Válasz T.. #12635. hozzászólásáraHát mondjuk írj nekik egy emailt, hogy most mi van. A szerződèsben van egy kèzzel írott cím ès nèv ahova tudsz írni (igaz ő most "kirándul" majd 08.02-vel már lesz). A július az neked, nekem, ebcsontnak sem jó, senkinek nem jó. Se pènzügy, se üzleti tervben nem jó. Nincsenek "fèlèvek", csak egèsz èvek.
Válasz T.. #12635. hozzászólásáraSzeretnék okosat és jót mondani, de csak azt tudom elmondani, hogy én mit csinálnék a helyedben. Keresnék egy tökös ügyvédet, aki a polgári jogban és a közig jogban is jártas.
Válasz hasutas1 #12634. hozzászólásáraA jelenlegi állapot szerint két dolog kell a kifizetéshez. Az első, hogy vállalkozó légy. A második, hogy az erről szóló igazolás beérkezzen. Ebben a tekintetben előteljesítést is elfogadnak. Nálam április 25-én vették át az igazolást. Tehát május 25-ig kellett volna kifizetniük.
Erre késedelmi kamat jár, ami jelen esetben havi 100 ezer körül van.
Ne haragudjatok, de most elvesztettem a fonalat...
Szóval vagyunk egy páran seniorok. Van köztünk olyan aki 18.01.01-i dátummal kezdené, van aki emailt kapott, hogy19.01.01-től kell inditani és valószínű vagyunk többen akik nem kaptak semmilyen emailt csak egy aláírt megállapodása van júl.01-i kezdéssel. A kérdésem mit csináljak szerintetek?
Válasz Ebcsont #12624. hozzászólásáraAz a 2 hèten belüli story mèg áll? Vagy kicsit tólodik de napokon belül? Igaz az 30-40 nap is napokon belül van. Ki hogyan èrtelmezi...
Válasz Ebcsont #12622. hozzászólásáraBiztos most jártak ott a tanfolyamon hogy kell az utalást elindítani. Azért írjatok seniorok, ha valakinél csenget a telo. :)
Egy kicsit optimistább lettem. Máshonnan is ráerősítettek, hogy nagyobb esélye van a pár napon belüli kifizetésnek. Ugyanis a szerződés módosítás bonyolultabb, mint kifizetni..
Válasz hasutas1 #12620. hozzászólásáraJa értem. Persze magával a megállapodással nincs is semmi bajom. :) és ha még utalnának is, hát az maga lenne a ....
Válasz T.. #12619. hozzászólásáraNem èn kaptam emailt. Èn is mástól tudom. Többen vagyunk, páran ismerjük egymást, ès tartjuk a kapcsolatot.
Az a megállapodás nem olyan rossz, több lehetősèg is van benne, te is módosíthatod....bármit...bizonyos kereteken belül. Lehet kèrni!
Válasz hasutas1 #12617. hozzászólásáraMikor kaptál emailt? Én se értettem hogy jött ki náluk a július 1 kezdésnek. Azt meg pláne nem, ha írnak egy megállapidást amitők is aláírnak miért változtatnak utána rajta.
Válasz T.. #12616. hozzászólásáraNincs semmi hír.
Nem július 1 a kezdès hanem 2019.01.01. Erről egy emailben èrtesítettek minket, persze hivatalos nincs.
Èn kèrtem a 2018.01.01, de semmit nem tudok róla, hogy elfogadták, vagy sem. Elvileg a viskinek kellett írnom egy kèrelmet...
Amúgy a július 1-t nem is tudom hogyan tudták kitalálni, biztos nagy hangsúlyt fektettek ebbe is...
Senior gazdák! Tudtok valamit? Gondolom utalás nem lesz mostanában, nekem meg júl.1-én indul az időszak. Ilyenkor mi van? Várhatok míg utalnak vagy utalás nélkül is el kell kezdenem?
Válasz hasutas1 #12613. hozzászólásáraDe nekem lényeg, mert az enyém nem lett jóváhagyott.
Tehát valaki meg tudná mondani, hogy napot vagy munkanapot kell e számolni?
Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni TÉSZ problémákkal kapcsolatban. Én 2014-ben nyertem fiatal gazdát és akkor tész tag lettem a Paprikert Tész-nél. Eddig kapcsolatban álltam velük (tavaly még sikerült elérnem őket Tész igazolással kapcsolatban) de most nem tudom felvenni senkivel sem a kapcsolatot egy Tész igazolással kapcsolatban. Valaki tud segíteni bármilyen infó telefon szám jól jönne. Előre is köszönöm mindenkinek.
Válasz g.csizmadia88 #12607. hozzászólásáraNincs jelentősège a dátumnak.
Beküldtèk a központba. Ott összevárnak egy bizonyos mennyisèget, utána utalnak, adott napon.
Valószínűleg neked most a pèntek lesz a napod...
Vagy hívd fel a megyèt, èrdeklődj ott, hogy most mi van. Vagy várj pèntekig
Sziasztok! Nekem a kifizetési kérelem júni 21-én végrevalahára jóváhagyott státuszra váltott, viszont folyósítás még nem történt.. Tapasztalt valaki hasonlót?! Esetleg ha van valaki akinek már folyósították a támogatást, kb. mennyi idővel a jóváhagyás után kapta meg az összeget? Minden nap szugerálom az ide vonatkozó online felületeket, de eddig nem jártam sikerrel:):):) csak várom a csodát
Válasz laszlo.orang #12603. hozzászólásáraSzia! Sajnos a kérdésedre válaszolni nem tudok, viszont kérdezném, hogy hol lehet megnézni a státuszát a kif.kérelemnek. Sehol nem találom :(
Szerintetek ha a kifizetési kérelemhez hiánypótlást kértek , majd azt beadtam és visszaváltották besorolás alattiból feldolgozás alattiba az miért ?
Kezdődik a szarakodás ? Vagy ez a menete ?
Válasz Ebcsont #12600. hozzászólásáraMa az egyik srácnak azt mondta egy kedves hölgy, hogy náluk mèg nem volt struktúraváltás, ès nagyjából mit akarunk mi... Kacagva megjegyezte, hogy sokan most kirándulnak... Gyorsan el is kèrtem a számát, hogy együtt kacagjunk holnap
"Csak" egy aláírás választ el minket a 2015-ös senior gazdától..
Nincs aki aláírjon, júni 15.-ig kellett volna helyre állnia a rendnek. Max 2 héten belül rendeződnie kell a helyzetnek állítólag.
Válasz tothfeca91 #12589. hozzászólásáraNem akarlak elkeseríteni, de az most hiú ábrándnak tűnik... Nálunk a kertgèppel játszották ezt el. Kettőt adtunk be, az egyik nyert a másik maradt feld.alatt (tudtuk hogy baj van vele, ès tudtuk nem lesz jó)3 hónap után lett elutasított. Persze fellebbezhettem volna, ès tudom azt is, hogy nyertem volna vele, de a 2015-ös fig után nincs kedvem 3 èvet várni....
Válasz U.ilonka074 #12585. hozzászólásáraNa hát erre nagyon kíváncsi vagyok... :D
nekem még mindig feldolgozás alatt van a PÁLYÁZAT (!!) nem pedig a kifizetési kérelem, szóval biztos, hogy nem mindenkinek lesz ez elbírálva...
Amúgy 04.05-óta még mindig nem történt semmilyen állapotváltozás...
Azzal nyugtatom magam, hogy hátha nyertes a pályázat és kiválasztották felülvizsgálatra...
13488 hozzászólás
Válasz T.. #12635. hozzászólásáraHát mondjuk írj nekik egy emailt, hogy most mi van. A szerződèsben van egy kèzzel írott cím ès nèv ahova tudsz írni (igaz ő most "kirándul" majd 08.02-vel már lesz
). A július az neked, nekem, ebcsontnak sem jó, senkinek nem jó. Se pènzügy, se üzleti tervben nem jó. Nincsenek "fèlèvek", csak egèsz èvek.
Válasz T.. #12635. hozzászólásáraSzeretnék okosat és jót mondani, de csak azt tudom elmondani, hogy én mit csinálnék a helyedben. Keresnék egy tökös ügyvédet, aki a polgári jogban és a közig jogban is jártas.
Válasz hasutas1 #12634. hozzászólásáraA jelenlegi állapot szerint két dolog kell a kifizetéshez. Az első, hogy vállalkozó légy. A második, hogy az erről szóló igazolás beérkezzen. Ebben a tekintetben előteljesítést is elfogadnak. Nálam április 25-én vették át az igazolást. Tehát május 25-ig kellett volna kifizetniük.
Erre késedelmi kamat jár, ami jelen esetben havi 100 ezer körül van.
Ne haragudjatok, de most elvesztettem a fonalat...
Szóval vagyunk egy páran seniorok. Van köztünk olyan aki 18.01.01-i dátummal kezdené, van aki emailt kapott, hogy19.01.01-től kell inditani és valószínű vagyunk többen akik nem kaptak semmilyen emailt csak egy aláírt megállapodása van júl.01-i kezdéssel. A kérdésem mit csináljak szerintetek?
Válasz Ebcsont #12631. hozzászólásáraA fizetèsi határidőt hogyan lehet máskèpp számolni? Nekem elèg egyèrtelmű, persze mindent meg lehet magyarázni.
Válasz hasutas1 #12632. hozzászólásáraTudod, hogy aki kíváncsi, az hamar megöregszik???

Válasz Ebcsont #12629. hozzászólásáraKíváncsi leszek...nagyon... Mèg talán meg is lepődök.
Válasz T.. #12630. hozzászólásáraNem feltétlen, inkább a fizetési határidőt szeretnék másképp számolni..
Válasz Ebcsont #12622. hozzászólásáraApropo! A módosítás a kezdés dátuma lenne?
Válasz hasutas1 #12627. hozzászólásáraArra erősítettek rá.
Válasz Ebcsont #12626. hozzászólásáraMindegy mit csinál csak értesítsen
ezt várjuk már oly rég óta 
Válasz Ebcsont #12624. hozzászólásáraAz a 2 hèten belüli story mèg áll? Vagy kicsit tólodik de napokon belül? Igaz az 30-40 nap is napokon belül van. Ki hogyan èrtelmezi...
Válasz T.. #12625. hozzászólásáraNálam biztosan nem fog csengetni, mivel rezgőn van..

Válasz Ebcsont #12622. hozzászólásáraBiztos most jártak ott a tanfolyamon hogy kell az utalást elindítani. Azért írjatok seniorok, ha valakinél csenget a telo. :)
Válasz hasutas1 #12623. hozzászólásáraElvileg igen..

Válasz Ebcsont #12622. hozzászólásáraMi a fene? Lett egy tökös gyerek aki megnyomja a gombot?
Válasz hasutas1 #12620. hozzászólásáraJó estét, jó járókereteket seniorok!

Egy kicsit optimistább lettem. Máshonnan is ráerősítettek, hogy nagyobb esélye van a pár napon belüli kifizetésnek. Ugyanis a szerződés módosítás bonyolultabb, mint kifizetni..
Válasz hasutas1 #12620. hozzászólásáraJa értem. Persze magával a megállapodással nincs is semmi bajom. :) és ha még utalnának is, hát az maga lenne a ....
Válasz T.. #12619. hozzászólásáraNem èn kaptam emailt. Èn is mástól tudom. Többen vagyunk, páran ismerjük egymást, ès tartjuk a kapcsolatot.
Az a megállapodás nem olyan rossz, több lehetősèg is van benne, te is módosíthatod....bármit...bizonyos kereteken belül. Lehet kèrni!
Válasz hasutas1 #12617. hozzászólásáraMikor kaptál emailt? Én se értettem hogy jött ki náluk a július 1 kezdésnek. Azt meg pláne nem, ha írnak egy megállapidást amitők is aláírnak miért változtatnak utána rajta.
Válasz hasutas1 #12617. hozzászólásáraAz jó, mert én emailt se kaptam..
Válasz T.. #12616. hozzászólásáraNincs semmi hír.
Nem július 1 a kezdès hanem 2019.01.01. Erről egy emailben èrtesítettek minket, persze hivatalos nincs.
Èn kèrtem a 2018.01.01, de semmit nem tudok róla, hogy elfogadták, vagy sem. Elvileg a viskinek kellett írnom egy kèrelmet...
Amúgy a július 1-t nem is tudom hogyan tudták kitalálni, biztos nagy hangsúlyt fektettek ebbe is...
Senior gazdák! Tudtok valamit? Gondolom utalás nem lesz mostanában, nekem meg júl.1-én indul az időszak. Ilyenkor mi van? Várhatok míg utalnak vagy utalás nélkül is el kell kezdenem?
Válasz bodnargizella1231 #12614. hozzászólásáraNapot. De ez őket nem zavarja.
Válasz hasutas1 #12613. hozzászólásáraDe nekem lényeg, mert az enyém nem lett jóváhagyott.
Tehát valaki meg tudná mondani, hogy napot vagy munkanapot kell e számolni?
Válasz bodnargizella1231 #12612. hozzászólásáraNem lènyeg, mert már jóváhagyott, mai nappal!
Szeretném megkérdezni, hogy a kifizetési kérelem benyújtása után 45 nap van, vagy munkanap? Mert nem mindegy! Köszönöm
Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni TÉSZ problémákkal kapcsolatban. Én 2014-ben nyertem fiatal gazdát és akkor tész tag lettem a Paprikert Tész-nél. Eddig kapcsolatban álltam velük (tavaly még sikerült elérnem őket Tész igazolással kapcsolatban) de most nem tudom felvenni senkivel sem a kapcsolatot egy Tész igazolással kapcsolatban. Valaki tud segíteni bármilyen infó telefon szám jól jönne. Előre is köszönöm mindenkinek.
Sziasztok! Aki múlt héten kapott pénzt az milyen dátumot lát a folyósitási dátumnál?
Válasz g.csizmadia88 #12607. hozzászólásáraNincs jelentősège a dátumnak.
Beküldtèk a központba. Ott összevárnak egy bizonyos mennyisèget, utána utalnak, adott napon.
Valószínűleg neked most a pèntek lesz a napod...
Vagy hívd fel a megyèt, èrdeklődj ott, hogy most mi van. Vagy várj pèntekig
Válasz g.csizmadia88 #12607. hozzászólásáraNálam 3 nap után folyósítottak, de van olyan akinek 16 nap volt!
Sziasztok! Nekem a kifizetési kérelem júni 21-én végrevalahára jóváhagyott státuszra váltott, viszont folyósítás még nem történt.. Tapasztalt valaki hasonlót?! Esetleg ha van valaki akinek már folyósították a támogatást, kb. mennyi idővel a jóváhagyás után kapta meg az összeget? Minden nap szugerálom az ide vonatkozó online felületeket, de eddig nem jártam sikerrel:):):) csak várom a csodát
Válasz anett311118 #12604. hozzászólásáraHa rákattintasz oda ahol a pályázatod státuszát látod valószínű akkor a jóváhagyotra és ott megjelenik.
Válasz laszlo.orang #12603. hozzászólásáraSzia ! Nekem is ugyan ez történt!
Válasz laszlo.orang #12603. hozzászólásáraSzia! Sajnos a kérdésedre válaszolni nem tudok, viszont kérdezném, hogy hol lehet megnézni a státuszát a kif.kérelemnek. Sehol nem találom :(
Sziasztok ,
Szerintetek ha a kifizetési kérelemhez hiánypótlást kértek , majd azt beadtam és visszaváltották besorolás alattiból feldolgozás alattiba az miért ?
Kezdődik a szarakodás ? Vagy ez a menete ?
Köszi a választ
Válasz hasutas1 #12601. hozzászólásáraSejtem kiről van szó, én is értékelem a humorát.
Válasz Ebcsont #12600. hozzászólásáraMa az egyik srácnak azt mondta egy kedves hölgy, hogy náluk mèg nem volt struktúraváltás, ès nagyjából mit akarunk mi... Kacagva megjegyezte, hogy sokan most kirándulnak... Gyorsan el is kèrtem a számát, hogy együtt kacagjunk holnap
Válasz hasutas1 #12599. hozzászólásáraAz úgy alsó hangon 400 ezer Ft kamat + járulékok = cirka 600-700 ezer Ft kár. Van lóvé hülyének lenni!
Válasz Ebcsont #12598. hozzászólásáraAzt gondolom, szeptembernèl előbb nem lesz semmi ebből, de próbálok pozitívan hozzáállni...
Válasz hasutas1 #12597. hozzászólásáraVagy ki tudja.

Jellemző, hogy ezt se azoktól tudom, akiknek a dolga lenne minket tájékoztatni..
Nagyon szeretném azt hinni, hogy 2 hét alatt megoldódik, de ..
Válasz Ebcsont #12596. hozzászólásáraAzt mondod 2 hèt? Kb 160 hèt után nem is tűnik olyan soknak

Válasz hasutas1 #12595. hozzászólásáraPontosan. Nincs még meg a főenternyomkodó.

Válasz Ebcsont #12594. hozzászólásáraAmúgy mit kell mèg aláírni? Minden alá van írva, csak valakinek rá kène nyomni arra a kib@szott enter gombra!
Válasz hasutas1 #12592. hozzászólásáraMagyarországon élünk itt még a halál sem biztos.

Kábé még két hétig "tartható" a jelenlegi állapot, utána bekövetkezik az armageddon!!
Válasz Ebcsont #12591. hozzászólásáraÉn hiszek Neked
reméljük hamarosan véget ér ez a herce hurca.
Válasz Ebcsont #12591. hozzászólásáraÚgy legyen. Mennyire biztos ez? Nekem a 10% is 100%
Válasz hasutas1 #12590. hozzászólásáraSzevasz!
"Csak" egy aláírás választ el minket a 2015-ös senior gazdától..
Nincs aki aláírjon, júni 15.-ig kellett volna helyre állnia a rendnek. Max 2 héten belül rendeződnie kell a helyzetnek állítólag.
Válasz tothfeca91 #12589. hozzászólásáraNem akarlak elkeseríteni, de az most hiú ábrándnak tűnik... Nálunk a kertgèppel játszották ezt el. Kettőt adtunk be, az egyik nyert a másik maradt feld.alatt (tudtuk hogy baj van vele, ès tudtuk nem lesz jó)3 hónap után lett elutasított. Persze fellebbezhettem volna, ès tudom azt is, hogy nyertem volna vele, de a 2015-ös fig után nincs kedvem 3 èvet várni....
Válasz U.ilonka074 #12585. hozzászólásáraNa hát erre nagyon kíváncsi vagyok... :D

nekem még mindig feldolgozás alatt van a PÁLYÁZAT (!!) nem pedig a kifizetési kérelem, szóval biztos, hogy nem mindenkinek lesz ez elbírálva...
Amúgy 04.05-óta még mindig nem történt semmilyen állapotváltozás...
Azzal nyugtatom magam, hogy hátha nyertes a pályázat és kiválasztották felülvizsgálatra...