Válasz JD 4630 #5904. hozzászólásáraHehe... El is felejtettem, hogy azt is lesnem kell... Erre lehetett a széle. Csak azért gyanús mert a ritka részén jobban látszik...
Válasz Claastra. #5895. hozzászólásáraEzt csinált a tuti egyszikűirtó?
Select superrel nyomtam express után 3. napon, 1,5l simán vitte a fenyércirkót, naprának semmi baja.
Válasz Tobszi #5880. hozzászólásáraHa vanak erőseb gyomfoltok, húzad le azokat fél adagal.
Későb felhigítva nem ér semit, esetleg a napraforgót fogja streszelni.
K.b. 100 liternyi bekevert Pulsar Plus-os gyomirtó maradt a permetezőben. Kifújni már nincs hova, de később ha felhígítom a lombtrágyával kimehet? Vagy hígítsam fel és fújjam rá tisztán?
Válasz Drisa #5874. hozzászólásárajó, de akkor a mellette levő hogy lehet 40 cm magas? Nekem nagyjából az összes nedves földbe került, egész jó vetés volt... mégis ilyennel találkozok, eddig azt hittem, nem vetett a gép, de csak most van kelőben...
Válasz Gatti #5875. hozzászólásáraÉs a most kelővel mi a helyzet? Én is gondban vagyok. A többi 6-8 levél a most kelő két sziklevél. Rá merjem fújni a pulsar plust?
Válasz Agromanó #5871. hozzászólásáraNálam is igen cifra...
Volt drótféreg (pedig Cruiser-es csávázás volt), nyúl, őz, szarvas és össze-vissza kelés, sziklevelestől fél méteresig minden van.
Ilyet még nem b...tam, pedig pár éve csinálom
Válasz Agromanó #5871. hozzászólásáraNagyon sokan küzdenek ilyen gondokkal...nem a mag nem jó, hanem ami vizesbe került kikelt, ami megázott egy hete az pedig most keleget...úgyhogy ne aggódj...nekem például van térdig érő is, arrébb 20 méterrel ahol rögösebb és szárazabb volt most keleget...
Az hogy van, hogy a napra legnagyobb része fél lábszárig ér, viszont van közte itt-ott olyan, ami még csak most kelt ki, 2 levélben van? Valószínű a mag nem jó?
Válasz ddadda #5864. hozzászólásáramikramid+ keserűsó ez a kombo olcsó ha az ember jó helyen veszi genezises üzletkötöttől 25kg mikramid 6-7ezer ft keserűsó meg kurva olcsó
ezek mellé mehet kis kiegnek mikro elem ami lényegesen igényel a napraforgó
de csodaszereket nem kel venni meg drága szereket mert szar se érnek én ezeket burgonyán 2 éve teszteltem ZÖLD PAJZS(2 éve 7-8k ft volt meg most is literje és 1 l kel 1 ha -ra 2012 kapott díjat mi olcsón hozzá juttottunk azért volt itt 30-40L ezt fújtam burgonyába 70 naponta meg mikramid keserűsót
fater tolta 10-14 naponta kisebb dózisba semmi különbség nem volt
a lényeg csodát nem kel várni de azért csóri növénynek biztos jó ha oda fújva a kis koksz csak hát nem biztos hogy +ba jön ki az ember ha megveszi a mocskos méreg drága szentelt vízet inkább lefújom 5x így mint 2x drágábban
és úgy 5x kap harmonikusan kis kokszot pl 20ft-ből
mint 2x 20ftből
1ha-ra való Adengo volt a gépben, azt kiszórtam utana tartályt 2x kimostam. A szórókeretet a tábla szélén 1 percig járattam.Targa ment 1l-rel 1 hete.
A bal szélső fúvóka alatt mindenhol kimegy a sor kb fél Ha-ig.A többi meg ilyen.Megmarad ez?
Holnap lefújom Amalgerollal.
9906 hozzászólás
Válasz csoppika #5901. hozzászólásáraAz lesz, de nem mész vele semire.....
Nekem is rengeteg van ilyen, hála az őzeknek és szarvasoknak
Válasz JD 4630 #5904. hozzászólásáraHehe... El is felejtettem, hogy azt is lesnem kell... Erre lehetett a széle. Csak azért gyanús mert a ritka részén jobban látszik...
Válasz csoppika #5898. hozzászólásáraJeget nem kapott?
Válasz csoppika #5901. hozzászólásáravagy ha jobban megnézem ez inkább vadkár?
Válasz csoppika #5901. hozzászólásárasajnos felénk is hiányosan kelt, ez milyen napra? olyan fura a levele.
Válasz csoppika #5900. hozzászólásáraEzen a felén lesz azért szár...

Válasz csoppika #5899. hozzászólásáraKései vetés, de talán lesz valami...

Válasz csoppika #5898. hozzászólásáraApró fehér kollégákat látok itt repkedni...
Ez minek a kártétele?

Válasz Claastra. #5895. hozzászólásáraEzt csinált a tuti egyszikűirtó?
Select superrel nyomtam express után 3. napon, 1,5l simán vitte a fenyércirkót, naprának semmi baja.
és hogy ne csak szépeket 20km-rel odébb ahol vetés óta csak 7 mili esett Aumiko amit megfogott az agil
LE 25 ma esti

LE 25 ma esti
Jol tudom magas toszam nem jo
Vannak kiserletek ilyenkor foleg kukoricanal
Válasz krokodil007 #5890. hozzászólásáraTavaly hagyományos vetés volt, idén ez kísérlet. Aratás után mondok eredményt.
Válasz tuto1 #5889. hozzászólásáraTavaly is ennyivel volt vetve? Menyit adot?
Válasz tuto1 #5699. hozzászólására
Iker soros napraforgó.
Kb. 80000 tő / ha.
Válasz DelPiero #5885. hozzászólásáraFertileader Gold, Epso top,
Wuxal Boron plus
Később hídassal Pictor + Wuxal Ascofol
Válasz Bán Zsolt #5886. hozzászólásáraEz egy mókuskerék.Határt,a pénztárca szab.
Bór mellé kellene egy kis molibdén,hogy segítse a felvehetőségét.
Válasz DelPiero #5885. hozzászólásáraKén+bór ill amiben csak hiszel
Sziasztok! Gombaölő mellé mit szoktatok tenni?
Neoma

LE113
Válasz Tobszi #5880. hozzászólásáraHa vanak erőseb gyomfoltok, húzad le azokat fél adagal.
Későb felhigítva nem ér semit, esetleg a napraforgót fogja streszelni.
Válasz Tobszi #5880 hozzászólásár
a
Engedd ki a dulore ahol nincs patak kut vagy viz
K.b. 100 liternyi bekevert Pulsar Plus-os gyomirtó maradt a permetezőben. Kifújni már nincs hova, de később ha felhígítom a lombtrágyával kimehet? Vagy hígítsam fel és fújjam rá tisztán?
Válasz Drisa #5874. hozzászólásárajó, de akkor a mellette levő hogy lehet 40 cm magas? Nekem nagyjából az összes nedves földbe került, egész jó vetés volt... mégis ilyennel találkozok, eddig azt hittem, nem vetett a gép, de csak most van kelőben...
Válasz Bigyófelügyelő #5877. hozzászólásáraGond nélkül no para!!

Válasz Gatti #5875. hozzászólásáraÉs a most kelővel mi a helyzet? Én is gondban vagyok. A többi 6-8 levél a most kelő két sziklevél. Rá merjem fújni a pulsar plust?
nekem meg 2 hét után lassan éledezik racer ráverte az esőt azt csóró szotyi alig heverte ki
meleg no esső
kapna esőt jobban kiheverte volna
Csak így permetezni a bajosabb , mert egy része már nagy van amelyik része meg most kel. Sajnos nekünk is ilyen.
Válasz Agromanó #5871. hozzászólásáraA mag jó az időjárás a sz*r! Nálunk is van ami a héten kelt ki a többi meg 30-40 cm magas...
Válasz Agromanó #5871. hozzászólásáraNálam is igen cifra...
Volt drótféreg (pedig Cruiser-es csávázás volt), nyúl, őz, szarvas és össze-vissza kelés, sziklevelestől fél méteresig minden van.
Ilyet még nem b...tam, pedig pár éve csinálom
Válasz Agromanó #5871. hozzászólásáraNagyon sokan küzdenek ilyen gondokkal...nem a mag nem jó, hanem ami vizesbe került kikelt, ami megázott egy hete az pedig most keleget...úgyhogy ne aggódj...nekem például van térdig érő is, arrébb 20 méterrel ahol rögösebb és szárazabb volt most keleget...
Az hogy van, hogy a napra legnagyobb része fél lábszárig ér, viszont van közte itt-ott olyan, ami még csak most kelt ki, 2 levélben van? Valószínű a mag nem jó?
Gomba ellen mikor kell elkezdeni a védekezést?
Válasz JD 4630 #5868. hozzászólásáraKöszi vetőgéppel SPC és most eső után homokos kapával
Válasz Szem Howkinsz #5867. hozzászólásáraVetési mélység, talaj víztartalma, talaj hőmérséklete, és maga a talaj is befolyásolja sz eredményt amire kíváncsi vagy.
Melegben ha nem raktad mélyre és víz is van 6-8 nap.
Hidegebb talajban 15-20 nap is lehet.
Meg tudná mondani valaki Fehércsíkos csépelős Mag Hány napra kell ki?
Válasz krokodil007 #5865. hozzászólására
Köszi szépen.Teljes mértékben igazad van.
Válasz ddadda #5864. hozzászólásáramikramid+ keserűsó ez a kombo olcsó ha az ember jó helyen veszi genezises üzletkötöttől 25kg mikramid 6-7ezer ft keserűsó meg kurva olcsó
ezek mellé mehet kis kiegnek mikro elem ami lényegesen igényel a napraforgó
de csodaszereket nem kel venni meg drága szereket mert szar se érnek én ezeket burgonyán 2 éve teszteltem ZÖLD PAJZS(2 éve 7-8k ft volt meg most is literje és 1 l kel 1 ha -ra 2012 kapott díjat mi olcsón hozzá juttottunk azért volt itt 30-40L ezt fújtam burgonyába 70 naponta meg mikramid keserűsót
fater tolta 10-14 naponta kisebb dózisba semmi különbség nem volt
a lényeg csodát nem kel várni de azért csóri növénynek biztos jó ha oda fújva a kis koksz csak hát nem biztos hogy +ba jön ki az ember ha megveszi a mocskos méreg drága szentelt vízet inkább lefújom 5x így mint 2x drágábban
és úgy 5x kap harmonikusan kis kokszot pl 20ft-ből
mint 2x 20ftből
sziasztok olcsó lombtrágyázást, de hatékonyt szeretnék elvégezni. Mit ajánlotok??
Válasz joti #5862. hozzászólásáraIgen,lehet!
Hello belelehet szórni pétisót simán állományba húzatás előtt?
Az 5 litert szorjam ki kétszer hogy ne perzseljen.mért én soknak találom az 5 litert
Válasz bleji #5859. hozzászólásáraMelegben ne szórd mert akkor perzsel
Csak az 5 liter amalgerolat szornam ki.az is perzselne? ?
Válasz bleji #5856. hozzászólásáraPulsar vagy express mellé teszem 1%-os töménységben, ha többet raksz perzselhet
1ha-ra való Adengo volt a gépben, azt kiszórtam utana tartályt 2x kimostam. A szórókeretet a tábla szélén 1 percig járattam.Targa ment 1l-rel 1 hete.

A bal szélső fúvóka alatt mindenhol kimegy a sor kb fél Ha-ig.A többi meg ilyen.Megmarad ez?
Holnap lefújom Amalgerollal.