Minden böngészőhöz létezik adblocker amit le lehet tölteni. Nekem mondjuk vírus írtóban van, de böngészőkhöz is lehet telepíteni. Chromehoz, Firefoxhoz, Operához tuti van. Az kilövi a reklámokat és nem csak a Hiluxot de más ilyen bannert sem látsz majd.
Ok! Arra járok, váratlanul is felkereslek ezek után, ATIS, vay Kutya Laci csak fel tud homályosítani merre menjek, merre van a permetező helyett a szőke..................
Esetleg a fórumot lehetne automatizálni szerintem. Hogy a hozzászólásokat a translater fordítsa, külföldi kollégák a hasukat fognák a röhögéstől. Amúgy meg ugyanúgy minden menüpontot le kellene fordítgatni. De azt meg csak egyszer kell megcsinálni a tartalom úgyis frissül és azt meg előre lefordítva felvinni.
Nekem lett volna még ilyen hajmeresztő web programozónak munkát adó ötletem, hogy megalkotni az m.agroinform.com-ot, azaz a mobilos változatot. Bár ebben a formában nem tudom a fórum hogyan működne vagy egyáltalán a fórum belezsúfolható-e mobil képernyőbe.
Ha csak ennyi lenne...
Akadnak dolgok,amiket lehetne automatizálni (programozó/-k most erősen káromkodik/-nak), a különböző irományokat (tehát a nagyobb részét a portálnak) viszont minden esetben egyenként le kellene fordítani valamennyi nyelvre. Ehhez elsősorban plusz emberek kellenének. Persze pénzért.
És ha már ennyire nyitna az odal, több, nem csak magyar vonatkozású infó is kellene, hogy ki is szolgálja az új olvasókat.
Az biztos, hogy ez nagy húzás lenne az Agroinform részéről, csak nagy kérdés, hogy megérné-e?
Jó az ötlet, egyébként kicsit másképp de partnereink révén egyes tartalmak már jelen vannak a környező országokban.
Egyszer csak lesz még tovább lépés ebben
Így most már teljesen érthetetlen az erre a kommentre adott valamennyi reakció is.
Nem lett volna jobb, ha a hozzászóló korrigálja saját magát egy másik hozzászólásban? Nyilván senki nem harapja le a fejét egy elszúrt mondatért, és a téma is értelmesen folytatódik.
7911 hozzászólás
Válasz #2810. hozzászólásra

köszi
Válasz #2810. hozzászólásra

Kösu így már azért jó hogy nincs szétszaggatva a fórum reklámokkal
Ha baj hogy beraktam, akkor majd törlitek.
Aki amilyen böngészőt használ, letölti a megfelelő linkről, felrakja, böngészik, örül...
Adblock plus - google chrome
Adblock plus - Firefox
Adblock - Opera
Adblock - Internet Explorer 7 - 8 - 9
Válasz #2808. hozzászólásra
Ez itt a Crome.
AdBlock
Válasz #2803. hozzászólásra
Minden böngészőhöz létezik adblocker amit le lehet tölteni. Nekem mondjuk vírus írtóban van, de böngészőkhöz is lehet telepíteni. Chromehoz, Firefoxhoz, Operához tuti van. Az kilövi a reklámokat és nem csak a Hiluxot de más ilyen bannert sem látsz majd.
Válasz #2806. hozzászólásra

Köszöntük...
Válasz #2805. hozzászólásra
Moderálta: (575) 2012-03-28 20:00:16
Modik !
Lécci valaki törölje a Kukorica terményárak topic 2300-as hozzászólását...
Nehogy baja legyen valakinek ...
Válasz #2803. hozzászólásra

nem lehet
egyezség van
örökös hilux mocorgás ittttt
AI meg kap 8at , 6 LCt , 4 Avensist, meg ravkó 4et 2t ....hehehehhhe
mexivtad
valaki nem tudná kimodizni ezt a hiluxot. elég idegesítő
Válasz #2800. hozzászólásra
hali!oké
Válasz #2795. hozzászólásra
Koszi, ok, mar arra gondoltam, hogy hivlak;)
Válasz #2799. hozzászólásra
Sziasztok!Javitjuk reggel a problemat.
Válasz #2796. hozzászólásra

Azt hittem megint az én böngészőm a bolond, de megnyugodtam hogy nem kell újra rakni

IGEN!!!

Ja .
A topic lista egy része lejjebb van csúszva és bal oldalra van kitolódva.
nektek is kettévágja a fórumot?????

átléptétek a 40 ezret gratula!!! Lassan küldöm a válaszlevelet!
Hibás a kép feltöltés, csak egy képet lehet fel tölteni, Valaki orvosolhatná a problémát.
Válasz #2792. hozzászólásra

Ok! Arra járok, váratlanul is felkereslek ezek után, ATIS, vay Kutya Laci csak fel tud homályosítani merre menjek, merre van a permetező helyett a szőke..................
Válasz #2791. hozzászólásra

Sok Sándor napját érjünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #2790. hozzászólásra
Ne ijedj meg itt is, nem az gép,vagy a fórum a baj..
piszkosul nyög a gép,csak füstöl,de nem bír menni!!!!!!! Valaki igazán emelhetne a turbónyomáson!!
A Pályázat NFA földekre topicból kérlek töröld a 649-est.
Válasz #2787. hozzászólásra

Akkor most próbáld ki hogy milyen mondjuk az origo.hu telefonról és gépről, és látni fogod hogy mit mondok
Válasz #2784. hozzászólásra
Én most is mobilról írok, és nem kell elé semmi m.stb minden funkció apróhirdetés stb. működik mint a számítógépen csallk kis képernyőn
Válasz #2784. hozzászólásra
Én most is mobilról írok, és nem kell elé semmi m.stb minden funkció apróhirdetés stb. működik mint a számítógépen csallk kis képernyőn
Válasz #2783. hozzászólásra
Esetleg a fórumot lehetne automatizálni szerintem. Hogy a hozzászólásokat a translater fordítsa, külföldi kollégák a hasukat fognák a röhögéstől. Amúgy meg ugyanúgy minden menüpontot le kellene fordítgatni. De azt meg csak egyszer kell megcsinálni a tartalom úgyis frissül és azt meg előre lefordítva felvinni.
Válasz #2783. hozzászólásra
Nekem lett volna még ilyen hajmeresztő web programozónak munkát adó ötletem, hogy megalkotni az m.agroinform.com-ot, azaz a mobilos változatot. Bár ebben a formában nem tudom a fórum hogyan működne vagy egyáltalán a fórum belezsúfolható-e mobil képernyőbe.
Válasz #2782. hozzászólásra
Ha csak ennyi lenne...
Akadnak dolgok,amiket lehetne automatizálni (programozó/-k most erősen káromkodik/-nak), a különböző irományokat (tehát a nagyobb részét a portálnak) viszont minden esetben egyenként le kellene fordítani valamennyi nyelvre. Ehhez elsősorban plusz emberek kellenének. Persze pénzért.
És ha már ennyire nyitna az odal, több, nem csak magyar vonatkozású infó is kellene, hogy ki is szolgálja az új olvasókat.
Az biztos, hogy ez nagy húzás lenne az Agroinform részéről, csak nagy kérdés, hogy megérné-e?
Csak ilyesmit javasoltam.

Válasz #2780. hozzászólásra
Waszisztdaszkutykurutty?
Válasz #2778. hozzászólásra

hámer?
hogyhogy?
miugrottbe?
Válasz #2778. hozzászólásra

Jó az ötlet, egyébként kicsit másképp de partnereink révén egyes tartalmak már jelen vannak a környező országokban.
Egyszer csak lesz még tovább lépés ebben
Válasz #2777. hozzászólásra
Na, ettől most dobni fognak egy hátast. Vagy inkább mindjárt kettőt.
Lenne egy javaslatom, a környező országok nyelvén elérhetőnek kellene lenni ennek a lapnak is.
Válasz #2774. hozzászólásra

Ezért is vetettem fel az éjjel, hogy törölni a kapcsolódókkal együtt csak, mert ellenkező esetben sok minden lóg a levegőben.
Válasz #2774. hozzászólásra
Úgy másoltam be a linket,hogy be voltam jelentkezve az oldalon.
Válasz #2772. hozzászólásra
Így most már teljesen érthetetlen az erre a kommentre adott valamennyi reakció is.
Nem lett volna jobb, ha a hozzászóló korrigálja saját magát egy másik hozzászólásban? Nyilván senki nem harapja le a fejét egy elszúrt mondatért, és a téma is értelmesen folytatódik.
Válasz #2772. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #2771. hozzászólásra
Törölve van.
Üdv modik!
Kérném szépen,hogy az MG-navigátor topicból a 98-as hozzászólásomat töröljétek,mert elkövettem egy kis bakit.
Köszi!
Válasz #2769. hozzászólásra

A nevet, nick nevet, ha kérhetném szabályosan, mert az is okot ad, adhat a gúnyolódásra, s a sértődésre, s kezdődik minden előröl.
Válasz #2753. hozzászólásra
Én sem Drieno
Válasz #2767. hozzászólásra
Vagy így!
Válasz #2753. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=1sGTAQbvbtE&feature=related
Válasz #2765. hozzászólásra
Mennék aludni, de megy a kedvenc filmem, MGM-en.
Válasz #2764. hozzászólásra

Ha Te mondod...
Jó éjt!
Válasz #2763. hozzászólásra
de jó.
Akkor csak az én gondolatom csapongó..
Válasz #2761. hozzászólásra

Nem is gondoltam!! Belém akarja magyarázni!!! Szóljál rá!!!!!