Fórum
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Rövidtárcsák új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mezőgazdasági traktorgumi új
- EB7 - EB8 Pótkocsi új
- Napraforgó-termesztés új
- Zetor 3011 traktor szerelés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
Cikkajánló

Európa-szerte hatalmas a felháborodás a KAP-reform miatt, az EU biztos szerint nem csökkennek a források
Tüntetések, heves bírálatok és sok bizonytalanság: így reagált Európa a...
Hirdetés

1427 hozzászólás
Mutassatok már egy zöld rendszámot hogy néz ki
Válasz #275. hozzászólásra
Csak elvittük a gépkönyvet és kész. Utána már csak a rendszámért kelett menni. Azóta nem tudom mennyit szigorítottak rajta de hála istennek hogy akkor meglett 
Jah hát mi nem okmányirodába csináltattuk
Valamikor megoldottad másolt gépkönyvel,de most csak eredetit fogad el,és keresi benne azt ami egy 30 éves gépnek esetleg a számláján lehetett.Én is vettem egy CD-thogy kimásoljam de azt nem fogadják el.Persze mondták nekem is hogy írjam be az adatokat,de se bélyegző se aláírás,lehet hogy még megbüntetne hamisításért.Nekem aztmondták az okmányirodán hogy nem tudják beazonosítani.Mondom ember,rajta van az adásvételin,meg nézz ki az ablakon,itt áll, ez nem vízi bicikli.Akkor sem megoldható!
Én erdészeti kiközelitőnek gondolnám
Válasz #271. hozzászólásra Rákattintasz 264 zöld sorra és belátod,hogy pótkocsira nem lehet kérni zöld rendszámot!
Válasz #268. hozzászólásra

Egyedi-ként nem egyszerűbb lenne? Vagy az nagyon drága? Nézd meg valahol hogy van-e olyasmi kategóra mert ha van akkor van rá esély
Válasz #268. hozzászólásra

Egyedi-ként nem egyszerűbb lenne? Vagy az nagyon drága? Nézd meg valahol hogy van-e olyasmi kategóra mert ha van akkor van rá esély
Válasz #268. hozzászólásra Semmi esély!
Üdv mindenkinek.
Nincs alvázszám.Nem én alakitottam átt,igy vásároltam kb 9 éve.Esetleges esélyek?
Egy átalakitott pótkocsit szeretnék levizsgáztatni zöld rendszámosra ,van -e rá esély
Az enyémen zöld rendszám van

nem én vagyok a képen egy politikus
Köszönöm.Megnézem.
Válasz #262. hozzászólásra

Most nem vagyok benne annyire de szerintem benne kell hogy legyen a kategóriába.
Még egy link.:
http://www.nyilvantarto.hu/hu/gepjarmu_forgalomba_helyezes_lassu
Üdv , javaslom hogy ide írj, mindent tudnak és amire azt mondják az úgy van azt az Okmány Iroda is elfogadja.
http://www.nyilvantarto.hu/hu/elerhetosegek
Üdv.Szerinted a t16m.eszközhordozó jogosult a Zöld rendszámra.Minden adatnak megfelel.Szerintem.Egy okmányirodába csipöből vágták,hogy nem.Szeretnék pontosan utánna nézni.
Válasz #260. hozzászólásra

Jah és a gépkönyvön kívül egy adásvételink volt.
Válasz #259. hozzászólásra

Na hát én ezt megoldottam netről leszedtem egy gépkönyvet a gépről az ilyen adatokat hogy alvázszám motorszám stb beírtam. Simán szövegszerkesztőbe megcsinálod elejére egy képet raksz meg mettől meddig gyártották oszt doszt. Nem egyet csináltam kb fél éve Lajosmizsén is vizsgáztattak egy trakit. Csak pl a miénk homlokrakodósan van vizsgáztatva így olyan képet raktam be. Nekünk egy Nagykőrösi figura csinálta szerintem még a mai napig is csinálja.
Most olyan szigorúak hogy nem kapsz semmit valószínűleg! Gépkönyv törzskönyv,ha ez nincs,műszaki adatlap, amit a KPM ad ki!Én a meglévőt nem tudom átíratni a másik kombájn ra,mivel nincs gépkönyve,amibe benne lenne az alváz-motor szám.
Válasz #257. hozzászólásra

Persze minden megoldható. Csak az a bibije a dolognak hogy a környékünkün a rendőrök az összes níváról meg terepjáróról leszedték összesen 1 níváról tudok ami ma is zöldrendszámmal szaladgál. Amúgy a mi trakinkon is zöldrendszám van ez kb 2-3 éve 70e Ft. volt. Sehova nem kellett vinni. Homlokrakodósként van igényelve rá de csak a homlokrakodó tratója van meg. Jah és így pótkocsit se lehetne húzni igaz idáig szerencsére még senki nem szólt érte.
Sziasztok!
Szeretném kérdezni
Hogy volna nekem egy parancsnoki uazom papírok nélkül
Lehet e rá tiszerintetek rakni rá zöldrendszámot?
Várom a válaszokat elöre is köszi
Ha lehet kb mibe fájna nekem
Válasz #221. hozzászólásra

Tiszteletem az uraknak . Érdeklődnék hogy meg kaphatnám-e a pííízes emberke számát mert nagy mágus lehet zöldrendszám ügyben . Rám férne a segítség köszönöm!
Válasz #254. hozzászólásra

Szunnyadjál jóóól! Meg szépeket is álmodjál!
Válasz #253. hozzászólásra

Na akkor jóccakát mentem szunnyadni.
Válasz #250. hozzászólásra
Ez az idei idő,hogy nem vagyok kész,lehet hogy az az oka.
Válasz #251. hozzászólásra

Igazad van. Van itt már minden.
Válasz #248. hozzászólásra
a topikot, mondjuk ennek nem is árt, sokszor leírtam én is / mivel van zöld rendszámom/ hogy lehet elintézni, másnap újra kérdezték, de tudod ha kérdeznek én felelek,csak nem értem az érthetetlenséget.
Szét
Válasz #247. hozzászólásra

Visszább kell venni a hajtásból itt van a tél ,,,,telelni kell.
Válasz #244. hozzászólásra

Később meg egyre jobban hasonlít a papra.
Válasz #247. hozzászólásra

Nekünk még fent van. Még 33 ha szedetlen.
Válasz #243. hozzászólásra
Nem végeztem de tegnap előtt leraktam az asztalt.
Hajnalban kelek, este, beszunnyadok.
Válasz #242. hozzászólásra

Hihi...mindjárt gondoltam!!!
Válasz #243. hozzászólásra

Biztos akkor is talál valami jobb elfoglaltságot.
Válasz #240. hozzászólásra

Mifelénk is volt már olyan is,hogy némék gyerek még az ötödik szomszédra is hasonlított.de az idős asszonyok meg csak azt hajtják "tiszta apja"
Válasz #239. hozzászólásra
Vajon.Tán még mindig kombányol?
Nappal alszik ,mit csinál éjszaka??????
Válasz #238. hozzászólásra

Na ez a mondás járja felénk is,De az ügyesebbje mint pl Én is ,,,nem ezt vallom .
Válasz #240. hozzászólásra

Persze, ez hülyeség.
De az én párom nagyon büszke volt, mikor megszületett a legkisebb, s eldicsekedett , hogy ő úgy járt, mint a szegény ember. Kérdezték tőle a kollegák, hogy miért, hogy járt? Erre azt mondta:annak is volt három fia, most neki is.
Válasz #238. hozzászólásra

Felénk is, csak vannak még meglepetések.
Válasz #237. hozzászólásra
Néha napközben be nézek, az utóbbi időben sokszor bealudtam.
Válasz #236. hozzászólásra

Mifelénk az a mondás járja, hogy egy ember egy asszonynak csak egyfélét.
Meg aztán hoznak ezek már lyányt a házhoz. Néha többet is, mint kéne.
Válasz #232. hozzászólásra
Már hiányoltam Sanyi úr.
Válasz #231. hozzászólásra
És majd reggel

Akkor most már elmondhatom ,hogy kellet volna jányt össze hozni ,tapasztalat:Azon a bizonyos éccakán az ember társamnak elkellet volna tátani a száját de Ő biztos össze szorított fogakkal vett részt a dologban.DE még nem késő helyre hozni.Kezeket a paplan alá!!!!!!!!!
Válasz #233. hozzászólásra

Köszi az együttérzést!
Válasz #232. hozzászólásra

Gondolod???
Néha nem bánnám.
Válasz #230. hozzászólásra

Szegéééééény
Válasz #230. hozzászólásra

A tenyerükön hordanak.
Válasz #229. hozzászólásra

...valahogy így van még mosásnál is...négy gatya, egy bugyi....bocsiiiiiiiiiii!!!
Válasz #229. hozzászólásra

Ne is mondd!
Teljes elnyomásban senyvedek.
Válasz #228. hozzászólásra

Akkor nagy a férfi uralom a háznál...
Válasz #227. hozzászólásra

Meg újabban már a lányok.

Sok az irigy ember.
Persze, inkább száz irigy, mint egy sajnálkozó.
Köszönöm!
A gépész stimm. A mérnök elmaradt. Tanulni nemigazán szeretett, pedig jó feje van. Mg-i gépész lett. A gépek a mindene!
A legnagyobbik mérnök, Debrecenben az Agráregyetemen végzett. A kicsi meg most jár oda. Neki meg az állatok a mindene - a barátnője után.