Nem tudom kinek ismerős a szer: Dual
Régebben a dobozára rá volt írva, hogy jó burgonyára, de 2010-től már nem tüntették fel rajta (nem csak a honlapon a dobozon se). Hatóanyag nem változott. Most akkor megbukott valamilyen bevizsgáláson szerintetek?
A SKandináv forgalmazó honlapján csupa jókat olvasok róla...........alkalmazható a Sencor.........jó tárolható........stb, de ugyan ki az a kereskedő, aki nem fényezi az áruját
Saját tapasztalat nuku, néhány kolléga termelget a környéken , majd megkérdem őket
Agria nagyon csúnya lett idén..Tiszta göcsört..ERnnyire csúnya sosem volt még..Tehát sárgahusú,sárgahéjú,középérésű..És ha lehet ne legyen sencorérzékeny..
Esetleg tud valaki már várható vetőmag árakat, vagy netán elfogadható minőségben és árban?
Az egyik cégnél novemberi szálításra Cleo ut-1-es 210 áfásan!
Ja én mindig be vagyok jelentkezve..És Öcsém is használja gépet..Szóval soxor láthatod..Szedő nincs,autó van..407es peugeot lett a vége a vásárlásnak..Ha nem lesz szedő szedem a Régi technikával..Most annyit újítok esetleg hogy beleengedem Big zsákba a krumplit és nem pótkocsira kenyetem fel.De ezt még kitalálom..
És ezek új cuccok vagy már használtak???Tood mit nem találok???Fönt van egy nagy karmantyú...Ott folyik a vizem..Nagyon meg van keményedve..Kéne süttetnem valahol mert sehol nem kaptam..
ÁÁÁ köszönöm...Többe kerül a hazahozatal mint a gép..De ha van valami használható cucc hozzá,akkor arról dumálhatunk.. Ilyen kis apróságokra gondoltam..
Édesistenem ezekért az írásokért ÉRDEMES ÉLNI MEG MÉG FÓRUMOZNI IS!!!!
Még majd sok ilyet.
Hadd hízzon a máj, megpersze a sok parasztnak ez ATOMHECCELÉS end IDEGÖLÉS.
Nekem a hiba ott van hogy elöregedett a cső,és kell raknom rá másikat..A vége felé már minden második kihúzáskor sütnöm kellett..Vége van elfáradt a cső..
9498 hozzászólás
Nem tudom kinek ismerős a szer:
Dual
Régebben a dobozára rá volt írva, hogy jó burgonyára, de 2010-től már nem tüntették fel rajta (nem csak a honlapon a dobozon se). Hatóanyag nem változott. Most akkor megbukott valamilyen bevizsgáláson szerintetek?
Válasz #3846. hozzászólásra
A saline az amit múltkor felraktál képet ugye??Amire mondtam hogy lesz alatta szépen..No és lett???
Válasz #3843. hozzászólásra
Szomszédnak volt Impalája,de több sárgafajta mellett azt vitte el leghamarabb a fito..
Válasz #3842. hozzászólásra
A SKandináv forgalmazó honlapján csupa jókat olvasok róla...........alkalmazható a Sencor.........jó tárolható........stb, de ugyan ki az a kereskedő, aki nem fényezi az áruját
Saját tapasztalat nuku, néhány kolléga termelget a környéken , majd megkérdem őket
Válasz #3844. hozzászólásra
Még nem száradt teljesen le...Nem szedem..De ahol kaparásztam nem rossz...
Válasz #3839. hozzászólásra
Jancsika milyen lett a Sencoros Laurád? Olvastam, hogy a Sencoros kezelésre terméscsökkenést produkál.
Burgonyát én már nem termelem,de az Inpalát szeretik a vevők!
Marabel vélemények? Nem sencorézékeny? Tárolásra?
Akkor Saline a HZPC-től vagy Maranca az Agrico-tól
Válasz #3838. hozzászólásra
Agria nagyon csúnya lett idén..Tiszta göcsört..ERnnyire csúnya sosem volt még..Tehát sárgahusú,sárgahéjú,középérésű..És ha lehet ne legyen sencorérzékeny..
Válasz #3838. hozzászólásra
Sárgahusú legyen...Középérésű..Hasonló az agriához.Csak sokkal formásabb..
Válasz #3837. hozzászólásra

Korait? késeit? fehérhúsút-sárgahúsút???
Válasz #3836. hozzászólásra
Valami faca sárgakrumplit vegyé má nekem..
Válasz #3835. hozzászólásra

Nem kell elkapkodni a dolgot, meg mindig első kézből kell venni az árut
Válasz #3834. hozzászólásra
Sirály!
Akkor addig várunk!
Válasz #3833. hozzászólásra

Szevasz, a HZPC-s partnerem szerint nem lesz hatalmas emelés, szeptember végére igért pontos árakat
Esetleg tud valaki már várható vetőmag árakat, vagy netán elfogadható minőségben és árban?
Az egyik cégnél novemberi szálításra Cleo ut-1-es 210 áfásan!
Válasz #3831. hozzászólásra
Jancsika, a burginak mennyit árt a sok eső? Megnéztem a márka fajtáját, szine?
Válasz #3830. hozzászólásra
Ja én mindig be vagyok jelentkezve..És Öcsém is használja gépet..Szóval soxor láthatod..Szedő nincs,autó van..407es peugeot lett a vége a vásárlásnak..Ha nem lesz szedő szedem a Régi technikával..Most annyit újítok esetleg hogy beleengedem Big zsákba a krumplit és nem pótkocsira kenyetem fel.De ezt még kitalálom..
Válasz #3829. hozzászólásra
Mostanába el voltál veszve, látom a neved, de nem voltál aktív? Szedő, vagy autó van?
Válasz #3828. hozzászólásra

Ha emelkedik betároljuk....!Karácsonyig karanténba helyezem a krumplit...
Adorex! Jancsika! Hecci!EZAZ
Válasz #3825. hozzászólásra
Aha az..De méretet nem tudok sajna..Rossz topikban vagyunk aszem..
Válasz #3824. hozzászólásra

Pontosan, ezaz
Mennyiért vesztegetik erre az új csövet?
Válasz #3823. hozzászólásra

Ez mind szekács cucc, a karmantyú fenn a pipán, ahol bejut a viz a csőbe? van méret? Biztos van pótalkatrész
Válasz #3822. hozzászólásra

Ilyen e...
Válasz #3820. hozzászólásra
És ezek új cuccok vagy már használtak???Tood mit nem találok???Fönt van egy nagy karmantyú...Ott folyik a vizem..Nagyon meg van keményedve..Kéne süttetnem valahol mert sehol nem kaptam..
Válasz #3821. hozzászólásra

Nocsak fókuszálj rá, amire gondolsz
Válasz #3818. hozzászólásra
eb!
tevótá te
Válasz #3819. hozzászólásra

Olajmeghajtás, turbina stb amikor csak akarod
Válasz #3815. hozzászólásra
ÁÁÁ köszönöm...Többe kerül a hazahozatal mint a gép..De ha van valami használható cucc hozzá,akkor arról dumálhatunk.. Ilyen kis apróságokra gondoltam..
Válasz #3817. hozzászólásra

Inkább én vetek ki Rád szmájli adót,
Válasz #3816. hozzászólásra

a nagy betűs ADOO-Király leadózhatna nekem 1milla eu heccadoot....
mivel Nagy.....vagy van mibő....
Moderálta: (3932) 2013-11-13 11:54:38
Válasz #3813. hozzászólásra

Már megint magadról beszélsz???
Válasz #3812. hozzászólásra

Megkeresem,lefotózom oszt megdumáljuk.
Amikor utoljára láttam, a bodza és a csipke akarta magáévá tenni
Válasz #3813. hozzászólásra
Csak próbálkoztam hátha jó napja van...
Tisztában vagyok vele!
Válasz #3812. hozzászólásra

ne is álmodj
marhanagy .... a fickó
Moderálta: (3932) 2013-11-13 11:54:51
Válasz #3811. hozzászólásra
Odaajándékozod nekem???
Válasz #3810. hozzászólásra

Hát, van oan nekem is 2db, de jól eldugtam őket, nehogy eszembejusson használni
Válasz #3809. hozzászólásra
Pedig ettől jobb masina nem kell..Hidd el ez a legjobb gép a világon...
Válasz #3807. hozzászólásra

Jancsika, a Te dobodtól mentsen meg engem az ÚrIsten.
Annyi horrorfilmet azé még én sem nézek
Válasz #3806. hozzászólásra

Vannak még rendes emberek, akik figyelnek Rád, figyelembe veszik a Hecces írásokat!
Válasz #3805. hozzászólásra
Felcsövezem..Mié kel Neked???
Válasz #3779. hozzászólásra

Édesistenem ezekért az írásokért ÉRDEMES ÉLNI MEG MÉG FÓRUMOZNI IS!!!!
Még majd sok ilyet.
Hadd hízzon a máj, megpersze a sok parasztnak ez ATOMHECCELÉS end IDEGÖLÉS.
Válasz #3804. hozzászólásra
Félreértettél, el ne dobd, kérdem, mi a terved a dobbal?
Válasz #3803. hozzászólásra
Miért dobjam el???Most ha 300ból sikerül kicserélnem a csövet,akkor jó darabig megint működni fog..Engem kitart..Hány éves lehet ez a gép???
Válasz #3802. hozzászólásra
Akkor annak letelt, mi a terved? Másik cső?
Válasz #3800. hozzászólásra
Nekem a hiba ott van hogy elöregedett a cső,és kell raknom rá másikat..A vége felé már minden második kihúzáskor sütnöm kellett..Vége van elfáradt a cső..
Válasz #3799. hozzászólásra

Ki tudja!!??Ez különleges föld..
Válasz #3798. hozzászólásra
Pedig az a rákfenéje, akkor Neked hol a hiba?