Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Sajtóközlemény

Füstölt hús, müzli, zabszelet – új esély a magyar élelmiszerexportnak
20 hazai élelmiszeripari cég képviseli Magyarországot a világ egyik legnagyobb...
12 hozzászólás
Válasz szanberg #8. hozzászólásáraNéztem, de a cég tulajai a szívükhöz kapnának az árától...
Válasz ..,-:) #10. hozzászólásáraDe, a Nissan gyárban készültek, de a 350-nél Motor, váltó, osztómű, szervó, egyéb segéd berendezések, elektronika.... minden Mercedes.
A kisebb X250d modellnél viszont ezek közül kb majdnem minden Navara, kedve a renault-nissan 2.3 motorral, Infiniti 7gangos automata váltó, alapból 2wd és kapcsolható 4wd osztómű, ésatöbbi.
A 350-esen állandó 4kerékhajtás van, hídzárral. Hátul is tárcsafékes stbstb...
Válasz szanberg #9. hozzászólásáraNem volt itt Nissan “házasság” !?
Amúgy Tyúklábat csak fazékba !
Nem teljesen erre a kérdésre, de én rettentően örülök,hogy 19-ben megvettem újonnan az X350d Mercit.
) haladok, akkor is csak 10.5 liter körül szippant, feltéve, ha nem nagy légellenállású cuccot kell húzni, az többet fog rajta mint a tömeg.
240ezer van már benne, garanciában volt egy NoX szenzor csere, meg most télen egy ülés foglaltság kapcsoló csere. Illetve egy szúrás nyom van a jobb első belső féltengely gumiharangomon, valószínűleg valami kiszúrta terepen, múltkor vettem észre kerék csere alkalmával. Napi használatban van, járom vele a földeket, hordom ki a vetőmagot, növszert, platómon mindig van valami, trélerezek, vadászok.....na jó utóbbit kibaxott keveset
Ha színházba megyünk lemosom és csillivilli, gépet mentem venni németbe, egy nap 1800km-et utaztunk benne, de sorolhatnám ezeket napestig.
9-10 litert fogyaszt átlagosan, de 8-12 között van a szórás. Utóbbi pályán 160, előbbi vidéken országúton. Érdekes, hogy ha ki van használva a 3.5-ös vontatási kapacitás, és hosszú távon nagyjából betartva a sebességet (90
Remélem sokáig jól szolgál még, ugyanis nincsen jelenleg megfelelő alternatíva a piacon erre a járműre, az új Amarok3000 ami annak készült volna, csak az a Ford motor szerintem bizonytalan, de semmiképpen sem egy V6 Merci motor... Illetve, hátul laprúgós dobfékes, amit 25 millióért nemáááá
Válasz Bzs2 #1. hozzászólásáraHa igazán terepes és strapás, masszív autót akarsz akkor Ineos Grenadier Pickup!
Cserébe jó drága! Viszont ipari carraro hidak vannak alatta, meg 2-3-szor olyan vastag a létra alváz mint egy keleti pickupon!
Hilux. De mivel nem forgalmazzàk, marad Isuzu d-max. Eléggé vérszegény. De megbízható, és nem rohad annyira mint a hilux.
Válasz hajosgabor86 #3. hozzászólásáraKöszönöm! Én is a Hilux felé hajlok. Ha nem lehet kapni, akkor a hasznaltauto.hu-n milyeneket hirdetnek?
Mahoindra traktor forgalmazók kaptak nálunk 2 mahindra pickapot. Azt mondják a mesterek akik járna velük, tönkretehetettlen dögök, csak az a gond benzinest kaptak, és 15 litert eszik.
Válasz $HMP$ #2. hozzászólásáraAz a spekulációt nálam az adja, hogy jelenleg nem lehet új Hilux-ot venni határozatlan ideig EU-s szén-dioxid kvóta miatt. Nem vennék mást én sem, mert pl ennek a legmagasabb a hasmagassága és valószínűleg a legmegbízhatóbb típus is. Én egyenlőre várok, amíg újra lehet kapni.
Válasz Bzs2 #1. hozzászólásáraMezőhegyes pl. több tucat hiluxuk van.
Mit spekuláltak volna ők is máson.
Mit spekulálnál te is máson ha viszonylagos nyugalmat akarsz....
Sziasztok! Volt már 1998-as Mitsubishi L200, 2006-os, 2016-os Ford Ranger, 2001-es Toyota Hilux, 2008-as Nissan Navara és NP300 is a cégnél, de akkoriban minden pick up nagyjából egyforma volt és igazából csak a személyes szimpátia alapján választottunk. Most 2025-ben igazán tanácstalan vagyok, hogy ezeken a sokkal magasabb árakon, kütyükkel telepakolt pick up-ok közül mi lehet jó választás... Várom a tanácsaitokat. Köszönöm!