Válasz vardaigergo85 #25285. hozzászólására Senki nem néz le senkit, de a rengeteg, felesleges kérdezgetéstől nem érkezik meg hamarabb a pénz!
Olvass picit vissza, és látni fogod, hogy a hozzászólások 3/4-e valóban az, hogy: "Mikor érkezik a pénz, mit tudtok?" Sajnos az itt lévők sem tudnak többet mint mások, erre valóban ott az ügyféltájékoztatási rendszer, ott lehet nézelődni, de sajnos az abból sem derül ki, hogy mikor fognak utalni.
Sajna úgy kell készülni, hogy legyen valami tartalék pénzed, a támogatás meg jön, amikor jön, különben éhezni fog a jószág vagy vetetlen marad a föld.
pl. Nekem az elmúlt két évben a kifizetési időszak utolsó napjaiban érkezett meg jelentős része, ami ugye következő év május vagy június szokott lenni.
Válasz Gazdász93 #25282. hozzászólásáraNe haragudj csak lehet ezeknek az embereknek lehet hogy van egy pár darab jószágja vagy1-2 hektár földje és szeretnék meg kapni azt a pár ezer forintot mert lehet takarmányt akkar venni belőle vagy ki szeretnék fizetni a nagy mennő traktorosnak az az évi gêpi munkàkat. Lehet hogy azért nem ír a többi fórumon mert nem ér rá vagy nem akarja hogy megszolják a hozzá értők hogy mit
irogat ezzen a fórumon.
Hogy van az hogy azon felhasználók zöme aki úgy várja a támogatást mint a messiást ezen kívül egyik topikban sem szól hozzá semmihez? Mellesleg nem tudom mit nehéz értelmezni azon hogy Okt. 15-től kezdik meg az utalásokat? Tehát mire rákerül a sor az lehet akár október vége is. Aztán megy a hőbörgés hogy arról volt szó hogy 15.én utalják ma meg már 16 van.
Válasz medikus #25270. hozzászólásáraHa utalás történik koma akkor csoportos lesz és nem kell hozzá felkelni reggel hatkor, megy az magától a program szerint! Kövessed egy kicsit a világ eseményeit!
Válasz Földönfuto #25253. hozzászólásáraehhez nem kell az index. kiguglizod azt a szókapcsolatot, hogy
támogatás kereső
aztán kinézed a találatok közül azt, amelyik mvh-s
katt
egyoszlopos táblázatot látsz, benne a kifizetési időszakokkal
katt a preferált időszakra
és kereshetsz névre, irányítószámra, jogcímre.
mozillából is meg chromeból is megy
Az mvh.allamkincstar.gov.hu oldalon a közérdekü adatok/közzétételi listák/támogatási adatoknál 5 évre visszamenőleg látni lehet, hogy ki mennyi és milyen támogatást kapott!
Válasz medikus #25254. hozzászólásáraMiért félnék?Az ilyen hangnemet nem díjazom.Ha annyit mondott volna ,hogy itt és itt meg lehet nézni a támogatottak listáját,akkor az egy korrekt tájékoztatás,de ettől a dumától hányingerem van.Pár perce még fent volt a cikk,most olvasgatom a híreket.
Sziasztok ! Nem tudom nekem mikor lessz kifizetve, hisz a legfrissebb dátum (státuszváltás időpontja)nekem 09. 30. Gondolom nekem még holnap nem fizetnek ?
Az Indexen már megjelent egy cikk,olyan szöveggel,hogy szeretnéd-e tudni mennyi támogatást kapnak a földesurak,mennyit kap a szomszédod,a barátod stb.,kattints ide és ide.Én meg szeretném tudni,hogy ők mennyit kapnak a 90%-ban olvashatatlan cikkekért.
Válasz Apollo0306 #25244. hozzászólásáraNekem az ügyfélkapunál nincs se dátum se számított összeg de az ügyfélszolgálat azt mondta utalás dátuma 16.-a.Saps.Remélem megérkezik holnap.
Válasz rilex #25241. hozzászólására Valóban nem sok következtetést lehet levonni abból amit az Ügyféltájékoztatási rendszerben látni lehet. Nekem pl. 2016-tól még minden év "feldolgozás alatt" noha régen megkaptam hiánytalanul mindent a 2019-es évvel bezárólag.
Válasz tucskin83 #25238. hozzászólásáraNem látja még senki. Értesítési tárhelyre érkezett már egyeseknek határozat az előlegfizetésről, abban szerepel összeg is, amiből kiszámolhatták, hogy kb. mennyi lesz hektáronként az előleg. Ahol Te nézed, ott még senkinek sem nyílik meg a "területalapú sor". (Mondjuk ez a tavalyi évben egyáltalán nem volt nyitható.) És a folyószámla fülnél sincs még senkinek semmi. Hol az egyik, hol a másik sornál változik a státuszváltás dátuma, de más mozgás nincs egyelőre. Türelem.
34938 hozzászólás
Válasz This_no_all #25262. hozzászólásáraNem ez volt a téma,hogy melyik oldalon van,évek óta tudom ,hogy hol kell nézni.
Válasz vardaigergo85 #25285. hozzászólására Senki nem néz le senkit, de a rengeteg, felesleges kérdezgetéstől nem érkezik meg hamarabb a pénz!
Olvass picit vissza, és látni fogod, hogy a hozzászólások 3/4-e valóban az, hogy: "Mikor érkezik a pénz, mit tudtok?" Sajnos az itt lévők sem tudnak többet mint mások, erre valóban ott az ügyféltájékoztatási rendszer, ott lehet nézelődni, de sajnos az abból sem derül ki, hogy mikor fognak utalni.
Sajna úgy kell készülni, hogy legyen valami tartalék pénzed, a támogatás meg jön, amikor jön, különben éhezni fog a jószág vagy vetetlen marad a föld.
pl. Nekem az elmúlt két évben a kifizetési időszak utolsó napjaiban érkezett meg jelentős része, ami ugye következő év május vagy június szokott lenni.
Válasz bojoba #25281. hozzászólásáraViszont kívánom.
Válasz vardaigergo85 #25285. hozzászólásáraPontosan. Néhány hektár, tudom, lenéznek itt érte, ezért nem is írok...de az őszi munkákat ebből szoktam finanszírozni.
Válasz Gazdász93 #25282. hozzászólásáraNe haragudj csak lehet ezeknek az embereknek lehet hogy van egy pár darab jószágja vagy1-2 hektár földje és szeretnék meg kapni azt a pár ezer forintot mert lehet takarmányt akkar venni belőle vagy ki szeretnék fizetni a nagy mennő traktorosnak az az évi gêpi munkàkat. Lehet hogy azért nem ír a többi fórumon mert nem ér rá vagy nem akarja hogy megszolják a hozzá értők hogy mit
irogat ezzen a fórumon.
Válasz Gazdász93 #25282. hozzászólásáraGondolom ezek nagy része nem igazi gazdálkodó hanem csak a támogatást meg a zöldítest ő veszi fel.
Sziasztok az anya juh támogatás mikor érkezik valakinek vmi infó??
Hogy van az hogy azon felhasználók zöme aki úgy várja a támogatást mint a messiást ezen kívül egyik topikban sem szól hozzá semmihez? Mellesleg nem tudom mit nehéz értelmezni azon hogy Okt. 15-től kezdik meg az utalásokat? Tehát mire rákerül a sor az lehet akár október vége is. Aztán megy a hőbörgés hogy arról volt szó hogy 15.én utalják ma meg már 16 van.

Válasz t.gungel #25264. hozzászólásáraKöszönöm az információt ! Jó munkát, jó egészséget !
Válasz medikus #25279. hozzászólásáraAz eső meg hónapokat szokott késni
Válasz Ares 826 #25273. hozzászólásáraHozzám a déli harangszó estére ér ide!
Válasz nsetelka #25276. hozzászólásáraAz sem, mivel a csoportos utalásokra ez nem vonatkozik.
Akkor elméletileg itt van holnap mivel már hétvégén is van utalás.Vagy ez sem vonatkozik rájuk?
Akkor elméletileg itt van holnap mivel már hétvégén is van utalás.Vagy ez sem vonatkozik rájuk?
Válasz medikus #25270. hozzászólásáraÁltalában éjjel történnek ezek a csoportos utalások.
Válasz bajkankatalinanna #25272. hozzászólásáraDe ehhez igen, mert az államkincstár utalásaira nem vonatkozik a szabály.
Válasz medikus #25270. hozzászólásáraHa utalás történik koma akkor csoportos lesz és nem kell hozzá felkelni reggel hatkor, megy az magától a program szerint! Kövessed egy kicsit a világ eseményeit!

Válasz tinca1231 #25269. hozzászólásáraHa utalnak, akkor pár perc és ott a számlán. Már nem kellenek napok hozzá.

Válasz medikus #25270. hozzászólására

Válasz nsetelka #25267. hozzászólásáraPersze!Felkeltek 6 órakor utalni!

Szerintem ha ma indíthatják akkor hétfőn vagy kedden fog megérkezni 19-20 körül a hétvége miatt.
Válasz nsetelka #25267. hozzászólásáraSzerintem már többen jelezték volna a "csip-csip"-et...
Jó reggelt mindenkinek.Kapott ma valaki Saps-ot?
Sziasztok! Kistermelők közül kapott valaki előleget? Egyébként valóban 365 Ft árfolyamon számolnak idén?
Köszönöm
Mindenkinek beszélnek össze-vissza mindent hol 16.-a hol 20-22.-e.....megint az idő húzás és a hazudozás megy!
Válasz bojoba #25255. hozzászólásáraJövő héten kedden csütörtökön utalnak azt mondta az ügyintéző. 20.a és 22.én elvileg. akkor utalnak.
(Ez nem az a nagy, mindenkit megmutató, ez csak MVH de szinte hetente kérdezik, hogy kell megnézni)
Ezt már itt régen így meg kellett volna csinálni........
MVH kifizetések állapota
Válasz Földönfuto #25253. hozzászólásáraehhez nem kell az index. kiguglizod azt a szókapcsolatot, hogy

támogatás kereső
aztán kinézed a találatok közül azt, amelyik mvh-s
katt
egyoszlopos táblázatot látsz, benne a kifizetési időszakokkal
katt a preferált időszakra
és kereshetsz névre, irányítószámra, jogcímre.
mozillából is meg chromeból is megy
Válasz bojoba #25255. hozzászólásáraNekünk is akkor vb ölt státusz változás 09.30.rem jövöhéten fizetnek
Válasz Mesy0730 #25257. hozzászólásáraReménykedem én is !
Az mvh.allamkincstar.gov.hu oldalon a közérdekü adatok/közzétételi listák/támogatási adatoknál 5 évre visszamenőleg látni lehet, hogy ki mennyi és milyen támogatást kapott!
Válasz bojoba #25255. hozzászólásáraHa nem holnap akkor a jövő héten.
Válasz medikus #25254. hozzászólásáraMiért félnék?Az ilyen hangnemet nem díjazom.Ha annyit mondott volna ,hogy itt és itt meg lehet nézni a támogatottak listáját,akkor az egy korrekt tájékoztatás,de ettől a dumától hányingerem van.Pár perce még fent volt a cikk,most olvasgatom a híreket.
Sziasztok ! Nem tudom nekem mikor lessz kifizetve, hisz a legfrissebb dátum (státuszváltás időpontja)nekem 09. 30. Gondolom nekem még holnap nem fizetnek ?
Válasz Földönfuto #25253. hozzászólásárafélsz hogy meglátnak? Nem találom a cikket!
Pedig végig olvastam!
Az Indexen már megjelent egy cikk,olyan szöveggel,hogy szeretnéd-e tudni mennyi támogatást kapnak a földesurak,mennyit kap a szomszédod,a barátod stb.,kattints ide és ide.Én meg szeretném tudni,hogy ők mennyit kapnak a 90%-ban olvashatatlan cikkekért.
Válasz nsetelka #25251. hozzászólásáraJa, ideiből még semmit....
A korábbiakra gondoltam, azt igen
Válasz 5465 #25250. hozzászólásáraMár meg is kaptad?
Válasz búzavirág59 #25245. hozzászólásáraUgyanez...
16 óta feldolgozás alatt, de mindent kifizettek...
Válasz Apollo0306 #25244. hozzászólásáraEz terület alapú
Válasz Apollo0306 #25244. hozzászólásáraNekem az ügyfélkapunál nincs se dátum se számított összeg de az ügyfélszolgálat azt mondta utalás dátuma 16.-a.Saps.Remélem megérkezik holnap.
Válasz búzavirág59 #25245. hozzászólásáraÍgy van. Néha lehet belőle következtetni dolgokra, máskor meg semmire. Nem sokat ér vele az ember, ha nézegeti.
Válasz Apollo0306 #25244. hozzászólásáraNocsak!
Akkor holnap Te már kapod is.
Itt még semmi ilyen.... sem határozat, sem összeg, sem dátum, semmi.
Válasz rilex #25241. hozzászólására Valóban nem sok következtetést lehet levonni abból amit az Ügyféltájékoztatási rendszerben látni lehet. Nekem pl. 2016-tól még minden év "feldolgozás alatt" noha régen megkaptam hiánytalanul mindent a 2019-es évvel bezárólag.
Válasz rilex #25241. hozzászólásáraA folyószámla fülnél megjelent az utalandó összeg, utalás dátuma 10.16.
Válasz holovacssandor #25239. hozzászólására És kimondta hogy olvasd el ill. ,hogy válaszolj???

Válasz rilex #25241. hozzászólásáraKöszi!
Én türelmes vagyok!
Válasz tucskin83 #25238. hozzászólásáraNem látja még senki.
Értesítési tárhelyre érkezett már egyeseknek határozat az előlegfizetésről, abban szerepel összeg is, amiből kiszámolhatták, hogy kb. mennyi lesz hektáronként az előleg.
Ahol Te nézed, ott még senkinek sem nyílik meg a "területalapú sor". (Mondjuk ez a tavalyi évben egyáltalán nem volt nyitható.) És a folyószámla fülnél sincs még senkinek semmi. Hol az egyik, hol a másik sornál változik a státuszváltás dátuma, de más mozgás nincs egyelőre. Türelem. 
Válasz tucskin83 #25238. hozzászólásáraNekem jött értesítés a tárhelyre, és erről e-mailt küldtek.