Üdv.
Nem érdekelne valakit pár csak 512-eshez való alkatrész.
Ami nem jó 514-eshez.Visszamaradtak alkatrészek 512-esből de már 514esünk van.
Csak pár dolgot tudok most, át kellene még nézni.
-a kaszamozgató végén ami van kar(új)
- kaszanyak
- hidraulika szeleptömb (használt)
- műanyag feszítőgörgők(új)
- laposszíj feszítőgörgő(új)
Ha valakit érdekel valami itt keressen!
Ha valami más kellene akkor írja ide és megnézem van-e.
Az elöbb beirtam de ide is beirom ,ohgy nekem van 2 elado kerekem vágoasztalszállitokocsira gyári felnik jo egyforma gumikkal a csikos mintás.. a felni fehér
Na itt a nektek való kombájn kizárólag 100ha felett ajánlott.
Ha beragadna véletlenül elég a kihúzásához egy szamár. http://www.youtube.com/watch?v=ICujAgLgGss&feature=related
Válasz #1041. hozzászólásra
mi csak fel pengéztük, semmi mást nem csináltunk vele!
2. sebesség teljesen levariálva nem szedi szét a tányérokat!
Nálunk semmi gond nem volt hogy a törő hengerek rajta voltak, gazosabb naprában még jó hogy rajta voltak!
Válasz #1037. hozzászólásra Akarok még kukit vágni sőt főleg azt csak muszáj vetnem egy pár hektár naprát a vetésforgó miatt. Akkor a pengézés a tuti? pengézésnél is szedjem le az orsót?
Tritikáléban talán túl nagy volt a dobfordulatod,akkor tépi el a kalászt,a zabot én ugyanazzal a beállítással vágom mint a többi gabonát, csak amennyire lehet,elveszem a szelet.Persze mindig el kell találni a megfelelő beállítást!
Válasz #1032. hozzászólásra Nekem is lenne két kérdésem ha belefér /még most vettem a kombájnt, 12-est/ MFKA asztallal szeretnék naprát vágni van aki azt mondja hogy pengézzem fel a behordó láncot és mehet, más azt mondja hogy,ne pengézzem fel a láncot hanem szereljem le a szárlehuzó orsó egyikét és ugy vágjam szerinted?A másik : doblassító nélkül kukivágás?
Válasz #1032. hozzászólásra
Ismételten megköszönném a segitőkésztséget!Tritikálét nem űti ki tisztán.Behozza a kalász végét.Vágtam szóját meg tatárkát is vele magamnak ott meg behozta az összes fűmagot,zabnál a szalmát hordta be a magtartályba.Gondolom totál nem jó volt beállitva a felső rosta.
Ismételten megköszönném a segitőkésztséget!Tritikálét nem űti ki tisztán.Behozza a kalász végét.Vágtam szóját meg tatárkát is vele magamnak ott meg behozta az összes fűmagot,zabnál a szalmát hordta be a magtartályba.Gondolom totál nem jó volt beállitva a felső rosta.
Válasz #1029. hozzászólásra
Bocs hogy ilyen késő este válaszolok.Az 512 gépkönyvét keresem én is meg a dobkosár beállitási adatokat.Ha meglenne előre is köszi.
{:leyesrol:}
Válasz #1020. hozzászólásra
Kevés tapasztalatom van E512-vel mivel tavaly vettem.Két szezont arattam vele itt Karpataljan,csak itt még kevesen értenek hozzá igazán.Majd kérdeznék még eggy néhany dolgot ha valaszolsz rá.
4920 hozzászólás
Válasz #1069. hozzászólásra Mondjál valami árakat.
Válasz #1068. hozzászólásra

Rendben!!!!!!
Válasz #1067. hozzászólásra Most indulok dolgozni holnap este gyere már át privátba és megbeszéljük /1000csunya@citromail.hu/.
Válasz #1066. hozzászólásra
Magyar.... vadi új+van egy pár dd táp szív is fekete műanyag ülepítős...
Válasz #1065. hozzászólásra Melyik típusú önindítód van?
gyári mágneskapcsolós ,csúszó armatúrás, vagy a nagy magyar csúszótengelyes?
Válasz #1064. hozzászólásra

Szia...Még egyszer köszi a múltkori Mtz alkatrész boltok elérhetőségét!!!!
Most már tudom pontosan melyik boltot is kerestem....
Az ajak-i bolt....
Köszi.....
Ha kell ifa alkatrész gyűrű sorom és tömítéskészletem valamint vadi új önindítóm és porlasztóim is vannak(komplett bemért)
Válasz #1063. hozzászólásra Mennyi az az ár alatt? olajfogyasztása? Az ország melyik részén lax?
IFA motor kombájnbol tavaly felujitott hengerfejjel. Igény szerint a saját hűtőjével együtt ár alatt elado !!!
Válasz #1054. hozzászólásra
van egy elado 512-em.Satoraljaujhejtol 20 Km-re.Az agrobazar Eu-n megnezheted a kepet.elerhetosegem:00421918486061
Üdv.
Nem érdekelne valakit pár csak 512-eshez való alkatrész.
Ami nem jó 514-eshez.Visszamaradtak alkatrészek 512-esből de már 514esünk van.
Csak pár dolgot tudok most, át kellene még nézni.
-a kaszamozgató végén ami van kar(új)
- kaszanyak
- hidraulika szeleptömb (használt)
- műanyag feszítőgörgők(új)
- laposszíj feszítőgörgő(új)
Ha valakit érdekel valami itt keressen!
Ha valami más kellene akkor írja ide és megnézem van-e.
Oros ferde felhordóhoz hol lehet alkatrészt kapni /behordó láncot/ Szabolcs Szatmár megyében vagy ahhoz legközelebb?
Válasz #1058. hozzászólásra
Nem jól tudod,az uaz az 15-ős.Ha érdekel a gumi írj ide a fórumra.
Válasz #1055. hozzászólásra
Uaz gumi ugy tudom 16-os... Eloszor megprobalom a C-s kisteher gumit...
Az jó ár . Akinek kell.
Gyári szállitokocsi kerekeket gyári jo gumik hibátlan felnivel együtt a 2db-ot adnám 30ért
Válasz #1048. hozzászólásra
Nekem uaz gumi van a szállítókocsin,20000-ért adok 2-db 90%-ost.
hello 512-est vennék! ha van valakinek írjon mert érdekelne!
Válasz #1050. hozzászólásra
na csere? amit irtam a 14es topikban
Szia! joc. B.U.É.K neked is 514es a gépem de van egy 512esem is alkatrésznek,..
Szia! joc. B.U.É.K neked is 514es a gépem de van egy 512esem is alkatrésznek,..
szia isti.b.u.e.k.hanyas a kombajnod 12 14
Válasz #1048. hozzászólásra
Az elöbb beirtam de ide is beirom ,ohgy nekem van 2 elado kerekem vágoasztalszállitokocsira gyári felnik jo egyforma gumikkal a csikos mintás.. a felni fehér
Sziasztok! 10r15-os gumi jo allapotu nincs valakinek veletlenul...
Na itt a nektek való kombájn kizárólag 100ha felett ajánlott.
Ha beragadna véletlenül elég a kihúzásához egy szamár. http://www.youtube.com/watch?v=ICujAgLgGss&feature=related
Válasz #1045. hozzászólásra
annyit nem szórt mint pl egy JD szintén kukorica asztallal, ráadásul az ment mint az ökör!
Válasz #1043. hozzászólásra

Szórt is 2q hektáronként
sziasztok van több darab e 512 bontott alkatrészem ha valakit érdekel
mi csak fel pengéztük, semmi mást nem csináltunk vele!
2. sebesség teljesen levariálva nem szedi szét a tányérokat!
Nálunk semmi gond nem volt hogy a törő hengerek rajta voltak, gazosabb naprában még jó hogy rajta voltak!
vedd le, mert ha rajtahagyod lehúzza és szétrázza a napraforgótányért
Válasz #1037. hozzászólásra Akarok még kukit vágni sőt főleg azt csak muszáj vetnem egy pár hektár naprát a vetésforgó miatt. Akkor a pengézés a tuti? pengézésnél is szedjem le az orsót?
Válasz #1039. hozzászólásra
Köszi értem.
Tritikáléban talán túl nagy volt a dobfordulatod,akkor tépi el a kalászt,a zabot én ugyanazzal a beállítással vágom mint a többi gabonát, csak amennyire lehet,elveszem a szelet.Persze mindig el kell találni a megfelelő beállítást!
Dob lassító nélkül töri a szemet,nem tudod levenni a fordulatot 400-ig.Tisztaságnál döntő az alsó rosta lyuk mérete!
Válasz #1035. hozzászólásra
Akarsz még ezzel az asztallal kukoricát vágni?
Válasz #1035. hozzászólásra
A pengézés az tuti,minden harmadikat szokták napraforgóban.Kukoricában lánccsere.Az egyig töröhengert le kell venni,vagy belemezelni...
Válasz #1032. hozzászólásra Nekem is lenne két kérdésem ha belefér /még most vettem a kombájnt, 12-est/ MFKA asztallal szeretnék naprát vágni van aki azt mondja hogy pengézzem fel a behordó láncot és mehet, más azt mondja hogy,ne pengézzem fel a láncot hanem szereljem le a szárlehuzó orsó egyikét és ugy vágjam szerinted?A másik : doblassító nélkül kukivágás?
Kérdezz nyugodtan amire tudok válaszolok,20 évig volt 512-514-esem.
medikusnak.A váltón lévő tárcsa tényleg lóg .Megmozgattam.Jó volt a tanácsod !!!
Válasz #1029. hozzászólásra
Bocs hogy ilyen késő este válaszolok.Az 512 gépkönyvét keresem én is meg a dobkosár beállitási adatokat.Ha meglenne előre is köszi.
{:leyesrol:}
Válasz #1028. hozzászólásra
Mi kell megpróbálom.
Válasz #1026. hozzászólásra

Valaki irja hogy képletöltés.hu.de én sem tudtam letölteni a dob beállitás adatait-.
Akkor keresd az 514-nél.Ugyan az!
Válasz #1024. hozzászólásra Átnéztem osz nem találom
Válasz #1022. hozzászólásra
e-512 első gumi nem maratt meg? Ha hasznalhato megvennem
Válasz #1023. hozzászólásra
ha atnezed az 512 hozaszolasokat valahol felvan rakva.
Keresek e-512-es gépkönyvet amely tartalmazza a különböző terményeknél a beállításokat, lehetőleg füzöttet esetleg cd-n.
szegén régi 512-esünk utolsó útjára ért.

sajnáltuk mikor szétszedték vasnak
nem akarta megvenni senki, így 2500€ kaptunk érte
Kevés tapasztalatom van E512-vel mivel tavaly vettem.Két szezont arattam vele itt Karpataljan,csak itt még kevesen értenek hozzá igazán.Majd kérdeznék még eggy néhany dolgot ha valaszolsz rá.