a parlagfűnél. Két hetet várni kell a kifújástól számítva a kapálásig hogy lemenjen teljesen gyökérre is a vegyszer(állítólag az el nem halt gyökér kapáláskor ha elvágódik az épp rész, ahova még nem jutott el a vegyszer, onnan újrahajt és kinő a gyom)
Akkor megnyugodtam kicsit ha elég neki a 2 óra. Elég nagy felhőszakadás volt hirtelen jött kicsit későbbre vártuk
Egyébként a parlagfüvet az irtania kellene a pulsarnak ? Mert a szerjegyzékbe benne van viszont gyakorlatba egyenlőre azt látom hogy kisárgította nem úgy mint a szerbtövisnél hogy elszárította a tenyészcsúcsát onnantól szárad elfelé teljesen a növény!
Válasz #2869. hozzászólásra
Ha nem vagy benne biztos ne bizonytalanítsd már el. Köszi.
Válasz #2871. hozzászólásra
Az már működni fog.
Válasz #2871. hozzászólásra
Nekem van 1és2 óras pulsározásom.A 2 órás tökéletes az 1 órás megfogta
a gyomot,de nem az igazi.
Pulsar kifújás után 2 órával kapott esőt akkor azt lehet újra fújni vagy már azért feltudott a szer szívódni? Olyan 28 fok körül biztos volt a hőmérséklet!

Válasz #2869. hozzászólásra

Decsi fórumozó társunk rakott fel képeket,ez a hétvégi állapot! Két héttel a permetezés után!
Válasz #2862. hozzászólásra
80 tina
Biztos jó döntés meghagyni?
Ahogy én tudom ilyen eseteben alacsony és elágazó növények lesznek majd kb. 60%-os terméssel.
Tegyetek fel képeket majd virágzás környékén légyszi, meg utánna is.
Válasz #2862. hozzászólásra

Nem lesz az rossz döntés
Válasz #2863. hozzászólásra
Még egy adag express és kultivátor később.