Olyan embertől tudom, hogy még ebben a hónapbam utalni fognak. Ennek eleg nagy a valószínűsége, mert amikor meglett a pályázarom ő mar egy héttel azelőt tudta, hogy nekem megjott a jováhagyas. Az ő szavára adok.
Válasz VéGé #12533. hozzászólásáraHa beleolvasol a kertészeti gép támogatás topikba, ott van olyan akinek február óta jóváhagyott a kifizetési kérelme...
Ha megnézitek az e-kerelem.gov.hu oldalon a folyószàmla adatokat, akkor ott évekre visszamenően mutatja a tàmogatàsi adatokat, milyen címen mennyi összeget utaltak nektek! És azt is làtni, hogy mikor volt a döntéshozatali dàtum, és mikor az utalàs! Nàlam minimum 4 és maximum 9 nap van a kettő között! 14.-én lett jóvàhagyva a kifizetési kérelmem, úgyhogy akàr màr holnap reggel is utalhatnak.........
A projekt kezdés -befejezés meg a működtetési időszak az két külön dolog.
A vállalások a működtetési időszakra vonatkoznak, s az mindenkinek ugyanaz.
A projekt kezdő és befejező időpontjának csak ott van jelentősége, hogy a bennefoglalt időtartamban beszerzett eszközöket lehet elszámolni.Mivel a kiírás lehetőséget adott arra, hogy a benyújtás utáni napon meg lehetett kezdeni a projekt végrehajtását, én ezért írtam 2016 március 31 et.Így amit azóta szereztem be azokat már el lehet számolni.
Válasz Hogel #12524. hozzászólásáraAzért mert plusz 6 hónap a kötelező vallakozaskent működés. Mondjuk az En esetemben targytalan mert így is úgy is az maradnék csak gondolnak a sumakokra is. Vagy rosszul gondolom ?
Velem baszakodnak. Nem akar nekik tetszeni a projekt megvalósítás kezdete júniustól. Mindenáron azt akarjak hogy jövő év január legyen. Mondjuk érthető. Az nekik megint biztos plusz 300 ezer.
Válasz puma0619 #12511. hozzászólásáraÉn is így vagyok,az enyémhez sem nyúltak hozzá.Hiánypótolni gondolom csak akkor kell ha küldenek arról emailt.Remélem jövőhéten a miénkbe is lesz változás.
Válasz bettike44491 #12502. hozzászólásáraSzia! Május 21-én adtam be a kifizetési kérelmemet, kaptam egy gépi választ, hogy beérkezett és azóta semmi. Megkértem egy ismerőst,hogy pillantson már rá és azt mondta, hogy jól látom, még hozzá sem nyúltak. Tehát ennek egy hónapja.. Olvasom itt, hogy hiány pótolni kell, de mit??? Mert a kifizetési kérelemhez nem kért mellékleteket, de ugyan mit is kérne, a pályázati anyagban benne van minden, vagy lehet, hogy rosszul értelmeztem valamit....
Válasz medikus #12495. hozzászólásáraMond meg neki, ne izguljon. Nyissa ki a száját nyugodtan... Amúgy szervezünk hozzájuk egy családi kirándulást ( ha mèg sem jönne lè), hátha hatásosabb lesz a dolog. Főleg, hogy elèg sokan vagyunk már
Válasz hasutas1 #12492. hozzászólására"...szokásos sablon szöveg..."
És mi van, ha az Alföldi egy csevegő robotot takar????
Arról már nem is beszélve, hogy ezt láthatóan önként nem tervezték közölni velünk..
Válasz Ebcsont #12490. hozzászólásáraDe de ott vannak. Nekem a hèten válaszolt az alföldi...szokásos sablon szöveg... Nem is èrtem ezt a struktúraváltásra való hivatkozást, mert a dátumokkal komoly gondok vannak. Aláírta mindenki május 9.-èn, a kormányhatározat május 22. Volt közte 2 hèt,addig mit csináltak, szotyiztak?
Válasz hasutas1 #12486. hozzászólásáraSzerintem az se biztos, hogy bármelyikük ott van-e még a túl végen. Egyébként zseniális a történet, apró szépséghiba, hogy rajta vagyok a szereplő listán.
Ebből innen csak jól jöhetünk ki. Ezerszer jobb a helyzetünk, mint taavaly ilyenkor volt.
13487 hozzászólás
Válasz jung #12536. hozzászólásáraBocs, 2017 et akartam írni.
Válasz Hogel #12532. hozzászólásáraDehàt 2017 ben írtàk ki.
Olyan embertől tudom, hogy még ebben a hónapbam utalni fognak. Ennek eleg nagy a valószínűsége, mert amikor meglett a pályázarom ő mar egy héttel azelőt tudta, hogy nekem megjott a jováhagyas. Az ő szavára adok.
Válasz VéGé #12533. hozzászólásáraHa beleolvasol a kertészeti gép támogatás topikba, ott van olyan akinek február óta jóváhagyott a kifizetési kérelme...
Ha megnézitek az e-kerelem.gov.hu oldalon a folyószàmla adatokat, akkor ott évekre visszamenően mutatja a tàmogatàsi adatokat, milyen címen mennyi összeget utaltak nektek! És azt is làtni, hogy mikor volt a döntéshozatali dàtum, és mikor az utalàs! Nàlam minimum 4 és maximum 9 nap van a kettő között! 14.-én lett jóvàhagyva a kifizetési kérelmem, úgyhogy akàr màr holnap reggel is utalhatnak.........
A projekt kezdés -befejezés meg a működtetési időszak az két külön dolog.
A vállalások a működtetési időszakra vonatkoznak, s az mindenkinek ugyanaz.
A projekt kezdő és befejező időpontjának csak ott van jelentősége, hogy a bennefoglalt időtartamban beszerzett eszközöket lehet elszámolni.Mivel a kiírás lehetőséget adott arra, hogy a benyújtás utáni napon meg lehetett kezdeni a projekt végrehajtását, én ezért írtam 2016 március 31 et.Így amit azóta szereztem be azokat már el lehet számolni.
Sose jutunk a végére
kifizetés kérelem hiánypotlàs maradt státuszba sorolàs azóta egyszer màr vàltott a dàtum erre ma vissza feldolgozàs allà. Hurrá
Válasz kovi9191 #12529. hozzászólásáraMivel 2019. az első év, gondolom onnan számít az 5 év, de lehet rosszul gondolom, de így logikus.
Válasz jung #12528. hozzászólásáraIgen. Mondjuk nem tudom h a projekt kezdés beleszámít e az 5 évbe vagy mindenképpen 2019 a kezdés
Válasz kovi9191 #12527. hozzászólásáraezt hogy érted? A 5-ik év végéig kell fenttartani a vàllalkozóit.
Válasz Hogel #12524. hozzászólásáraAzért mert plusz 6 hónap a kötelező vallakozaskent működés. Mondjuk az En esetemben targytalan mert így is úgy is az maradnék csak gondolnak a sumakokra is. Vagy rosszul gondolom ?
Válasz jung #12525. hozzászólásáraMàr 2016 ban betudtad adni?
Válasz Hogel #12524. hozzászólásáraS elfogadtàk?
Válasz kovi9191 #12520. hozzászólásáraMiért plusz 300 ezer?
Én a megvalósítás kezdetének a pályázat beadás utáni első napot írtam.2016 március 31 et.
Válasz kovi9191 #12520. hozzászólásáraNekem is június 1. arra módosítottuk, elfogadták, meg a kifizetési kérelem is jóváhagyva.
Válasz laszlo.orang #12519. hozzászólásáraBorsod.
Válasz U.ilonka074 #12516. hozzászólásáraMég nem!
Velem baszakodnak. Nem akar nekik tetszeni a projekt megvalósítás kezdete júniustól. Mindenáron azt akarjak hogy jövő év január legyen. Mondjuk érthető. Az nekik megint biztos plusz 300 ezer.
Válasz rudolf.parajos #12517. hozzászólásáraMelyik megye ?
Válasz rudolf.parajos #12517. hozzászólásáraMa átváltott státuszba sorolás alá :)
Válasz bettike44491 #12515. hozzászólásáraKifizetési kérelem jóváhagyva. És ott?
Valakinel volt mar folyositas?
Válasz rudolf.parajos #12512. hozzászólásáraDe jó :) legalább látjuk,hogy borsodba is dolgoznak rajta.
Válasz puma0619 #12511. hozzászólásáraÉn is így vagyok,az enyémhez sem nyúltak hozzá.Hiánypótolni gondolom csak akkor kell ha küldenek arról emailt.Remélem jövőhéten a miénkbe is lesz változás.
Sziasztok!
Olvasom itt, hogy jóváhagyott lett a kifiz. kérelem. Hol lehet megnézni ezt?
Válasz bettike44491 #12502. hozzászólásáraTegnap jött, hogy elfogadták a változásbejelentést.
Válasz bettike44491 #12502. hozzászólásáraSzia! Május 21-én adtam be a kifizetési kérelmemet, kaptam egy gépi választ, hogy beérkezett és azóta semmi. Megkértem egy ismerőst,hogy pillantson már rá és azt mondta, hogy jól látom, még hozzá sem nyúltak. Tehát ennek egy hónapja.. Olvasom itt, hogy hiány pótolni kell, de mit??? Mert a kifizetési kérelemhez nem kért mellékleteket, de ugyan mit is kérne, a pályázati anyagban benne van minden, vagy lehet, hogy rosszul értelmeztem valamit....
Válasz U.ilonka074 #12507. hozzászólásáraHa volt is, nem találkoztam vele! 14-és volt egy statuszvaltasom (FA) utana tegnap elfogadott lett!
A változásbejelentő lapot elfogadták. Ezzel van még valami tehendő?
Baranya, somogy, tolnából van jóváhagyott kk?
Válasz Antonio Carraro #12506. hozzászólásáraStatuszba sorolasod nem volt?
Nekem ebben a pillanatban jovahagyott a kifizetesi kerelmem!
Melyik felületen lehet elkenôrizni a kifizetèsi kèrelem stàtuszàt?
Gondolom az MVH s ügyfèlkapun keresztül de Nem Tom Pontosan hol azon belûl?
Válasz rudolf.parajos #12503. hozzászólásáraKöszi :)
Válasz bettike44491 #12502. hozzászólásáraNálam dátum váltás.
Sziasztok!Van köztünk olyan aki borsod megyéből van és a kifizetési kérelemnél volt dátum váltás vagy esetleg jóváhagyott?
Válasz Ebcsont #12500. hozzászólásáraBiztos szèp hely lehet...
Válasz hasutas1 #12499. hozzászólásáraVigyük el őket is a zAmerikai úti postára.
Válasz medikus #12495. hozzászólásáraMond meg neki, ne izguljon. Nyissa ki a száját nyugodtan... Amúgy szervezünk hozzájuk egy családi kirándulást ( ha mèg sem jönne lè), hátha hatásosabb lesz a dolog. Főleg, hogy elèg sokan vagyunk már
Válasz Ebcsont #12494. hozzászólásáraAzèrt mèg nem jött el a terminátorok kora
Valaki esetleg nem járt úgy mint én tegnap megkaptam a változás bejelentőről a papirt rendbe minden ma meg meghiánypotolt
Válasz medikus #12495. hozzászólásáraHatáreset elfogadjuk!
Válasz hasutas1 #12493. hozzászólásáraNem csak egyik rokonom!
Válasz hasutas1 #12492. hozzászólására"...szokásos sablon szöveg..."

És mi van, ha az Alföldi egy csevegő robotot takar????
Arról már nem is beszélve, hogy ezt láthatóan önként nem tervezték közölni velünk..
Válasz medikus #12491. hozzászólásáraTe is benne vagy?
Válasz Ebcsont #12490. hozzászólásáraDe de ott vannak. Nekem a hèten válaszolt az alföldi...szokásos sablon szöveg... Nem is èrtem ezt a struktúraváltásra való hivatkozást, mert a dátumokkal komoly gondok vannak. Aláírta mindenki május 9.-èn, a kormányhatározat május 22. Volt közte 2 hèt,addig mit csináltak, szotyiztak?
Válasz hasutas1 #12489. hozzászólásáraÉrtem!!!!!!!!!!
Válasz hasutas1 #12486. hozzászólásáraSzerintem az se biztos, hogy bármelyikük ott van-e még a túl végen. Egyébként zseniális a történet, apró szépséghiba, hogy rajta vagyok a szereplő listán.

Ebből innen csak jól jöhetünk ki. Ezerszer jobb a helyzetünk, mint taavaly ilyenkor volt.
Válasz medikus #12487. hozzászólásáraDoki.
Nem a juli 1-en van a hangsúly.
Válasz medikus #12485. hozzászólásáraAz már eldőlt, hogy nyertem. A kérdés már csak az, hogy mennyire?