Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak610 FtBenzin árak600 FtEUR400.96 FtUSD368.05 FtCHF426.8 FtGBP480.31 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Claastra. #7996. hozzászólásáraHoppá!Visszább azt írtad a lánc 150!!Az utángyártott is 50-60 ról indul. A lényeg,hogy szaros gatyaülepből nem csinálunk túrós zacskót!!
és ezért szidják a 106-ost hogy ilyen meg olyan szar,a lánckerék lehet vagy 6000ft a lánc 40e és akkor 15-20 évig megint jó ,ékszíjat meg használtat venni .hát megvan a véleményem
és ezért szidják a 106-ost hogy ilyen meg olyan szar,a lánckerék lehet vagy 6000ft a lánc 40e és akkor 15-20 évig megint jó ,ékszíjat meg használtat venni .hát megvan a véleményem
Válasz jozef19 #7981. hozzászólására1 ilyen küllemű kombájn láttán, az üvegeken kívül más, nekem a hátam közepére sem kellene belőle.aki javított már 106ot tudja ,hogy inkább új alkatrészt. sok szerencsét hozzá aki bontja!!
Válasz jozef19 #7990. hozzászólására szia azért láckereket meg tudnád nézni a felsöt meg a tuloldalt a kétsoros égszíj ami az alsó csigákat meg a rostaszekrényt hajtja most nem akarok annyi pénzt belefektetni hogy újat vegyek köszi
Válasz jozef19 #7974. hozzászólásáraA 106-os 108-as,204-es,208-as csak a 3.fokozatban mutatja a valós haladási sebességet. A hidromotort és a váltót összekapcsoló bordáshüvelyen lévő furatokat figyeli az induktív forgásérzékelő. Ez minden fokozatban azonos tartomány, pl.0-250 fordulat.
Válasz Classjaguar #7976. hozzászólásáraValószínűleg az alsó variátorodnak a rugótányérja van megkopva. Azt nézzétek meg előbb. Engem is az szivatott, hogy nem rugozott mar rendesen, közé feszült a szíj és el is csattant.
Válasz jegenye #7952. hozzászólásáraÉn is úgy tudom hogy a Dominator órája nem a valós sebességet mutatja, esetleg csak 3.-ban.
De könnyű kideríteni.
Vagy megnézed honnan kapja a jelet.
Vagy ami még egyszerűbb, minden fokozatban kitolod teljesen a menethidraulika kart. Ha minden fokozatban ugyanaddig megy a mutató, akkor értelem szerűen nem mutathatja a valós sebességet.
Válasz medikus #7966. hozzászólásáraNem vertem szèt. Van egy hajszálrepedès az öntvènyen ès ott elengedi az összes olajat a tavaji aratást márt úgy fejeztem be hogy nem lehetett felemelni a motollát.
Sziasztok
108-as Dominátor asztalán a motolla emelő munkahenger, vagy a vègèn lèvő öntvèny fej cikkszámát valaki meg tudná nekem mondani. Előre is köszönöm. Sajnos a gèpkönyvek között nem találtam meg.
Sziasztok valaki el tudná küldeni nekem az alkatrész katalógus 42 és 45-ös számú lapját valahol elhagytam és most szükségem lenne rá a hátoldalával együtt kellene ha megoldható előre is köszi fénykép is megteszi ha olvasható köszi
Nem pontos adat, de én GPS-el mértem már az órát. Eléggé kopott gumikkal 28.1x26. 3. fokozatban kicsivel kevesebbet mutat mint amenyivel megyek 20-at mutat a GPS 21-et írt. .2 sebesség fokozatban meg kicsivel kevesebbel megyek mint a mutatott érték fele. Szóval jó búzában 8-9-el mentem annak a fele 4-4,5 de a GPS csak 3,8-4,2 között ugrált.
Tisztelt Fórumozók!Érdeklődnék hogy van e valami átszámítás a 106-osnál sebességet illetően.Gépkönyv szerint az óra km/h mutat,de itt is és másik fórumokon is LINDE fordulatról beszélnek.Én a kukorica vágásakor így megyek: 8-at mutat az órám és így szereti a gép.Szépen morzsol és a zúzással sincs baj,Asztal OROS mfka 6011 SA.
8395 hozzászólás
Válasz Claastra. #7996. hozzászólásáraHoppá!Visszább azt írtad a lánc 150!!Az utángyártott is 50-60 ról indul. A lényeg,hogy szaros gatyaülepből nem csinálunk túrós zacskót!!
Válasz mtz zoli #7991. hozzászólásáraAmi kopó alkatrész,az a másikban is elkopik,nem kell csodákra számítani!!!!!
Válasz D-032-a #7986. hozzászólásáraNagyon köszönöm!
Válasz jozef19 #7981. hozzászólására1 ilyen küllemű kombájn láttán, az üvegeken kívül más, nekem a hátam közepére sem kellene belőle.aki javított már 106ot tudja ,hogy inkább új alkatrészt. sok szerencsét hozzá aki bontja!!
Válasz jozef19 #7990. hozzászólására szia azért láckereket meg tudnád nézni a felsöt meg a tuloldalt a kétsoros égszíj ami az alsó csigákat meg a rostaszekrényt hajtja most nem akarok annyi pénzt belefektetni hogy újat vegyek köszi
Válasz mtz zoli #7987. hozzászólásáraLáncot már régen elvitték,a lánckereket meg kell nézni...
Válasz kodacso #7983. hozzászólásáraAz asztal maga kuka volt,már alig van belöle valami...
Válasz mtz zoli #7987. hozzászólásáraVegyél újat!!!!!!!!
Válasz jozef19 #7981. hozzászólására Szia a magfelhordó lánc ami a tartályba viszi a magot meg a felső lánc kerék lenne e és menyi köszönöm
Válasz Marti Miklós #7985. hozzászólásáraClaas Senator Alkatrész katalogus
Claas senator alkatreszkatalogust hol találok, a googli által feldobottat nem tölti le
Válasz jozef19 #7974. hozzászólásáraA 106-os 108-as,204-es,208-as csak a 3.fokozatban mutatja a valós haladási sebességet. A hidromotort és a váltót összekapcsoló bordáshüvelyen lévő furatokat figyeli az induktív forgásérzékelő. Ez minden fokozatban azonos tartomány, pl.0-250 fordulat.
Válasz jozef19 #7981. hozzászólásáraSzia! vágóasztal van estleg használható állapotban?
Válasz jozef19 #7981. hozzászólásáraKöszi az alkatrészt !
106 Domingó bomlik.Kukorica kosár,utánverö tengely,szelelö tengely,szelelö variátor,szalmaládák,szijtárcsák...
Köszönöm a válaszokat
Válasz medikus #7978. hozzászólásáraTátogott nekem is az anyja istenit rendesen.
Válasz Pippó89 #7977. hozzászólásáraLehet tátog a variátor!!!!!!!!!!!
Válasz Classjaguar #7976. hozzászólásáraValószínűleg az alsó variátorodnak a rugótányérja van megkopva. Azt nézzétek meg előbb. Engem is az szivatott, hogy nem rugozott mar rendesen, közé feszült a szíj és el is csattant.
Sziasztok egy kis segitségre lenne szükség a variátor ékszij elszakad ha kalászost vagunk szerintem nem fut egy vonalba és ez mitől van
Válasz jozef19 #7974. hozzászólásáraNa, akkor egyértelmű, nem a haladási sebesség.
Válasz Tomszi #7971. hozzászólásáraA jeladó ellenálláása kb 80ohm,kézzel megforgatva 1,5 voltot ad kb.A hidromotor fordulatával arányos impulzukat állit elö,ezt a frekvenciát méri a müszer.Mind a három sebességben,de üresben is ugyanazt mutatja...
Válasz medikus #7969. hozzászólására Köszi szépen!
Válasz Tomszi #7971. hozzászólásáraSzerintem fordulatot mér,ha jól emlékszem!
Válasz jegenye #7952. hozzászólásáraÉn is úgy tudom hogy a Dominator órája nem a valós sebességet mutatja, esetleg csak 3.-ban.
De könnyű kideríteni.
Vagy megnézed honnan kapja a jelet.
Vagy ami még egyszerűbb, minden fokozatban kitolod teljesen a menethidraulika kart. Ha minden fokozatban ugyanaddig megy a mutató, akkor értelem szerűen nem mutathatja a valós sebességet.
Válasz medikus #7969. hozzászólásáragyári 150 ,hamisítvány 50-60,attol függ lapátos vagy át kell rakni a lapátokat
Válasz mtz zoli #7968. hozzászólására20-30?
Sziasztok meg tudná mondani valaki a mag fel hordó lánc ami a tartályba viszi a magot milyen árban van ?köszi
Válasz medikus #7966. hozzászólásáraNem vertem szèt. Van egy hajszálrepedès az öntvènyen ès ott elengedi az összes olajat a tavaji aratást márt úgy fejeztem be hogy nem lehetett felemelni a motollát.
Válasz Lkarcsi82 #7965. hozzászólásáraMit csináltál vele?Szét verted?
Válasz D-032-a #7964. hozzászólásáraErre volt szüksègem köszönöm
Válasz Lkarcsi82 #7958. hozzászólásáraA 8-asnak és a 34-esnek ugyanaz a száma, ha még aktuális.
0006437201
http://selm.com.ua/katalog-selhoztehnika/index.php?typeauto=claas&mark=dominator&model=9400011&group=70-390-260
Amit írtál az valóban a 106 os-è
Válasz jozef19 #7961. hozzászólásáraCsak nekem 106 a kombájn de 108 as-è az asztal ès a kettőnek nem ugyan az a munkahengere sajnos
Válasz Lkarcsi82 #7960. hozzászólására672 543.3
ez a 106-é
Válasz jozef19 #7959. hozzászólásáraLehet hogy betegsège, de nálam eddig nem volt vele semmi problèma mostanáig.
Válasz Lkarcsi82 #7958. hozzászólásáraDomingó krankheit...
Sziasztok
108-as Dominátor asztalán a motolla emelő munkahenger, vagy a vègèn lèvő öntvèny fej cikkszámát valaki meg tudná nekem mondani. Előre is köszönöm. Sajnos a gèpkönyvek között nem találtam meg.
Válasz D-032-a #7956. hozzászólásáraKoszi megvan
Válasz Lkarcsi82 #7955. hozzászólásáraCLAAS DOMINATOR 106 Alkatrész katalógus
https://www.facebook.com/pg/gepkonyvek/photos/?tab=album&album_id=798563936889078
Bejelentkezés nélkül is, (ha kérné) a "most nem"-re katt., azután a bejelentk. ablak mellett az egyik katalógus képre kattintva: lapozható , nagyítható , menthető.
Sziasztok valaki el tudná küldeni nekem az alkatrész katalógus 42 és 45-ös számú lapját valahol elhagytam és most szükségem lenne rá a hátoldalával együtt kellene ha megoldható előre is köszi fénykép is megteszi ha olvasható köszi
Válasz Filler #7953. hozzászólásra Szia!Köszönöm szépen.
Válasz jegenye #7952. hozzászólásáraHello!
Nem pontos adat, de én GPS-el mértem már az órát. Eléggé kopott gumikkal 28.1x26. 3. fokozatban kicsivel kevesebbet mutat mint amenyivel megyek 20-at mutat a GPS 21-et írt. .2 sebesség fokozatban meg kicsivel kevesebbel megyek mint a mutatott érték fele. Szóval jó búzában 8-9-el mentem annak a fele 4-4,5 de a GPS csak 3,8-4,2 között ugrált.
Tisztelt Fórumozók!Érdeklődnék hogy van e valami átszámítás a 106-osnál sebességet illetően.Gépkönyv szerint az óra km/h mutat,de itt is és másik fórumokon is LINDE fordulatról beszélnek.Én a kukorica vágásakor így megyek: 8-at mutat az órám és így szereti a gép.Szépen morzsol és a zúzással sincs baj,Asztal OROS mfka 6011 SA.
Válasz medikus #7950. hozzászólásáraKöszönöm, megnézem.
Válasz VW passat #7949. hozzászólásáraOlajhűtő!!!!!!!!!!
Olajat találtam a hűtővízbe. Hol kerülhet bele. Nagyon kis mennyiség van benne. Vizet nem melegíti, könnyen indul.
Válasz Juhász Antal #7947. hozzászólásáraSzárazon?