Válasz Toxi #3090. hozzászólásáraAzt meg mi a fausztnak??? Nyom bele egy kis hidegindítót és beindul a motor! Ha kicsit kopott a motor semmi baja nem lesz a hidegindítótól!
Válasz medikus #3089. hozzászólásáraA porlasztó helyén nyomjál be mindegyik hengerbe 20-30 ml váltó olajat az letömíti annyira az égésteret, hogy meglesz a sűrítésed és elindul a motor.
No. Odáig eljutottam hogy minden hengerből indításkor jön a füst... Illetve 2 3alkalommal mintha el akarná kapni. De ez itt meg is szűnik.. és nem indul.. a füst fekete... Izzítás olyannyira jó hogy 3 izzítás után a porlasztó tartó mar langyos. A szívó csonkok még nem lettek felrakva a motorra. Ez okozhatja hogy nem indul? Gondolom nem tulzottan szól közbe.. valakinek tipp? Indito spret nem akarok belenyomni mert hallottam olyat hogy eltört az rs főtengelye...
Válasz vinchi #3085. hozzászólásáraÉn az egyik amcsi autóépitős műsorba láttam a v8nál, hogy csinálják. Fellazítják az egyik nyomócsövet a porlasztónál, indítóznak, mikor elkapja meghúzza. Az összes zsír új motornál így csinálják.
Sziasztok. Valaki van itt akinek sikerült már az rs 09/gt 124 4hengeres motort üzemanyag ellátó rendszerét légtelenítenie? Kb 2órás próbálkozás után sikertelen voltam...
Sziasztok. Köszönöm az eddigi segitseget. Most egy ujabb kerdes merult fel. Eljutottam odáig hogy kellene ékszíj a motorra. Valaki tudja a gyári méretét? Rs09 4hengeres motorra!? A főtengely. ventillátor és feszítő van rajt. Tehát minden gyári. Köszönöm.
Sziasztok!
Az első kerék felfogatási méreteire lenne szüksége, azaz a tehermentesítő váll átmérőire és a csavarok lyukkörére.
Esetleg ha van valakinek két első felnije, esetleg súlyokkal, vevő lennék rá. 6.00x16-os méretű kerék van az én Ursus-omon is, hátha jó lenne rá...
Köszönöm a segítséget. 14 éves vagyok, tudok egy kicsit, de nagyon érdekel. Apámnak van rs09, ami működik. Nem sokat tudok, ezért kérdezem. Lengyelországban keveset tudni erről a traktorról. Talán csak mi vagyunk 100 km-en belül. Lengyelországban nincs normális fórum, ezért úgy döntöttem, hogy kompetensebb országokhoz fordulok. Köszönöm mégegyszer
Válasz zalkac2006 #3053. hozzászólásáraA 2 számú egy kapcsoló kar!Ha átváltod,akkor megszűnik a hajtás,hiába van sebességben a váltókar,a gép nem mozdul! Az 1 számú a kardán kuplung,azzal kapcsolod be a hajtást! A mellette levő 2 rövid kar állítja a kardánok hajtását elől hátul.Variálható!!!Remélem jól fordítod!
3443 hozzászólás
Válasz Ares 826 #3092. hozzászólásáraNyomjon bele féktisztítót...az összes autónepper azt hasznalja. Kímeletesebb
Válasz Toxi #3090. hozzászólásáraAzt meg mi a fausztnak??? Nyom bele egy kis hidegindítót és beindul a motor! Ha kicsit kopott a motor semmi baja nem lesz a hidegindítótól!
Válasz Toxi #3090. hozzászólásáraMiért nekem írod?
Válasz medikus #3089. hozzászólásáraA porlasztó helyén nyomjál be mindegyik hengerbe 20-30 ml váltó olajat az letömíti annyira az égésteret, hogy meglesz a sűrítésed és elindul a motor.
Válasz vinchi #3088. hozzászólásáraNyomjál szilikont!Attól nem kopog!
No. Odáig eljutottam hogy minden hengerből indításkor jön a füst... Illetve 2 3alkalommal mintha el akarná kapni. De ez itt meg is szűnik.. és nem indul.. a füst fekete... Izzítás olyannyira jó hogy 3 izzítás után a porlasztó tartó mar langyos. A szívó csonkok még nem lettek felrakva a motorra. Ez okozhatja hogy nem indul? Gondolom nem tulzottan szól közbe.. valakinek tipp? Indito spret nem akarok belenyomni mert hallottam olyat hogy eltört az rs főtengelye...

Válasz vinchi #3085. hozzászólásáraLehet rossz az Ac!!!!

Válasz vinchi #3085. hozzászólásáraÉn az egyik amcsi autóépitős műsorba láttam a v8nál, hogy csinálják. Fellazítják az egyik nyomócsövet a porlasztónál, indítóznak, mikor elkapja meghúzza. Az összes zsír új motornál így csinálják.
Sziasztok. Valaki van itt akinek sikerült már az rs 09/gt 124 4hengeres motort üzemanyag ellátó rendszerét légtelenítenie? Kb 2órás próbálkozás után sikertelen voltam...
Válasz Filler #3083. hozzászólásárahttp://www.agropartner-o-h-b.com/epages/64492797.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/64492797/Products/22-0712
4 hengereshez kormány összekötő rúdba perselyt lehet még valahol beszerezni? 1 darab is elég lenne minta alapján már le tudnám gyártatni.
Javitani nem tudtam, kicseréltem. NET-en találtam megfelelő kereszteket, nem is drágán. Hogy hol, már nem tudom, vagy öt éve volt.
Válasz zavo #3071. hozzászólásáraMennyit érne neked a 2 kerék,felni?
Sziasztok! Érdeklődöm rs traktoron a kormánytengely kereszteket lehet javítani vagy valamire cserélni.hogy a holtjáték kisebb legyen? Köszönöm
Válasz atti212. #3074. hozzászólásáraKöszi, sajnos nem jó, az enyém 116/152mm.
Köszi!
Válasz vinchi #3073. hozzászólására Nézd át amiket küldtem. Ott mindenre megtalálod a választ !
Válasz medikus #3076. hozzászólásáraBelső méret Li,külső ha a szíjtárcsák külső felén mérsz,La!!
Válasz vinchi #3072. hozzászólásáraKörbeveszed egy madzaggal,és már tudod is hány mm!x10-12-es szélesség.
Válasz vinchi #3073. hozzászólására A legjobb a kétfokozatú ásványolaj SAE 15W-40
Válasz zavo #3071. hozzászólására161/205
Válasz buzsér #3070. hozzászólásáraTehát akkor inkább sae 50 ásványi? Mint sae 30?
Sziasztok. Köszönöm az eddigi segitseget. Most egy ujabb kerdes merult fel. Eljutottam odáig hogy kellene ékszíj a motorra. Valaki tudja a gyári méretét? Rs09 4hengeres motorra!? A főtengely. ventillátor és feszítő van rajt. Tehát minden gyári. Köszönöm.
Sziasztok!
Az első kerék felfogatási méreteire lenne szüksége, azaz a tehermentesítő váll átmérőire és a csavarok lyukkörére.
Esetleg ha van valakinek két első felnije, esetleg súlyokkal, vevő lennék rá. 6.00x16-os méretű kerék van az én Ursus-omon is, hátha jó lenne rá...
János
Válasz vinchi #3069. hozzászólásáraMindenképpen valami ásványi olajt ajánlanék. SAE 15-40 ( Diesel!)vagy SAE 50 Semmiképpen ne használj szintetikus olajat!
Sziaaztok. Motorolajat milyet ajánlotok? Sae 30ast ajánlottak az jó lenne? Rs 4hengeresbe.
Válasz zalkac2006 #3067. hozzászólásáraEz az oldal ezért van!Segítsük egymást!
Köszönöm a segítséget. 14 éves vagyok, tudok egy kicsit, de nagyon érdekel. Apámnak van rs09, ami működik. Nem sokat tudok, ezért kérdezem. Lengyelországban keveset tudni erről a traktorról. Talán csak mi vagyunk 100 km-en belül. Lengyelországban nincs normális fórum, ezért úgy döntöttem, hogy kompetensebb országokhoz fordulok. Köszönöm mégegyszer
Válasz buzsér #3065. hozzászólásáraKöszi,segítsünk Lengyel barátunkon!
Válasz medikus #3064. hozzászólásáraElküldve.
Válasz buzsér #3060. hozzászólásáraAkkor küldheted Németül!
E-mail zalkac2006@outlook.com Az lenne a legjobb németül. nagyon köszönöm.
Válasz medikus #3061. hozzászólásáraMilyen nyelven jó neked?

Válasz zalkac2006 #3057. hozzászólásáraKüldj Email címet!
Válasz medikus #3059. hozzászólásáraHa kapok email címet akkor szívesen. Magyar,német és cseh nyelven vannak.
Válasz buzsér #3028. hozzászólásáraLengyel barátunknak küldhetnél hasznos anyagot az Rs-ről!
Válasz zalkac2006 #3057. hozzászólásáraTalálsz itt,olvass vissza!
Csinál akárki volna egy könyv óta rs09? Felhasználói kézikönyv például. Küldje el pdf vagy fotók. üdvözlettel
Válasz medikus #3054. hozzászólására Köszönöm
Válasz zalkac2006 #3053. hozzászólására1908 számon találsz fotót is róla!
Válasz zalkac2006 #3053. hozzászólásáraA 2 számú egy kapcsoló kar!Ha átváltod,akkor megszűnik a hajtás,hiába van sebességben a váltókar,a gép nem mozdul! Az 1 számú a kardán kuplung,azzal kapcsolod be a hajtást! A mellette levő 2 rövid kar állítja a kardánok hajtását elől hátul.Variálható!!!
Remélem jól fordítod!
.
Jó reggelt. Mi az 1 tőkeáttétel és mi a tőkeáttétel 2? szegény fotó. Elnézést
Válasz medikus #3049. hozzászólására Értem. nagyon köszönöm. Néha lesznek kérdéseim.
Válasz zalkac2006 #3048. hozzászólásáraHa függőlegesen mozog,(rudazat) Az a diferenciál zár!
Válasz medikus #3047. hozzászólására Holnap elküldöm. Ma nem lehet. Köszönöm, hogy segíteni akartál.
Válasz zalkac2006 #3045. hozzászólásáraKép, vagy rajz?
Lengyel vagyok, és az internetről fordítok szöveget.
Üdvözlöm. Vannak kérdéseim. Az RS09 az ülés alatt egy ilyen pin, amely egy kicsit mozog. Mire használják?
Válasz medikus #3043. hozzászólásáraEnnél a vonóerő osztálynál szerintem mindegy