Gázolaj árak 603 Ft Benzin árak 604 Ft EUR 388.05 Ft USD 356.13 Ft CHF 391.85 Ft GBP 452.28 Ft

Fórum

Becenév: Elektromos kerítések
Csatlakozott: 2012-10-05 14:39:32
Utolsó belépés: 2024-05-05 10:35:49
Fórum hozzászólás: 18

A felhasználó hirdetései

11 éve hirdető
2024. május 5. 10:38 Bérmunka Csongrád-Csanád, Szentes
Elektromos kerítés-vagyonvédelmi célú telepítése országosan ! Riasztók-kamerák, riasztó és kamera rendszerek, energiatakarékos LED világítás...
11 éve hirdető
2024. május 5. 10:38 Bérmunka Csongrád-Csanád, Szentes
Nagy kiterjedésű területek-telephelyek speciális vagyonvédelmi rendszerének kiépítése! Kül és belterületi ingatlanok, udvarok, géptárolók,...
420.000 Ft
11 éve hirdető
2024. május 5. 10:37 Bérmunka Csongrád-Csanád, Szentes
Villanypásztor GSM riasztó kétzónás szett, dupla transzformátorral szerelt (kettő az egyben) prémium kategóriás villanypásztorral, komplett...
320.000 Ft
11 éve hirdető
2024. május 5. 10:36 Csongrád-Csanád, Szentes
Villanypásztor GSM riasztó szett prémium kategóriás villanypásztorral, komplett fémdobozba szerelve szabotázsvédelemmel. Használható...

Fórumhozzászólásai

Előzmény: Géza15 #545 hozzászólásaA nyuszit egy ilyen villanypásztor tudja megállítani, amit nem fogsz megcsinálni mert költséges és macerás a gyomok irtása a szántóföldi kultúránál.
( egyébként egy profi nyúltenyésztő karámjánál remekül bevált és évek óta működik + drótkerítéssel kiegészítve )

Előzmény: endypapa_20120 #466 hozzászólása110 Ft jelenleg, amíg a forint nem dől be jobban.

A villanypásztor szigetelők gyártásához használt anyagok nem tökéletes szigetelők, de az anyaguk minőségében szigetelő képességükben nagy eltéréseket lehet tapasztalni.

A felületükkel érintkező vezetőszálra kapcsolt nagyfeszültségű áram okozta villamos tér hatására igen kicsi, de észlelhető áram folyik át a szigetelőn vagy felületükön úgynevezett kúszó áram folyhat, ennek fő oka a szigetelő felületén lerakódó koszréteg vagy a rajta lévő nedvesség.

A szigetelőnek nemcsak az átütés lehetőségét (az átütési feszültség az a feszültség, aminél a szigetelő anyaga vezetővé válik ) hanem a szigetelés felületén kialakuló zárlatot, kúszóáram kialakulását (az az áram, amely egymáshoz képest feszültség alatt álló, vezetőképes részek között szigetelőanyag felületén alakul ki) is meg kell akadályozni. Nedvesség és por lerakódása a szigetelőfelületre a kúszóút hosszát és ezzel a kúszószilárdságot csökkentheti.
A kúszóút hosszát a szigetelők felületén kialakított bordák, hornyok közbeiktatásával lehet növelni, minél több és nagyobb bordát (vizort) találunk egy szigetelőn akkor annak szigetelőképessége egyre jobb a felületére lerakódó nedvességgel és porral szemben.
Természetesen a szigetelőképesség egy szigetelő árába is megmutatkozik, ami szemmel látható megoldásokat jelent.
Általában szigetelők 10-15 kV közötti feszültség impulzusokra méretezik ezért is van az, hogy a villanypásztor gyártók jórészt 9-10 kV kimenő feszültségű készülékeket gyártanak.

A maszek szabványtalan villanypásztorokban ez az érték akár 20 kV feletti impulzust is jelenthet, nem csoda hogy a legtöbb szigetelő átvezetési probléma ezek használata esetén jelentkezik. Nyilván szimpatikusnak látszó valami, ha egy villanypásztor 1 cm ívet képes húzni, abba viszont belesem gondolnak a felhasználók, hogy ennek a nagy feszültség okozta villamos tér, jórészt a környezete „szennyezésére” megy el és nem a karám hatékonyságát növeli, ami ugye a legfontosabb lenne az egész „történetben”, nem beszélve a sok „hazavágott” átütött szigetelőre.

Ezek az olcsóbb kategóriát képviselő, gyengébb minőségű szigetelőkre jellemző áthúzási problémák, szinte teljes mértékben kizárhatók műanyag huzaltartó konzolok használatával, ugyanis nincs feszültség áthúzás a szigetelő és a tartó között, mivel a tartó önmagában is szigetelő képes.

Előzmény: máris szomszéd #441 hozzászólása54.660 Ft ez a felsorolt anyagok jelenlegi ára.

Előzmény: .Richard. #442 hozzászólásaAmit a képeken láttál azok 200 cm magas 16 huzalsoros önállóan telepített elektromos biztonsági kerítések, amit terület, bírtok védelem céljára használ a tulajdonosa elsősorban 2 láb ellen ere a funkcióra tökéletesen bevált a rendszer, riasztás hang fény jelzés + telefonra és van ami távfelügyeletbe is be van kötve.

Valószínű, hogy nem figyelted a nyílt területen található kerítésen lévő jelzőszalagokat és a kalkulációban is szerepel + 2 sor jelzőszalag.

A fémhuzalokat egy rohanó vad nem látja szinte 100 % , hogy előbb vagy utóbb belefog rohanni egy őz vagy egy szarvas, ebben egyetértünk és szerintem is ez a fajta (jelzőszalag nélküli) kivitelezési forma veszélyes lehet. Rohanó vadak esetében azt tapasztaltam, hogy ha 200 cm magasan legalább 3 sor megfelelő színű jelzőszalag van kifeszítve, akkor abba a kerítésbe nem fog sem az őz sem a szarvas belefutni, még ha rendszeresen vonulnak a közelben akkor sem. Van olyan rendszer ami kb.10 éve funkcionál ilyen helyen és semmi gond. (Jelző szalag nélkül egyébként nem építünk problémás helyeken ilyen fajta kerítést). Sajnos rengeteg olyan fémhuzalos kerítést, vagy vékony vadhálós kerítést lehet látni az országban amire semmiféle jelző szalag nincs feszítve ezek kivétel nélkül veszély forrás lehet a rohanó vadak számára. Egyébként a villanypásztorra telepített GSM riasztó azonnal jelzi a huzalszakadást csak a gazdán múlik, hogy intézkedik-e vagy nem.

Egyébként meg a pénzét arra a megoldásra költi a gazda amit jónak lát, hogy ez elektromos kerítés lesz vagy vadhálós vagy mind kettő egyszerre kitudja, egy biztos egyre többet kell szánni, költeni, területünk, birtokunk értékeink védelemre .

Előzmény: endypapa_20120 #438 hozzászólásaÜdv. Megnézném azt a kalkulációdat ami alapján „ítéletet” hoztál hogy drága.
Segítek a számolásban, nézzünk meg egy 100 m hosszú, 150 cm magas ( föld feletti magasság), 8 huzalsoros, 2 sor jelzőszalaggal szerelt villanypásztor kerítés anyagszükségletét, ahol a huzaltartó konzolok egymáshoz képesti távolsága 6 m, a két végponton fém, feszítő tartóval.
Kell: 17 db EKT huzaltartó 1500 Ft / db. (erre már nem kell szigetelőt szerelni)
+ kell > 2 db fém feszítő tartó 8db szigetelővel szerelve, 800 m fémhuzal, 8 db rugós huzalfeszítő fém racsnival, 24 db huzalkötő idom, 200 m színes jelzőszalag (vadaknak)

Ezek ára összesen : 54.660 Ft ez sok ?

A 100 m villanypásztor kerítés telepítési ideje a fenti műszaki tartalommal.
Föld fúrás 17 db 50 mm furat + EKT tartó konzol lyukba történő rögzítése 17 x 15 perc = 4 h 15 p. a többi szerelése kb 2 h tehát kb 6-7 h időráfordítással építettél egymagad 100 m villanypásztor kerítést ami megállítja a vadakat, esztétikus és megbízható működést eredményez, továbbá ennek a kerítésnek a működését egyszerűen lehet ellenőrizni és ellátni riasztás védelemmel, 3 m tartó konzol távolsággal akár területvédelmi célokra is használható.

Ennél már csak az olcsóbb ami ingyen van !

Az aljnövényzetet sajnos irtani kell, mint minden villanypásztor kerítésnél ha azt akarod hogy megfelelően, hatékonyan működjön.Előzmény: Büresz #388 hozzászólásaÜdv! Villanypásztor szeretnék építeni és érdeklődnék aki abban tudna segíteni hogy lehet a legolcsóbban megvenni az alkatrészeket hozzá a karó kivételével, aki körbejárta a dolgot már. Köszönöm
-----------------

Ezt javaslom 8-10 éve telepítjük biztonsági kerítésekhez és csak jót tudok mondani róla. Olcsó, megbízható, egyszerűen és gyorsan telepíthető két feszítő tartó közé, nincs feszültség áthúzás. - EKT huzaltartó konzolok, villanypásztor kerítéshez is, földbe rögzíthető változat 50 + 150 cm magas, maximum 10 huzalsorhoz, variálható 15-30-45 cm huzalsor távolsággal, 1500 Ft/db, 5 - 6 méterenként 1 db, 5/4 Col Vastag falú UV álló műanyag, 50 mm furat a földbe, beledugod körbe taposod és kész + fémhuzal megfeszítve jelző szalaggal.
Szigetelő sem kell rá, a drótot a furatba lehet fűzni vagy hulladék drótból lehet hajlítani egy sasszeg szerű rögzítőt és azzal is lehet a drótot lefogatni. Villanypásztornak meg használd a 2 x 4,5 Joule kimenő energiájú prémium kategóriás készülékünket akár riasztóval is 120 e Ft.
Ezért az összegért kapsz 9 Joule kimenő energiát még 11 Volton is ( nem a tárolt vagy a töltési energiáról van szó !)

Itt tájékozódhatsz, folyamatosan bővülő információk az Elektromos kerítés Technika honlapon.

https://www.elektromoskeritesek.hu/4-2/okos-dupla-transzformatoros-villanypasztor-akkumulatoros-es-230-12-volt-halozati-uzemre/

Jó munkát a kerítésedhez. Üdv.

Ne csak nézzed lássad is éjszaka is színesben, mint nappal.

Egyszerű a recept, végy egy nagy látószögű kamerát (90- 103° ) a lencse fényáteresztő képessége F1 vagy kisebb a leképező eszköz fényérzékenysége 0,0005 lux. esetleg 0,005 lux legyen. Világítsd be a területet egy 100-200 W 120° sugárzási szögű, közép fehér fényű reflektorral és tökéletesen látni fog mindent színesben akár 1 hektár területen is.
Amikor éjszaka negyed vagy fél hold világít a reflektor sem kell. Belsőtérben pl. egy csarnokban 5-10 W fehér fény is elegendő.
( Ködben szakadó hóesésben éjszaka ez a kamera sem képes csodákra, de tavasz, nyár, őszi időszakra egy kiváló megoldást jelent nagy területek megfigyelésére is)
A rögzítőd meg azt rögzít amit a kamerád lát.
Ilyen kamerát Full HD felbontással kb 40 e Ft-ért megkapsz, 5-Mp felbontással meg kb 60-80 e Ft.


Kerítés kapukhoz, olcsó GSM riasztó, bekapcsolás kikapcsolás ingyenes telefon hívással. Riasztó jel SMS küldés és hívásformában történő továbbítására max 8 telefon számra + GSM SIM kártyával + elektromos kapuzár vezérlési lehetőséggel + 2db kültéri alumínium házas kapunyitás érzékelőkkel (bontási távolság 40 mm ) + ipari tápegységgel + 120 dB 6 tónusú szirénával + 2 db relé + bekapcsolás állapot visszajelző LED
A szett összeállítva felprogramozva 46.990

Egy új fórumot indítok, annak érdekében, hogy a gazdák is teljes mértékben tisztában legyenek abban, hogy mi a lényeges különbség az elektromos biztonsági kerítés és a villanypásztor kerítés közt, valamint abban - hogyan lehet telepíteni elektronikus riasztót pl villanypásztorra.
A mellékelt képek és leírások egyértelmű választ adnak a meghatározásokra. Szívesen válaszolok bármilyen feltett kérdésre pl. a terület védelemmel kapcsolatban, hogyan lehet hatékony védelmi rendszereket kialakítani stb. (Elektromos kerítések)
1-oldal figyeld a következőt

Előzmény: #8 hozzászólása


Professzionális energiaellátó
és GSM-telefonhívó riasztó szett
Használható > Villanypásztorhoz Elektromos vagyonvédelmi kerítéshez

Kiválóan alkalmas haszonállatokat tartó gazdaságokban, tanyákban, udvarokban, lovas farmokon kiépített villanypásztor rendszerek energia ellátására, azok vészjelző és riasztó funkcióival történő átalakítására, kiegészítésére. A szett alkalmas a villanypásztor energiaellátó állapotának – működésének, helyi és távolról történő lekérdezésére, ellenőrzésére, annak ki-be kapcsolására, huzalszakadások-huzalátvágások, zárlatok, tápfeszültség kimaradás, illetéktelen beavatkozások okozta problémák jelzésére, szirénák-hang fényjelzők azonnali indítására, feldolgozza a rezgés, mozgás, nyitás, stb. érzékelők tűzjelzők jelzéseit. Képes a hiba és riasztó jelek küldésére, akár több telefonszámra történő GSM hálózaton keresztüli továbbítására. Univerzális alkalmazási lehetősége több egyéb kényelmi-vezérlés és jelzés funkció használatát is lehetővé teszi. A szett kiválóan alkalmas még elektromos vagyonvédelmi kerítések energia ellátására illetve teljes körű riasztófunkciókkal történő kiszolgálására, helyi és távoli ellenőrzésére-vezérlésére, ki-be kapcsolására. A készülék működik 220voltos hálózatról, szünetmentes tápegysége és beépített akkumulátora van.
A szett különböző variációkban rendelhető igény szerint összeállítva előkészítve, felprogramozva helyszíni beüzemeléssel. Zárható por és vízmentes változatban, napelemmel kiegészítve is kérhető.
Kérjen előzetes információt a 06-20 / 533-3030 telefon számon biztonsagtechnika@eurofil.hu
info@elektromoskeritesek.hu


Előzmény: #44 hozzászólásaProfesszionális energiaellátó
és riasztó szett
Használható > Villanypásztorhoz Elektromos vagyonvédelmi kerítéshez

Kiválóan alkalmas haszonállatokat tartó gazdaságokban, tanyákban, udvarokban, lovas farmokon kiépített villanypásztor rendszerek energia ellátására, azok vészjelző és riasztó funkcióival történő átalakítására, kiegészítésére. A szett alkalmas a villanypásztor energiaellátó állapotának – működésének, helyi és távolról történő lekérdezésére, ellenőrzésére, annak ki-be kapcsolására, huzalszakadások-huzalátvágások, zárlatok, tápfeszültség kimaradás, illetéktelen beavatkozások okozta problémák jelzésére, szirénák-hang fényjelzők azonnali indítására, feldolgozza a rezgés, mozgás, nyitás, stb. érzékelők tűzjelzők jelzéseit. Képes a hiba és riasztó jelek küldésére, akár több telefonszámra történő GSM hálózaton keresztüli továbbítására. Univerzális alkalmazási lehetősége több egyéb kényelmi-vezérlés és jelzés funkció használatát is lehetővé teszi. A szett kiválóan alkalmas még elektromos vagyonvédelmi kerítések energia ellátására illetve teljes körű riasztófunkciókkal történő kiszolgálására, helyi és távoli ellenőrzésére-vezérlésére, ki-be kapcsolására. A készülék működik 220voltos hálózatról, szünetmentes tápegysége és beépített akkumulátora van.
A szett különböző variációkban rendelhető igény szerint összeállítva előkészítve, felprogramozva helyszíni beüzemeléssel. Zárható por és vízmentes változatban, napelemmel kiegészítve is kérhető.
Kérjen előzetes információt a 06-20 / 533-3030 telefon számon biztonsagtechnika@eurofil.hu
info@elektromoskeritesek.hu

A vadkerítésre szükség van! komoly károkat háríthat el a gazdák részéről, ezt senki sem vitatja! azonban ha valaki elektromos vadkerítést építtet akkor legalább olyan rendszert építtessen amelyik a vadak számára is biztonságot jelent. A hatékony elektromos vadkerítésnek nem az a célja, hogy vadakat "gyilkoljon" hanem a vad számára egyfajta jelzéssel éljen- útterelő szerepet töltsön be. Gondold át ha te éhes lennél, éheznél akkor mire lennél képes egy kis kajáért ? Az állat csak az ösztöneit követi az élni akarás és semmi más. Szándékosan nem okoz kár az embernek azt legfeljebb egy másik ember teszi meg. A vadak elkerülik az olyan területeket amelyek a vad számára is látható és érzékelhető jelzéssel élnek. De egy futó vad belegabalyodik egy acél huzalokból kifeszített "valamibe" akkor az az állat szinte biztosan elpusztul, ez nem lehet célja senkinek.

Ez komoly ?!! van olyan felelőtlen ember az országban aki a rohanó vad számára szinte láthatatlan fém huzalokból mer építeni elektromos vadkerítést ? Na az ilyen felelőtlen és átgondolatlan "gyilkos" rendszerek okozzák a tömeges állat pusztulást ! Talán nem ártana ha állatbarát rendszereket építenének a magukat szakembernek nevező "szakemberek" ! Nézzék meg a képeket és gondolkodjanak el azon, mit szenvedhet egy ilyen hitvány rendszerbe gabalyodó szerencsétlen állat, életért küzdve- hosszú haláltusájában!

Előzmény: #44 hozzászólása


Keress balommal tudok ajánlani villanypásztor riasztót !
20/533-3030

Előzmény: #17 hozzászólásaAgrárgazdaságok, lovas farmok, állattartó telepek, kertészetek, tanyák, udvarok Stb. akár több hektáros területeinek SPECIÁLIS VÉDELMI ÉS RIASZTÓ RENDSZEREINEK kiépítése

Tisztelt Címzett !

A hagyományos vagyonvédelmi technikák telepítése mellet, nagy kiterjedésű területek speciális vagyonvédelmi rendszerének kiépítésével foglalkozom ! Az általam forgalmazott intelligens védelmi technika használata, garantálja a Nyugalmat a Maximális védelmet és a Tökéletes biztonságot. Hatékonyan alkalmazható a vagyon védelem minden területén, függetlenül a védendő terület nagyságától, elhelyezkedésétől, formájától és annak domborzati viszonyaitól. Kiválóan alkalmas, kül. és belterületi ingatlanok, lakások, udvarok, kertek, tanyák, mezőgazdasági és ipari területek-telephelyek, géptárolók, fóliagazdaságok, kertészetek, szivattyútelepek, erdők, haszonállat farmok, állattartó telepek hatékony vagyonvédelmi és biztonsági rendszereinek kiépítésére.
Szakítson a hagyományos vagyonvédelemmel !
Válassza területe védelmére az intelligens elektromos vagyonvédelmi kerítésrendszert, korunk legmagasabb biztonságtechnikai szintjét képviselő behatolást eltulajdonítást megelőző védelmi technológiáját! A nagyfeszültségű árammal sokkoló kerítés -érzékel -elriaszt-késleltet !
Használata engedélyezett ! Magyarország és az Európai unió területén telepített rendszerekben szerelt energiaellátók paramétereit az IEC 60335-2-76 (1997) szabvány módosított változata az EN 60335-2-76 (1999) Európai szabvány határozza meg. Továbbá a kerítés építésre és a bírtok védelemre vonatkozó szabályok egyes elemeit is figyelembe kell venni a tervezés során.
Keressen bizalommal az igényeihez és anyagi lehetőségeihez mért megoldások kialakítása érdekében. Elektromos kerítés rendszerek -Biztonsági kamerák - Riasztó rendszerek – Nap elemek - Energia takarékos kül és beltéri LED világítástechnika - Szünetmentes energia ellátók alkalmazása.
Tervezés - Kivitelezés –Értékesítés.
Tel: 20/533-3030 < e-mail: biztonsagtechnika@eurofil.hu
facebook.com/elektromos.keritesek facebook.com/elektromos.keritesElőzmény: #32 hozzászólásaElektromos vagyonvédelmi kerítés rendszer előnye - követelményei.

Otthonunk, családunk biztonsága , tulajdonunk védelme alapfeltétellé vált! A kerítést mint a területünk határait is jelző védelmi eszközt az emberiség, több száz éve használja. Az elektromos kerítések kezdetleges formában történő használata az 1900-as évek első felében indult el. Elsősorban katonai célokra használták. A törvényeink szerint a tulajdonost megilleti a birtokvédelem joga, az állam a védelem jogának egy részét viszont (mondván nem lehet mindenhol jelen) átengedi - tulajdona felett szabadon rendelkező polgárainak. Az ember vagyonát testi épségét minden támadással, behatolással szemben megvédheti, azonban területhatárait személyesen nem tudja védeni ezért van szükség védelmi eszközök. alkalmazására. A bűnözés mai realitása sajnos megköveteli, az elektronika csúcstermékei viszont lehetővé teszik számunkra, hogy már az ingatlanunk-területünk határain is alkalmazzunk profi védelmi és jelző eszközöket az egyre erőszakosabb élet és vagyonelleni bűncselekmények, betörések megakadályozása érdekében. Az intelligens elektromos vagyonvédelmi kerítés rendszer a jelenleg elérhető legmagasabb biztonságtechnikai szintet képviselő védelmi technológia, mechanikai és elektronikus védelem egyben . Az elektromos kerítés használatának célja elsősorban az, hogy az illetéktelent elrettentse a behatolási szándékától, megakadályozza vagy elhárítsa támadási kísérletét, továbbá a behatolás tényét akusztikus és vizuális módon, feltűnően jelezze környezetében vagy kommunikációs eszközökkel a jelzést továbbítsa a tulajdonos felé, esetleg videó technikai eszközök képrögzítők indítását lehetővé tegye.
Az elektromos vagyonvédelmi kerítésrendszerek használata egyre népszerűbb, működésének hatékonyságának sikere abban rejlik, hogy a kerítés huzalrendszerébe vezetett magas feszültségű impulzus áram az emberi testtel érintkezve azon áthaladva, komoly fájdalmat okoz, ez a fájdalom érzet épp elég arra, hogy meghátrálásra kényszerítse a behatolót. Az elektromos kerítés hatékonyan alkalmazható a vagyonvédelem minden területén, függetlenül a védendő terület nagyságától, elhelyezkedésétől, formájától és annak domborzati viszonyaitól - túlmutat a hagyományos riasztó eszközök hatékonyságán, kimagaslóan a legmagasabb biztonságérzést nyújtó zárt védelmi technológiát képviseli! Az elektromos kerítés távol tartja a nemkívánatos személyeket, állatokat és világosan jelzi, hogy hol a területünk határa. Azt a behatolót aki a feltűnően elhelyezett figyelmeztető tábla jelzései ellenére mégis próbálkozik, az elektromos kerítés „megbünteti” nagyfeszültségű áramütés formájában.

Az elektromos kerítés teljes egészében saját tulajdonú telkünk-függőleges határain belül szerelhető, használata csak és kizárólag ezen belül megengedett. Olyan megoldás alkalmazása szigorúan tilos amely a szomszédos más tulajdonát képező telek vagy közterület használatát veszélyeztetné ! Abban az esetben ha telkünk közterülettel vagy mástulajdonát képező ingatlan határvonalával találkozik az elektromos kerítést elkell választani egy 180 cm magas fizikai kerítéssel. Az elektromos kerítés azonban nemcsak területünk határain állhat, hanem létezik úgynevezett belső kerítés is, amely a telkünk területén található különböző rendeltetésű vagy használatú részeit épületeit védi, ilyen lehet például egy birtokon található terület rész, ebben az esetben már nem kötelező a fizikai kerítés használata. Ne felejtsük el azt
sem, hogy az elektromos kerítés házunk, ingatlanunk része, a tervezéskor kiválasztott anyagoknak azok formájának, megjelenésének színének illenie kell az adott kerítéshez, építményhez.. Vagyis a ház stílusához rendeltetési módjához, funkciójához illő technikai megoldást kell választanunk, nyilvánvaló hogy pl: egy luxus villa kerítéséhez más esetleg egyedi módon legyártott szigetelőtartó illik mint az ipari vagy agrikultúrában használt. Ne feledjük, hogy az elektromos kerítés energia ellátásához kizárólag olyan készülék használható, amely megfelel a vonatkozó szabvány által előírt speciális követelményeknek.. Kimeneti jellemzői olyanok, hogy - az impulzus frekvencia ne haladja meg az 1 Hz-et – standard terhelés 500 ohmos alkatrészében az impulzus időtartama ne haladja meg a 0,1 másodpercet – az impulzusonkénti energia a standard terhelés 500 ohmos alkatrészében ne haladja meg az 5 J értéket.- gondoskodni kell arról, hogy az egyik kimeneti kapocs földelő elektródára legyen kötve.
Nyugalom - Maximális védelem - Tökéletes biztonság
Csak ennyi amit garantál önnek az elektromos vagyonvédelmi kerítésrendszer
Telepítési információk 20/533-3030 Szentes Szabadság Tér.1 biztonsagtechnika@eurofil.hu
facebook.com/elektromos.keritesek facebook.com/elektromos.kerites

Használata engedélyezett ! Magyarország és az Európai unió területén telepített rendszerekben szerelt energiaellátók paramétereit az IEC 60335-2-76 (1997) szabvány módosított változata az EN 60335-2-76 (1999) Európai szabvány határozza meg.

Előzmény: #44 hozzászólása


Professzionális energiaellátó
és riasztó szett
Használható > Villanypásztorhoz Elektromos vagyonvédelmi kerítéshez

Kiválóan alkalmas haszonállatokat tartó gazdaságokban, tanyákban, udvarokban, lovas farmokon kiépített villanypásztor rendszerek energia ellátására, azok vészjelző és riasztó funkcióival történő átalakítására, kiegészítésére. A szett alkalmas a villanypásztor energiaellátó állapotának – működésének, helyi és távolról történő lekérdezésére, ellenőrzésére, annak ki-be kapcsolására, huzalszakadások-huzalátvágások, zárlatok, tápfeszültség kimaradás, illetéktelen beavatkozások okozta problémák jelzésére, szirénák-hang fényjelzők azonnali indítására, feldolgozza a rezgés, mozgás, nyitás, stb. érzékelők tűzjelzők jelzéseit. Képes a hiba és riasztó jelek küldésére, akár több telefonszámra történő GSM hálózaton keresztüli továbbítására. Univerzális alkalmazási lehetősége több egyéb kényelmi-vezérlés és jelzés funkció használatát is lehetővé teszi. A szett kiválóan alkalmas még elektromos vagyonvédelmi kerítések energia ellátására illetve teljes körű riasztófunkciókkal történő kiszolgálására, helyi és távoli ellenőrzésére-vezérlésére, ki-be kapcsolására. A készülék működik 220voltos hálózatról, szünetmentes tápegysége és beépített akkumulátora van.
A szett különböző variációkban rendelhető igény szerint összeállítva előkészítve, felprogramozva helyszíni beüzemeléssel. Zárható por és vízmentes változatban, napelemmel kiegészítve is kérhető.
Kérjen előzetes információt a 06-20 / 533-3030 telefon számon biztonsagtechnika@eurofil.hu
Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Visszatértek a gazdák a kukoricához
Támogatott tartalom
Fontos! Nem bukja a gazda a támogatást, ha a kútja nem rendelkezik vízjogi engedéllyel
Fontos! Nem bukja a gazda a támogatást, ha a kútja nem rendelkezik vízjogi engedéllyel
A támogatási szabályokat is hozzáigazították a kútamnesztiához.
KUHN GMD 500 diszkes fűkasza
KUHN GMD 500 diszkes fűkasza

1.180.000 Ft

Vemhes tehenek és egy vemhes üsző eladó
Vemhes tehenek és egy vemhes üsző eladó

5 Ft

GöweLL 60200 Hydraulikus Bálacsipesz
GöweLL 60200 Hydraulikus Bálacsipesz

440.000 Ft

Bcs Rotex 5 Diszkes Kasza" -> "BCS Rotex 5 diszkes kasza
Bcs Rotex 5 Diszkes Kasza" -> "BCS Rotex...

565.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]