azért irtam le mert vetem ausztriában vetőgépet és segitet a gazdának a szomszédja felrakni traktoral és kőzben mondja eladná a traktort. mondtam neki nincsnálam annyi pénz rőgtőn rávágta vigyem el majd ha jővők legkőzeleb kifizetem.mikor mentem hof telepűlésre ausztriában kifizettem neki .igy alakult ki jo kapcsolatom velűk .
Tisztelet a kivételnek,én úgy vettem a 106-ost,hogy elmentem megnézni,és közöltem a tulajjal,hogy nekem csak a fele van meg,de igéretet tettem,hogy a földalapút előfinanszíroztatom és később fizetem a másik felét.Az eladó egy hetet gondolkodott és rámondta az igent elhoztam a gépet,mikor megvolt a másik fele vittem ahogy megbeszéltük.Vannak még rendes emberek.
ugye .tudok ojan gazdát sopron kőrnyékit aki átutalta 4000eurot gép meg sehol.nedőljőn be senki neki .mi a bankszámla után gorgetjűk az űgyet .már három országon át ment a lové és még nemtudjuk hova érkezet de lasan megtudjuk hol mikor és ki vette fel
ugyanez az űrge majdnem megszivatot engem jcb fastackal ugy 1 honapja .csak amikor megirtam neki hogy kimegyek megnézni a gépet tőbet nem irt .kőzben váltotam imélcimet és mint egy uj vevő megakartam venni a gépet kiváncsian vártam válaszát és irt mondtam kűldje a gépet a gép a mai napig nemérkezet meg a gép.csak a bankszámla most nyomoztatom kiéis a bankszámla mert ez egy csalo ember.de nem sokáig
nenagyon érdekeljen az a hűrliman traktor mert .átverés az egész ugyanis angliába van és imélen lehet vele tárgyalni mindent igér az űrge azt is hogy elkűldi neked a traktort angliábol de valojában soha nem érkezik meg .hanem arra megy ki a játék hogy utald át neki a pénszt és utána érkezik meg a traktor .egy román számlára kéri a lovét.ja és nemcsak ez a traktor van igy fetéve az internetre hanem rengeteg csábitoi áron.
15934 hozzászólás
Válasz #7782. hozzászólásra
Voltál is megnézni?
Amúgy mi a véleményed róla? Mennyire strapabíró, milyen fogyasztású motor van ezekben?
Válasz #7778. hozzászólásra
Azért ez nagy bátorságra (butaságra?) vall a részéről. És ezzel nem téged minősítelek. De te is tudod, milyen viszonyok vannak.
Válasz #7781. hozzászólásra
Sziaztok!
Misi ! szerintem ez fastrak az a gép amit kinéztem nyirségben,csak változott az eladója!!+1,5 millerért! érdekes?
Sziasztok!
Ehhez mit szóltok?:
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/showAdvert12370211.html
Feri, téged ez nem érdekelne esetleg?
Válasz #7774. hozzászólásra
az meg is érdemli aki i ngyen akar jó gépet venni
az jó tanulópénz lesz neki egy életre
Válasz #7778. hozzászólásra
azért irtam le mert vetem ausztriában vetőgépet és segitet a gazdának a szomszédja felrakni traktoral és kőzben mondja eladná a traktort. mondtam neki nincsnálam annyi pénz rőgtőn rávágta vigyem el majd ha jővők legkőzeleb kifizetem.mikor mentem hof telepűlésre ausztriában kifizettem neki .igy alakult ki jo kapcsolatom velűk .
Válasz #7777. hozzászólásra
Tisztelet a kivételnek,én úgy vettem a 106-ost,hogy elmentem megnézni,és közöltem a tulajjal,hogy nekem csak a fele van meg,de igéretet tettem,hogy a földalapút előfinanszíroztatom és később fizetem a másik felét.Az eladó egy hetet gondolkodott és rámondta az igent elhoztam a gépet,mikor megvolt a másik fele vittem ahogy megbeszéltük.Vannak még rendes emberek.
Válasz #7775. hozzászólásra
csak még anyit hogy ausztriában 2 paraszt elad vagy vesz kezetfognak az anyit jelent mint nálunk egy adásvételi szerződes
Válasz #7775. hozzászólásra
igazad van
Válasz #7774. hozzászólásra
ÉN csak úgy veszek gépet,ha elmegyek megnézem beleülök.Ha ezt nemtudja biztosítani,akkor részemről tárgytalan.
Válasz #7773. hozzászólásra
ugye .tudok ojan gazdát sopron kőrnyékit aki átutalta 4000eurot gép meg sehol.nedőljőn be senki neki .mi a bankszámla után gorgetjűk az űgyet .már három országon át ment a lové és még nemtudjuk hova érkezet de lasan megtudjuk hol mikor és ki vette fel
nekem feltünt,hogy olcsók a gépek.
Válasz #7770. hozzászólásra
nekem mindegy de majdnem beugrott a vízbe
Válasz #7769. hozzászólásra
megha nemérifel anyagilag a farmer akkorse vegyen
Válasz #7769. hozzászólásra
a fendnek egy a nyűgje gyenge a váltoja
Válasz #7768. hozzászólásra
ismerőst a fendtről sikerült lebeszélni
Válasz #7767. hozzászólásra
ugyanez az űrge majdnem megszivatot engem jcb fastackal ugy 1 honapja .csak amikor megirtam neki hogy kimegyek megnézni a gépet tőbet nem irt .kőzben váltotam imélcimet és mint egy uj vevő megakartam venni a gépet kiváncsian vártam válaszát és irt mondtam kűldje a gépet a gép a mai napig nemérkezet meg a gép.csak a bankszámla most nyomoztatom kiéis a bankszámla mert ez egy csalo ember.de nem sokáig
Válasz #7766. hozzászólásra
ez így van külföldről csak hivatalos márkakereskedőtől lehet ilyet megvenni,
vagy élőben
Válasz #7762. hozzászólásra
nenagyon érdekeljen az a hűrliman traktor mert .átverés az egész ugyanis angliába van és imélen lehet vele tárgyalni mindent igér az űrge azt is hogy elkűldi neked a traktort angliábol de valojában soha nem érkezik meg .hanem arra megy ki a játék hogy utald át neki a pénszt és utána érkezik meg a traktor .egy román számlára kéri a lovét.ja és nemcsak ez a traktor van igy fetéve az internetre hanem rengeteg csábitoi áron.
ez a gép a lamborgini és a same gép testvére ugyanaz más szinben
nálunk van ilyen a faluban, ha a keresk. se veszi meg akkor valami csoda jó gép
volt vele elég gonndjuk
Szasztok! egy barátom dolgozott dániában,ott vtak ilyenek,dicsérte a tipust.Bövebet nemtok róla.
Ez milyen gép?Gyártmány minőség stb.
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/showAdvert12368954.html
Válasz #7760. hozzászólásra
Te kereskedő is vagy? Melyik részén az országnak?
Válasz #7759. hozzászólásra
sok gépet eladtam már hid el ha jőn a tavasz elviszik figyeld meg télen nehezeb eledni mindenki téliálmot alszik
Válasz #7758. hozzászólásra
akinek most nincs annak szeptemberben se lesz
Válasz #7757. hozzászólásra
dehogynincs csak még ráérnek a vevők .jővőhéten nekemis lesz 2 db ijen elado
Válasz #7756. hozzászólásra
folyamatosan csak nincs pénz ahogy én nézem
Válasz #7755. hozzászólásra
egyépkén van érdeklődő az eke után?
Válasz #7754. hozzászólásra
inkább nem szólok ehhez semmit
ezek szerint az alföldön minden olcsóbban előállítható
Válasz #7752. hozzászólásra
debiza az bele van űtve a hátuljára vn 350
Válasz #7750. hozzászólásra
nekem nem. egyépként nemfélek az ijesmitől
Válasz #7751. hozzászólásra
csak az nem eredeti
Válasz #7749. hozzászólásra
kecskeméten 6000 ért kapsz hozzá auditkernél kecskeméten.5ut mellett van
Válasz #7748. hozzászólásra
ne reklámozd inkább hogy vetted, ma ez neked veszélyes
Válasz #7747. hozzászólásra
10be van az ekevas azért igaz az előbbi állításom
Válasz #7746. hozzászólásra
mosonmagyarovári gépgyár szálitoval hozták számla nekem nem kell
Válasz #7744. hozzászólásra
nemtudom hogy kereskedő vagy nem .de attak hozzá 10.000ért barázda vágot is
Válasz #7743. hozzászólásra
mi a cég neve, ha papír is van??????
Válasz #7742. hozzászólásra
kérdezd meg őket
Válasz #7741. hozzászólásra
ő amúgy kereskedő?????????
Válasz #7740. hozzászólásra
vanmég nekik amenyi kell .
Válasz #7739. hozzászólásra
a hankjker akkor miért adja 520+fáért
amúgy meg nincs hozzá barázdavágó(70)
mi amúgy a nélkül vettük 10 éve 250ért
akkor ott vmi gyanús
Válasz #7740. hozzászólásra
nem. most vettem tőlűk vogel noot farmer 3s l950 est papirral hozták zsir uj .
Válasz #7739. hozzászólásra
lopott????????
Válasz #7738. hozzászólásra
agroinform.hu aprohirdetében 370 vadi uj nézd meg.ja és bennevan a szálitásis .
Válasz #7737. hozzászólásra
az jó lenne, majd a géppiacon nézdmeg az árat
az max az első részlet
Válasz #7736. hozzászólásra
370 ováron a zsir uj eke
Válasz #7734. hozzászólásra
pontosan
akciós
Válasz #7734. hozzászólásra
ha valaki tud 2264 jdről betegséget iron.