Válasz #666. hozzászólásra
Sziasztok!! Anyiért a hülyének is megéri.. mármint vetetni bérbe!!Felénk ijet nem kapni tavaj 6500 volt hogy mi pakoltunk idén nem halotam még !Nehéz most árat emelni jó ha tartani lehet.. felnk 5 ért csak lajtával vetnek de pancser módon.. Az direkt funkciót meg inkább nem is csinálják mert ugysem fizetné meg senki!! De ara ojan9-10et halotam!!
Persze ezel én is igy vagyok és mindent meg is teszek ezért!! De nem egyszerü mert mindent egyszere kelene megvalósitani!! Valameik nap látam hogy egy cégnél még a fixes ifát használják KCr el tankolni a védert lehet hogy olcsóbb mint egy feltöltös kocsi..
Megértem és egyértelmű.
Mindenki azzal dolgozik amije van.Csak mi már megpróbálunk mindent gépesíteni,mert itt senki nem akar dolgozni,időigényesebb az élőmunka,meg én is utálom a fizikai munkát
Enek egyszerü magyarázata van nagyrészt saját magot vetjük és azal infrasruktura nélkül csak 50kg zsákban tudunk bánni de az melós nagyon..Persze a jövö az a feltöltö kocsi vagy a big ez egyértelmü!!
Én sajnos sokat beleraktam igy!Iletve nem igy mert ezen a gépen van feltöltö!!Hanem a fix vázu 4 m be! Mint a forma1 ben a tankolás mert a gép nem álhat anak menie kell ha már anyira sürgetük a vetést akor ne áljon a tulaj meg feszt hivogata a gépészt sajnos tudnék mesélni.. tavaj éjszaka köd jött ránk csutka földbe sajnos a srác semit nem látot ezért pár ora teknikai szünet és igy is csikos let!!
Válasz #640. hozzászólásra
Menyibe került a vetömag feltöltö csiga a gépre?? Vagy kompleten igy veted?? Mijen tipusú gépel huzod és hogy birja?? Sok ijen dilemám van nekem is..Jol körül szeretném járni a témát!!A hétvégén látam egy ijet egy kereskedésben.. Végül is megtené de az csupasz alap felszereltségü de nekem azz is megtené de az hogy a legöregebb széria és igy is 8 kérjenek érte az durva nagyon!!
Válasz #630. hozzászólásra
ez nemcsak a vaderra igaz,mindenhez kell 1 min. terület ami fix.Bérmunka máma van holnap meg nincs.
Minden előfordulhat itt már.Én keveset bérmunkázok,mert a megrendelők önköltséges tarifákat akarnak fizetni csak,annyiért meg csinálja más.A vicc az hogy mindig találnak verebet.
megint esik az eső,el kéne menni bábolnára
de ugyse veszünk semmit,meg még távoli tervben sincs semmi.
Állítólag nem lesz többé géptám.
én erősen kétlem.
1630 hozzászólás
Válasz #679. hozzászólásra

a fateré
Válasz #676. hozzászólásra

csóringer egy agronómus, ha Nivával jár
Válasz #675. hozzászólásra
másból fizeti :)
Sziasztok!! Anyiért a hülyének is megéri.. mármint vetetni bérbe!!Felénk ijet nem kapni tavaj 6500 volt hogy mi pakoltunk idén nem halotam még !Nehéz most árat emelni jó ha tartani lehet.. felnk 5 ért csak lajtával vetnek de pancser módon.. Az direkt funkciót meg inkább nem is csinálják mert ugysem fizetné meg senki!! De ara ojan9-10et halotam!!
És abból hogy fizeted ki a törlesztőt?
8000 alatt nem dolgozom a vetőgéppel!
Válasz #669. hozzászólásra

meglesz :DD

Nem kevés az egy kicsit??????????
ocsó vagy komám !!
amugy szia
Válasz #667. hozzászólásra
Csibd csak meg!!!!!!
Az nem sok haverom...... Jövőre akkor te vetsz nálunk:):):)
Válasz #665. hozzászólásra

na ha ezt tudtam volna !!!!!!!!!!!!!!!
na még erröl beszélünk az uriemberel ám
én 5 rugóért vetek vele. Nem drága, de sok a bérmeló.
Válasz #663. hozzászólásra
A multkor a vetőmagos kolégával egész nap vetés közben dvd-ztek a robot vezetet de azér !!!!
Válasz #662. hozzászólásra

hogy érted
Válasz #661. hozzászólásra
Vetés közben nézi a dvd-t ????
Válasz #657. hozzászólásra

Válasz #658. hozzászólásra
pillanat!!
Válasz #656. hozzászólásra
Nézük!!
Válasz #652. hozzászólásra
Ami elvan vatve az jól járt!!
még teszek fel.....
Válasz #654. hozzászólásra

Válasz #653. hozzászólásra
KIRÁLY!!!!
Válasz #650. hozzászólásra
képekre valami koment??

megnéztük a vetést:)
paccalá ázot a föld!!!

SZÉPEN BIZONY
Válasz #649. hozzászólásra
De faszául van felrakva a vetőmag a pótra!!!!
Válasz #639. hozzászólásra

tegnap egész nap fájt a derekam baxa meg!
Válasz #646. hozzászólásra
egy ifa éves adója meg mindene árából veszek majdnem 1 EB-ét :)
az illetékest kérdezzétek!MASZEK komámé a vetögép !!

Persze ezel én is igy vagyok és mindent meg is teszek ezért!! De nem egyszerü mert mindent egyszere kelene megvalósitani!! Valameik nap látam hogy egy cégnél még a fixes ifát használják KCr el tankolni a védert lehet hogy olcsóbb mint egy feltöltös kocsi..
Válasz #644. hozzászólásra

Megértem és egyértelmű.
Mindenki azzal dolgozik amije van.Csak mi már megpróbálunk mindent gépesíteni,mert itt senki nem akar dolgozni,időigényesebb az élőmunka,meg én is utálom a fizikai munkát
Enek egyszerü magyarázata van nagyrészt saját magot vetjük és azal infrasruktura nélkül csak 50kg zsákban tudunk bánni de az melós nagyon..Persze a jövö az a feltöltö kocsi vagy a big ez egyértelmü!!
Válasz #642. hozzászólásra
Miért nem big-bagbe raktátok(kértétek) a magot?
Válasz #639. hozzászólásra
Én sajnos sokat beleraktam igy!Iletve nem igy mert ezen a gépen van feltöltö!!Hanem a fix vázu 4 m be! Mint a forma1 ben a tankolás mert a gép nem álhat anak menie kell ha már anyira sürgetük a vetést akor ne áljon a tulaj meg feszt hivogata a gépészt sajnos tudnék mesélni.. tavaj éjszaka köd jött ránk csutka földbe sajnos a srác semit nem látot ezért pár ora teknikai szünet és igy is csikos let!!
Válasz #640. hozzászólásra
Menyibe került a vetömag feltöltö csiga a gépre?? Vagy kompleten igy veted?? Mijen tipusú gépel huzod és hogy birja?? Sok ijen dilemám van nekem is..Jol körül szeretném járni a témát!!A hétvégén látam egy ijet egy kereskedésben.. Végül is megtené de az csupasz alap felszereltségü de nekem azz is megtené de az hogy a legöregebb széria és igy is 8 kérjenek érte az durva nagyon!!
Válasz #637. hozzászólásra
Mennyiért vetnek felétek ezzel a vassal?
Milyen munkát kapott előtte a talaj???
Válasz #634. hozzászólásra
Nem irigyellek benneteket,50 kg-os zsákokkal.
Válasz #637. hozzászólásra
Egy ijet szeretnék én is magamnak!! Korekt a szerelvény!!
Válasz #633. hozzászólásra
Milyen árak azok az önköltséges tarifák?
Mondanál 1 párat pl?
[kep1]
beindult a vetés
éjfélig engedte
ez nemcsak a vaderra igaz,mindenhez kell 1 min. terület ami fix.Bérmunka máma van holnap meg nincs.
Minden előfordulhat itt már.Én keveset bérmunkázok,mert a megrendelők önköltséges tarifákat akarnak fizetni csak,annyiért meg csinálja más.A vicc az hogy mindig találnak verebet.
Válasz #631. hozzászólásra
Elkéne,de legalább 350 km.
megint esik az eső,el kéne menni bábolnára
de ugyse veszünk semmit,meg még távoli tervben sincs semmi.
Állítólag nem lesz többé géptám.
én erősen kétlem.