Esik, márc. 16 óta először. Igaz már minek... csak a szénám rohad... a zabom már kibugázott. Ahol kicsit jobb volt a föld vetéskor ott van akár két szem is bugánként. :s 8-10centis száron. Úgyhogy learatni úgyse tudnám ha lenne rajta érdemes termés.
Ez egy olyan beugratós válasz volt mint mikor megkérdezik a futóversenyen hogy ha lelelőzöd a másodikat akkor hányadik vagy? Na ugye! Én is csak második vagyok az első te voltál. :)
Én egyszer vettem egy öttagú vontatottat aztán leméreteztem a rolex vázát egy ismerősnél és pontosan lemásoltam. Aztán beletettem a vontatott gyűrűit. Megvolt aprópénzből. 4,2ih tárcsával vagy lajta vetőgéppel húztam egymenetben. Nekem tetszett a munkája. Aztán el kellett adnom kellett az ára a carierhez. Most megint vadászok ilyen öttagú vontatottra. Ha alkalom lesz rá megint csinálok egyet. Azthiszem 450-es gyűrűátmérői voltak, kötött talajon jól dolgozott.
760 hozzászólás
Válasz #8. hozzászólásra
Esik, márc. 16 óta először. Igaz már minek... csak a szénám rohad... a zabom már kibugázott. Ahol kicsit jobb volt a föld vetéskor ott van akár két szem is bugánként. :s 8-10centis száron. Úgyhogy learatni úgyse tudnám ha lenne rajta érdemes termés.
Válasz #7. hozzászólásra
Biztos? Azért számolj utána! :)
Tavasszal volt egy fent az apróba. Egy tákolt szállítókocsival együtt kértek érte 230e ha jól emlékszem.
Válasz #6. hozzászólásra
nem fáradtál el ma a nagy locsolásba?
Válasz #6. hozzászólásra
Aha, 5+1 az tényleg 6!
Mennyi lehet kb. 1 ilyen ócsó, öreg, vontatott?
Válasz #4. hozzászólásra
5x1m de csak 4 méterest csináltam. Úgyhogy egy tag most itt van talonba. Ha tudnék venni egy másik 5x1mst akkor tudnék csinálni egy hatméterset. :)
Szegény ember vízzel főz...
Válasz #3. hozzászólásra
Ez egy olyan beugratós válasz volt mint mikor megkérdezik a futóversenyen hogy ha lelelőzöd a másodikat akkor hányadik vagy? Na ugye! Én is csak második vagyok az első te voltál. :)
Válasz #3. hozzászólásra
( állati kérdést tettem fel :-)) )
5x1m-esek voltak?
Újakat nem szoktad nézni?
( igaz minek nézné ha a xarból is tud aranyat nyerni...)
Válasz #2. hozzászólásra
Már vártalak.
Tudtam h. Te leszel az első! :-))))))))))
Ez mekkora volt?
Én egyszer vettem egy öttagú vontatottat aztán leméreteztem a rolex vázát egy ismerősnél és pontosan lemásoltam. Aztán beletettem a vontatott gyűrűit. Megvolt aprópénzből. 4,2ih tárcsával vagy lajta vetőgéppel húztam egymenetben. Nekem tetszett a munkája. Aztán el kellett adnom kellett az ára a carierhez. Most megint vadászok ilyen öttagú vontatottra. Ha alkalom lesz rá megint csinálok egyet. Azthiszem 450-es gyűrűátmérői voltak, kötött talajon jól dolgozott.
Vlkinek vlm. észrevétele?
Melyik nem jó, melyik majdnem jó, melyik a jó ... ?????