Hát igen.. a Gépkezelök elég sok változtatást hajtottak végre rajta!! De csak elönyére változot!! A Tulajdonos szabadkezet adot nekik .. a lényeg az hogy a gép egyre jobb és jobb legyen... És a meló haladjon rendesen!!! Szivesen látlak.. Amugy a számomat majd lajos oda adja ha jársz felénk.. és belefér a látogatás...
Gratulálok a videódért!! Igazi mester munka!! Mostmár nem is csodálkozom hogy a bicajodban anyi Km van!! A Felajánlásomat továbra is tartom!! Bármikor szivesen látlak... A fotosorozatodbol talán az átalakitot RÁBA tetszik a legjobban!! Meg talán az hogy te válogatás nélkül örökited meg a pusztában dolgozó gépeket az öreg olcsó géptöl a vadi új leg modernebbig bezárolag.. További jó munkát hozzá!!
Hát igy van, arrol nem is beszélve. Na meg olyan szabályok amiknek értelme is van de nem az, hogy fizess, mindegy, hogy miért csak fizess,csak fizess...
Üdv. Pöpec kis szerelvény az biztos de itthon fele ilyen hosszuval is éppen elég közlekedni. Egy ilyennel behajtanál a körforgalomba a második pot már a virágágyáson menne keresztül.
Hát a háttérben elég nagy terület van hó esés után bolygatva, nem hinném hogy a videó kedvéért ennyit kellett volna fordulni, sajnos kinézem emberekből az ilyen fajta munkát.
Válasz #3517. hozzászólásra
De jó lenne kását vágni!
Nem értem miért kínozzák a lánctalpat,mikor így csattog,akkor már szenved a lánc.
Ahol ennyi sár van a lánckocsin,ott röhögve el lehet menni a gumissal is.
Na azt az embert kellene örökre eltiltani a földműveléstől aki kiküldte szerencsétlen embert "lazítani". Adni neki egy cserép földet oszt játsszon azzal.
9085 hozzászólás
Válasz #3563. hozzászólásra
Messze vagy tölünk?
Válasz #3562. hozzászólásra

fúú, hát az nem pont itt van..
Válasz #3558. hozzászólásra

Gy-M-S megye Sopron környéke, de elég messze eljárunk melozni még Veszprém megyébe is
Válasz #3560. hozzászólásra

Okés.
Válasz #3559. hozzászólásra

Hát igen.. a Gépkezelök elég sok változtatást hajtottak végre rajta!! De csak elönyére változot!! A Tulajdonos szabadkezet adot nekik .. a lényeg az hogy a gép egyre jobb és jobb legyen... És a meló haladjon rendesen!!! Szivesen látlak.. Amugy a számomat majd lajos oda adja ha jársz felénk.. és belefér a látogatás...
Válasz #3556. hozzászólásra

az a rába...
csodálatos egy jószág
Válasz #3556. hozzászólásra

Ezt megbeszéltük, de inkább nyáron tudok elmerészkedni olyan messzire..
Majd adj egy telefonszámot, és majd felhívlak ha eltudok menni oda.
lothár : Kéne tudnom, hogy merre laksz, mert így nem tudok semmi biztosat mondani.
Válasz #3555. hozzászólásra

csatlakozom az elöttem szolohoz, nem tudom merre laksz de jöhetsz hozzánk is videozni, van látnivalo itt is,a zenék is nagyon jok amugy
Válasz #3549. hozzászólásra

Gratulálok a videódért!! Igazi mester munka!! Mostmár nem is csodálkozom hogy a bicajodban anyi Km van!! A Felajánlásomat továbra is tartom!! Bármikor szivesen látlak... A fotosorozatodbol talán az átalakitot RÁBA tetszik a legjobban!! Meg talán az hogy te válogatás nélkül örökited meg a pusztában dolgozó gépeket az öreg olcsó géptöl a vadi új leg modernebbig bezárolag.. További jó munkát hozzá!!
Köszönöm szépen mindenkinek, igyekszek.

Amúgy a zene hallgatható?
Mert sokan nem szeretik ezt a stílust.

Nagyon faintos kis összeállitás+a zene is jo

Üdv ez nagyon jó volt,legalább hangulatot adott ebben a bágyadt délutánban.
Köszönöm.

Nem semmi vagy, szinte ott éreztem magam a helyszíneken.Királyság.
Egy kis év 'eleji' kedvcsináló videó.
Válasz #3547. hozzászólásra

Igen, ott lóizé se terem.
Válasz #3532. hozzászólásra
Homokon más az élet.
Válasz #3539. hozzászólásra
Ez csak a videó kedvéért van összeakasztva...
Válasz #3544. hozzászólásra

Hát igy van, arrol nem is beszélve. Na meg olyan szabályok amiknek értelme is van de nem az, hogy fizess, mindegy, hogy miért csak fizess,csak fizess...
Válasz #3543. hozzászólásra
Teljesen igazad van, először is jó utak kellenének.
Válasz #3541. hozzászólásra
Üdv. Pöpec kis szerelvény az biztos de itthon fele ilyen hosszuval is éppen elég közlekedni. Egy ilyennel behajtanál a körforgalomba a második pot már a virágágyáson menne keresztül.
A Sisu, csak érdekességként.
Válasz #3540. hozzászólásra

Szia,szerintem is.
De azért kipróbálnám.
Válasz #3539. hozzászólásra

Akinek futja egy ilyen szerelvényre, az a rendöröket kilora megvenné
Na egy ilyen szerelvénnyel simán sokat kellene a rendőröknek fizetni.
Válasz #3537. hozzászólásra

Ilyet láttam élöben egy bemutaton, nagyon ötletes müszer
Még egy verzió.
Bála begyűjtés automatizálva, de jó is lett volna régebben.
Megoldások vontatásra, nem semmi.
Válasz #3531. hozzászólásra

úgy látom nálatok nincs belvíz ez nálunk most lehetetlen lenne és már megint esik grrrrrrrrrrrrrr
Válasz #3532. hozzászólásra
Köszönöm,de pont jó a talaj is.
Válasz #3531. hozzászólásra

Baszki ilyen szép szántást felénk még őszön se láttam...
Tegnapi meló
szólj hozzá: Szántás
Na ennek sem lesz kedve dudálni.
Sziasztok

Ez a videó nem semi nagyon jóóóóóóóóóóóóó
Válasz #3526. hozzászólásra
Ha ez igazi videó akkor nagyon nagy poén. Jól rajta csaptak a gaz tuján. :)
Válasz #3523. hozzászólásra
Hát a háttérben elég nagy terület van hó esés után bolygatva, nem hinném hogy a videó kedvéért ennyit kellett volna fordulni, sajnos kinézem emberekből az ilyen fajta munkát.
De jó lenne kását vágni!
Nem értem miért kínozzák a lánctalpat,mikor így csattog,akkor már szenved a lánc.
Ahol ennyi sár van a lánckocsin,ott röhögve el lehet menni a gumissal is.

Szépen dolgozik a mega!! de miért kellet fölnyitni a motorteret?? Nem értem?? Melegedni nem szoktak a megák!! De télen még a 106 sem...
Válasz #3522. hozzászólásra

Szerintem a videó kedvéért csinálták az egészet.
Válasz #3514. hozzászólásra

Gázolaj pocséklásnak kiváló!! Itt most mi a célja a munkának?? Talán a jég feltörése a területen??
Biztos most kaptak pénzt.
Na azt az embert kellene örökre eltiltani a földműveléstől aki kiküldte szerencsétlen embert "lazítani". Adni neki egy cserép földet oszt játsszon azzal.
most mentem hzli.......................
igen ez még normáis is de a vibró csak kaparászik nem soknak hivják!!
Válasz #3516. hozzászólásra
egy kicsit megkéstek a betakarítással is

igen tényleg nincs értelme az ilyennek
unatkozott biztos