mf es nézz csak utána a google.hu n ott találsz róla képet talán akkor nem mondod ezt h nincsen ilyen gép meg nem is lessz már van és hazánkban is vann ugyhogy mielött irsz gondolkodj és nézz utána amiről akarsz írni!!!!
Visszalehet hozni ha kellenek.
Melyik amelyikek nagyon?
Tegnap az volt a baj, hogy sok a téma :D
Ma meg, hogy mennyi lett törölve. olyanok lettek amikek duplikáltak voltak és nem volt sok hozzászólásuk - holnap kiderül az igazság.
A szerverről nem lett letörölve, csak nem jelenik meg itt az oldalon.
Mellesleg tényleg átestünk a ló másik oldalára. Szerintem csak a téma nyitásokat kellene kicsit ésszerűbben kezelni, és a régi témák közül azt kitörölni, amihez hasonló már van, és csak 1-2 hozzászólást tartalmaz.
Végre megérthetnéd SZABI sem szidni sem kifejezetten dicsérni nem akarunk senkit csa a saját problémáinkat nyomoruságunkat kitárgyalni .Ha megkapjuk azt az örömöt a gyártoktol hogy saját és nem kevés pénzünkért szivatnak meg bennünket legalább ti ne CENZURÁZZATOK
válasz erre >>> használd, hogy tudjuk, kinek akarsz írni !!!!!!
Ha nem használod akkor vagy nem akarsz reagálni valaki írására csak véleményezel valamit, illetve hozzászólsz, de így nem tudjuk, hogy kit szidsz, dicsérsz.....
Miért ne lehetne akár több héten keresztül is kitárgyalni azt hogy egy baromi drága és amugy nagy nevü kombájn olyan SZ mint az álat!! És valahogy megoldást kell erre a problémára találni... Tisztába vagyok azzal is hogy ezt csak az tudja átérezni és megérrteni aki maga is gépeket üzemel pláne ha nem is keveset...
7910 hozzászólás
Válasz #2006. hozzászólásra

Én végig olvastam és még sokan mások is ,mindenbe igazat adok.
Válasz #2008. hozzászólásra
Leszarom.
Remélem elolvastad még.
Az debilje nem kitörölte az egészet.....
Válasz #2007. hozzászólásra
Nehézvot vazer de értetek mindent
Válasz #2003. hozzászólásra

Ezt megismételnéd kérlek !!!!!
Válasz #2001. hozzászólásra

Gratula, h megtaláltad azt a bizonyos válaszgombot, az alkalom meg a tolvajt szüli
Válasz #2005. hozzászólásra
Te törölted ki az egészet he???????????????
Válasz #2002. hozzászólásra
Nemérted,amit írtam.
Válasz #1999. hozzászólásra

Na így már tuti,ezt akarta Szabi is elérni
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-11-15 20:00:56
mf es nézz csak utána a google.hu n ott találsz róla képet talán akkor nem mondod ezt h nincsen ilyen gép meg nem is lessz már van és hazánkban is vann ugyhogy mielött irsz gondolkodj és nézz utána amiről akarsz írni!!!!

Válasz #2000. hozzászólásra Szerintem minden hozzászolás jön magátol a temát meg az alkalom szűli
Mi lesz a javaslataimmal? Valami tetszett??
Tőzsde adatok? Mg vonatkozású hírek? stb
JA
Válasz #1996. hozzászólásra

Te pumas mért nem kattintol rá a zöld szinű (válasz#1996 hozzászólásra)egyszerűbben kiderűlne kinek írsz.
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-11-15 19:52:27
Közel kétszáz hozzászálás

szerintem JDW 540 elég frekventált volt
vagy mem ugy látod BNC

Válasz #1991. hozzászólásra
Tipusra is!Miért olvassam azt a tipust,ami nincs,és lehet soha nem is lesz.
Válasz #1993. hozzászólásra
JD 4630-as hazai története c.-topik
Előre is köszönöm.
Válasz #1992. hozzászólásra
Visszalehet hozni ha kellenek.
Melyik amelyikek nagyon?
Tegnap az volt a baj, hogy sok a téma :D
Ma meg, hogy mennyi lett törölve. olyanok lettek amikek duplikáltak voltak és nem volt sok hozzászólásuk - holnap kiderül az igazság.
A szerverről nem lett letörölve, csak nem jelenik meg itt az oldalon.
Válasz #1991. hozzászólásra
De mi van azzal amik az elmúlt napokban ki lettek dobva ?????????
Válasz #1986. hozzászólásra
1.-es pont:
1-2 hozzászólású témák törölhetőek, amennyiben duplikációnak számítanak.
2-es pont:
új téma elvetését az egyes mod-nak megkell indokolni e-mailben és másolatban a többi moderátornak is el kell küldeni.
3-as pont:
moderátori jogú embereket jelöljük az egyes hozzászólásoknál és azt is ahol törölt valamit. (hogy hogyan azt még kitaláljuk)
4-es pont:
új gépes téma lehet: eddig nem lévő gépkategóra márka megjelöléssel. tipus nem. közkivánatra ez változhat.
Válasz #1987. hozzászólásra

Én is igy keresek,zetor-zt323-claas-fiat,és leszűkiti a keresett témákra.
Válasz #1988. hozzászólásra

Akkor rezeg a léc............
írom a fórum moderátori szabályzatot ha kész közzé teszem itt
Válasz #1976. hozzászólásra
A tipusra való topikok,szerintem nagyon praktikus,és átlátható.
Válasz #1984. hozzászólásra

Nem érti!
Mellesleg tényleg átestünk a ló másik oldalára. Szerintem csak a téma nyitásokat kellene kicsit ésszerűbben kezelni, és a régi témák közül azt kitörölni, amihez hasonló már van, és csak 1-2 hozzászólást tartalmaz.
Bcsi el kell mennem met az amugy igen beteg gépem még dolgozik s ha befejezi be kell hoznom a kombájnost
Egy ora mulva ittvagyok

Válasz #1983. hozzászólásra

Ezt 1ből gondoltam !!!
Használd már azt a kibaxott "válasz erre >>" felíratott !!!!!!!!!!!!!!!
Szabi akkor ezt már végképp nem értem
BNC nekem is eszembe jut egy nota

Válasz #1980. hozzászólásra

Akkor most tisztázzuk a kettőnk "dolgát" : Én még "pumas" írásait nem cenzúráztam !!!!!!!
Sőt !
Aktiváltam egy témádat, írtam bele de ennek ellenére valaki kibaxta
Végre megérthetnéd SZABI sem szidni sem kifejezetten dicsérni nem akarunk senkit csa a saját problémáinkat nyomoruságunkat kitárgyalni .Ha megkapjuk azt az örömöt a gyártoktol hogy saját és nem kevés
pénzünkért szivatnak meg bennünket legalább ti ne CENZURÁZZATOK

A fórum témákkal kapcsolatban jutott eszembe egyik nóta, ami a zeneművekkel kapcsolatos témában osztok meg pár perc múlva.
Válasz #1976. hozzászólásra
De arról nem volt szó, hogy kitörölnek vagy 50 topickot..........Olvasd Hecci egyik észrevételét !!!!
Válasz #1975. hozzászólásra

HASZNÁLD A : "válasz erre >>" felíratott !!!!!!!!!!!
Válasz #1971. hozzászólásra
Tegnap abban maradtunk, hogy tipusra nem indítunk uj témát. Kérlek amit beküldtél azt a meglévő john deere-s témában tedd fel.
FElbojdult a méhkas avagy lehet hogy kizárnak a rendszerbül

Válasz #1972. hozzászólásra

1958
Válasz #1969. hozzászólásra

válasz erre >>> használd, hogy tudjuk, kinek akarsz írni !!!!!!
Ha nem használod akkor vagy nem akarsz reagálni valaki írására csak véleményezel valamit, illetve hozzászólsz, de így nem tudjuk, hogy kit szidsz, dicsérsz.....
Válasz #1965. hozzászólásra
Köszi az észrevételt megnézzük holnap!
BNC látom itt vagy semmi válasz

Válasz #1964. hozzászólásra

BOCS !!!
Valamelyik á..at kitörölte !!!!!!!!!!!
Biz isten, hogy még írtam is bele !!!!!!!!!!!!!!!
r b ez nagyon ottvolt igazán megmondtad a tutit

Válasz #1963. hozzászólásra
Lehet, hogy.....izé........valakinek olyannak adtak lehetőséget..............szóval vágjátok !!!????

Nézd meg, zöldet kaptál.......
Mért kell új topik?
Miért van az, hogy a hirdetéseknél a negyedik fotók nem nyilnak meg!!!?????
Ne finomkodj ez igy s...........r Engem nem enged ujabb topikot nyitni sem

grün dy ijenkor holvagy

Válasz #1961. hozzászólásra

Miért ne lehetne akár több héten keresztül is kitárgyalni azt hogy egy baromi drága és amugy nagy nevü kombájn olyan SZ mint az álat!! És valahogy megoldást kell erre a problémára találni... Tisztába vagyok azzal is hogy ezt csak az tudja átérezni és megérrteni aki maga is gépeket üzemel pláne ha nem is keveset...
Válasz #1960. hozzászólásra
Szabi ne értsd félre! Nekem sem tetszik a kialakult helyzet... Tehát én is a 2 es pontodal értek egyett!!