Válasz mtz1221 #420. hozzászólásáraKöszi de nekem az kicsit kicsi. Néztem hirdetésbe az nálatok lenne 24 üzemórás is eladó. Tiéd miért eladó mit veszel helyette?
Üdv. Érdeklődnék kisebb Armatracja nincs valakinek, vélemény érdekelne 704 vagy 754? Nagyon belestem vagy esetleg valakinek eladó mert újba már a 704-est nálunk nem lehet üzembe helyezni?
Válasz trikolor5 #415 hozzászólásár
Szept tudnak árat mondani . Akkor kezdődik a forgalmazás . 7szériás mtz meg az arma kőzőtt. Nézegelődunk de majd kiderül mi lesz .
Megkérdeztem megszűnt egyenlőre a kicsi arma forgalmazás az ősszes perkins motoros. Agustus tól stage5 Deutz motorral lesz nek szerelve mivel a régi motorokat nem lehet forgalomba helyezni .
Válasz Smallloser #410. hozzászólásáraohhh, ez meglepő, olyan kevés? Máté gyerek a kis kubotával az egész világot húzhatná, ha nem lenne a földhöz ragadva
Válasz mtz1221 #404. hozzászólásárade ezek nem törökök, meg nem is látom meg ezeket a betűket. tee, ekkora betűket utoljára akkor láttam, mikor az anyakönyvvezetőnél álltam sorba. bár csak ne tettem volna, meg is fogadtam, amit nem tudok elolvasni, alá nem írom...
904-esből vett e valaki 24x 24-es váltósat ??? A narancssárga kar ( H és L jelöléssel) érdekelne hogy az felező e rajta, és mennyi a gép végsebesége a 24-es váltóval ??? Esetleg egy váltó kiosztás séma érdekelne a 24-esről.
Válasz mtz1221 #400. hozzászólásáraItt nekem azt mondták,hogy 2500-ig felesleges ránézni.Egy ideig 1000-nél ellenőriztek,de aztán leszoktak róla,mert mindig minden rendben volt.Most járok 1760 üzó-nál,és még nem néztem meg.Ezek szerint illene rámérnem.Köszi a gyors választ!
Válasz Ká01 #399. hozzászólásáraElső 800-nál van előlátva a többi 1200-anként. De amelyikekre 3 év garanciát adnak, a mestereknek 600-óránként rá van parancsolva, a ránézés.
Válasz trikolor5 #397. hozzászólásáraMint már mondtam, ezeknek az a lényege hogy garancia alatt belemenyen 500+ óra, addig ki hozza a szerelési gyártási gondokat, utána 6-7000 órát biztos elmegy olajok és 1 kuplung cserével.
Válasz lorant90 #393. hozzászólásáraSzimering itt is sok helyen volt, 3 év után rá is jöttek, hogy amelyikbe a török több olajat önt a kelleténél, azokkal van gond. Az a kerékagy úgy van kiszámolva hogy legyen hol elférni a gázoknak is. Meg újabban meghajtatják veled első szervízkor és kieresztik a gázt belőle. Csak dolgozni vele garancia alatt minél többet, 500 óra alatt kiadja az összes szerelési hibáját, utána nem lesz gond vele.
Válasz mtz1221 #392. hozzászólásáraJobban potkocsizunk vele meg rakodunk a homlokrakoval , hasznalhato , de vannak korai hibak. Szimeringet kell cserelni az elso bolygohazban , megindult az olaj az eggyik munkahengeren a rakodon .
Válasz lorant90 #388. hozzászólásáraEz van, hülye angolok a normáikkal. Itt kapható még sima szívó motorral 854 lux, az szét szaggatja a Tier3A-s 102 lovast gyári beállításon.
Válasz agrogal #383. hozzászólására82-es mtz helyett vagy kisegítőnek tökéletes megbízható kényelmes. 90 lovas mtz gépei szerintem már sok neki hosszútávon.
Válasz lorant90 #380. hozzászólásáraAdagolót adagolóshoz. Cserélnek rajta szabályzót meg beállítják a régi euro 0-ás paraméterekre, nem fogsz ráismerni. Nálunk ez olyan 150+ eurós játék, ha nem messze vagy vajdaságtól tudok adagolós számot adni.
426 hozzászólás
Válasz tibcsi1 #425. hozzászólásáraKár érte. Pedig ezek 85 lóig ki mennek a világból mint a régi mtzék.
Válasz mtz1221 #424. hozzászólásáraKöszi próbáltam őket is nincs kiskapu becsukták, csak az új deutz motoros de az se nagyon sok a kínai ellenlábas.
Válasz tibcsi1 #423. hozzászólásáraMeg van még a fop-kft ? Egy telefont megérne, hogy nincs e valami kiskapu.
Válasz mtz1221 #422. hozzászólásáraKüldhetsz nekem is egyet üzembe helyezve!
Válasz tibcsi1 #421. hozzászólására704-est.
Válasz mtz1221 #420. hozzászólásáraKöszi de nekem az kicsit kicsi. Néztem hirdetésbe az nálatok lenne 24 üzemórás is eladó. Tiéd miért eladó mit veszel helyette?
Válasz tibcsi1 #419. hozzászólásáraNekem van egy 2200 órás 584-es.
Üdv. Érdeklődnék kisebb Armatracja nincs valakinek, vélemény érdekelne 704 vagy 754? Nagyon belestem vagy esetleg valakinek eladó mert újba már a 704-est nálunk nem lehet üzembe helyezni?
Válasz szabjnos234 #417. hozzászólásárahttps://www.facebook.com/groups/325986018039544/user/100028346359263
Sziasztok van valakinek Armatrac 120 lovasa? Érdekelnének a vélemények!
Válasz trikolor5 #415 hozzászólásár
Szept tudnak árat mondani . Akkor kezdődik a forgalmazás . 7szériás mtz meg az arma kőzőtt. Nézegelődunk de majd kiderül mi lesz .
Válasz blsjela #414. hozzászólásáraÁrban hol vannak/lesznek így akkor az e+ os deutz motoros armák? A solis90 már 14+áfa.
Megkérdeztem megszűnt egyenlőre a kicsi arma forgalmazás az ősszes perkins motoros. Agustus tól stage5 Deutz motorral lesz nek szerelve mivel a régi motorokat nem lehet forgalomba helyezni .
Válasz Smallloser #412. hozzászólásáramég valahol meg kéne nézni, 24,6 kéne. haha
Válasz envagyok2 #411. hozzászólásárahttp://armatrac.hu/sites/default/files/csatolmanyok/adatlap_lux_crd_2.pdf
itt mondjuk 24 ezret ír
Válasz Smallloser #410. hozzászólásáraohhh, ez meglepő, olyan kevés? Máté gyerek a kis kubotával az egész világot húzhatná, ha nem lenne a földhöz ragadva
Válasz envagyok2 #408. hozzászólásáraarmatrac.eu-m vannak pdf-ek, abban benne van a max vontatható tömeg
Armatrac 1254 Lux 2 körös légfékrendszerrel 18.000kg vontatható tömeg
Válasz mtz1221 #407. hozzászólásárahát akkor jóvan.
Válasz mtz1221 #407. hozzászólásáramegnyitottam, egyik egy case, másik nh. ebből szedjem ki, hogy török mennyit vontathat?
Válasz envagyok2 #406. hozzászólásáraNe szívass bökjél már rá az egérrel.
Küldtem emailt is.
Válasz mtz1221 #404. hozzászólásárade ezek nem törökök, meg nem is látom meg ezeket a betűket. tee, ekkora betűket utoljára akkor láttam, mikor az anyakönyvvezetőnél álltam sorba. bár csak ne tettem volna, meg is fogadtam, amit nem tudok elolvasni, alá nem írom...
Válasz mtz1221 #404. hozzászólásárahttps://www.titanmachinery.co.rs/sr/nove-masine/traktori/maxxum/125
Válasz envagyok2 #403. hozzászólásárahttps://www.hmequipment.com/assets/PDF/NH10170604.pdf
Válasz mtz1221 #402. hozzászólásáraén mg seholse találom, hogy mennyit vontathatnak?pl. a 124es? és k80as golyó van ezekhez, lehet hozzájuk venni?
904-esből vett e valaki 24x 24-es váltósat ??? A narancssárga kar ( H és L jelöléssel) érdekelne hogy az felező e rajta, és mennyi a gép végsebesége a 24-es váltóval ??? Esetleg egy váltó kiosztás séma érdekelne a 24-esről.
Válasz mtz1221 #400. hozzászólásáraItt nekem azt mondták,hogy 2500-ig felesleges ránézni.Egy ideig 1000-nél ellenőriztek,de aztán leszoktak róla,mert mindig minden rendben volt.Most járok 1760 üzó-nál,és még nem néztem meg.Ezek szerint illene rámérnem.Köszi a gyors választ!
Válasz Ká01 #399. hozzászólásáraElső 800-nál van előlátva a többi 1200-anként. De amelyikekre 3 év garanciát adnak, a mestereknek 600-óránként rá van parancsolva, a ránézés.
Válasz mtz1221 #398. hozzászólásáraSzia!Nálatok hány munkaóránként szokás szelephézagot állítani ezeknél a Perkins motoroknál?
Válasz trikolor5 #397. hozzászólásáraMint már mondtam, ezeknek az a lényege hogy garancia alatt belemenyen 500+ óra, addig ki hozza a szerelési gyártási gondokat, utána 6-7000 órát biztos elmegy olajok és 1 kuplung cserével.
Válasz mtz1221 #396. hozzászólásáraJaj anyám mennyi kis biszbasz...
Válasz trikolor5 #395. hozzászólásárahttps://www.youtube.com/channel/UCxfMOHAYbx-q-j_qZKrQKog
Garancia után otthon könnyen bütykölhető az arma ugyanúgy mint az mtz? Az e+ szériára lennék inkább kíváncsi.
Válasz lorant90 #393. hozzászólásáraSzimering itt is sok helyen volt, 3 év után
rá is jöttek, hogy amelyikbe a török több olajat önt a kelleténél, azokkal van gond. Az a kerékagy úgy van kiszámolva hogy legyen hol elférni a gázoknak is. Meg újabban meghajtatják veled első szervízkor és kieresztik a gázt belőle. Csak dolgozni vele garancia alatt minél többet, 500 óra alatt kiadja az összes szerelési hibáját, utána nem lesz gond vele.
Válasz mtz1221 #392. hozzászólásáraJobban potkocsizunk vele meg rakodunk a homlokrakoval , hasznalhato , de vannak korai hibak. Szimeringet kell cserelni az elso bolygohazban , megindult az olaj az eggyik munkahengeren a rakodon .
Válasz lorant90 #388. hozzászólásáraAmúgy milyen ??? Hidraulika váltó irányváltó kényelem szerethető ???
Válasz lorant90 #388. hozzászólásáraEz van, hülye angolok a normáikkal.
Itt kapható még sima szívó motorral 854 lux, az szét szaggatja a Tier3A-s 102 lovast gyári beállításon.
Válasz blsjela #389. hozzászólásáraAz is hivatalos kereskedő amit Bandi be tett,Hajdú-Biharban és Románia nyugati részén.
Válasz trikolor5 #376. hozzászólásáraHivatalos kereskedő 2. De a viszont eladó már csak egy. Pedig neki is 2 kellene csak lenyelik .
Válasz mtz1221 #384. hozzászólásáraEn szlovakiabol vagyok .... meg garancias... most volt elso olajcsere , hihetetlen lusta
Válasz trikolor5 #386. hozzászólásáraFoppos is csak 1 évet ad ??? Itt kettőt, meg ha akarod lehet + 1 évet.
Válasz #bandi #382. hozzászólására1év garancia az mtz-re van. Szabadbattyánon 2évet adnak, de azt is keveslem. Solis90-re is megadják a 3évet.
Válasz agrogal #383. hozzászólására82-es mtz helyett vagy kisegítőnek tökéletes megbízható kényelmes. 90 lovas mtz gépei szerintem már sok neki hosszútávon.
Válasz lorant90 #380. hozzászólásáraAdagolót adagolóshoz. Cserélnek rajta szabályzót meg beállítják a régi euro 0-ás paraméterekre, nem fogsz ráismerni. Nálunk ez olyan 150+ eurós játék, ha nem messze vagy vajdaságtól tudok adagolós számot adni.
Válasz #bandi #382. hozzászólásáranem akartam kitenni.amúgy vélemény?
Válasz agrogal #381. hozzászólására
11160e+fa 904e+akció sok vagy kevés?
Üdv mindenkinek . Olyan kèrdèsem lenne , valakinek tapasztalata 804 lux geppel ?? A miènk nagyon lusta , mas is tapasztalt hasonlot ??
És garancia alatt éves szervíznél vagy ha szerelni kell csak kiszállási díjat kérnek, esetleg azt sem? 3 év alatt tuti nem menne bele nekem 2000üó.
Válasz mtz1221 #377. hozzászólásáraNekünk pont ennyi ment bele 3 év 2100 óra!
Válasz trikolor5 #376. hozzászólásáraNálunk a nagyobbakra 3 év 2000 munkaóra.