Nem értitek a lényeget!Ha elolvasod néhány szavas beszélgetésünket 1025-össel,az a lényeg:hogy a baloldali váltó nem gyári.Délután még jövök,ha érdekel majd elmondom
Várjatok még össze kell szoknunk.Ez volt kb a 4. kerülés,amit csináltam az ekével,még egyáltalán nem megy jól,csak fel akartam tenni valamit róla.Ez a föld tavaly forgó után csak tárcsázva volt búza alá + a téli sok csapadék + Medárdkori csapadék + egy hónapja nagy szárazság + nem tudtam lejjeb állítani a tárcsás csoroszlyát mert nem volt velem olyan kulcs,de szerettem volna kiróbálni,mert nem volt elég tiszta a barázda,ezért leengedtem az ekét kb 10 cm-rel a valahai szántás alá,így a csoroszlya is belement,és tiszta is lett a barázda kb 5 méterig , ahol is a JD -nek úgy a hasára esett az erőlködés hogy behányt,minek következtében pánik szerű gyorsasággal olyat rántottam a váltón hátrafelé amilyet csak bírtam,mire lecsökkent a sebesség 7 km/ó -ra,minek következtében egy barázda maradt a két húzás között,amit láttatok.Majd még csinálok felvételt ősszel a nedvesebb földön,amikor jobban látszik h.hogy rendel az eke,és varhatóan a JD-nek is elmúlik a hányingere.
Nem megy az eke 1-gyik felöl mélyen azért van 1 kis barázda!!!
Ja és nálunk alapszabály hogy mikor az 1-ső kerék a barázdábba belamegy eke azonal enged!!!!
Amiket láttam kisebb ekéket,mind ezzel a 46w ekefejjel volt szerelve.Amikor szembe jön a traktor látszik h.a barázdában milyen jól elfér a 620-as első kerék,és még nem is volt sebesség csak 7 km/ó. Habár ennek jó a fordítása de talán kisebb géphez érdemes lenne keskenyebb dobású ekefejet is megnézni
helo!!
elől hátul ugyanolyan lapok vannak csak már van cserélve is csak az nem eredeti de a naggya az eredeti nem rég vettük a tárcsát ugy hogy annyit tok hogy a tárcsa sorok az egy román tárcsának az alapjai és a többi az egyedi gyártás
Válasz #2014. hozzászólásra
Hali!
Arról érdeklődnék hogy a tárcsádon a hátsó soron milyen lapok vannak?Gyáriak vagy csipkézettek-e,nekem a nehéztárcsámon hátul sima lapok vannak,azokat akarom kicsipkéztetni csak nem tudom milyenre csináltassam.
9084 hozzászólás
Válasz #2058. hozzászólásra
Nem értitek a lényeget!Ha elolvasod néhány szavas beszélgetésünket 1025-össel,az a lényeg:hogy a baloldali váltó nem gyári.Délután még jövök,ha érdekel majd elmondom
Válasz #2047. hozzászólásra
Komoly a szerelvény, gratula!
Mennyivel mentél a videón?
Várjatok még össze kell szoknunk.Ez volt kb a 4. kerülés,amit csináltam az ekével,még egyáltalán nem megy jól,csak fel akartam tenni valamit róla.Ez a föld tavaly forgó után csak tárcsázva volt búza alá + a téli sok csapadék + Medárdkori csapadék + egy hónapja nagy szárazság + nem tudtam lejjeb állítani a tárcsás csoroszlyát mert nem volt velem olyan kulcs,de szerettem volna kiróbálni,mert nem volt elég tiszta a barázda,ezért leengedtem az ekét kb 10 cm-rel a valahai szántás alá,így a csoroszlya is belement,és tiszta is lett a barázda kb 5 méterig , ahol is a JD -nek úgy a hasára esett az erőlködés hogy behányt,minek következtében pánik szerű gyorsasággal olyat rántottam a váltón hátrafelé amilyet csak bírtam,mire lecsökkent a sebesség 7 km/ó -ra,minek következtében egy barázda maradt a két húzás között,amit láttatok.Majd még csinálok felvételt ősszel a nedvesebb földön,amikor jobban látszik h.hogy rendel az eke,és varhatóan a JD-nek is elmúlik a hányingere.
Nem megy az eke 1-gyik felöl mélyen azért van 1 kis barázda!!!
Ja és nálunk alapszabály hogy mikor az 1-ső kerék a barázdábba belamegy eke azonal enged!!!!
Válasz #2054. hozzászólásra
Kilopom a szádból a szót.
Neked mondaniválót nem hagyhatok!!!!! :-)))))))
Válasz #2053. hozzászólásra
Na igen,számbol vetted ki a szót
Válasz #2050. hozzászólásra
Csatlakozásnál nincs ott vlm. biszbasz??????
Úgy látom ott sem esett sok eső szántás előtt! Mi alá szántottál?
Nekem kverneland van a 160Le után 4fejes.
Amiket láttam kisebb ekéket,mind ezzel a 46w ekefejjel volt szerelve.Amikor szembe jön a traktor látszik h.a barázdában milyen jól elfér a 620-as első kerék,és még nem is volt sebesség csak 7 km/ó. Habár ennek jó a fordítása de talán kisebb géphez érdemes lenne keskenyebb dobású ekefejet is megnézni
Válasz #2048. hozzászólásra
5+fa
Válasz #2047. hozzászólásra
Ez szép.Az eke is,meg a szántás is.Milyen árban van egy ilyen eke?
Válasz #2043. hozzászólásra
mindenki huzódjon jönnek a ződek
Azoknak nincs szükségük arra, h. bizonyítgassanak meg mutogassanak.
Azok már bizonyítottak.
ÍGY VAN - E EZ JD-S TESVÍREIM????????????????
Válasz #2043. hozzászólásra
Hát igen,a JD-sek megmutathatják mit tudnak.
Válasz #2041. hozzászólásra
Ujuj ajaj nagy a baj!!! Ez nem dzsondír?!! Mingyá jönnek a ződek és mindenki meghal a többiek meg megsebesülnek!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4dKmgHNRxbo&NR=1
Válasz #2039. hozzászólásra
6 de lehet még tuningolni,ez próbaszántás volt.Amúgy ez nem JD .:)
Válasz #2035. hozzászólásra
Mennyivel mész itte????
5, ????
Jól látom?
Megeszi a fejedet így nem?
Válasz #2036. hozzászólásra
Azért nemegésszen bagóért,tegnap néztem a kifüggesztést,a 40 AK földek 19-25000/ak.(csak lehet találni bagóért is 25 AK-at)
Válasz #2036. hozzászólásra
Igen,de 140 ha-hoz már kevés volt az 1 82-es mtz.Nem úgy vagyunk,mint egyesek,akik 16 ha-ra landinin agyalnak az mtz mellé.
Válasz #2035. hozzászólásra
jólaci !! nem Te írtad egyszer, hogy bagóért mennek felétek a földek ??? 10-15e/ak ???? Én egy gépet nem vettem volna a helyedben, csak földet !!!!!!!
Válasz #2033. hozzászólásra
Ezeket se lopják el az eszükért!:-)))
Na ez király kategória.
Válasz #2030. hozzászólásra
Nem szoktam, csak bérmunkába :DD
Válasz #2029. hozzászólásra
Gratulálok a videókhoz!
Válasz #2028. hozzászólásra
Akkor kukorica kultivátorozás közben főleg ne nézz hátra!
Válasz #2028. hozzászólásra
Igaz nem mindig ott megy ahol én akarom.
Válasz #2027. hozzászólásra
Tsak mert rámentél az előző fogásra, én is mindig ezt csinálom ha hátrafele nézek :DD
Válasz #2026. hozzászólásra
Jó oké értem csak előre.
Válasz #2023. hozzászólásra
Imi nézzél előre tárcsázás közbe :D
Válasz #2024. hozzászólásra
A sárkaparó, és a tárcsa közzé.
Válasz #2020. hozzászólásra
az mit jelent hogy beszedi a kukorica szárat ??? feltekeri a tárcsaközé ?? akkor is ha van sárkaparo ??
Válasz #2021. hozzászólásra
Ahogy látom itt a fórumon is uborka szezon van , (( de gondolom nem azért mert a fórumozók elmentek uborkát szedni :-)))))
Válasz #2017. hozzászólásra
Ezek szovjet lapok. Ragadósabb talajon katasztrofálisan szedi be a kukoricaszárat.
ja tehát nincsen csipkéztetve hanem alpbol ilyen
helo!!
elől hátul ugyanolyan lapok vannak csak már van cserélve is csak az nem eredeti de a naggya az eredeti nem rég vettük a tárcsát ugy hogy annyit tok hogy a tárcsa sorok az egy román tárcsának az alapjai és a többi az egyedi gyártás
Válasz #2014. hozzászólásra
Hali!
Arról érdeklődnék hogy a tárcsádon a hátsó soron milyen lapok vannak?Gyáriak vagy csipkézettek-e,nekem a nehéztárcsámon hátul sima lapok vannak,azokat akarom kicsipkéztetni csak nem tudom milyenre csináltassam.
Ittvan
http://www.indavideo.hu/video/Vladimirac_T25
Ezt a videót még tavasszal csináltam!T25 vetéselökészitővel.
az első tárcsázás nagytárcsával meg a new hollandal
Na most már hátha jó!
Válasz #2007. hozzászólásra
windos movie maker start programokba és egyszerű is
Válasz #2010. hozzászólásra
:-))))
Válasz #2008. hozzászólásra
Túl soxor írtad le mélben h. .unci.
.unci .unci ........
Bakker nekem se írja ki!!!!!!!!!!!!!!!!!