Válasz csuti0 #14846. hozzászólásáraA Karate helyett lett a Full5Cs csak a Karate kontakt szer, a Full5 felszívódó, de igen használt, csak az összeset nem vitte el. :/
Válasz L. M. #14869. hozzászólásáraTavaly sok olyan munkát megcsináltunk amit idén szerettünk volna,nagyjából 3 évnyi palánta ára megy úgy a semmibe, ha kivárunk, akkor idén tudok palántát venni. Ezt nem gondolta senki, hogy így alakul, sajnos.
Válasz zelnikpeti #14868. hozzászólásáraIgen, a valódi válság nem most lesz, mert a nagyobb cégek kicsit kivárnak. Ahol van tartalék ( ez a kevesebb, de lehet igen nagyok) ott 1-2 hónap kiesést még elviselnek. Ahol nincs semmi, azoknak már most kampec. Viszont ezt még annyira nem érzékelik az emberek többsége, mivel egyenlőre jóval kevesebbet érint. Ha eltudjuk adni, véleményem szerint, kicsit nyomottabb áron, akkor igen jól járhatunk. Mi is gondolkodunk, de a helyzet nem egyszerű, mivel azt sem tudom mire számíthatunk...
Szerintem elöször is mindenkinek le kell kicsit nyugodni és csinálva a dolgát amit lehet.
Úgy is el fog dölni 1 hónap alatt majdnem minden.
Ha lesz vírus ha nem, az élet megy tovább és kész.
Az eprek meg még 3.évesen is jól teljesítenek.
Ez 3.évesen Ázsia.
Válasz hasutas1 #14867. hozzászólásáraSzerintem nem lesz gond az értékesítéssel, csak több lehetőséget kell biztosítani hogy az otthon maradtakhoz is el jusson...
Valamilyen szinten az optimista és a pesszimista meglátásban is van realitás.
Ha viszont azt nézem hogy a NAGYOK az elmúlt években mibe fektettek nagy pénzeket, akkor inkább az optimizmus felé hajlik a dolog.
Azon viszont tényleg el kell gondolkodni hogy jövőre hogyan tovább. Ami nekünk ugye már július - augusztusban kezdődik.
Mert az emberek nehezen adnak le az igényeikből, szokásaikból és ez még pár hónapig így is lesz!!!
A gond az kb augusztusra tetőzhet anyagi téren amikorra a kis tartalék is kiapad. És 8-10 hónap kévés lesz hogy ezt ki heverjük. Mind ország mind világ szinten.
Két megoldásom van:
Az egyik, hogy meghagyom 2 évesre az összeset, és küzdök majd az atkákkal, gombabetegségekkel.
A másik, megpróbálok szaporítani, abból is a legolcsóbb megoldásban gondolkodok.
A bakhátak maradnak, a csepszalag is. Műtrágyából bevásároltam, igaz az is sporolós lesz.
Vagy majd csinálok bio epret .
Válasz lacka4600 #14856. hozzászólásáraSziasztok!
Lacka szerintem is így lesz, lehet hogy erre megy ki az egész.
Minden esetre alternatíva kell.
El van vetve a hagyma, zöldség, sárgarépa, cékla.
Palánták nőnek, kelegetnek.
Paprika, paradicsom, dinnye stb
Megy a krumpli a földbe.
Dolgozom és úgy gondolom hogy minden rendben lesz.
Ki mit vet úgy arat.
Üdv
Válasz clanki #14854. hozzászólásáraAz biztos,hogy borzasztó nehéz néhány hónap következik,de most az a lényeg,hogy a vírust megfelelően korlehessen tartani,ez elsősorban az embereken múlik.Konkrétan az epernél maradva biztosan el fogod tudni adni,konkurencia nélkül.Ha lecseng a vírus a termelés azonnal visszaáll a régi rendbe,és mivel ez egy fogyasztói társadalom,csak akkor éleképes,ha van fogyasztó aki vásárlóerővel rendelkezik,az elszegényedett tönkrement fogyasztóval nem sokra mennek.Na meg az élet él és élni akar,nem emlékszem ki mondta,de igaz.
Válasz lacka4600 #14858. hozzászólásáraNagyon sok cég adott már ki igazolást. Az elosztó raktárat megértem, de a chip üzemet kevésbé.
Én is próbálok szerezni vmit, mert a nagy földem a szomszéd faluban van.
Válasz lacka4600 #14858. hozzászólásáraGondolom sejted, hogy én hol dolgozom. Nálunk már azt tudakolják, hogy ki tud bejárni ha változik a dolog. Egy munkatársam elment táppénzre, azt mondták még a jövőhetet kikeverik, utána már úgy is mindegy....
A kedélyeket nem akarom fokozni, de én pl. Ívóvíz és csatornamű Zrt.nél dolgozom, és kb, 4 napja bekérték az adatainkat, hogy továbbítani tudják a hatóságok felé(lakcím stb.), hogy kijárási tilalom alatt is tudjunk dolgozni és hibát elhárítani, mert ugyebár elég érdekes lenne a maradj otthon helyzet, ha nem lenne ivóvíz, nem tudnád lehúzni a wc-t stb...
Szerintem legjobb esetben minden marad a jelenlegi helyzetben. Ha továbbra is ilyen mérsékelten fog növekedni a betegek száma, akkor nem lesznek keményebb intézkedések. Persze sok a hülye, de azért úgy gondolom elég hamar elkezdtünk észbe kapni.
A legrosszabb forgatókönyv meg az, hogy 2-3 hét múlva tombolni fog a vírus, és lesz kijárási tilalom, minden egyéb finomsággal, akkor a fóliásnak tuti lőttek, talán még a szabadföldinek van némi esélye.
Alapból optimista vagyok, de én is szorítom lefele a költségeket amennnyire lehet, és van arra is forgatókönyvem, hogy a legrosszabb esetben, hogyan éljük túl ezt az évet, bár remélem erre nem lesz szükség...
Válasz határjáró #14853. hozzászólásáraAztán minek vagy kinek?
Nézz be oda mi folyik ott. Az embert politiai értékrendje mellett ítélik meg, néhányan felvetették, hogy az elmeállapotommal is baj van.
Aztán ott vannak ezek a félistenek akik nem tudják magukat kiszakítani ebből a bűvkörből, ez az értékrendjük, akit lehet azt csesztet, a követőivel együtt.... Természetesen nekik joguk van ahhoz aminek másnak nincs.
Ja de azért az sem baj ha ez a narancshuszárelmebeteg segít, mert végülis ezt jó néven veszik, de amúgy meg fogja be a pofáját, kusssssoljon, mert egy senki. Kösz de én ebből nem kérek.
Válasz L. M. #14850. hozzászólásáraMost maradjunk az epernél, ha ne adja Isten nálunk is beüt az ami az Olaszoknál és az eper eladhatatlan lesz több okból, akkor ki vesz itt palántát? Műtrágyát? Mi lesz a jövő évi szezonnal mert akkor arra is hatással lesz, nem gondolnám, hogy sok termelőnek van annyi tőkéje, hogy ennyi időt kihúzzon. Mert ugye be kell fektetni a következő szezonra nem is keveset. Szóval lesznek itt kérdések azért. És akkor ez csak az eper, hol a többi? Értem, hogy védekezünk a vírus ellen meg maradjunk otthon, de ha bedől a gazdaság a világon abba biztos többen halnak bele mint ebbe a vírusba. Sok helyen visszafordíthatatlan károk fognak bekövetkezni és akkor ki segít?? Az állam? Miből?
Sok embernek tettél jót az előrejelzésekkel, ne azoknak okozz örömet akikkel szóváltásba keveredtél hanem akik nap mint nap figyeltek az irásaidban lévő igazságokra.
Válasz clanki #14848. hozzászólásáraEzzel csak az a baj, hogy oké mi termelünk, mert kaja lesz meg gyógyszer, meg tudjuk olvasni az interneten, de az aki dolgozna más ágazatban az majd otthon fog ülni... Szóval egyre kevesebb pénz lesz az embereknél. És nem látjuk hol a vége.
Én már ezzel kapcsolatban többször leírtam a véleményem, többen megjegyezték, hogy őrült vagyok....függetlenül attól hogy afelé tendál az egész.
A Kínaiak nem hülyék, és hát onnan veszik át az intézkedéseket is.
Válasz hasutas1 #14845. hozzászólásáraÉrtelem szerűen azt jelentené,hogy minden munka aminek nincs köze az egészségügyi ellátáshoz, az élelmiszer ellátáshoz, az információközléshez és a rendvédelemhez be lesz tiltva. Be lenne tiltva mindennemű mozgás és emberek közötti interakció ami ezektől független. Van ahol a tömegközlekedés is csak az egészségügyi dolgozók számára elérhető! 2-3 hét múlva nagyon durva helzet lehet az eddigi forgatókönyveket és a sok embert aki sz@&@k az egészre, mert nem érzi a súlyát...
Válasz hasutas1 #14845. hozzászólására"Létfontosságú tevékenységnek számít az élelmiszer- és a gyógyszeripar, a mezőgazdaság, a halászat, valamint az információszolgáltatás is."
Köszönöm mindenkinek.
Mi eddig Karate-t és Full5Cs-t használtunk, egy ideig mondhatni jó volt, az atkák ellen, de mintha most tiszta vízzel permeteznénk őket.
Válasz j.kallai #14834. hozzászólásáraÁltalában éjszakára, hajnalra lehűl a levegő. Ráértél volna holnap betakargatni. Nekem csak egy rétegem van, az is elég lesz (ha egyáltalán kelleni fog), majd holnap betakarom.
Válasz hasutas1 #14833. hozzászólásáraEl kellett jönnöm a helyről ahol van az ültetvény és nem tudok vissza menni csak holnap este, így sajnos ovatosságból letakartam.
Meg szépen lassan hül a levegő hőmérséklete.
Válasz j.kallai #14826. hozzászólásáraPersze jó jó de az egy dolog ami le van írva,a tetveket,tripszeket viszi de hidd el az atkàt azt nem!!!
Másik meg hogy szirom hullás utàn nem hasznàlható mert magasabb a bór tartalma és deformált gyümölcseid lesznek,nekem mindegy!
A wetcit-et végig lehet használni mert abban nincs annyi bór,ennyi
Válasz Cs.P. #14824. hozzászólásáraÉn minden permetléhez teszek wetcitet,jobb terülést biztosít és az eső sem mossa le olyan gyorsan mert egy réteget kèpez a növény felületén!
Pl. Vertimec pro+valami gombaölő+wetcit 10 l/10 ml
Válasz csuti0 #14819. hozzászólásáraSzia!
Szerintem te a prolectus-ra gondoltál lehet a kolléga is de ő amilyen szer nevét leírta az szamócàban nem is engedélyezett, én azért tudom a nevét annak amit használok!
Válasz lacka4600 #14789. hozzászólásáraSziasztok!
Lacka amit ide leírtál azt ma mind úgy csináltam ahogy írtad.
Nem takartam ki és a két réteg dolgozik!
Sajnos a képeket elforgatja a telefon.
19370 hozzászólás
Válasz csuti0 #14846. hozzászólásáraA Karate helyett lett a Full5Cs csak a Karate kontakt szer, a Full5 felszívódó, de igen használt, csak az összeset nem vitte el. :/
Válasz L. M. #14869. hozzászólásáraTavaly sok olyan munkát megcsináltunk amit idén szerettünk volna,nagyjából 3 évnyi palánta ára megy úgy a semmibe, ha kivárunk, akkor idén tudok palántát venni. Ezt nem gondolta senki, hogy így alakul, sajnos.
Válasz zelnikpeti #14868. hozzászólásáraIgen, a valódi válság nem most lesz, mert a nagyobb cégek kicsit kivárnak. Ahol van tartalék ( ez a kevesebb, de lehet igen nagyok) ott 1-2 hónap kiesést még elviselnek. Ahol nincs semmi, azoknak már most kampec. Viszont ezt még annyira nem érzékelik az emberek többsége, mivel egyenlőre jóval kevesebbet érint. Ha eltudjuk adni, véleményem szerint, kicsit nyomottabb áron, akkor igen jól járhatunk. Mi is gondolkodunk, de a helyzet nem egyszerű, mivel azt sem tudom mire számíthatunk...
Válasz j.kallai #14870. hozzászólásáraSajnos így van, sokmindent nem tudunk tenni, csak türelmesen várni, ami ilyenkor a legnehezebb!
Szerintem elöször is mindenkinek le kell kicsit nyugodni és csinálva a dolgát amit lehet.

Úgy is el fog dölni 1 hónap alatt majdnem minden.
Ha lesz vírus ha nem, az élet megy tovább és kész.
Az eprek meg még 3.évesen is jól teljesítenek.
Ez 3.évesen Ázsia.
Válasz zelnikpeti #14868. hozzászólásáraAkkor mit szóljon akinek a jövő évi palánta fele ki van fizetve?
És persze a szerződés szerint mi intézzük a fuvart...
Válasz hasutas1 #14867. hozzászólásáraSzerintem nem lesz gond az értékesítéssel, csak több lehetőséget kell biztosítani hogy az otthon maradtakhoz is el jusson...
Valamilyen szinten az optimista és a pesszimista meglátásban is van realitás.
Ha viszont azt nézem hogy a NAGYOK az elmúlt években mibe fektettek nagy pénzeket, akkor inkább az optimizmus felé hajlik a dolog.
Azon viszont tényleg el kell gondolkodni hogy jövőre hogyan tovább. Ami nekünk ugye már július - augusztusban kezdődik.
Mert az emberek nehezen adnak le az igényeikből, szokásaikból és ez még pár hónapig így is lesz!!!
A gond az kb augusztusra tetőzhet anyagi téren amikorra a kis tartalék is kiapad. És 8-10 hónap kévés lesz hogy ezt ki heverjük. Mind ország mind világ szinten.
Válasz clanki #14854. hozzászólásáraVannak olyan elemzések miszerint nem 1-2%-os visszaesésekre lehet számítani hanem több, jóval több.
.
Két megoldásom van:
Az egyik, hogy meghagyom 2 évesre az összeset, és küzdök majd az atkákkal, gombabetegségekkel.
A másik, megpróbálok szaporítani, abból is a legolcsóbb megoldásban gondolkodok.
A bakhátak maradnak, a csepszalag is. Műtrágyából bevásároltam, igaz az is sporolós lesz.
Vagy majd csinálok bio epret
Válasz lacka4600 #14856. hozzászólásáraSziasztok!
Lacka szerintem is így lesz, lehet hogy erre megy ki az egész.
Minden esetre alternatíva kell.
El van vetve a hagyma, zöldség, sárgarépa, cékla.
Palánták nőnek, kelegetnek.
Paprika, paradicsom, dinnye stb
Megy a krumpli a földbe.
Dolgozom és úgy gondolom hogy minden rendben lesz.
Ki mit vet úgy arat.
Üdv
Válasz clanki #14854. hozzászólásáraAz biztos,hogy borzasztó nehéz néhány hónap következik,de most az a lényeg,hogy a vírust megfelelően korlehessen tartani,ez elsősorban az embereken múlik.Konkrétan az epernél maradva biztosan el fogod tudni adni,konkurencia nélkül.Ha lecseng a vírus a termelés azonnal visszaáll a régi rendbe,és mivel ez egy fogyasztói társadalom,csak akkor éleképes,ha van fogyasztó aki vásárlóerővel rendelkezik,az elszegényedett tönkrement fogyasztóval nem sokra mennek.Na meg az élet él és élni akar,nem emlékszem ki mondta,de igaz.
Válasz hasutas1 #14857. hozzászólásáraAzok miatt akik tiszteltek a munkád miatt.
Mert szerintem többen köszönték meg neked a munkád mint ahányan megkérdőjelezték az elmeállapotod.
Személy szerint én mindenben egyetértek veled, viszont tiszteletben kell tartani azokat is akik nem. Még ha ez forditva nem is igaz.
Tudom, erőltetni nem lehet és nem is akarom...de ha mégis meggondolod magad akkor szivesen olvassuk az előrejelzéseidet.
Válasz lacka4600 #14858. hozzászólásáraNagyon sok cég adott már ki igazolást. Az elosztó raktárat megértem, de a chip üzemet kevésbé.
Én is próbálok szerezni vmit, mert a nagy földem a szomszéd faluban van.
Válasz lacka4600 #14858. hozzászólásáraJa bocs, és nem betegek hanem fertőzöttek, de abbahagyom
.
Válasz lacka4600 #14858. hozzászólásáraSztem exponenciálisan emelkedik.
Válasz lacka4600 #14858. hozzászólásáraGondolom sejted, hogy én hol dolgozom. Nálunk már azt tudakolják, hogy ki tud bejárni ha változik a dolog. Egy munkatársam elment táppénzre, azt mondták még a jövőhetet kikeverik, utána már úgy is mindegy....
A kedélyeket nem akarom fokozni, de én pl. Ívóvíz és csatornamű Zrt.nél dolgozom, és kb, 4 napja bekérték az adatainkat, hogy továbbítani tudják a hatóságok felé(lakcím stb.), hogy kijárási tilalom alatt is tudjunk dolgozni és hibát elhárítani, mert ugyebár elég érdekes lenne a maradj otthon helyzet, ha nem lenne ivóvíz, nem tudnád lehúzni a wc-t stb...
Szerintem legjobb esetben minden marad a jelenlegi helyzetben. Ha továbbra is ilyen mérsékelten fog növekedni a betegek száma, akkor nem lesznek keményebb intézkedések. Persze sok a hülye, de azért úgy gondolom elég hamar elkezdtünk észbe kapni.
A legrosszabb forgatókönyv meg az, hogy 2-3 hét múlva tombolni fog a vírus, és lesz kijárási tilalom, minden egyéb finomsággal, akkor a fóliásnak tuti lőttek, talán még a szabadföldinek van némi esélye.
Alapból optimista vagyok, de én is szorítom lefele a költségeket amennnyire lehet, és van arra is forgatókönyvem, hogy a legrosszabb esetben, hogyan éljük túl ezt az évet, bár remélem erre nem lesz szükség...
Válasz határjáró #14853. hozzászólásáraAztán minek vagy kinek?

Nézz be oda mi folyik ott. Az embert politiai értékrendje mellett ítélik meg, néhányan felvetették, hogy az elmeállapotommal is baj van.
Aztán ott vannak ezek a félistenek akik nem tudják magukat kiszakítani ebből a bűvkörből, ez az értékrendjük, akit lehet azt csesztet, a követőivel együtt.... Természetesen nekik joguk van ahhoz aminek másnak nincs.
Ja de azért az sem baj ha ez a narancshuszárelmebeteg segít, mert végülis ezt jó néven veszik, de amúgy meg fogja be a pofáját, kusssssoljon, mert egy senki. Kösz de én ebből nem kérek.
Válasz clanki #14854. hozzászólásáraIngyen pénz nem lesz, de lesz majd jóféle hitel a tökéletes eladósodáshoz.
Válasz clanki #14854. hozzászólásáraHát sajnos nagyon igaz...
Válasz L. M. #14850. hozzászólásáraMost maradjunk az epernél, ha ne adja Isten nálunk is beüt az ami az Olaszoknál és az eper eladhatatlan lesz több okból, akkor ki vesz itt palántát? Műtrágyát? Mi lesz a jövő évi szezonnal mert akkor arra is hatással lesz, nem gondolnám, hogy sok termelőnek van annyi tőkéje, hogy ennyi időt kihúzzon. Mert ugye be kell fektetni a következő szezonra nem is keveset. Szóval lesznek itt kérdések azért. És akkor ez csak az eper, hol a többi? Értem, hogy védekezünk a vírus ellen meg maradjunk otthon, de ha bedől a gazdaság a világon abba biztos többen halnak bele mint ebbe a vírusba. Sok helyen visszafordíthatatlan károk fognak bekövetkezni és akkor ki segít?? Az állam?
Miből?
Válasz hasutas1 #14851. hozzászólásáraHasutas kolléga, nem szeretnél vissza térni az időjáráshoz is?
Sok embernek tettél jót az előrejelzésekkel, ne azoknak okozz örömet akikkel szóváltásba keveredtél hanem akik nap mint nap figyeltek az irásaidban lévő igazságokra.
Válasz L. M. #14850. hozzászólásáraEgyetértek.
Válasz clanki #14848. hozzászólásáraEzzel csak az a baj, hogy oké mi termelünk, mert kaja lesz meg gyógyszer, meg tudjuk olvasni az interneten, de az aki dolgozna más ágazatban az majd otthon fog ülni... Szóval egyre kevesebb pénz lesz az embereknél. És nem látjuk hol a vége.
Én már ezzel kapcsolatban többször leírtam a véleményem, többen megjegyezték, hogy őrült vagyok....függetlenül attól hogy afelé tendál az egész.
A Kínaiak nem hülyék, és hát onnan veszik át az intézkedéseket is.
Válasz hasutas1 #14845. hozzászólásáraÉrtelem szerűen azt jelentené,hogy minden munka aminek nincs köze az egészségügyi ellátáshoz, az élelmiszer ellátáshoz, az információközléshez és a rendvédelemhez be lesz tiltva. Be lenne tiltva mindennemű mozgás és emberek közötti interakció ami ezektől független. Van ahol a tömegközlekedés is csak az egészségügyi dolgozók számára elérhető!
2-3 hét múlva nagyon durva helzet lehet az eddigi forgatókönyveket és a sok embert aki sz@&@k az egészre, mert nem érzi a súlyát...
Válasz hasutas1 #14845. hozzászólásáraIdéztem a hivatalos megfogalmazást..
Válasz hasutas1 #14845. hozzászólására"Létfontosságú tevékenységnek számít az élelmiszer- és a gyógyszeripar, a mezőgazdaság, a halászat, valamint az információszolgáltatás is."
Válasz csuti0 #14846. hozzászólásáraEz engem is érdekelne?!
Fura lenne mindenesetre.
Válasz ballaelod #14836. hozzászólásáraSzia!
Karate jó volt atkára?
Üdv.:Csuti
Válasz lacka4600 #14843. hozzászólásáraNem tudom mit értenek létfontosságú munkahelyek alatt... de így szarul hangzik
Válasz hasutas1 #14842. hozzászólásáraTényleg elég durva.
Válasz hasutas1 #14842. hozzászólásáraAz Olaszoknál is egyre nagyobb szarság van.
Válasz clanki #14841. hozzászólásáraMár félve veszem ki a konyhaszekrényből a KORONÁS cukrot
.
Viccet félre téve, a horvátoknak nem annyira vicces a helyzet https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2167611
Válasz clanki #14840. hozzászólásáraMondjuk egy aszteroida??
Az meg KORONÁZNÁ az évünket..
Válasz hasutas1 #14839. hozzászólásáraMi jöhet még ezek után...

Itt meg földrengés volt! Azt írják Zágráb környéki epicentrummal 5,3. Majd bekakáltam. Újabb rengés most
Az az igazi csontig hatoló északi szelünk van.
Válasz bujdi1985 #14829. hozzászólásáraMit ajánlanál?
Köszönöm mindenkinek.
Mi eddig Karate-t és Full5Cs-t használtunk, egy ideig mondhatni jó volt, az atkák ellen, de mintha most tiszta vízzel permeteznénk őket.
Válasz j.kallai #14834. hozzászólásáraÁltalában éjszakára, hajnalra lehűl a levegő. Ráértél volna holnap betakargatni. Nekem csak egy rétegem van, az is elég lesz (ha egyáltalán kelleni fog), majd holnap betakarom.
Válasz hasutas1 #14833. hozzászólásáraEl kellett jönnöm a helyről ahol van az ültetvény és nem tudok vissza menni csak holnap este, így sajnos ovatosságból letakartam.
Meg szépen lassan hül a levegő hőmérséklete.
Válasz j.kallai #14827. hozzászólásáraAztán ma minek takartad be 2 réteg fátyollal?
Mitől véded,a széltől?
Válasz j.kallai #14826. hozzászólásáraPersze jó jó de az egy dolog ami le van írva,a tetveket,tripszeket viszi de hidd el az atkàt azt nem!!!
Másik meg hogy szirom hullás utàn nem hasznàlható mert magasabb a bór tartalma és deformált gyümölcseid lesznek,nekem mindegy!
A wetcit-et végig lehet használni mert abban nincs annyi bór,ennyi
Válasz Cs.P. #14824. hozzászólásáraÉn minden permetléhez teszek wetcitet,jobb terülést biztosít és az eső sem mossa le olyan gyorsan mert egy réteget kèpez a növény felületén!
Pl. Vertimec pro+valami gombaölő+wetcit 10 l/10 ml
Válasz bujdi1985 #14829. hozzászólására*szamócában
Válasz kezdő eper 1 #14818. hozzászólásáraRovarölő de nem szsmócánan!!!
Válasz csuti0 #14819. hozzászólásáraSzia!
Szerintem te a prolectus-ra gondoltál lehet a kolléga is de ő amilyen szer nevét leírta az szamócàban nem is engedélyezett, én azért tudom a nevét annak amit használok!
Válasz lacka4600 #14789. hozzászólásáraSziasztok!

Lacka amit ide leírtál azt ma mind úgy csináltam ahogy írtad.
Nem takartam ki és a két réteg dolgozik!
Sajnos a képeket elforgatja a telefon.
Itt meg említett a lisztharmat.
Nekem nagyon tetszik jó a cucc.
Na ezért mondtam hogy jó az atkák ellen is.
Az Actara csak hajtatásban használható!