Üdv!
Nekem is azt mondták,hogy türelem,a feldolgozás folyamatban van,majd sorra kerülök...A közvélemény meg azt hiszi-mivel ezt hitették el az emberekkel-,hogy mennyire emelt összegű támogatást kapunk.Közben a sajtó segitségével lenyomják az eladási árakat,az önköltségi költségek az egekbe...Azt a szerencsétlen támogatásból tudnánk a költségeinket fedezni.
A kissebségi testvéreink-bocsánat,MAGYARORSZÁG rejtett erőtartalékai- ha nem kapják meg időben a segélyt,márt rasszizmust emlegetnek.....
le van az zsírozva mindenkivel hallgatni kell mert csak és kész
elvitte a cica a pénzt igen lehet hogy éppen egy újabb stadionért dolgoztunk egész évben a földeken
Persze, hogy gebax van.................az a gyökér nem az Enter-t nyomta meg, hanem a Delet-et..........................Jó ez így is, kell ez még nekünk úgy 1-2-3 ciklusokon át...................
Azon azért csodálkozom ,hogy nem kezdte ki a sajtó .vagy az ellenzék a témát.
Ma mondta a bankos csaj ,hogy Nem értik a dolgot alig pár embernek utaltak ,már ilyenkor a java ki volt fizetve.
még ők is értetlenül szemlélik az eseményt a nagy beharangozott előleg fizetés ,amit egy hét alatt kifizetni akartak.
azt az utolsó litert hígísd fel étolajjal mert még egy hónapig kamatozik náluk a pénz majd november 29 24:00- kor elküldi addig én kézzel fogom húzni az ekét
Szintén zenész...
Most majd magyarázkodhatok a banknak, hogy miért késik a törlesztés. Persze, most adok el egy kis kukit, de az is idő mire KP lesz belőle. Szóval rendesen összeborult a CashFlow-m (csak ne ígérték volna meg, hogy a hónap végéig mindenki megkapja)
Múlthéten érdeklődtem telefonon, azt monta az ügyintéző, hogy részemről minden rendben, feldolgozásra várok. Nyugodtan legyek, nov 30ig biztosan megkapom. Csak nekem most kell adagolót vennem a rakodóra, hogy eltudjam még idén szórni a trágyát.
De azt se bántam volna ha nem fizetnek előleget csak akkor ne hitegettek volna, akkor másképp csoportosítom a pénzeket és képezek egy kis tartalékot, de mivel bíztam benne, hogy jön a lé október második felébe ezért kinulláztam magam teljesen.
Mi felénk egy gazda kapott pénzt, mert mindenhol találtak valami kivetni valót, pedig előző években nem volt semmi gond a blokkok terén. Most mindenbe bele kötöttek amibe lehetett.
adná az isten, hogy nekem kellene egyszer előleget utalni az mvh- nak és csak azon múlna a létezése nekem elromolna az utaló rendszerem egy fél évre bezzeg ha én tartozok 5-napon belül fizetni vagy( felakasztás, kivégzés, utcárarakás, behajtás, agyonverés, 6milliárdos büntetés, de ha ő tartozik
Eddig mi is megkaptuk mindig Októberben,héten remélem küldik.Mondjon le az ilyen miniszter aki nem képviseli az érdekeinket. Az a baj nincs egy Torgyán aki verné az asztalt még ha néha hülyeséget is csinált de azért verte az asztalt.
ezt csak azért csinálják, nehogy elvessek még egy-két ha gabonát a pénzből, mert akkor mi lenne az izgalom benne máskor októberben mindig megkapom a támogatást megvárják még minden jól befagy és abban a pillanatban fogják küldeni
Válasz #5583. hozzászólásra
Szerintem fölösleges nézni az MVH ,mert én most néztem meg az enyémet és még a státuszom " ellenőrzés alatt " van,peddig az összeget már átutalták 19-én.Itt valami másról lehet szó!
Nem igényeltem sose kárenyhítést. Kötelezettségem van mivel 10ha fölött vagyok. Idén valahogy elmarad a befizetésem. Csak az jutott az eszembe, hogy nem e azért még mindig "ellenőrzés alatt" a kifizetési kérelmem státusza.
A kárenyhítési hozzájárulás az akkor is jön ha nem kell benne kötelezetséget vállalnod!! Ha igényeltél már kárenyhítést akkor 5 éve kötelezettséget válalsz, anélkül nem is lehet igényelni a SAPS ot! ugyanis a falugazdászt tovább sem engedi a rendszer ha nem pipálja be!
Továbbá jegyzőkönyv jön! leírva a kötelezettség vállalásról!
Természetesen nem tudom ezt mennyire kell komolyan venni, én mindenesetre elutaltam! De erre többször felhívták a figyelmemet!
Szeptember 15-ig kellett volna befizetni. Elvileg július 15-ig mindenkit értesített az MVH levélben a fizetési kötelezettségről.
Annyi a következmény, hogy idén nem leszel jogosult kárenyhítési támogatásra, ha esetleg igényeltél volna ilyet.
A tartozást majd levonja az MVH a támogatásból.
Nézegetem itt a dolgaimat, idén alighanem nem fizettem be a kárenyhítési hozzájárulást. Ennek mi lesz a következménye? Egyszerűen eszembe se volt, értesítés nem jött. egyáltalán mikor jár(t) le ennek a határideje?
Válasz #5564. hozzászólásra
Állítólag az MVH-tól kapták az információt. Sajnos a falugazdász meghalt és aki helyettesítette az mondta nem csak nekem másoknak is.
Biztosan okos ember mondhatta, mert 180 ezren igényletek területalapút, ha a hét minden napján utalnának 150 embernek, akkor is 1200 napig tartana!!! Gyengébbek kedvérét 3.5 évig!
Ha pedig heti 2x utalnak az 600 hétig azaz 11 és fél évig!!! :DDDDDDDDDD
34962 hozzászólás
Nem elég hogy terményeinknek ára sincs még a Támogatással is szívóznak velünk..... !!! ??
De ez kamu ezt mindenki tudja, másfél , két hete nem volt kifizetés. Mért nem lehet őszintén kiállni és megmondani a frankót
Üdv!
Nekem is azt mondták,hogy türelem,a feldolgozás folyamatban van,majd sorra kerülök...A közvélemény meg azt hiszi-mivel ezt hitették el az emberekkel-,hogy mennyire emelt összegű támogatást kapunk.Közben a sajtó segitségével lenyomják az eladási árakat,az önköltségi költségek az egekbe...Azt a szerencsétlen támogatásból tudnánk a költségeinket fedezni.
A kissebségi testvéreink-bocsánat,MAGYARORSZÁG rejtett erőtartalékai- ha nem kapják meg időben a segélyt,márt rasszizmust emlegetnek.....
le van az zsírozva mindenkivel hallgatni kell mert csak és kész
elvitte a cica a pénzt igen lehet hogy éppen egy újabb stadionért dolgoztunk egész évben a földeken
Válasz #5597. hozzászólásra

Persze, hogy gebax van.................az a gyökér nem az Enter-t nyomta meg, hanem a Delet-et..........................Jó ez így is, kell ez még nekünk úgy 1-2-3 ciklusokon át...................
Azon azért csodálkozom ,hogy nem kezdte ki a sajtó .vagy az ellenzék a témát.
Ma mondta a bankos csaj ,hogy Nem értik a dolgot alig pár embernek utaltak ,már ilyenkor a java ki volt fizetve.
még ők is értetlenül szemlélik az eseményt a nagy beharangozott előleg fizetés ,amit egy hét alatt kifizetni akartak.
azt az utolsó litert hígísd fel étolajjal mert még egy hónapig kamatozik náluk a pénz majd november 29 24:00- kor elküldi addig én kézzel fogom húzni az ekét
Válasz #5600. hozzászólásra
Szintén zenész...
Most majd magyarázkodhatok a banknak, hogy miért késik a törlesztés. Persze, most adok el egy kis kukit, de az is idő mire KP lesz belőle. Szóval rendesen összeborult a CashFlow-m (csak ne ígérték volna meg, hogy a hónap végéig mindenki megkapja)
Lassan elfogy az utolsó liter gázolajam..........

Ezzel nem vagy egyedül.
Így várhatják a szavazatokat.
Milyen nagy hasznát vennék most Sapsinak...

hogy fogjon a jókivánságom a bemószerolóján!
Válasz #5597. hozzászólásra
az anyjukba húzták volna bele amit gondolok, meg a stadionokat, stb

támtámszájú bemondta a semmit idejekorán......had szidják a ketreclakó kommunisták a zsíros parasztokat

Válasz #5599. hozzászólásra

Csak nekem most kell adagolót vennem a rakodóra, hogy eltudjam még idén szórni a trágyát.
Múlthéten érdeklődtem telefonon, azt monta az ügyintéző, hogy részemről minden rendben, feldolgozásra várok. Nyugodtan legyek, nov 30ig biztosan megkapom.
De azt se bántam volna ha nem fizetnek előleget csak akkor ne hitegettek volna, akkor másképp csoportosítom a pénzeket és képezek egy kis tartalékot, de mivel bíztam benne, hogy jön a lé október második felébe ezért kinulláztam magam teljesen.
Mi felénk egy gazda kapott pénzt, mert mindenhol találtak valami kivetni valót, pedig előző években nem volt semmi gond a blokkok terén. Most mindenbe bele kötöttek amibe lehetett.
adná az isten, hogy nekem kellene egyszer előleget utalni az mvh- nak és csak azon múlna a létezése nekem elromolna az utaló rendszerem egy fél évre bezzeg ha én tartozok 5-napon belül fizetni vagy( felakasztás, kivégzés, utcárarakás, behajtás, agyonverés, 6milliárdos büntetés, de ha ő tartozik

Sziasztok mindenki !
Most hallottam, hogy behuzták a féket a kifizetésekkel kapcsolatban, megállitották valami miatt.Ha tudok valamit irok üdv.
Sehol semmi
Kellőképp kiváratják az embereket 
Válasz #5594. hozzászólásra
Úgy tűnik nincs.
van olyan akinek jött ma a támogatás

Eddig mi is megkaptuk mindig Októberben,héten remélem küldik.Mondjon le az ilyen miniszter aki nem képviseli az érdekeinket. Az a baj nincs egy Torgyán aki verné az asztalt még ha néha hülyeséget is csinált de azért verte az asztalt.
ezt csak azért csinálják, nehogy elvessek még egy-két ha gabonát a pénzből, mert akkor mi lenne az izgalom benne máskor októberben mindig megkapom a támogatást megvárják még minden jól befagy és abban a pillanatban fogják küldeni

Ez csak értünk csinálták... http://www.vg.hu/vallalatok/mezogazdasag/ket-ev-alatt-35-milliard-eu-penz-az-agrarkamara-elodjenek-414972
Válasz #5589. hozzászólásra
Igen van és azt az összeget kaptam meg.
Válasz #5584. hozzászólásra
és utalványozott összeged van?
Semmi
Válasz #5586. hozzászólásra
Eddig nem jött semmi úgy látszok 4.-én kezdik újból utalni.
Valakinek jött ma?
Es ezt hol lehet megnézni?
Válasz #5583. hozzászólásra
Szerintem fölösleges nézni az MVH ,mert én most néztem meg az enyémet és még a státuszom " ellenőrzés alatt " van,peddig az összeget már átutalták 19-én.Itt valami másról lehet szó!
Válasz #5582. hozzászólásra
Nekem is ezt írja, de rákattintok akkor ellenőrzés alatt. Csak mit ellenőriz, mert erről semmit nem lehet tudni.
Státusz:10.02 jóváhagyott,de mani semmi!!!

Az MVH-nál nem lehet érdeklődni a túlterhelés miatt. Délután meg zárva vannak.

Válasz #5578. hozzászólásra
Szerintem meg azért nem kaptál, mert még nem kerültél sorra, státusz lényegtelen! jövhéten vagy utána 90% megkapja!
Válasz #5578. hozzászólásra
Tavaly én sem fizettem be,és automatikusan levonják.
Válasz #5577. hozzászólásra

Nem igényeltem sose kárenyhítést. Kötelezettségem van mivel 10ha fölött vagyok. Idén valahogy elmarad a befizetésem. Csak az jutott az eszembe, hogy nem e azért még mindig "ellenőrzés alatt" a kifizetési kérelmem státusza.
Válasz #5573. hozzászólásra
A kárenyhítési hozzájárulás az akkor is jön ha nem kell benne kötelezetséget vállalnod!! Ha igényeltél már kárenyhítést akkor 5 éve kötelezettséget válalsz, anélkül nem is lehet igényelni a SAPS ot! ugyanis a falugazdászt tovább sem engedi a rendszer ha nem pipálja be!
Továbbá jegyzőkönyv jön! leírva a kötelezettség vállalásról!
Természetesen nem tudom ezt mennyire kell komolyan venni, én mindenesetre elutaltam! De erre többször felhívták a figyelmemet!
Válasz #5573. hozzászólásra
Volt levél értesítés.
Válasz #5568. hozzászólásra
Üdv.!
Szeptember 15-ig kellett volna befizetni. Elvileg július 15-ig mindenkit értesített az MVH levélben a fizetési kötelezettségről.
Annyi a következmény, hogy idén nem leszel jogosult kárenyhítési támogatásra, ha esetleg igényeltél volna ilyet.
A tartozást majd levonja az MVH a támogatásból.
Válasz #5569. hozzászólásra

és küldtek róla értesítést? Mert a W0131esbe azt írják hogy az mvh írásban értesítést küld a fizetési kötelezettségről, de nekem olyan nem jött.
Válasz #5565. hozzászólásra
Ha volt kárenyhítési kifizetésed vagy is igényletél kárenyhítést, akkor kötelező a kifizetése, és feltétele, területlapaú támogatásnak!
Ha nem volt elöző 5 évben kerenyhítési igényed , akkor semmi jelentősége!
A kerenyhítési hozzájárulást minden esetben levélben, jegyzőkönyvben küldik! már augusztus elején.
Válasz #5570. hozzászólásra

Mindig segítőkész volt, nyugodjon békében.
Válasz #5567. hozzászólásra
Tegnap történt. Ma mentem volna hozzá csak megdöbbentem mikor mondta hölgy hogy mi lett vele.
Válasz #5568. hozzászólásra
Szeptemberben, de hogy hanyadikán...nem tudom
Üdv!
Ennek mi lesz a következménye? Egyszerűen eszembe se volt, értesítés nem jött. egyáltalán mikor jár(t) le ennek a határideje?
Nézegetem itt a dolgaimat, idén alighanem nem fizettem be a kárenyhítési hozzájárulást.
Válasz #5565. hozzászólásra
Épp ma tudtam meg.
Egyébkén az mi nem tudjuk mennyien kaptak már támogatást, de ez így is hosszú idő lenne.
Állítólag az MVH-tól kapták az információt. Sajnos a falugazdász meghalt és aki helyettesítette az mondta nem csak nekem másoknak is.
Válasz #5560. hozzászólásra
Biztosan okos ember mondhatta, mert 180 ezren igényletek területalapút, ha a hét minden napján utalnának 150 embernek, akkor is 1200 napig tartana!!! Gyengébbek kedvérét 3.5 évig!
Ha pedig heti 2x utalnak az 600 hétig azaz 11 és fél évig!!! :DDDDDDDDDD
Válasz #5559. hozzászólásra

a területalapú kifizetési időszak dec 1- jún 30-ig tart. Előleget fizetni csak nov 30-ig tudnak, amit később fizetnek az már nem előleg