Ha oda még egyszer beírom amit akarok azt megcsináljátok? Legalább a reg. törlést! Ja és mégvalami,ha valaki törli a regisztrációját akkor olyat be tudtok állítani,hogy a hozzászólásairól lekerül a nick?
Válasz #44. hozzászólásra
Működik firefoxon is a kép, videó feltöltés ugye?
Az a fontos, hogy ezeket a lépéseket kövessük:
keresés / feltöltés / beillesztés
Válasz #39. hozzászólásra
Valóban látszódott pár percre a név és az e-mail cím - de ezt vissza állítottuk, hogy ne látszódjón.
E-mail ahova lehet írni e-mailes észrevételeket: online@agroinform.com
A másik,be akartam volna lépni,hogy kitöröljem amit akarok mert végre lehet olyat,erre kiírja azt,hogy "inaktív satöbbi.." ez miért van,bár mikor kértem valamit tőletek nem-e akkor inaktívra állítottak. És,ti az ősszel valakit teljesen kivettettek hozzászólásostól,nos olyat akkor lehet? Vagy nem?
Ha már így kiraktatok mindent,legalább ....... neki valamit,hogy ne legyen inaktív a regisztráció és ki tudjam törölni. Milyen e-mailt keressek,mert itt ugyan nincs.
Ugyan már!
Minek bonyolítani?
1xűen csak engedélyhez kéne kötni a rovat nyitást!
De ha megnézitek a dátumokat, akkor rájöttök, hogy fölösleges ebbe írni.
Szerintem így ahogy van tökéletes!De a csoportokat is létre lehetne hozni,hogy aszerint is lehessen keresni!!!
Aki nap,mint nap fórumozik,annak a jelenlegi jó!
Aki pedig nem rendsz6eres, érdeklődő annak a csoportos a jó!!!
Tehát legyen-- keresés csoportokban---is!:)
Érdemes megnézni az utolsó 20-25 témát és hozzászólást. Van olyan kérdés, felvetés, amelyre valahol már több , mint egy éve van kimerítő vélemény és válasz. Ezért kell többek között a csoportosítás
Mivel jómagam is rendelkezem webportállal, ezért talán tudok ötletet adni.
Szerintem nagyon hasznos lenne egy beépített fórum-asszisztens. Az "írhat a fórumba" gomb alá lehetne egy "Utoljára megnéztem" témák és "Utoljára hozzászoltam" témák felsorolása. Így talán kevesebbet kellene lapozgatnia a törzsfórumozóknak.
A témák kategorizálása is hasznos, de nem feltétlenül megoldás. A fölöslegesen nyitott topicokat egy moderátornak kéne kezelnie. A hasznos hsz-eket kigyűjteni egy gyűjtőtémába és a fölösleges témákat törölni, így javulna az áttekinthetőség és sokkal relevánsabb lenne a tartalom.
Kellemes napot!
Véleményem szerint nem jó ötlet a csoportosítás. A kategórizálás gátolja a szabad -szörfözgető jellegű- fórumozást...
Persze magamból indulok ki, nekem az a kényelmes, hogy egy pillantással végigmérem a legfrissebbeket és azokba belenézek ha érdekel.
Ha kategorizálva lesz, akkor meg örökké nyitogatni kell ezt is meg azt is, keresgetni kell az új hozzászólásokat és egyáltalán nem egyszerűbb nyomonkövetni egy-egy topik alakulását.
A másik igazán lényeges ellenérv meg az amit itt korábban említett valaki, hogy a topikok időnként alaposan elkanyarodnak az eredeti témától ami nem is baj, viszont akkor esetleg már nem abban a kategóriában van, ahol az kanyarodás után lennie kéne.
A témakörök szerinti csoportosítást jónak tartom, de a régi (két-három hónapos) alvó témákat szerintem törölni kéne.
Ha nem lesz törölve, akkor egy-egy már átrágott de ismét felvetett témában a párbeszéd helyett hivatkozásokkal lenne tele a fórum.
Hát éppen ez a baj! 673 téma van és ebből sok azonos tartalommal, de más címmel. Így nem lehet egy helyen megtalálni az azonos témákat.Sokan tesznek fel kérdést egy új témát indítva, pedig a válasz már valahol több helyen is szerepel, csak nagyon nehéz megtalálni.
Szerintem nem kell törölni a régi topicokat, mert a múltkor is egy adatra volt szükségem és egy régi topicban találtam meg amibe februárban irtak utoljára! Azt jónak találom, ha kategorizálva van a fórum!
Nekem lenne még egy észrevételem, hogy ha egy régebbi topicban olvasgatok és kilépek belőle akkor mindig visszaugrik az elejére és kezdhetm a lapozgatást újra! Ezzel lehet-e kezdeni valamit? Én úgy gondoltam, hogy mondjuk a 18.ik oldalon olvasok és kilépek a topicból akkor a 18.ik oldalra lépjen vissza és akkor folytathatom a keresést vagyis olvasást?
7910 hozzászólás
Válasz #59. hozzászólásra
100% Mezőgazdaság
Válasz #57. hozzászólásra
Válasz #52. hozzászólásra
Ha oda még egyszer beírom amit akarok azt megcsináljátok? Legalább a reg. törlést! Ja és mégvalami,ha valaki törli a regisztrációját akkor olyat be tudtok állítani,hogy a hozzászólásairól lekerül a nick?
Válasz #56. hozzászólásra
nézzünk egy videót flockban
Válasz #54. hozzászólásra
oké flock is rendben
Működik firefoxon is a kép, videó feltöltés ugye?
Az a fontos, hogy ezeket a lépéseket kövessük:
keresés / feltöltés / beillesztés
Válasz #53. hozzászólásra

Válasz #51. hozzászólásra

Valóban látszódott pár percre a név és az e-mail cím - de ezt vissza állítottuk, hogy ne látszódjón.
E-mail ahova lehet írni e-mailes észrevételeket: online@agroinform.com
Válasz #50. hozzászólásra
szuper!!!
Válasz #45. hozzászólásra

IE teszt
Sztok!
Hú de sukár az oldal dicsak!
Még azé szokni kell.
Válasz #47. hozzászólásra
Ahogy mondod..))
Válasz #46. hozzászólásra
Akkor lebuktam, mehetek a lerbe
Válasz #41. hozzászólásra
Még a születéskori súlyodat és a bébitápszer típusát is!
itt se jön be a gépről feltöltött kép
Válasz #42. hozzászólásra
nézzük a Firefox-ot
Válasz #37. hozzászólásra
A másik,be akartam volna lépni,hogy kitöröljem amit akarok mert végre lehet olyat,erre kiírja azt,hogy "inaktív satöbbi.." ez miért van,bár mikor kértem valamit tőletek nem-e akkor inaktívra állítottak. És,ti az ősszel valakit teljesen kivettettek hozzászólásostól,nos olyat akkor lehet? Vagy nem?
Válasz #40. hozzászólásra
a Flock ban nem jön be a kép :-(
Már nem látszik.
K.Pistirül mit tudtál meg?:-)))))))))
Nézzük hogy müxik
Egy órával ezelőtt látható volt minden személyes adat,név ,email cím stb,adta ehhez valaki a beleegyezését?
Kérek egy e-mail címet és oda leírom mit akarok. Bár már nem egyszer kértem tőletek...
Válasz #36. hozzászólásra
Mi a probléma pontosan?
Ha már így kiraktatok mindent,legalább ....... neki valamit,hogy ne legyen inaktív a regisztráció és ki tudjam törölni. Milyen e-mailt keressek,mert itt ugyan nincs.
Üdvözöljük kedves látogatóinkat az új rendszerben :)

Válasz #33. hozzászólásra
én húzom is a csíkot, meg sztem sokan mások is.
Lassúúúúúúú!!!!!!
Ugyan már!
Minek bonyolítani?
1xűen csak engedélyhez kéne kötni a rovat nyitást!
De ha megnézitek a dátumokat, akkor rájöttök, hogy fölösleges ebbe írni.
Válasz #30. hozzászólásra
Ahogy mondod így igaz!
Szerintem így ahogy van tökéletes!De a csoportokat is létre lehetne hozni,hogy aszerint is lehessen keresni!!!
Aki nap,mint nap fórumozik,annak a jelenlegi jó!
Aki pedig nem rendsz6eres, érdeklődő annak a csoportos a jó!!!
Tehát legyen-- keresés csoportokban---is!:)
Már ha feljlesztünk akkor eléglenne 2 oldalnyi MTZ témából 1-2db.A csoportosítás meg nem hülyeség szerintem :D
miért is oly lassú ez az oldal ?????????????????
Válasz #26. hozzászólásra
Köszönöm!
Kedves Bárány!
Töröltük a telefonszámát.
Üdvözlettel:
Agroinform
Tisztelt Admin!
Légyszíves a Claas traktorok topikban a #79. számú hozzászólásomat törölni! Ne legyen már fenn a számom az idők végezetéig!
Köszönöm!
Bence, én még azt javasolnám, hogy a feladó a hirdetését tudja törölni, vagy módosítani.
Válasz #21. hozzászólásra
Mármint ps world fórumára gondoltam.
Válasz #20. hozzászólásra
Érdemes megnézni az utolsó 20-25 témát és hozzászólást. Van olyan kérdés, felvetés, amelyre valahol már több , mint egy éve van kimerítő vélemény és válasz. Ezért kell többek között a csoportosítás
Talán a legjobb példa a Pc world fóruma,
érdemes megnézni a csoportosításokat.
Válasz #19. hozzászólásra
Köszi az ötleteket! Megbeszélem kollégáimmal, ha bármi további javaslat van azokat is várom!
Kedves Agroinform!
Mivel jómagam is rendelkezem webportállal, ezért talán tudok ötletet adni.
Szerintem nagyon hasznos lenne egy beépített fórum-asszisztens. Az "írhat a fórumba" gomb alá lehetne egy "Utoljára megnéztem" témák és "Utoljára hozzászoltam" témák felsorolása. Így talán kevesebbet kellene lapozgatnia a törzsfórumozóknak.
A témák kategorizálása is hasznos, de nem feltétlenül megoldás. A fölöslegesen nyitott topicokat egy moderátornak kéne kezelnie. A hasznos hsz-eket kigyűjteni egy gyűjtőtémába és a fölösleges témákat törölni, így javulna az áttekinthetőség és sokkal relevánsabb lenne a tartalom.
Kellemes napot!
Véleményem szerint nem jó ötlet a csoportosítás. A kategórizálás gátolja a szabad -szörfözgető jellegű- fórumozást...
Persze magamból indulok ki, nekem az a kényelmes, hogy egy pillantással végigmérem a legfrissebbeket és azokba belenézek ha érdekel.
Ha kategorizálva lesz, akkor meg örökké nyitogatni kell ezt is meg azt is, keresgetni kell az új hozzászólásokat és egyáltalán nem egyszerűbb nyomonkövetni egy-egy topik alakulását.
A másik igazán lényeges ellenérv meg az amit itt korábban említett valaki, hogy a topikok időnként alaposan elkanyarodnak az eredeti témától ami nem is baj, viszont akkor esetleg már nem abban a kategóriában van, ahol az kanyarodás után lennie kéne.
Szerintem így jó ez a fórom ahogy van!
Kicsit más téma. A hirdetésfeladás nekem még most sem működik tökéletesen. Feladás után ugyanazt az angol nyelvű hűlyeséget írja ki mint régebben.
Válasz #14. hozzászólásra
igen,az azonos tartalommal lévő új témát,már a megnyitás után törölni kell.
A témakörök szerinti csoportosítást jónak tartom, de a régi (két-három hónapos) alvó témákat szerintem törölni kéne.
Ha nem lesz törölve, akkor egy-egy már átrágott de ismét felvetett témában a párbeszéd helyett hivatkozásokkal lenne tele a fórum.
Hát éppen ez a baj! 673 téma van és ebből sok azonos tartalommal, de más címmel. Így nem lehet egy helyen megtalálni az azonos témákat.Sokan tesznek fel kérdést egy új témát indítva, pedig a válasz már valahol több helyen is szerepel, csak nagyon nehéz megtalálni.
szerintem most is csoportositva van,jelenleg mondhatjuk úgy,hogy 673 csoport van.a helyzet változatlan volna ha leegyszerűsitenénk pl.:8-10 témára.
Válasz #11. hozzászólásra
Nem akarjuk törölni a régi témákat - csoportosítani ettől még lehet.
A lapozgási észrevételt nem értem - mikor ugrik nem megfelelő helyre az oldal?
Szia Bence!
Szerintem nem kell törölni a régi topicokat, mert a múltkor is egy adatra volt szükségem és egy régi topicban találtam meg amibe februárban irtak utoljára! Azt jónak találom, ha kategorizálva van a fórum!
Nekem lenne még egy észrevételem, hogy ha egy régebbi topicban olvasgatok és kilépek belőle akkor mindig visszaugrik az elejére és kezdhetm a lapozgatást újra! Ezzel lehet-e kezdeni valamit? Én úgy gondoltam, hogy mondjuk a 18.ik oldalon olvasok és kilépek a topicból akkor a 18.ik oldalra lépjen vissza és akkor folytathatom a keresést vagyis olvasást?