Sziasztok E512-514 sorstarsak, meg szeretnem kerdezni milyen dobfordulatot alitsak buzahoz.
Mennyi legyen a befogado es kilepö a rostanal.
Sok köszönet
Lenne egy kérdésem: A magfelhordó meghajtó ékszíjtárcsája mekkora átmérőjű? Az enyémen kb kb 26centis volt. Az alkatrész kombínón 30cm-es volt... Melyik az eredeti?
A kalászvisszahordón is 30cm-es van...
Válasz medikus #4103. hozzászólásáraHülye kérdés volt
5 perc volt kitalálni...
A felső tengely a magfelhordón nem volt jó állapotban
A szíjtárcsának volt 90fok holtjátéka az éken...
Viszont alsó koptatót elfelejtettem venni a láncvezető betétre. Ott az alkatrész darabokon lefele áll a koptató felfogó 2 csavarja. Amit vettem vezetőt, azon szögben áll a vezetőhöz képest... Valahogy össze kell hoznom...
Válasz csoppika #4100. hozzászólásáraHétfőig alszik ez a része... Kellene 32-es zéger. Mégiscsak fel lehet tenni... De a kombínón ez az egy ekkora zéger van...nincs honnan bontani
Válasz csoppika #4097. hozzászólásáraHmmm. Az a csap marad a kasznin... Nem fog lejönni... Ha le is jönne... Akkor is csak belülre Ha nincs ráfoltozva, mint az alkatrész kombájnon...
Válasz medikus #4088. hozzászólásáraEgy kérdésem lenne: Ami csap a kasznin a vágóasztal bekapcsoló spanolót tartja, az csak hegesztővel cserélhető, ugye? Most átraktam a bontottról kompletten a kart, mert a perselye a réginek kuka, a zéger nincs is rajta...a helye sem már... Most megpróbálom hegesztővel alátéttel a helyén tartani... Kikapcsoláskor akkorát csattan, meg lifeg, hogy beleér ebbe-abba... A spanoló is azért repedhetett el
Válasz gabika82 #4089. hozzászólásáraMester.
Írd be a topik fölött a "keresés a ... témában" sorba: pdf
KI fogja dobni a kezelési meg az alkatrész jegyzék pdf-jét... Ha nem telóról nyomod, le tudod tölteni.
Ha telóról, és "okos" telefon, akkor keress valahol WIFI hozzáférést, és töltsd le ott a telóra SD kártyára. Ott mindent megtalálsz...
Rendben köszönöm mégy annyi szeretnék kérdezni hogy ugye van a 12 esbe a dobcsapágy meg a utóvető csapágy meg a menet variátor tengelyen a csapágy ezeknek mind két felén ugyan az a csapágy mérete?
sziasztok a képen láthTó biztositó gyűrűt ahol bekel szálni a gépbe azon a felén találtam leesve de sehol nam találom a hejét hátha valaki tugya hol nézzem meg
Válasz csoppika #4079. hozzászólásáraHa reped az veszelyes ,a vegen azt veszed eszre h elhagytad . Enyemen is odavannak a felfogatasoknal . Jovore kiszedem oket es atfoltozom . Hozzaferheto helyen van neked egyebkent ??
Válasz lorant90 #4070. hozzászólásáraVisszaraktuk simán... A kérdés a ragasztónál, hogy 150 fok fölé tudom-e melegíteni mikor szét akarom szedni...
Aztán majd kiderül...
Jó nehezen ment össze, rá kellett huzatni... pedig az új csillagból kikapartam a gyantát... 5 percet járattam, langyos a nagy csapágy, remélem nem feszül nagyon...
Legfeljebb ismétlés lesz...
Válasz medikus #4071. hozzászólásáraIgaz, én mindkét ferdét simán traki hátuljával veszem le, gabonáshoz van egy keret, a kukoricáéra meg hegesztettem három csap felfogatási lehetőséget. Franc aki alatta akar bújkálni többet, meg a munkahengerekkel szívni, visszanyomni...
Válasz csoppika #4069. hozzászólásáraMi a cegnel a pontozas mar hanyagoljuk .... az csak addig joo mig osszerakod aztan meglazul es vege . A ragasztas idotalobb es ha uj csapagyat ragsz gondolom ,akk azzal mar nem lesz gondod
Válasz csoppika #4067. hozzászólásáraLeveszed a tamaszt kiveszed a tarcsa kozepet azzal a par 8as csavarral es szepen lejon ,sosem veszem le miatta a ferdet
Válasz lorant90 #4065. hozzászólására"Lejött" már...
Kérdés:Le kell vennem a ferdét, vagy akkor mi van, ha lecsavarozom a kaszni oldaltámaszt azt vissza tudom tenni(már ha nincs valahol odahegesztve már)??? A rakós traki Pénteken este jön haza, addig a ferdét nem tudom lejátszani... annyira nem is akarom, ha nem muszáj...
(Nem jön le az a nagy szíjtárcsa...)
Válasz lorant90 #4058. hozzászólásáraRezervába van olyan tárcsám aminek már éles az oldala...de legalább egy küllője sem repedt... A 3ajánlottból egy volt ilyen használható...
4909 hozzászólás
Válasz csoppika #4104. hozzászólásáraNem ahhoz a vezető léchez való!!!!!
Szeretném megkérdezni 512 fülke üveg garnitúra ára kb mit ér?
Válasz csoppika #4105. hozzászólásáraVagy melyik az a toklászoló ékszíjtárcsa, amit be lehet tenni helyette?
Sziasztok E512-514 sorstarsak, meg szeretnem kerdezni milyen dobfordulatot alitsak buzahoz.
Mennyi legyen a befogado es kilepö a rostanal.
Sok köszönet
Lenne egy kérdésem: A magfelhordó meghajtó ékszíjtárcsája mekkora átmérőjű? Az enyémen kb kb 26centis volt. Az alkatrész kombínón 30cm-es volt... Melyik az eredeti?
A kalászvisszahordón is 30cm-es van...
Válasz medikus #4103. hozzászólásáraHülye kérdés volt

5 perc volt kitalálni...
A felső tengely a magfelhordón nem volt jó állapotban
A szíjtárcsának volt 90fok holtjátéka az éken...
Viszont alsó koptatót elfelejtettem venni a láncvezető betétre. Ott az alkatrész darabokon lefele áll a koptató felfogó 2 csavarja. Amit vettem vezetőt, azon szögben áll a vezetőhöz képest... Valahogy össze kell hoznom...
Válasz csoppika #4102. hozzászólásáraLeveszed az anyát,és a csavart át tolod a másik oldalra!
Srácok. Az elevátor láncvezető hosszú betét kapupánt csavarjait hogy lehet kiszedni?
Válasz csoppika #4100. hozzászólásáraHétfőig alszik ez a része... Kellene 32-es zéger. Mégiscsak fel lehet tenni... De a kombínón ez az egy ekkora zéger van...nincs honnan bontani
Válasz medikus #4099. hozzászólásáraItt ez van... Ha lenne is csavar, befele tudna csak menni...

Válasz csoppika #4097. hozzászólásáraEz ni!Csak a fény miatt nehezen látszik!

Válasz csoppika #4097. hozzászólásáraHmmm. Az a csap marad a kasznin... Nem fog lejönni... Ha le is jönne... Akkor is csak belülre
Ha nincs ráfoltozva, mint az alkatrész kombájnon...
Válasz medikus #4095. hozzászólásáraKösz. Akkor már sejtem melyik...
Válasz gabika82 #4093. hozzászólásáraÍgy már látszik,ez attól nagyobb!
Válasz csoppika #4092. hozzászólására2 csavar fogja fel!
Válasz gabika82 #4090. hozzászólására6309!
Na megnéztem nem az űlésbe való valahonnan kintröl esett le mert kéj szinű de hogy honnan

Válasz medikus #4088. hozzászólásáraEgy kérdésem lenne: Ami csap a kasznin a vágóasztal bekapcsoló spanolót tartja, az csak hegesztővel cserélhető, ugye? Most átraktam a bontottról kompletten a kart, mert a perselye a réginek kuka, a zéger nincs is rajta...a helye sem már... Most megpróbálom hegesztővel alátéttel a helyén tartani... Kikapcsoláskor akkorát csattan, meg lifeg, hogy beleér ebbe-abba... A spanoló is azért repedhetett el
Válasz gabika82 #4089. hozzászólásáraMester.
Írd be a topik fölött a "keresés a ... témában" sorba: pdf
KI fogja dobni a kezelési meg az alkatrész jegyzék pdf-jét... Ha nem telóról nyomod, le tudod tölteni.
Ha telóról, és "okos" telefon, akkor keress valahol WIFI hozzáférést, és töltsd le ott a telóra SD kártyára. Ott mindent megtalálsz...
SVálasz gabika82 #4089. hozzászólásáraÉs ha igen mi a mérete
Rendben köszönöm mégy annyi szeretnék kérdezni hogy ugye van a 12 esbe a dobcsapágy meg a utóvető csapágy meg a menet variátor tengelyen a csapágy ezeknek mind két felén ugyan az a csapágy mérete?
Válasz dr.T #4086. hozzászólásáraAbban sasszeg van!
Válasz gabika82 #4085. hozzászólásáraÜlés!
Válasz gabika82 #4085. hozzászólásáraLehet hogy az alyto amin csuszik kerek ahhoz tartozik.
Válasz medikus #4082. hozzászólásáraEgyelőre kívül pöttyözéssel meghegesztem. Aztán megjáratom, kiderül...
Válasz csoppika #4079. hozzászólásáraHegesztés,belül erősítéssel!
Válasz lorant90 #4081. hozzászólásáraElvileg!De itt nem jó!
Válasz csoppika #4079. hozzászólásáraRepedes megfekezesere jo ha megfurod vekony furoval a repedes veget
Válasz csoppika #4079. hozzászólásáraHa reped az veszelyes ,a vegen azt veszed eszre h elhagytad . Enyemen is odavannak a felfogatasoknal . Jovore kiszedem oket es atfoltozom . Hozzaferheto helyen van neked egyebkent ??
Srácok. Szalmaládát szokták hegeszteni? Pár napot kihúzhat így? Az egyiken fut a repedés...
Válasz lorant90 #4070. hozzászólásáraVisszaraktuk simán... A kérdés a ragasztónál, hogy 150 fok fölé tudom-e melegíteni mikor szét akarom szedni...

Aztán majd kiderül...
Jó nehezen ment össze, rá kellett huzatni... pedig az új csillagból kikapartam a gyantát... 5 percet járattam, langyos a nagy csapágy, remélem nem feszül nagyon...
Legfeljebb ismétlés lesz...
Válasz Gepi #4076. hozzászólásáraAz az igazi
Válasz lorant90 #4075. hozzászólásáraszezon van, viszik mint a cukrot

Válasz Gepi #4073. hozzászólásáraMiujsag feletek majsztro ?? Maradt valami cucc ??
Válasz Gepi #4073. hozzászólásáraMink leggyakrabban az a kegkomponensu ragasztot alkalmazzuk
Válasz lorant90 #4070. hozzászólására
, Nos a kérdés, hogy milyen ragasztó
Válasz medikus #4071. hozzászólásáraIgaz, én mindkét ferdét simán traki hátuljával veszem le, gabonáshoz van egy keret, a kukoricáéra meg hegesztettem három csap felfogatási lehetőséget. Franc aki alatta akar bújkálni többet, meg a munkahengerekkel szívni, visszanyomni...
Válasz csoppika #4066. hozzászólásáraAkaszd rá a vágóasztalra,kocsin!Akkor nem kell emelő!
Válasz csoppika #4069. hozzászólásáraMi a cegnel a pontozas mar hanyagoljuk .... az csak addig joo mig osszerakod aztan meglazul es vege . A ragasztas idotalobb es ha uj csapagyat ragsz gondolom ,akk azzal mar nem lesz gondod
Válasz lorant90 #4068. hozzászólásáraFigyuzzál... A harangban kissé lötyög az új csapágy(is)... Ragasszam vagy pontozzam???
Válasz csoppika #4067. hozzászólásáraLeveszed a tamaszt kiveszed a tarcsa kozepet azzal a par 8as csavarral es szepen lejon ,sosem veszem le miatta a ferdet
Válasz medikus #4063. hozzászólásáraMegrágva nincs, de egy kis kosszal volt meg az eredeti mérete a tengőnek(vagy az agynak)
Válasz lorant90 #4065. hozzászólására"Lejött" már...
)??? A rakós traki Pénteken este jön haza, addig a ferdét nem tudom lejátszani... annyira nem is akarom, ha nem muszáj...
Kérdés:Le kell vennem a ferdét, vagy akkor mi van, ha lecsavarozom a kaszni oldaltámaszt azt vissza tudom tenni(már ha nincs valahol odahegesztve már
(Nem jön le az a nagy szíjtárcsa...)
Válasz csoppika #4062. hozzászólásáraNekem az az iden vokt szetszedve mert feljavitottam a kozepet mert mar naguon kalimpalt es gond nelkul szetjott
Válasz medikus #4063. hozzászólásáraMondjál még ilyen felvidító dolgokat

Válasz csoppika #4062. hozzászólásáraNeked lehet már rágott az ékpálya,azért nem jön le kézzel!
Válasz lorant90 #4061. hozzászólásáraEzen az agy éken van. Az is lejön simán kézzel neked?
Válasz csoppika #4060. hozzászólásáraEn ha veszem le akk szetszedem teljesen le a rugoo aztan a tarcsa kozepet ki aztan szepen kezzel leszexek mindent
Válasz lorant90 #4058. hozzászólásáraRezervába van olyan tárcsám aminek már éles az oldala...de legalább egy küllője sem repedt... A 3ajánlottból egy volt ilyen használható...