Mikor-hogy. napraforgó csak elvétve van erre. Kukiba a sajátom most kb 15 centisen már meghúztam, mert volt egy kis eső és el akartam menteni, meg már a gyomírtó is hatott. Most meg nagy eső volt ha rá lehet majd menni megint meghúzom. Bérmunkában meg ahogy a gazdák diktálnak:).
Nem tom felétek hogy néz ki az aszáj, de nálunk úgy kireped a talaj, hogy egy nagyobb paraszt tenyér belefér.
Itt érdemes 2x is meg ekézni a kukit, hogy amedig lehet porhanyós maradjon a teteje.
Válasz #4. hozzászólásra
Én több napja csinálom,hasznosabb mint az elkapkodott poszt gyomirtás!Monosem kultival,a napránál ki lehet iktatni a védőtárcsát-hasznosan takarnak a kapák a sorba!
3782 hozzászólás
Válasz #20. hozzászólásra
Mikor-hogy. napraforgó csak elvétve van erre. Kukiba a sajátom most kb 15 centisen már meghúztam, mert volt egy kis eső és el akartam menteni, meg már a gyomírtó is hatott. Most meg nagy eső volt ha rá lehet majd menni megint meghúzom. Bérmunkában meg ahogy a gazdák diktálnak:).
Válasz #29. hozzászólásra
A perselyek hogy birják,egy evben menyitt dolgozik???
Válasz #28. hozzászólásra
nézd meg, hogy a hátsó felfogatásnál nagyon hátra van a gerenda és minél hátrébb van annál jobban elmozdul oldalra kormányzáskor
Válasz #26. hozzászólásra
Én 600-ért vettem tavaly,összecsukható
Válasz #27. hozzászólásra
Az mitt jelent???
Válasz #26. hozzászólásra
én azt hallottam, hogy az omikronos kultinak nagyon hátúl van a gerendeje és nagyobbat tud tarolni
Válasz #25. hozzászólásra
640-ért adnák az összecsukhatóst jó árnak tartom !!!
Válasz #24. hozzászólásra
Meg vagyok vele elégedve.Védőtárcsa nincs,de megkérdezem hátha kifejlesszteték már azóta
Nem a kitétől vettem
Válasz #23. hozzászólásra
Amugy milyen az omikron rugoskapas a kite is elkezte forgalmazni ???
Válasz #22. hozzászólásra
Arra nekem rátúrja a földet,én 4levelesnél kezdem
Válasz #20. hozzászólásra
Én már 2 leveles naprát meg szögben lévő kukit is huzatok !!!
Feri.
Mit kóstál az a sávpermetezős és mit tud?
Válasz #19. hozzászólásra
Hány levelesnél kezditek a kukoricát meg a napraforgót?
Válasz #16. hozzászólásra
1-et értek!
Válasz #13. hozzászólásra
Nem tom felétek hogy néz ki az aszáj, de nálunk úgy kireped a talaj, hogy egy nagyobb paraszt tenyér belefér.
Itt érdemes 2x is meg ekézni a kukit, hogy amedig lehet porhanyós maradjon a teteje.
Válasz #10. hozzászólásra
Ja leeset az a baj ,hogy régi konstrukció volt!!! Van nekem egy 2003-as 1,3mil volt most meg 2mil csakk sokalom!!!
Válasz #13. hozzászólásra
Három liter gázolaj árától többet hoz a konyhára! Egyébként két hete eső nem volt!
nálunk még nem esett vetés óta.
De a búzának is kéne nagyon. bent van mé a kalász, ilyen szárasságban nem igyekszik kifele
Válasz #12. hozzászólásra
hol van aszály?
nemhiszem, hogy nagyon kifizetődő lenne, többször járni. én a szárasság miatt nem mennék rá.
Válasz #11. hozzászólásra
A N fejtrágya még ráér,mert a vetéskor kiadott még táplál,az aszály és gyomirtás miatt kellett hamarab elkezdeni kultizni!
később szoktuk, de akkor 100 kg. N-t is mellé.
Válasz #9. hozzászólásra
amit ott hirdettek
Válasz #7. hozzászólásra
Milyen origóst???
Válasz #4. hozzászólásra
Én több napja csinálom,hasznosabb mint az elkapkodott poszt gyomirtás!Monosem kultival,a napránál ki lehet iktatni a védőtárcsát-hasznosan takarnak a kapák a sorba!
Válasz #4. hozzászólásra
Megvetted az origóst?
Nekem van elavult Román CPU-4,2-es ez 39 éves gépe. Maradt is tovább..........
Válasz #3. hozzászólásra
Én rugóskapás omikronnal csinálom,csak kár hogy nincs rajta sorvédőtárcsa
Nekem már 300 ha megvan sorközmüvelve konskilde védötárcsával látványosan nő utána!!!
Válasz #2. hozzászólásra
Természetesen,nem a lovas ekére gondoltam!
Válasz #1. hozzászólásra
Traktorral:D Hogy érted a kérdést?
Sziaztok! Ti hogy csináljátok?