Hát a kertészet az megint más történet ott nem elég megtermelni ott az eladás jobban feladja a leckét. a nagybani haldoklik ha az embernek nincsenek ismerős kereskedői akkor nem nagyon lehet eladni semmit.
Nem veszünk semmit, nem termelünk semmit, nem viszük sehova, azt ami a fuvaron megmarad abból élünkParaszt bácsi megnyeri a lotto ötöst, kérdezik tőle mit fog csinálni ezzel a rengeteg lóvéval. Azt mondja az öreg: gazdálkodok tovább mig ez tart. Gondolom mindenki ismerte már bocs..... Na volt 6 mm esőcske úgy hogy mekkprobálom a tárcsát, hátha.....
Sajna ezt én is látom, nagy a bajság minden téren, még a kertészek is cumiznak nem kell a burgonya szinte a kutyának sem, viszok és hozzák vissza a piacról!!!! Látni a határban évről évre fogy a kertészek részéről a beültetett föld mennyisége!!! Zsugorodnak a gazdaságok kevesebb az ültetés, káposzta, sárgarépa , burgonya stb......!!!!!!!!!!!!
Nem lesz lé itt senkinek sem még a földalpú első részre meg nem jön, de az is el fog menni tartozásokra, ezt ők is tudják higgyétek el azért van akció szerintem!!
A 6250 + kompenzációt megerősítem! Debrecen mellett Ebesen valóban ennyit kínálnak érte. Tiszapalkonya: 6000 + komp.!
Szerintem ez még nem a vége! Kitartás mindenkinek.
Válasz #2746. hozzászólásra
A szomszéd műtrágyaszóróval vetette(szórta) ősszel, és kb. 1,5 méterre átszórt a mienkbe egyik oldalt. De szerintem ez elenyésző.
Sziasztok!
Ma hallottam olyat, hogy olyan búzát nem szabad vetőmagnak meghagyni, ami mellett más fajtájú búza van!
Állítólag a porzással van valami bibi!
Aki tud erről valamit, kérem írjon!
12886 hozzászólás
Válasz #2785. hozzászólásra

Az elég jo árnak tünik.
Itt Bács-Kiskunban az előbb kaptam 58.000,-Ft+kompenzáció
árat a jó minőségi búzára. Érdemes odaadni? Nincsen sok, egy 10 tonna.
Válasz #2782. hozzászólásra
Hát a kertészet az megint más történet ott nem elég megtermelni ott az eladás jobban feladja a leckét. a nagybani haldoklik ha az embernek nincsenek ismerős kereskedői akkor nem nagyon lehet eladni semmit.
Válasz #2777. hozzászólásra

Paraszt bácsi megnyeri a lotto ötöst, kérdezik tőle mit fog csinálni ezzel a rengeteg lóvéval. Azt mondja az öreg: gazdálkodok tovább mig ez tart. Gondolom mindenki ismerte már bocs..... Na volt 6 mm esőcske úgy hogy mekkprobálom a tárcsát, hátha.....

Nem veszünk semmit, nem termelünk semmit, nem viszük sehova, azt ami a fuvaron megmarad abból élünk
Válasz #2781. hozzászólásra

Sajna ezt én is látom, nagy a bajság minden téren, még a kertészek is cumiznak nem kell a burgonya szinte a kutyának sem, viszok és hozzák vissza a piacról!!!! Látni a határban évről évre fogy a kertészek részéről a beültetett föld mennyisége!!! Zsugorodnak a gazdaságok kevesebb az ültetés, káposzta, sárgarépa , burgonya stb......!!!!!!!!!!!!
Válasz #2779. hozzászólásra
Itt lesz akinek az idei sem lesz kifizetve,jövőre meg örül akinek gázolaja meg vetőmagja lessz
Válasz #2776. hozzászólásra

pláne ilyen elözmények után..
Válasz #2774. hozzászólásra

Nem lesz lé itt senkinek sem még a földalpú első részre meg nem jön, de az is el fog menni tartozásokra, ezt ők is tudják higgyétek el azért van akció szerintem!!

Hát ebben is van valami...
és lesz aki megfizeti? gondolom a kiszáradt kukik hagynak vissza valamit a talajban
Válasz #2775. hozzászólásra

Valahogy nem hiszek én ebben az akciós 67ezres AN-ban...........
Akkor most vegyél akciós AN-ot 67 e.-ért
Arra gondoltatok ahogy nőnek az árak
úgy emelik majd az inputot.
csízi
Válasz #2771. hozzászólásra
Kuruczfarm?
A 6250 + kompenzációt megerősítem! Debrecen mellett Ebesen valóban ennyit kínálnak érte. Tiszapalkonya: 6000 + komp.!
Szerintem ez még nem a vége! Kitartás mindenkinek.
Válasz #2764. hozzászólásra

Ki ígért ennyit, ennyiért az enyémet is vihetik.
Hol igérték ezt az összeget, mert itt Hajdú-biharban még nagyon keveset igérnek érte.
Válasz #2767. hozzászólásra

Válasz #2766. hozzászólásra
.Mostmeg csak néznék hogy szárnyalnak az árak meg anyáznánk egymást
Ugylegyen.Fater meg elakarta nyomni aratás elelyén 48-50 ér
Válasz #2765. hozzászólásra
dehogy adnád, ha tudod, hogy jövő hónapba még többet kapsz érte!!!

Az már durva ennyiér énis adnám.
Nekem ma 6250+komp.-ot ígértek a búzáért...
Várunk még egy kicsit 57.5+ igérnek a malmiér nagy tételbe.
Tőzsde malmi búza 66500 Ft.
Válasz #2759. hozzászólásra

Válasz #2759. hozzászólásra

Ez mennyire biztos????????????????
Válasz #2757. hozzászólásra
...de a színfalak mögött már mindenki betárazta" a 130-as árat...
Amennyit ígértem
Válasz #2757. hozzászólásra
125-135 sztem.
Válasz #2755. hozzászólásra
szotya mennyi lesz?
Válasz #2753. hozzászólásra
malmi javító vegyesen.
Válasz #2751. hozzászólásra

Ez az ár nem áll meg 69000-ig
A takarmányt ami 26alatti sikér azt veszik 55-ért,
Válasz #2752. hozzászólásra
Malmi?
Válasz #2750. hozzászólásra
Én az agrimpexnek adtam el kombájntisztán 57 be nettó.Beszélj velük.Ez tisztítva 6000-be van.
Várni kell még. A tőzsdén a mai ár már 65000.
Válasz #2749. hozzászólásra

Most a kompival akarnak manipulálni.Nem baj nem kapnak árut.
Válasz #2743. hozzászólásra

Mi az hogy bruttóba? Gabonára nincs áfa
Válasz #2746. hozzászólásra
A szomszéd műtrágyaszóróval vetette(szórta) ősszel, és kb. 1,5 méterre átszórt a mienkbe egyik oldalt. De szerintem ez elenyésző.
Mai ár 5600+ komp. Baranya megye Sásd, Cargill. Ma még csak behordtuk, várunk talán picit feljebb megy aztán eladjuk.
Válasz #2745. hozzászólásra
A búza öntermékenyülő!!
Pár méteres izoláció elég!
Sziasztok!

Ma hallottam olyat, hogy olyan búzát nem szabad vetőmagnak meghagyni, ami mellett más fajtájú búza van!
Állítólag a porzással van valami bibi!
Aki tud erről valamit, kérem írjon!
Válasz #2743. hozzászólásra
http://darazskevero.hu/wordpress/
Válasz #2742. hozzászólásra
Milyen cég ez senki nem ad érte ennyit???Körbe telefonáltam az egész országot ma 55-58 bruttoba!!!!!!!!!!!Idáig 57.5 volt a legjobb ajánlat.
Válasz #2741. hozzászólásra
Nem volt levonás, holnap fizetés. De azt hallottam ma már 6000 fölött van...
Valami táblázat a paraméterekről?
Válasz #2735. hozzászólásra
Semmi levonás,és fizették?Kár,hogy nem vártam egy hetet még.
Válasz #2738. hozzászólásra
köszi
Válasz #2736. hozzászólásra
Malmi II.
Válasz #2736. hozzászólásra

elméletileg igen.