Azt meg kellene nézni hogy mennyi volt a súly ára de nem olcsó. 10520000 ft volt 232 es euron. Ha nem lett volna front hidraulika akkor 1.2 millióval olcsóbb lett volna
1850 és 1950 es fordulat között használjuk munka közben, potkocsinál viszont van amikor 2000 felett is pereg. Járatásnál nem nagy különbség volt könnyebb munkát végzett kombinátorozott azt is 1900 es fordulat között. Fogyasztás tárcsánál olyan 8-10 l
Tapasztalat: Mielött megvettük két traktoron gondolkoztunk. MF és JD. Árba sikerült lealkudni szinte pár forint volt köztük a különbség. A végén a JD nyert. Nagyobb a súly pótsúlyozva 50 q, na meg a nagy gép is JD igy olaj meg szerviz szempontjából is ez volt a jónak tűnő döntés.A garancia 3 év ez is fontos szempont volt. A szervizesekkel jó a kapcsolat ez a szerviznél nem mindegy :-) (szereléssel eltöltött idő) Felszereltség: Pover quad plusz váltó, front tlt (540), front kardán, super delux ülés (iszonyat kényelmes), 1+2 körös légfék. Eddig 500 üzemóra van benne hiba egy jeladó, illetve az adagolónál egy tömítésnél volt egy kis gázolaj párálás garanciában cseréltélk. Munkagépei: 3.3 m-es kombinátor, tárcsa, IH 6200 as vetőgép, 3 fejes ágyeke és egy Jympa 3 késes lazító nagyon jól dolgozik vele.
Hát sajnos nem volt megfelelő, a talaj amikor vetettük, 2 sor tárcsa igy nagyon szar volt az állomány, igy visszagondolva akkor kellett volna megszántani de hát jó pap is holtig tanul. Egy biztos ilyen hibát nem követünk el mégegyszer. Igy megy bele árpa azt késsz jobb nincs
9084 hozzászólás
Válasz #662. hozzászólásra
miért???
Válasz #663. hozzászólásra
Nem vagyok a híve
Mentem mtzt szerelni
mert?
Válasz #661. hozzászólásra
Kizárt
Válasz #657. hozzászólásra
De az az alap váltóval van az 650 ezres plussz tétel volt azt hiszem
Válasz #658. hozzászólásra
Kerekek feltöltése?
Válasz #656. hozzászólásra
Talaja válogatja.
Válasz #650. hozzászólásra
Mi is pontazért vettük rá a súlyt igy már jól viszi az ekét is, de annélkül szerintem is sovány lenne
Válasz #654. hozzászólásra
Mienk mezei 241 volt 9,4 M
Válasz #653. hozzászólásra
Az azért durva 3 al. Mi egy 12 tonnásat akarunk utánna egyszer majd csak összejön
Válasz #652. hozzászólásra
hektár
Válasz #650. hozzászólásra
Azt meg kellene nézni hogy mennyi volt a súly ára de nem olcsó. 10520000 ft volt 232 es euron. Ha nem lett volna front hidraulika akkor 1.2 millióval olcsóbb lett volna
Válasz #648. hozzászólásra
Én láttam 3 db kocsival kuki aratáskor egyet. Minden indulásnál felkapta az elejét.
Válasz #649. hozzászólásra
per heki v. óra?
Válasz #648. hozzászólásra
MBP 6.5 t de kicsi neki de sajna nincs nagyobra pénz
Válasz #647. hozzászólásra
Kat. szerin 3700 + súly a miénk így 40 q. Szántásnál kicsit karcsú. Mennyi volt? A súlyok mit érnek?
Válasz #646. hozzászólásra
1850 és 1950 es fordulat között használjuk munka közben, potkocsinál viszont van amikor 2000 felett is pereg. Járatásnál nem nagy különbség volt könnyebb munkát végzett kombinátorozott azt is 1900 es fordulat között. Fogyasztás tárcsánál olyan 8-10 l
Válasz #645. hozzászólásra
és szokott pótot húzni???
ha igen mekkorát???
Válasz #644. hozzászólásra
Alapból 44 q de mi kértünk rá pótsúlyt hátsó kerékre és előrre is
Válasz #642. hozzászólásra
Milyen fordulaton használtátok az első 100 órában? Mit fogyaszt?
Válasz #643. hozzászólásra
83+ 5 szállítási
Válasz #640. hozzászólásra
Köszi! 50 q nem sok az?
Válasz #642. hozzászólásra
aranyos a drágaság:)))))
mennyi lóerős is??
Válasz #641. hozzászólásra
Igen olyan 5720 as
Válasz #640. hozzászólásra
olyan amilyen a képen van a JD???
Válasz #639. hozzászólásra
Tapasztalat: Mielött megvettük két traktoron gondolkoztunk. MF és JD. Árba sikerült lealkudni szinte pár forint volt köztük a különbség. A végén a JD nyert. Nagyobb a súly pótsúlyozva 50 q, na meg a nagy gép is JD igy olaj meg szerviz szempontjából is ez volt a jónak tűnő döntés.A garancia 3 év ez is fontos szempont volt. A szervizesekkel jó a kapcsolat ez a szerviznél nem mindegy :-) (szereléssel eltöltött idő) Felszereltség: Pover quad plusz váltó, front tlt (540), front kardán, super delux ülés (iszonyat kényelmes), 1+2 körös légfék. Eddig 500 üzemóra van benne hiba egy jeladó, illetve az adagolónál egy tömítésnél volt egy kis gázolaj párálás garanciában cseréltélk. Munkagépei: 3.3 m-es kombinátor, tárcsa, IH 6200 as vetőgép, 3 fejes ágyeke és egy Jympa 3 késes lazító nagyon jól dolgozik vele.
Válasz #638. hozzászólásra
627
Válasz #637. hozzászólásra
Mit szeretnél tudni?????
Válasz #629. hozzászólásra
Arra is. Jöhet!
Válasz #635. hozzászólásra
MTZ-552-es belinkelt valamit az egyik hozzászólásában ami félbetörte az oldalt, az Ö hozzászólását toltam az oldal aljára ,hogy lássam mi volt utánna.
Válasz #634. hozzászólásra
Nem vagy valami bőbeszédű...
Válasz #631. hozzászólásra
Válasz #618. hozzászólásra
Ezzel a mélységgel nem nagy művészet, amit csinál.
Válasz #596. hozzászólásra
Azt hittem erről már leszoktál!
:-))))))))
Válasz #627. hozzászólásra
Ha a trakira gondolsz arról tudok írni mi azt vettünk bálázóba nem tudok segíteni az nincs
Válasz #626. hozzászólásra
most mennem kell, majd még kérdeznék, ha figyeled a fórumot megköszönöm. hali
Válasz #626. hozzászólásra
Mi a tapasztalat, üzemóra, stb? Mi most vettünk 1 hónapja. Bálázó 582-es?
Válasz #624. hozzászólásra
Igen van egy ilyen most lessz 5 hónapos. A képen látható nem az még nem volt idő csinálni képet :-)
Válasz #623. hozzászólásra
Hát sajnos nem volt megfelelő, a talaj amikor vetettük, 2 sor tárcsa igy nagyon szar volt az állomány, igy visszagondolva akkor kellett volna megszántani de hát jó pap is holtig tanul. Egy biztos ilyen hibát nem követünk el mégegyszer. Igy megy bele árpa azt késsz jobb nincs
Válasz #622. hozzászólásra
Bocs, az avataron.
Válasz #622. hozzászólásra
Ki kellett szántani? Miért?
Válasz #621. hozzászólásra
Nem csak pont szomszédos a föld és akkor "gyakoroltak" (szántottak) amikor mi is szántottuk ki a gyönyörű repcénket 66 ha :-(
Válasz #614. hozzászólásra
Hali! A Te gépeid?
Válasz #613. hozzászólásra
Köszi, már nem szántok! Váltottam.
Válasz #617. hozzászólásra
Még jó h. ezen nem vok. rajta huhhhh!
De az öregfater igen.
Ő a traktoros.
Válasz #614. hozzászólásra
Jó, h. válaszoltál.
Meg voltam róla győződve mármár, h. Te is a: Lexarom Paldoot - klánból vagy.
Kösz.
Barackot egyetek emberek! :-)))))
Válasz #607. hozzászólásra
Szakiskola diákjai. Gyakorlat címén megcsináltatja az iskola velük a saját földeket, nem rossz üzlet. Mondjuk többet pihentek mint mentek :-)