Még mindíg ez a kérdés. Aki újonnan vette a kombájnt, nem hallott erről valamit a szervizestől, v. nincs valamilyen írás a kezelési utasításban ??????????????,
A 106-os kombájnon a rostaszekrényt egy excenter mozgatja. A megán az excenterre csatlakozó csapágy háza is excenteres, amivel változtatni tudom a rostaszekrény kitérését. Az a kérdésem, mikor , hová kell ezt állítani?????????????? Ne sajnáljátok a tintát.........
Válasz #1135. hozzászólásra
Napraforgóra volt fel szerelve kis tálcákkal 5.80 a vágási szélesége a motolábol is ki volt szedve 3 csö, az elözö tulaj azt mondta hogy már igy hozták be németböl egy kombájnnal együtt.
Gondoltam rá én is. De van itt egy 516os a faluban most vettek rá claas asztalt mert a 516os asztalról folyton leszaggatta a kasza hajtást. Egy napot nem bírt végigdolgozni a nyáron. Igaz hülyék is hozzá. De nem szeretnék úgy járni én is. És ők kerítettek valahol egy 6m-es claas asztalt 300ért szétrohadt állapotban. Én nem láttam de többen esküsznek rá hogy claas és 6mes.
rossz márkát nézel,mert a Claashoz csak öttizes asztal (vagy kisebb)van leharcolt állapotban,az ujabbakért meg többet kérnek mint a piroskád ér,forstritt asztalt keress abban van szélesebb Tescós áron
Ezzel nagyjából tisztába vagyok én is. A kérdés az lett volna, hogy itthon fel lehet e esetleg lelni 5,1mtől szélesebb bontott asztalt? Vagy kár keresni, csak 5,1es van és kész.
A cebisben kapcsold ki az összes automatikát ami a vágóasztal részben van, ha nincs fent az asztal. Mert pl a motollát is hibára veszi ha kuki asztalt teszel fel és ő szeretné állítani de nem tudja.
Válasz #1109. hozzászólásra
Lehet hogy az lessz csak most ezt írja ki de nincs fent az asztal ha az lenne akkor szerintem akkor írná ki ha fel is vennénk??
Elszakadt vezeték, típushiba 2 évente ki kell cserélni a vezetéket. Ügyes kezű villamosságszerelő kicseréli neked a vezetéket, csak lényeges hogy szilikon tehát rugalmas vezeték legyen. Pár ezer forintért megcsinálja.
Helló!Veszteségmérő vezeték szakadás a szalma rázó ládánál,talaj követő szenzor is vagy hibás,vagy beázott a multi csatlakozó emiatt hibát észlel.
Veszteség szenzorba lehet külön vezetéket is rendelni,7-8000ft+áfa,katalógus ugyan nem írja a külön cikkszámot!
Sziasztok.
Claas lexion kiírja indítás előtt hogy szisztem ok és utána jön a stop villogva és talajnyomás szenzor!!!!Ez mi??
Meg leválaszás jobb oldali veszteségmérő meg baloldali veszeségmérő????
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy az általam hirdetett szűrők, milyen kombájnra valók?
Egy emberkétől vettünk Claas cuccokat és ezt is odaadta, de a 208as Megára nem jó.
7302 hozzászólás
Válasz #1152. hozzászólásra
400e euró
Válasz #1144. hozzászólásra
Zsírzógombokkal előre ! Az összekötő karral egyvonalba.
Válasz #1151. hozzászólásra

Szép és jó, de az a 100 milka csocsi is szép egyben amibe ez a "csoda" kerül!
Még mindíg ez a kérdés. Aki újonnan vette a kombájnt, nem hallott erről valamit a szervizestől, v. nincs valamilyen írás a kezelési utasításban ??????????????,
Senki nincs, aki tudná ??????????????????

és írjátok meg,
Ti meg nézzetek utána sürgősen
Válasz #1147. hozzászólásra
meg előtöltés
Válasz #1146. hozzászólásra
Akkor nincs gyujtás,csak holtpont..
Válasz #1145. hozzászólásra
és nem kell ott állítgatni semmit
Van egy 55-ös tengely a végén van két excenteragy ékkel rögzitve és csak forog,forog mig meg nem áll...
A 106-os kombájnon a rostaszekrényt egy excenter mozgatja. A megán az excenterre csatlakozó csapágy háza is excenteres, amivel változtatni tudom a rostaszekrény kitérését. Az a kérdésem, mikor , hová kell ezt állítani?????????????? Ne sajnáljátok a tintát.........
Válasz #1142. hozzászólásra
Az 516 nak van 5.7 asztala is,a legkisebb 4.5 körül van.
Válasz #1141. hozzászólásra
Láttam, de ott még nem tartok, csak agyalgatok rajta és próbálom körbejárni a témát.
E 516 asztalt hirdetnek kocsival 350 nettó!! Agrotek.
Válasz #1139. hozzászólásra
Igen csak jobbnak láttuk a ferdefelhordot átalakitani mint az asztalt meggyengiteni.
Válasz #1137. hozzászólásra
Claas.A 16 nem erre a fülekre veszi fel az asztalt.Egy csőre,amit rugók tartanak a ferdefelhordó tetején!
Válasz #1135. hozzászólásra
Napraforgóra volt fel szerelve kis tálcákkal 5.80 a vágási szélesége a motolábol is ki volt szedve 3 csö, az elözö tulaj azt mondta hogy már igy hozták be németböl egy kombájnnal együtt.
Válasz #1133. hozzászólásra
ez ránézésre claas asztal. Enyém ugyanígy nézett ki lecsupaszítva, csak keskenyebb volt.
Válasz #1133. hozzászólásra
A 16 nem így veszi fel az asztalt!
Válasz #1134. hozzászólásra
Ez milyen asztal és milyen széles pontosan?
csak sikerült.

Válasz #1130. hozzászólásra

Válasz #1131. hozzászólásra

Ha feltöltötted a képet akkor utána bökj rá a kis zöld szövegre is mellette hogy "beiileszt".
Válasz #1130. hozzászólásra
Ilyen az a 6 méteres asztal.
Válasz #1128. hozzászólásra

Uh azok jó nagyok.
Válasz #1126. hozzászólásra
6.7-7.6m!!
Válasz #1126. hozzászólásra
Van több mérete is,6 méter felett is.
Válasz #1125. hozzászólásra
meg kellene nézni egyet alaposan. Milyen széles az 516os asztala?
Nekem a claas csigájával se volt semmi bajom. Amúgy pedig nem tudom
Válasz #1124. hozzászólásra
Jó a Német asztal,erős csiga van benne!
Válasz #1123. hozzászólásra

Én is erre tippelek. De nincs kedvem kisérletezni vele.
Válasz #1122. hozzászólásra
Az életlen,vagy rosszul beállított kasza csinál olyat!
Válasz #1121. hozzászólásra

Gondoltam rá én is. De van itt egy 516os a faluban most vettek rá claas asztalt mert a 516os asztalról folyton leszaggatta a kasza hajtást. Egy napot nem bírt végigdolgozni a nyáron. Igaz hülyék is hozzá. De nem szeretnék úgy járni én is. És ők kerítettek valahol egy 6m-es claas asztalt 300ért szétrohadt állapotban. Én nem láttam de többen esküsznek rá hogy claas és 6mes.
Válasz #1120. hozzászólásra
rossz márkát nézel,mert a Claashoz csak öttizes asztal (vagy kisebb)van leharcolt állapotban,az ujabbakért meg többet kérnek mint a piroskád ér,forstritt asztalt keress abban van szélesebb Tescós áron
Válasz #1119. hozzászólásra

Magát az asztalt lehetőleg 6méter körülit, hogy kijöjjön belőle egy 8 soros napra adapter.
Válasz #1118. hozzászólásra
Melyik alkatrészét keresed?
Válasz #1117. hozzászólásra

Ezzel nagyjából tisztába vagyok én is. A kérdés az lett volna, hogy itthon fel lehet e esetleg lelni 5,1mtől szélesebb bontott asztalt? Vagy kár keresni, csak 5,1es van és kész.
Válasz #1115. hozzászólásra
http://mezogeparchivum.hu/tema_napraforgo.html
Nem tudom itt nézted-e???
Régi dominatorok (105-106) mind 5,1es asztallal jöttek, vagy volt szélesebb is?
Válasz #1113. hozzászólásra
Igen most vettük lexion 450 de nekünk ez a fajta monitor van.
Válasz #1111. hozzászólásra
Most vetted a gépet? Akkor nem árt olajakat cserélni egyben kiderül van e valami nem oda való az olajban.
Válasz #1110. hozzászólásra
A cebisben kapcsold ki az összes automatikát ami a vágóasztal részben van, ha nincs fent az asztal. Mert pl a motollát is hibára veszi ha kuki asztalt teszel fel és ő szeretné állítani de nem tudja.
Ja és elég morgósan megy a lehajtás vagy a váltó vagy mind ilyen közúton??
Válasz #1109. hozzászólásra
Lehet hogy az lessz csak most ezt írja ki de nincs fent az asztal ha az lenne akkor szerintem akkor írná ki ha fel is vennénk??
Válasz #1108. hozzászólásra
Talajkövető szenzor szerintem az asztalon van ha contur-ra gondolsz a két szélén van, ha nem arról van a szó akkor bocsi.
Válasz #1106. hozzászólásra
Köszi a gyors választ és hol találom a talajkövető szenzort melyik az a ferde oldalán nem baj hogy nincs fent az asztal??
Válasz #1105. hozzászólásra
Elszakadt vezeték, típushiba 2 évente ki kell cserélni a vezetéket. Ügyes kezű villamosságszerelő kicseréli neked a vezetéket, csak lényeges hogy szilikon tehát rugalmas vezeték legyen. Pár ezer forintért megcsinálja.
Válasz #1105. hozzászólásra
Helló!Veszteségmérő vezeték szakadás a szalma rázó ládánál,talaj követő szenzor is vagy hibás,vagy beázott a multi csatlakozó emiatt hibát észlel.
Veszteség szenzorba lehet külön vezetéket is rendelni,7-8000ft+áfa,katalógus ugyan nem írja a külön cikkszámot!
Sziasztok.
Claas lexion kiírja indítás előtt hogy szisztem ok és utána jön a stop villogva és talajnyomás szenzor!!!!Ez mi??
Meg leválaszás jobb oldali veszteségmérő meg baloldali veszeségmérő????
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy az általam hirdetett szűrők, milyen kombájnra valók?
Egy emberkétől vettünk Claas cuccokat és ezt is odaadta, de a 208as Megára nem jó.
Illetve akit érdekelne hívjon. Itt csak áll.
Szűrők