Hali.
Orosz írásjelekkel van ékesítve ezért nem tudom mi lehet ráírva. A kábelezésből ítélve a műszerfalon az ékszíjszakadást jelző égőt működtette és lehet eredetileg volt még egyéb funkciója is. De mivel 5 kábelt kéne a generátoron a megfelelő helyre kötni ezért részemről felesleges alkatrésznek minősül.
aham majd ha közelébe leszel és eszedbe lesz mérd már meg nekem légyszi...és még a billentő henger érdekelne hogy miére hasonlít jobban az IFA-éra vagy esetleh a Multikaéra... ha ismered ezeket a hengereket... mert van mindkettőből csak nem tudom hogy melyiket tegyem majd alá...(ha legyártok egy ilyesmi pótot... )
No majd legközelebb ha megyek csinálok én is képeket...Azokon az utakon lehet a Vlagyinak is rákellene taposni a difiére..Pedig az ritkán van !Húztam én már ki nagy terepes MAN-t sárból..
ezt viccnek szánom csak a traktorod feketedoboza xd felvan irva benne h mit csináltál vele okasak ám a ruszkik amikor elromlik a russzkik oroszországból nézik h mi a baja meg szidják a gazdiját mondom csak vicc nek szánom komolyra fordítva a szót sajna nekem nincsen benne ilyen doboz
Én idén nem hiszem megyek az erdőbe..Rám rohad az a sok nyárfa amit idehoztam..Még jó hogy elvitte a víz azt a 30-40köböt ami ottmaradt az erdőbe..Én idén a vlagyi javításával ütöm el a telet..
Válasz #6205. hozzászólásra
Príma áru van a területen,a nagy nemesnyárak alatt.
Javarészt keményfa....zöldjuhar,köris,szil,galagonya,meg temérdek gyürü.
Válasz #6201. hozzászólásra
Tehát csömör a köbön!
Mi meg ma kezdtük meg az erdőmelót...vágás előtti aljnövényzettisztítás.
Én vagyok a gyűrűk ura....sűrű mint a kefe.
Nem a két kéz kevés..Én fáradtam bele..Bár a fülke fel és le vevésénél nem árt ha segít valaki..pár hete fogaskeréktörés,utána olajszivattyú,majd csapágytörés,aztán hab a tortán egy váltócsapágytörés.no ezek közül az utóbbi van még vissza..
a tokom ki van vele,mert ha nekem a hengerfej megmegy ojat nemtalalni,es ezert kerdeztem amugy nem fujtam sose a torokba csak elote elfujtam,es nem is halatszik olyankor az a csattogoso hangja
ha az önindító is füstöl akkor már bajvan de ha felpumpálod akkor nembiztos h jólessz meg igen szétcseszi a hengerfejet nálunk az unirak 600 b nek volt ilyen úgylevágta a hengerfejet hogy csak úgy csattant egy nagyot baz megilyedtünk.150.000ft volt egy úly henger fej aztán bírt 3 hónapot atán vettünk egy használtat az már bírja vagy 5 éve de még mindig jó szétszedtük tavaly tél elött és felújitottuk szar lett nagyobb baja lett mint volt füstölt máig kihivtam egyik jó barátomat aki targoncákkal foglalkozik álítot az adagolon és volt nincs füst meg gyorsabban indul.!!!!!!!
25342 hozzászólás
Válasz #6241. hozzászólásra

Te foglalkozol hagymával?
Mi mi is csak gondolkodunk rajta 1ha szeretnénk hagymával beültetni jövöre
Válasz #6240. hozzászólásra
szerintem ne dughagymaba gondolkoz hanem magrol vetesrol:
Válasz #6241. hozzászólásra
szep estet:)tehetek fel ujabb kerdeseket??
sztem nemnagyon éri meg csak azoknak akik nagyben gondolkodnak és előre van megrendelőjük

Valaki termel itt közületek vöröshagymát?

Olyanra lennék kíváncsi hogy 1 ha ra menyi dughagyma kell és menyire éri meg ezzel foglalkozni?
akkor az az biztosan

Válasz #6237. hozzászólásra
Akkor az mégiscsak feszültségszabályozó lessz,ha a töltésvisszajelző kontroll lámpára csatlakozik.
Válasz #6226. hozzászólásra
A kábelezésből ítélve a műszerfalon az ékszíjszakadást jelző égőt működtette és lehet eredetileg volt még egyéb funkciója is. De mivel 5 kábelt kéne a generátoron a megfelelő helyre kötni ezért részemről felesleges alkatrésznek minősül.

Hali.
Orosz írásjelekkel van ékesítve ezért nem tudom mi lehet ráírva.
Válasz #6235. hozzászólásra

Hiába!!!Ott fen écakon sok a péz..Oda ke nősünöm..
Válasz #6232. hozzászólásra

Az igazsághoz hozzátartozik,hogy az erdészet+ a vizügy sokat költ az utak karbantartására.
Válasz #6233. hozzászólásra
)
aham majd ha közelébe leszel és eszedbe lesz mérd már meg nekem légyszi...és még a billentő henger érdekelne hogy miére hasonlít jobban az IFA-éra vagy esetleh a Multikaéra... ha ismered ezeket a hengereket... mert van mindkettőből csak nem tudom hogy melyiket tegyem majd alá...(ha legyártok egy ilyesmi pótot...
Válasz #6231. hozzászólásra
Nem tudom ...megkéne mérnem.
De elég hosszú...jól ráterhel a traki farára.
Válasz #6228. hozzászólásra
Azokon az utakon lehet a Vlagyinak is rákellene taposni a difiére..
Pedig az ritkán van !Húztam én már ki nagy terepes MAN-t sárból..
No majd legközelebb ha megyek csinálok én is képeket...
Válasz #6230. hozzászólásra
még egy lenne hogy a vonó háromszög mennyire van a platótól indulva.. a vonószemig...
köszi
Válasz #6229. hozzászólásra
Persze.
1,7 méter széles,3méter hosszú,és magasítóval 70cm az oldalfal.
Válasz #6228. hozzászólásra
Hali vezér!! dobsz nekem néhány méretet a pótkocsidról ha megkérlek??
Válasz #6227. hozzászólásra
Szeva Cimbi.
Vágás előtt vagyunk,még nincs szétgyalázva a terep.
Válasz #6222. hozzászólásra
Felétek le van betonozva az erdő..
Ez vicces!!!
Válasz #6214. hozzászólásra
Szia!
Meg tudnád nézni vagy esetleg kifényképezni h mi is van azon a fekete dobozkán? Valamint hová mennek a vezetékei?
Válasz #6223. hozzászólásra

Nem tudom....nem ismerem ezeket a marókat.
Válasz #6181. hozzászólásra

Sziasztok!Itt vannak az igért képek a kaszámról!
Válasz #6222. hozzászólásra
szevasz koppi,egyszer mar feltetem akerdest de megekerdezek teged is,japan talajmaro passzolnaa t 25-oshos????mene jol vele??
Mai akciófotó!

ezt viccnek szánom csak a traktorod feketedoboza xd felvan irva benne h mit csináltál vele okasak ám a ruszkik amikor elromlik a russzkik oroszországból nézik h mi a baja meg szidják a gazdiját mondom csak vicc nek szánom komolyra fordítva a szót sajna nekem nincsen benne ilyen doboz

Válasz #6218. hozzászólásra

Az indítórelé az kisebb és amúgy is direktre van kötve az indítókapcsolónál. Nah mindegy, szerintem ez is egy felesleges alkatrész.
Válasz #6217. hozzászólásra
Villamosághoz kajak hülye vagyok de ez aszem inditórelé..
Válasz #6215. hozzászólásra
A feszültségszabályzó mellette volt és nagyjából dupla akkora.
Válasz #6215. hozzászólásra

az én tippem is az.... a színe olyan
Válasz #6214. hozzászólásra
Gyári generátor van a paripán?
Nem lehet,hogy 1 utólag felrakott generátor feszültségszabályzója?
A kép meg lemaradt.
Ez a kis fekete doboz mi célt szolgálhat?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/T25-traktor-es-tartozekai/20101110-822173/#
szep estet gyerekek,valaki elarulna milyen talajmaro lehet ez??????van valakinek ilyen?
aszthisz én is azzal töltöm a telet de erdőre is kéne menni majd az mtz vel !!!
Válasz #6207. hozzászólásra
Én idén nem hiszem megyek az erdőbe..Rám rohad az a sok nyárfa amit idehoztam..Még jó hogy elvitte a víz azt a 30-40köböt ami ottmaradt az erdőbe..Én idén a vlagyi javításával ütöm el a telet..
Válasz #6204. hozzászólásra

Az ...Ráadásúl a boxeren is lejár csütörtökön a műszaki!!!
Válasz #6205. hozzászólásra
Príma áru van a területen,a nagy nemesnyárak alatt.
Javarészt keményfa....zöldjuhar,köris,szil,galagonya,meg temérdek gyürü.
Válasz #6202. hozzászólásra
tsákány.
Válasz #6203. hozzászólásra
Ismerős aljnövényzet..Volt már nekem is részem benne..Csak nekem nem kellett kivágni hanem azon kellett átvergődni a fával az útig..
Válasz #6197. hozzászólásra
Szerelem szerelem átkozott gyötrelem.

Tehát csömör a köbön!
Mi meg ma kezdtük meg az erdőmelót...vágás előtti aljnövényzettisztítás.
Én vagyok a gyűrűk ura....sűrű mint a kefe.
jo estet jancsika:)
Válasz #6198. hozzászólásra
Nem a két kéz kevés..Én fáradtam bele..Bár a fülke fel és le vevésénél nem árt ha segít valaki..pár hete fogaskeréktörés,utána olajszivattyú,majd csapágytörés,aztán hab a tortán egy váltócsapágytörés.no ezek közül az utóbbi van még vissza..
Válasz #6199. hozzászólásra
a tokom ki van vele,mert ha nekem a hengerfej megmegy ojat nemtalalni,es ezert kerdeztem amugy nem fujtam sose a torokba csak elote elfujtam,es nem is halatszik olyankor az a csattogoso hangja
ha az önindító is füstöl akkor már bajvan de ha felpumpálod akkor nembiztos h jólessz meg igen szétcseszi a hengerfejet nálunk az unirak 600 b nek volt ilyen úgylevágta a hengerfejet hogy csak úgy csattant egy nagyot baz megilyedtünk.150.000ft volt egy úly henger fej aztán bírt 3 hónapot atán vettünk egy használtat az már bírja vagy 5 éve de még mindig jó szétszedtük tavaly tél elött és felújitottuk szar lett nagyobb baja lett mint volt füstölt máig kihivtam egyik jó barátomat aki targoncákkal foglalkozik álítot az adagolon és volt nincs füst meg gyorsabban indul.!!!!!!!

Válasz #6197. hozzászólásra

Ezek szerint kevés a két kéz!
Öcséd?
Nem kérdésem van..Szerelni kell!!!
Az a rézdrótos olyan, hogy van az orosz késes biztosíték amibe bekell fűzni a hozzá való rézdrótot.
Válasz #6189. hozzászólásra
segit valamit ha felpompalom a gazolajat.met olyan mintha nem kapna fel a gazolajat:(