Az idén nincs semmim, mert tavasszal lebetegedtem és visszamondtam mindent. Lehet, így jártam a legjobban...A bátori kispiacon vasárnap 150 volt kilója a szépnek. A feleségem vett belőle.
Válasz #4674. hozzászólásra
Hát én még nem láttam ilyet a nyíregyi piacon ukránoktól, pedig voltam néhányszor árulni az évek során. Nemhogy így cuccolni, de egyáltalán még ukrán vevőt se láttam. Esetleg a becsi átkelőnél emlékszek a kifelé menőknél olyanra, hogy vettek tőlem dinnyét, de az olyan, ami náluk nem terem meg. Ami megterem az meg mind olcsóbb, nem viccből növekedett ott pl a kordonos uborka termesztése is.
Arról van szó, hogy nem EU-s ország és mindenféle növényegészségügyi ügy is lehetne belőle. A nyíregyházi piacon még ukrán vevőt nem láttam és az a súly se stimmelne, mert még a határig sem jutna el , lemeszelnék a rendőrök. Nem foglalkoznak ilyesmivel, csak cigi, benzin, gázolaj, festék, stb.
Szabolcsbol viszik az ukránok kifelé 120-ért.Egy audi 100-as 1.2 tonnát visz.Ha ezt napokig csinálják nincs annyi korai burgi az országban ami elég lenne.
Ez van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ha lemarja a fitó márpedig ha látszik, hogy foltokban benne van akkor hamar végez az egész táblával.
Utána meg csomó apró gumó meg legalább 10t/ha kiesés akkor az eddigi ráfordítás is kárba vesz nemde?
Ja, ja én is így voltam amikor telón beszéltem velük kicsit magas árakat mondtak, de úgy voltam vele biztos olyan a gép, hogy reális ez az ár. Aztán mikor elmentünk csak lestem hogy most az ócskavas telepen vagyunk vagy hol!
A lengyel szedők olcsóbbak voltak mind alkatrészileg is!
Tempel nekem nagyon lehangoló volt. Olyan érzésem volt, mintha ócskavastelep lenne. Amikor meghallottam miféle árakat mond a tulaj azt hittem rosszul leszek.
9498 hozzászólás
Válasz #4698. hozzászólásra
Az nem is rossz ár mostanában. Nógrádba elmennek krumpliért?(remélem, nem keverlek valakivel)
Válasz #4697. hozzászólásra
Annyiért akartak az ukránok burgit venni.
Válasz #4692. hozzászólásra
Milyen növényt?
Válasz #4689. hozzászólásra
Az idén nincs semmim, mert tavasszal lebetegedtem és visszamondtam mindent. Lehet, így jártam a legjobban...A bátori kispiacon vasárnap 150 volt kilója a szépnek. A feleségem vett belőle.
Válasz #4694. hozzászólásra
Egészen véletlenűl NEM!
http://indavideo.hu/video/burgonya_szedes_2
Válasz #4693. hozzászólásra

és most egggggészen véletlenül eladó mi??????
Válasz #4690. hozzászólásra
Nekem az 1 soros függesztett lengyel Akpil szedőm van és teljesen jól szuperál kistraki után is!
Válasz #4685. hozzászólásra
95 forintot igértek nekem háznál ma.
Válasz #4690. hozzászólásra
Nálunk a Z 609 az etalon a témában. Mármint az ilyen kissebb területekre. Persze kicsit nagyobb mint ez de egyszerű és nem rossz az ára.
2 ha-ra kell nekem meg ha esetleg valaki hivna.Van e valamilyen ezköz amit érdemes vásárolni?

Mostanában jársz a Nyíregyi piacon? Karfiol hogy megy
Nem is a piacon veszik meg, hanem háztól, meg a föld végéről.
Válasz #4684. hozzászólásra
Nem tünik túl bizalomgerjesztőnek.
Válasz #4684. hozzászólásra
Ugyanaz, mint amit Mándiék árulnak Tiszavasváriban. Szerintem gyenge, de van ismerős, akinek az van.
Hát én még nem láttam ilyet a nyíregyi piacon ukránoktól, pedig voltam néhányszor árulni az évek során. Nemhogy így cuccolni, de egyáltalán még ukrán vevőt se láttam. Esetleg a becsi átkelőnél emlékszek a kifelé menőknél olyanra, hogy vettek tőlem dinnyét, de az olyan, ami náluk nem terem meg. Ami megterem az meg mind olcsóbb, nem viccből növekedett ott pl a kordonos uborka termesztése is.
Sziasztok!Kinek mi a véleménye a KELET-AGRO által is árult burgonyafelszedöröl,megéri az árát?KÖSZI
Válasz #4676. hozzászólásra
Szépek. Vigyázz rájuk. Árak milyenek felétek?
Válasz #4681. hozzászólásra
finale
Más desszikáló szert nem tudnátok mondani a Reglone helyett? Zöld indára.
Ezek a hangyasav alapú szerek milyenek?
Válasz #4679. hozzászólásra
No akkor mikor rántasz?
Mennyi a ár?
Válasz #4678. hozzászólásra

Nehogymár a Börzsönyt Tátrának nézd
Válasz #4676. hozzászólásra

Mik ezek a tátrai képek?
Magadét mutogasd ne vlm hegyitótét....
[kep1][kep2][kep3]

Hétvégi krumliszemle ill. öntözés
Hétvégi krumliszemle ill. öntözés
Bizony-bizony,97-ben is igy ment.
Válasz #4673. hozzászólásra

ebben azért tévedsz,alma, krumpli, bátrabbaknál még paradicsom is, ömlesztve, csom. tartóban, hátsó ülések helyén, utazik kifelé, mint a szélvész.
Válasz #4672. hozzászólásra
Arról van szó, hogy nem EU-s ország és mindenféle növényegészségügyi ügy is lehetne belőle. A nyíregyházi piacon még ukrán vevőt nem láttam és az a súly se stimmelne, mert még a határig sem jutna el , lemeszelnék a rendőrök. Nem foglalkoznak ilyesmivel, csak cigi, benzin, gázolaj, festék, stb.
Válasz #4671. hozzászólásra
Ezt nem értem?
Válasz #4666. hozzászólásra

Úgy látom, sok filmet nézel...
Válasz #4669. hozzászólásra
240volt vazze.....már 150..Ennyit nem tudok eladni a piacon ami van...Sajna egyre kevesebb a pézük az embereknek..Nem úgy vásárolnak mint régen..
Válasz #4668. hozzászólásra

mázsaa
Te csak ne menj sehova 240é tolod a piacon minek adnád 120é?????
Válasz #4665. hozzászólásra
700mire???
Válasz #4666. hozzászólásra
Én viszem szabolcsba ha kell..Ezen nem múlik..
Szabolcsbol viszik az ukránok kifelé 120-ért.Egy audi 100-as 1.2 tonnát visz.Ha ezt napokig csinálják nincs annyi korai burgi az országban ami elég lenne.
Válasz #4664. hozzászólásra

kapják be
akkor muszáj lesz fölnyomnod hallod 700ra a termést..
Válasz #4663. hozzászólásra
jövő hétre már 50forintokat jósolnak..
Válasz #4662. hozzászólásra
mi van?
úgy néz ki idén bukta lesz a krumplival......
Válasz #4660. hozzászólásra
Ez van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ha lemarja a fitó márpedig ha látszik, hogy foltokban benne van akkor hamar végez az egész táblával.
Utána meg csomó apró gumó meg legalább 10t/ha kiesés akkor az eddigi ráfordítás is kárba vesz nemde?
Válasz #4659. hozzászólásra

úgy már akkor van 40 ezres hektárköltség az Amsitarral.
Válasz #4658. hozzászólásra
2liter de ha 3 az sem árt.
Válasz #4657. hozzászólásra
Bravóból mennyi megy egy hektárra?
Válasz #4656. hozzászólásra
Amistar és még hozzá Bravó
Válasz #4655. hozzászólásra
Nem, azzal múlthéten volt. Valami komolyabb kéne, mert néhol már látok 1-2 helyen benne fitot.
Válasz #4654. hozzászólásra
Curzate?
Tudnátok mondani utolsó permetezésnek korai krumplihoz valami hatékony szert mondani fitohoz? Reglont csak később kapná.
Válasz #4652. hozzászólásra
Gyulaháza!
Válasz #4648. hozzászólásra

Hol tettél szert erre a polonézre???
Válasz #4650. hozzászólásra
Ja, ja én is így voltam amikor telón beszéltem velük kicsit magas árakat mondtak, de úgy voltam vele biztos olyan a gép, hogy reális ez az ár. Aztán mikor elmentünk csak lestem hogy most az ócskavas telepen vagyunk vagy hol!
A lengyel szedők olcsóbbak voltak mind alkatrészileg is!
Válasz #4648. hozzászólásra
Tempel nekem nagyon lehangoló volt. Olyan érzésem volt, mintha ócskavastelep lenne. Amikor meghallottam miféle árakat mond a tulaj azt hittem rosszul leszek.