Válasz maratas #22907. hozzászólásáraÉs akinek nincs semmi tartaléka avval mi lesz.miböl fizet,föleg ha majd egyeltalán kap rámogatást.hiába felelt meg az ellenörzésen.lehet hogy mégsem kap?
Van egy ismerősöm, egyetemen volt osztálytársam, az ő felesége a MÁK nál volt osztályvezető. Elmondása szerint, volt olyan hónap hogy a nyugdíjak kifizetéséhez jócskán hozzá kellett tenni a területalapú támogatásokra elkülönített pénzből. Aztmondja annyi pénz hiányzik mindenhonnan, hogy ha kormányváltás lenne jó pár fejes börtönben kötne ki. És ezeket a jukakat választásig be kell tömni, mert ha elvesztik a választást nagy bajban lesznek. Hogy igaz e nem tudom, de nem lehetetlen az biztos
...valami történik, mert délelőtt még megvolt a területalapú támogatás sor az elektronikus rendszerben, most estére pedig eltűnt teljesen. Már nem is tudom sírjak-e, vagy nevessek...
Válasz Mihály #22959. hozzászólásáraA legrosszabb az volt amikor tudtad, hogy jó mégse mentél át! :-) Ennél meg szerintem úgy van, hogy a dübörögtetés mellett nincs idejük szórni az aprót...
Egy volt munkahelyemen sok volt a szerződött vállalkozó. Másik megyében ültek a kifizetéseken: 30 nap júniusban lejárt, szeptember végén kaptuk meg a papírokat. Nekünk égett az arcunk ezért! Gyorsan megcsináltuk, és október elején már a számlákon voltak az elmaradások. Sok meló volt, de az akinek járt az többet várt... Szóval nem mindegy a munkamorál, a hozzáállás, ami mostanság nagyon nem jó! Tisztelet a kivételnek!
Egyébként a napokban hívtam én is őket, az ügyintéző nagyon korrekt volt, visszahívott egy 20 perc múlva és komolyabban utánament a dolgoknak. Aztán kiderült, hogy semmi probléma nincs a kérelmemmel, minden rendben, semmi ellenőrzés. Ő maga sem érti, miért nem kaptam még egy Ft-ot sem, 7 jogcímből. Megnyugtatott, hogy november 30 és legyek türelemmel. Igyekszem...
Válasz Mihály #22961. hozzászólásáraNyugodt vagyok hiszen egy fillért sem kaptam még, sőt a tavalyinak a fele is hiányzik.
Újabb stadiont építek Orbánnak.
Válasz vazvazul #22946. hozzászólására nyugi nem csak a tieden a nagy dirr-durr kertészeti támogatás amit januárban beharangoztak csak 30% kapot pénzt s már januárban termelni kellene az üveg-fóliaházaknak .... lesz ára a primőrnek tavasszal is ..
Válasz vazvazul #22946. hozzászólására nyugi nem csak a tieden a nagy dirr-durr kertészeti támogatás amit januárban beharangoztak csak 30% kapot pénzt s már januárban termelni kellene az üveg-fóliaházaknak .... lesz ára a primőrnek tavasszal is ..
Válasz maratas #22936. hozzászólására csak úgy válogatva mint az egyetemen feldobta az asztalra ami maradt az átment ami leeset meg kérjen időpontott az új vizsgára... szép eredmény egy dübörgő gazdasági eredménnyel dicsekedő országvezetéstől....
Válasz Josku #22947. hozzászólásáraÚgy gondolom ez a pofátlanság legfelsöbb határa!
Fú de pofátlan emberek vannak!
Én a helyedbe jövöre mennék és gondolkodás nélkül aratnék!
Ma küldtek egy jegyzőkönyvet, hogy 4 ha.kaszállóm fell van törve és bevan vetve búzával. És kimentem a térgyig érő sárban, és tényleg bevan vetve! A gedva idő miatt kb. 23 napja nemjártam arra, más meg igen, holnap nehetek magyarázkodni a hivatalba. Hihetetlen micsoda pofátlanság.
Ezek az utolsó trógerek a kormányon, ülnek a pénzemen, ráadásul az idei szőlőpénz csak a fele a tavalyi szánalmas összegnek is.
Ormány Miska monnyon le, minden kulák monnyon le!
Most hívtam az MVH-t és meglepődésemre nagyon barátságosan fogadták az érdeklődésemet..nos anyajuh támogatást ebben a hónapban akinek minden rendben van utalják!!
Nem beszélt mellé a hölgyike reméljük.. igazán korrekt volt.
34940 hozzászólás
Válasz Dzsondír #22989. hozzászólásáraBocs, pontos megnevezés: előrehozott kifizetés. Mai határidővel utalnák szerintük de nem csipogott még.
Válasz degobolos #22985. hozzászólásáraNa azt én nem tudom, de ha valaki tudja írja meg, mert én is ebben a cipőben járok...
Válasz jamo #22987. hozzászólásáraRészkifizetés?? Az dec.1 től van. Előleget nem is kaptál?
Válasz jamo #22987. hozzászólására
Tegnap este nalam megjelent teruletalapu reszkifizetes mai utalas elmeletileg kb 28000/ha. Ezelőtt nem volt semmi iden.
Válasz Dzsondír #22982. hozzászólásáraEddig mi is.mindig pontosan megkaptuk most semmi sem jött,
Válasz maratas #22907. hozzászólásáraÉs akinek nincs semmi tartaléka avval mi lesz.miböl fizet,föleg ha majd egyeltalán kap rámogatást.hiába felelt meg az ellenörzésen.lehet hogy mégsem kap?
Igen, 5600 ft/db
Itt megint semmi,egy fillér se, sőt hívtam őket és a héten nem is lesz!!!!!!!Na vajon kapunk egyáltalán vagy most omlik össze a rendszer?

Válasz Gkriszti526 #22981. hozzászólására5600 ft
Válasz vizilola #22980. hozzászólásáraSz.Sz.B.Megye itt még mindíg semmi...
Mennyi esik db-ra kb????
Reggel még nem volt számított összeg anyajuhnál, most megjelent!
Hajdú-Bihar
Reggel se, meg napközben se .
Sziasztok!
Napközben is utalnak vagy csak reggel jön meg a pénz?
Válasz Dzsondír #22976. hozzászólásáraRemélem nem ültél fel ilyen falusi pletykának! Nálunk ilyen nem történhet meg!
Van egy ismerősöm, egyetemen volt osztálytársam, az ő felesége a MÁK nál volt osztályvezető. Elmondása szerint, volt olyan hónap hogy a nyugdíjak kifizetéséhez jócskán hozzá kellett tenni a területalapú támogatásokra elkülönített pénzből. Aztmondja annyi pénz hiányzik mindenhonnan, hogy ha kormányváltás lenne jó pár fejes börtönben kötne ki. És ezeket a jukakat választásig be kell tömni, mert ha elvesztik a választást nagy bajban lesznek. Hogy igaz e nem tudom, de nem lehetetlen az biztos
No, de mi van a kulákokkal, vajon leadták már a jelentést az ÁVH-ba?
Még semmi SMS, koma ez is megér egy jelentést.
Itt még összeg nincs az anyajuhnál.
Közben itt is megjelent anyajuhnál az összeg.
...valami történik, mert délelőtt még megvolt a területalapú támogatás sor az elektronikus rendszerben, most estére pedig eltűnt teljesen. Már nem is tudom sírjak-e, vagy nevessek...
Válasz thomas73 #22967. hozzászólásáraDe jó neked nekünk semmi még
Válasz Mihály #22959. hozzászólásáraA legrosszabb az volt amikor tudtad, hogy jó mégse mentél át! :-) Ennél meg szerintem úgy van, hogy a dübörögtetés mellett nincs idejük szórni az aprót...
Egy volt munkahelyemen sok volt a szerződött vállalkozó. Másik megyében ültek a kifizetéseken: 30 nap júniusban lejárt, szeptember végén kaptuk meg a papírokat. Nekünk égett az arcunk ezért! Gyorsan megcsináltuk, és október elején már a számlákon voltak az elmaradások. Sok meló volt, de az akinek járt az többet várt... Szóval nem mindegy a munkamorál, a hozzáállás, ami mostanság nagyon nem jó! Tisztelet a kivételnek!
Válasz Gkriszti526 #22968. hozzászólásáraNem,csak a dátum változott a mai
napra,de ugyanùgy feldolgozás alatt...békés megye..
Válasz thomas73 #22967. hozzászólásáraNekem meg nem
státuszt is váltott?
Válasz thomas73 #22966. hozzászólásáraAnyajuhot akartam írni...
Sziasztok!Az anyjuh előleg megjelent....zöldítésem még sehol...kitartás mindenkinek!
Egyébként a napokban hívtam én is őket, az ügyintéző nagyon korrekt volt, visszahívott egy 20 perc múlva és komolyabban utánament a dolgoknak. Aztán kiderült, hogy semmi probléma nincs a kérelmemmel, minden rendben, semmi ellenőrzés. Ő maga sem érti, miért nem kaptam még egy Ft-ot sem, 7 jogcímből. Megnyugtatott, hogy november 30 és legyek türelemmel. Igyekszem...
Válasz Mihály #22961. hozzászólásáraNyugodt vagyok hiszen egy fillért sem kaptam még, sőt a tavalyinak a fele is hiányzik.
Újabb stadiont építek Orbánnak.
Nekem sem érkezett egy forint sem.
Itt sincs semmi. Egyedül tejhasznú előleget kaptunk. Se zöldìtês, se területalapú, se fiatal gazda.
Válasz maratas #22936. hozzászólására csak úgy válogatva mint az egyetemen feldobta az asztalra ami maradt az átment ami leeset meg kérjen időpontott az új vizsgára... szép eredmény egy dübörgő gazdasági eredménnyel dicsekedő országvezetéstől....
Új hét, új remények, pénz még sehol.
Hét jogcímből még egy garas sem.
Itt semmi,még egy fillér sem.

Itt még egy forint sem érkezett. A szálas ellenőrzés csúszott egy hónapot.

Október elején volt.
Nekem csak Zöldítés meg Akg előleg jött még. Saps, thét, natura, fig, anyajuh 2018, anyajuh 2019, ezek még semmi
AKG 2hete Csipogott....

SAPS ma csipogott .....
kb80-80%
Válasz Ottóbá #22950. hozzászólásáraSzia, zavar van a nemi életeddel?
Válasz Josku #22947. hozzászólásáraÚgy gondolom ez a pofátlanság legfelsöbb határa!
Fú de pofátlan emberek vannak!
Én a helyedbe jövöre mennék és gondolkodás nélkül aratnék!
Válasz vazvazul #22946. hozzászólásáraElvtársak, be a TSZCS-be
Válasz Stabi #22948. hozzászólásáraKérlek!
Válasz maratas #22934. hozzászólásáraÉn nagyon leegyszerűsítettem!! Azért kösz!!
Ma küldtek egy jegyzőkönyvet, hogy 4 ha.kaszállóm fell van törve és bevan vetve búzával. És kimentem a térgyig érő sárban, és tényleg bevan vetve! A gedva idő miatt kb. 23 napja nemjártam arra, más meg igen, holnap nehetek magyarázkodni a hivatalba. Hihetetlen micsoda pofátlanság.
Ezek az utolsó trógerek a kormányon, ülnek a pénzemen, ráadásul az idei szőlőpénz csak a fele a tavalyi szánalmas összegnek is.
Ormány Miska monnyon le, minden kulák monnyon le!
Anyajuh jogcím beletartozik az előlegbe, tehát 100% hogy november 30 ig kiutalják
Most hívtam az MVH-t és meglepődésemre nagyon barátságosan fogadták az érdeklődésemet..nos anyajuh támogatást ebben a hónapban akinek minden rendben van utalják!!
Nem beszélt mellé a hölgyike reméljük.. igazán korrekt volt.
Válasz Gkriszti526 #22939. hozzászólásáraSzia múlt héten beszéltem az MVH val és azt mondták a héten vagy a jövőhéten utalnak anya juhhot
Válasz Mittudomén #22941. hozzászólásáraAkkor legalább neked jól indul a heted!