Nekem is sok van, de a talicska mellől nem tudok elszakadni. Nem tud valaki olcsó jó sms-t./sürgősensegédmunkás/Na ez a vicc mert kőművesnek hiányérzete lenne, nem látja dolgozni a kisnyugdíjast, egyidősek vagyunk, de neki még van 8 év.
Tudom hogy kicsi az én gépem után a 3 méteres. De az is qrva nagy mák volt hogy azt megbírtam venni. A 4méteres függesztett alatt berosálna a hidraulika az is tuti. Ez is határon van ha egész nap emlegetni.
Másik fele hogy a 3m carierrel nagyobb a területteljesítményem mint 4,2es IHval volt. A munkaminőségről ne is beszéljünk és a vonulási kényelemről.
4,2es IH-t laposon henger nélkül lehet esetleg 8-10el húzni. Az elé ha a henger is utána van akkor a 170-180 paci kell elé tapasztalatom szerint. A tszbe is a 180as rábák húzták a 160as cristal is küzdött vele.
Ezért mondom, hogy neked nagyobb kellene.
Nemkell hússzal menni mert nem is tudzs annyival.
Mi 12körül húzzuk mert a rugózott híddal is szerintem ott a lélektani határ. Van persze ahol jobban is lehet, de alapvetően mivel ágyekével szántunk még vannak barázdanyomok, a domboldalakon egy rakás vízmosás, hirtelen változó domborzat törések gödör minden...
A tiednek egy 4méteres volna való, de az 5méteressel is elboldogúlna laposon simán.
Visszakeresem, de tisztán emlékszem, hogy azt írtad a 4,2-es IH-val 8-10-el bírt menni a gép.
Az cammogás?
A 3méteres rövidtárcsa 100-120 lovas gépnek való én azt vettem észre
Megkésve kicsit, de jelentem, hazaértem épségben!
Nagyon jól éreztem magamat a találkozón, nem bántam meg, h elmentem!
Köszönöm mindenkinek a kedvességét!!!!
Remélem hamarosan újra találkozunk...
Szép napot mindenkinek!
Ajajj! Nemhogy amarokat de még volswagent se ha nyugodt életet szeretnél. Isuzu pick-up? Nem tom mi a fantázia neve. Szabadidős autóba valami kia? Azok elmennek a világ végéig. 7 év garancia, nem véletlenül merik bevállalni. Nagy német vasakra meg max kapsz hármat és az kevés lesz.
Én azt írtam hogy berosált előtte henger nélkül is hengerrel meg pláne.
Én a 155pacival húzom a 3 méteres cariert ahogy bírok ülni a trakiba. Ha jó a talaj akkor már volt 20km/h is. De az már jó talajon is kellemetlen. És akkor már kell neki az összkerék mert a hátuljával belenyögdécsel. És van 1-2 nagy part a hol vissza kell húzni a póvert a 3m carierrnek is úgyhogy max 10-12vel tudok felcammogni rajta.
Amúgy tényleg!
Az IH tárcsának újra gyártottuk a középső vázrészeit, gerendelyét jobb mint a gyári.
Profi hegesztő van, művészi szinten dolgozik. S355-ös acélt lehet kapni igaz nem könnyű meg drága is.
Akármennyibe fogadnék, hogy letudnám gyártani legalább olyan erősre mint a gyári!!!
Miskolcon a vasgyárban meg van még olyan technika hogy az arcképed is kivágják 100-as lemezből is tizedmm pontossággal akármi kell kétnapmúlva megvan csak hegeszteni kell rá még sorlyázni sem
Alakúl a helyzet! Nem az összerakás a sok idő hanem a sok apróság.
Ma pl szelepállításhoz köszörűltettem lapkákat de még kell egy vastagabb nemtudom mikor honnan szerzem meg!
Ezzel csak annyi a baj, hogy egy 20Ft-os agyságú vasdarab végett áll az egész meló mert semmit nemtudok nélküle haladni már...
3594 hozzászólás
Válasz #2093. hozzászólásra

Valakik meg figyelnek...
Ezen a képen látszik, hogy valaki valamit mond

Válasz #2091. hozzászólásra

Már a társaság is válogatott
Délután:

Válasz #2088. hozzászólásra

remélem jól kiválogatod
10 perc és jün a többi kép!
Válasz #2086. hozzászólásra

Jó kezekben van akkor , remélem rendesen kiválogatja publikálás előtt a nem oda illőket...
Válasz #2085. hozzászólásra

Melcsi nővérünk kapta házi feladatra............igaz csak ma kapuzáráskor
KÉPEK ????
Válasz #2067. hozzászólásra
Nem tud valaki olcsó jó sms-t./sürgősensegédmunkás/
Na ez a vicc mert kőművesnek hiányérzete lenne, nem látja dolgozni a kisnyugdíjast, egyidősek vagyunk, de neki még van 8 év.
Nekem is sok van, de a talicska mellől nem tudok elszakadni.
Válasz #2082. hozzászólásra

Ó én ezt már tizenklencedikén megváltoztattam, csak a gépház nincs a toppon. Hol ez a nickem jelenik meg hol az eredeti.
Válasz #2080. hozzászólásra

Elhagytad a személyit, hogy nevet változtattál.
Válasz #2072. hozzászólásra

Nagy volt a hangzavar? Biztosan a távozó szesz nyomta a hangerőt....
Válasz #2078. hozzászólásra

Ismerem ezt a dumát, akkor szokott valaki ilyen szerény lenni mikor egy 500 egyedes ménes van hátul a sufnyiban elszállásolva.
Válasz #2077. hozzászólásra

Legközelebb próbáld ki Te is! Nagyon jó!
Válasz #2076. hozzászólásra
van a portán
Válasz #2075. hozzászólásra
De jó Neked!
Válasz #2074. hozzászólásra
És az is jól rémlik hogy lovad is van?
Válasz #2072. hozzászólásra

Igen, bár a elfogyasztott szeszmennyiséggel egyenesen arányosan szünt meg a hangzavar számomra, a végén már úgy éreztem csak én beszélek.
Válasz #2073. hozzászólásra

bőven jó ez is!!!
Válasz #2071. hozzászólásra

Először frappánsabb volt csak azt nem mertem nyilvánosság elé vinni.
Válasz #2070. hozzászólásra

Azért volt akkora hangzavar
Válasz #2069. hozzászólásra

ezt jól megfogalmaztad!
igen, én vagyok
Válasz #2068. hozzászólásra

Na hallod annyi bortól csoda hogy erő volt nem hogy gőzerő. Mindenki mondta a magáét és úgy érezte a többiek figyelnek rá.
Válasz #2068. hozzászólásra

Uh. Szia! ha jól tippelek kizárásos lapon Te vagy szemrevaló szemüveges lány a lovasvidékről?
Válasz #2065. hozzászólásra

Ez volt a gőzerő???
Válasz #2063. hozzászólásra

Igazából egy halom papírmunka várt itthon, amit azonnalderögtön meg kellett csinálnom
Válasz #2064. hozzászólásra
Tudom hogy kicsi az én gépem után a 3 méteres. De az is qrva nagy mák volt hogy azt megbírtam venni. A 4méteres függesztett alatt berosálna a hidraulika az is tuti. Ez is határon van ha egész nap emlegetni.
Másik fele hogy a 3m carierrel nagyobb a területteljesítményem mint 4,2es IHval volt. A munkaminőségről ne is beszéljünk és a vonulási kényelemről.
4,2es IH-t laposon henger nélkül lehet esetleg 8-10el húzni. Az elé ha a henger is utána van akkor a 170-180 paci kell elé tapasztalatom szerint. A tszbe is a 180as rábák húzták a 160as cristal is küzdött vele.
Válasz #2058. hozzászólásra

Akkor már teljesen kipihented magad!
Remélem nem "kormoltunk" be nagyon...
Mert mentek a gépek gőzerővel!
Válasz #2056. hozzászólásra
Ezért mondom, hogy neked nagyobb kellene.
Nemkell hússzal menni mert nem is tudzs annyival.
Mi 12körül húzzuk mert a rugózott híddal is szerintem ott a lélektani határ. Van persze ahol jobban is lehet, de alapvetően mivel ágyekével szántunk még vannak barázdanyomok, a domboldalakon egy rakás vízmosás, hirtelen változó domborzat törések gödör minden...
A tiednek egy 4méteres volna való, de az 5méteressel is elboldogúlna laposon simán.
Visszakeresem, de tisztán emlékszem, hogy azt írtad a 4,2-es IH-val 8-10-el bírt menni a gép.
Az cammogás?
A 3méteres rövidtárcsa 100-120 lovas gépnek való én azt vettem észre
Válasz #2058. hozzászólásra

Tényleg jó sokáig pihentél, akkor legközelebb ismét.
Válasz #2036. hozzászólásra

Lehet elengedte volna a felit.
Válasz #2000. hozzászólásra

Egyre gondoltunk, de így poén, s még talált is. a V"
Válasz #2039. hozzászólásra

nem irreális,öszintén ,akkor voltál bolond amikor nem adtad oda
Megkésve kicsit, de jelentem, hazaértem épségben!

Nagyon jól éreztem magamat a találkozón, nem bántam meg, h elmentem!
Köszönöm mindenkinek a kedvességét!!!!
Remélem hamarosan újra találkozunk...
Szép napot mindenkinek!
Válasz #1987. hozzászólásra
Ajajj! Nemhogy amarokat de még volswagent se ha nyugodt életet szeretnél. Isuzu pick-up? Nem tom mi a fantázia neve. Szabadidős autóba valami kia? Azok elmennek a világ végéig. 7 év garancia, nem véletlenül merik bevállalni. Nagy német vasakra meg max kapsz hármat és az kevés lesz.
Válasz #1976. hozzászólásra

És akkor már kell neki az összkerék mert a hátuljával belenyögdécsel. És van 1-2 nagy part a hol vissza kell húzni a póvert a 3m carierrnek is úgyhogy max 10-12vel tudok felcammogni rajta.
Én azt írtam hogy berosált előtte henger nélkül is hengerrel meg pláne.
Én a 155pacival húzom a 3 méteres cariert ahogy bírok ülni a trakiba. Ha jó a talaj akkor már volt 20km/h is. De az már jó talajon is kellemetlen.
Inkább nem:
Válasz #2052. hozzászólásra
Ha jól megcsinálod,örök élet. S ha ennek tört,akkor előbb utóbb törik mind. (de szerintem az nem törés....)
Válasz #2052. hozzászólásra
Akkor igen , de meg kell nézi...
Válasz #2051. hozzászólásra
csakha a váz repedt akkor gebax van....
Mondjuk megtudom én pántolni de azmár gányolás és nem 3,5millás kaliber...
Válasz #2050. hozzászólásra
Ezt a DR-t ha lapok jók , márpedig jónak látszanak , pár száz ezerből újjá lehet varázsolni ...
Most kb 10 nettó egy ilyen.
Amúgy tényleg!
Az IH tárcsának újra gyártottuk a középső vázrészeit, gerendelyét jobb mint a gyári.
Profi hegesztő van, művészi szinten dolgozik. S355-ös acélt lehet kapni igaz nem könnyű meg drága is.
Akármennyibe fogadnék, hogy letudnám gyártani legalább olyan erősre mint a gyári!!!
Miskolcon a vasgyárban meg van még olyan technika hogy az arcképed is kivágják 100-as lemezből is tizedmm pontossággal akármi kell kétnapmúlva megvan csak hegeszteni kell rá még sorlyázni sem
Csak kegyetlensok munka idő erő minden...
Válasz #2042. hozzászólásra

Hát persze ...
Jó vagy már...
Válasz #2046. hozzászólásra

20 és 25 nettó...(de nem a KITE-nél...
Válasz #2045. hozzászólásra
Alakúl a helyzet! Nem az összerakás a sok idő hanem a sok apróság.
Ma pl szelepállításhoz köszörűltettem lapkákat de még kell egy vastagabb nemtudom mikor honnan szerzem meg!
Ezzel csak annyi a baj, hogy egy 20Ft-os agyságú vasdarab végett áll az egész meló mert semmit nemtudok nélküle haladni már...
Válasz #2037. hozzászólásra
Mennyi rá a bontócsúcs illetve a lábszárvédő kb???
Válasz #2042. hozzászólásra

Navarra!